tekstovi

Published on November 7th, 2016 | by maja šamarinac

0

Kako se pokreće vibracija, kako se pokreću osjećaji.. što govore misli

Trenutak kada vaš um preplave misli i vaši osjećaji prožmu vaše tijelo trenutak je kada su se aktivirale vaše vibracije. Prvo se aktivira vibracija, zatim se pokrenu osjećaji te zadnji u redu se uključi um.

Vibracije su zapisi onoga što vam se desilo u ovom i prošlim životima.. ali ne zapisi “događaja” koji su vam se desili već vaše “reakcije” na te događaje. Što znači da što je događaj stresniji za vas vibracije su snažnije i “zapisanije” u vaše biće te ih je teže otpustiti, transformirati, iscijeliti.

Pokretanje vaših vibracija dešava se u trenutku kada neki događaj, koji na van ne mora imati ništa slično s događajem u vašoj prošlosti izazove “prepoznavanje” u vašoj vibraciji. Možete početi osjećati nemir, strah ili bilo kakvu drugu emotivnu reakciju. To može biti čak i obična primjedba neke vama nepoznate osobe, ne mora biti ništa na van strašno i vama bitno. U svemu oko vas skriva se značenje koje vi prepoznajete iz uvjetovanosti vibracijama koje nosite unutar sebe.

Vaš um ne može prepoznati/shvatiti događaje u kojima on nije sudjelovao, znači nekim prošlim događajima gdje je bio prisutan neki drugi um (um vezan za vašu prošlu inkarnaciju).
Pa kada se desi da se vaša vibracija stvorena u prošlosti pokrene jer je trigerira nešto izvana vaš um traži logičan zaključak zašto se osjećate tako kako se osjećate. U većini slučajeva vaš um “krivo zaključi”, zatim se uključi ego, strah te uvijek pronađete krivca izvana.. bilo da je to osoba, događaj..
Na taj način mičete pogled s onog što je bitno (sebe) i egom nastojite posložiti stvari unutar sebe. Tada radite nove zapise unutar sebe, slažete kulu od karata koja se svakog trenutka može ponovno srušiti.

Kada dovoljno puta u nekoj situaciji sebi ponovite – ova situacija mi se ne sviđa, nije mi simpatična, zbog nje se ne osjećam dobro.. ALI zašto sam u ovoj situaciji, što je to unutar mene što privlači ove događaje, koja me moja vibracija dovela do ovog trenutka – preuzimate odgovornost za sebe i svoj život. Uzimate ključ svog života u ruke, kako bi otvorili vrata koja vječno tražite. Kako bi svoje biće oslobodili teških vibracija, kako bi se transformirali, iscijelili te samim svojim postojanjem pomogli podizanju vibracije na ovoj Planeti.

 

***
Energetski tretmani s kojima si možete pomoći u transformiranju vibracija možete naći na ovom linku. Takve tretmane možete raditi sami doma, a možete se i priključiti grupi koja ide utorkom.

 

 

 

(Foto: Pawel)


About the Author

Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i “Nebeski šapat – krugovi”.Back to Top ↑