tekstovi

Published on November 5th, 2017 | by maja šamarinac

0

Prihvaćanje događaja

Događaj može biti težak, život može biti “naporan” ali samo ako sve to odrađujete u glavi. U trenutku dok događaj oslobodite kroz cijelo tijelo on poprima jednu dublju dimenziju i polet za rješavanjem. Stoga stavljanje vlastitih iskustava u dvije kutijice – dobru i lošu – uključuje osudu i sebe i svijeta.
Usmjeravanje na događaj iz stanja svijesti i prihvaćanje ove zemaljske igre kao igre pokazuje događaj kao događaj, bez njegovih pluseva i minusa. Prihvaćanjem vlastitih emocija koje se pri tom podižu vi omogućujete procesuiranje tog događaja kroz cijelo tijelo. Spajanjem sa sobom i svojim dubinama vi omogućujete da taj događaj ne odradite u svojoj glavi kroz dramu, osudu i samosažalijevanje već kao školu i lekciju. Možda bolnu, možda veselu ali lekciju.
Svaka lekcija donosi mogućnost promjene vibracije unutar nas, novo iskustvo, uostalom to je upravo ono zbog čega smo tu, nova iskustva i unutarnji rast.
Zemlja prolazi kroz transformaciju i najbolje kako joj u tome možete pomoći je i da se vi transformirate s njom.


About the Author

Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".Back to Top ↑