tekstovi

Published on October 23rd, 2017 | by maja šamarinac

0

Gdje je moja energija?

Probajte tijekom dana i kroz različite situacije doživljavati sebe kao balans fizičkog tijela i energije.. samo se zapitajte unutar sebe “Gdje je moje fizičko tijelo?” – i nakon toga dopustite posvijestiti svoje fizičko tijelo, možete i priječi rukama po sebi, primiti se za ruku, nogu, glavu.. kao da potvrđujete da ste tu, da ste prisutni. Nakon par dana počet ćete biti prisutniji i svjesniji svog fizičkog tijela.
A zatim se zapitajte “Gdje je moja energija?” – nakon toga dopustite sebi osjetiti svoju energiju. Ukoliko ne možete osjećati energije stavite pažnju nekoliko trenutaka na disanje i osjećajte/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom vaša energija postaje sve snažnija i protočnija. Ukoliko to budete radili nekoliko puta na dan već nakon par dana vaša svijest o vašoj energiji poprimit će dublje značenje.
Više prisutnosti u svakodnevici donijet će vam i više mira u glavi, a više mira u glavi omogućit će vam da lakše čujete vlastitu intuiciju..

 

 

 

 

 

Foto: Thanh Tran


About the Author

Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".Back to Top ↑