besplatni tretmani

   Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

  • Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

  Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

   Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

   U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

  Takve tretmane možete raditi i sami

  Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

   

  Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscjeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.
  Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.
  Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku. A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ukoliko vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

  Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

  Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ukoliko želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

  Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

  S obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
  Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
  Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
  Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

  Maja :)

  P.S. Ukoliko vas zanimaju informacije o radionicama i individualnim tretmanima pritisnite ovdje.

   

  PRIJAVA ZA NADOLAZEĆI TERMIN

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)

  • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno
  • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
  • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
   Ispunjavanjem posebne forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, to ne donosi i prijavu na mailing listu.
  • Nakon što tretman završi na ovoj stranici  ispod forme za prijavu pronaći ćete izvještaj s datumom od tog dana
  • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

  Izvještaji s tretmana u sebi uvijek nose neku poruku i vježbu, možete pregledati stare izvještaje te pronaći možda nešto za sebe.
  Godine: 2014. / 2015. / 2016. / 2017. / 2018. / 2019.
   

  2020

  7.7.

  Korakom svojim
  pružam ruku
  svima koji slijede sebe.
  Pogledom svojim
  koračam kraj tebe
  ali samo onda
  kada si i ti kraj sebe..
  Želiš li vinuti se u visine?
  Slijediti vlastite dubine?
  Probuditi se iz tmine?
  Tada prati svoje korake..
  one unutarnje..
  i slijedi svoje snove..
  kroz unutarnje putokaze..
  Oni će te dovesti do mene,
  a u trenutku tom
  prepoznat ćeš sebe.

  Vi ste svoja najveća potpora, svoje jedino rješenje, svoja najmoćnija snaga. Sve ostalo alati su.. bez obzira dolazili u obliku knjige, osobe ili energije. Dolaskom ovdje doveli ste svoju snagu.. oslobađajući se vlastite prošlosti, sebe kao Posljedice, raspetljavajući se iz vlastitih vibracija dolazite u kontakt s najvećom snagom koju možete podnijeti i razumjeti – sebe – kao energije, mudrosti, koja je postojala i postojat će i nakon tijela koje trenutno živite.
  Tek kroz taj dio – vlastiti – istinski možete spoznati i uspostaviti kontakt s drugim energijama. Tada riječi nisu potrebne..
  Dopustite si u današnjem tretmanu susret sa sobom.. nemojte se tražiti u “visinama”, tražite se u vlastitim “dubinama”.. oslobađanjem vlastitih dubina spoznat ćete vlastite visine – upravo u tijelu u kojem živite, u ovdje i sada. Tada ćete znati, ne umom, nego dušom, da je sve kako treba, da sve ima smisao, veći od onog što vaš um može pojmiti. Ali potpuno prirodan osjetu koji će se kroz vas probuditi. Osjetu da ste energetsko biće koje trenutno hoda ovim prostorima kako bi oslobodilo sebe iznutra, kako bi asistiralo većem buđenju… buđenju svijesti na ovoj Planeti.. buđenju Planete..

  Više o svemu što se događa i kako možete svjesno prolaziti kroz transformaciju vibracija možete pročitati u priručniku “Posljedica” (pdf)
  jednostavnost.com/prirucnik-za-rad

  Možete nam se pridružiti i na Kutku:
  jednostavnost.com/online-kutak

  Ako vas zanima na koji način se Kutak može koristiti prilikom unutarnjeg putovanja prema sebi kliknite na link i pročitajte “Pisma s Kutka”:
  jednostavnost.com/online-kutak/pisma-s-kutka

  Prijava za današnji tretman “Utorkom”:
  (iznad ovog teksta)

   

  30.6. 

  Otvaram se svakodnevici,
  pružajući joj svoju moć.
  Onu koja me spaja s onim
  što jesam..
  dok moje tijelo postoji
  i dok ga nema.
  Otkrivam u sebi
  trenutke svijesti.
  Dopuštam im da budu..
  Ispirući misli i srce
  od svijeta, od utjecaja,
  od ljudi, od drugih,
  od sebe i vlastitih
  projekcija..
  Otkrivam snagu
  koja nam treba..

  Svijet je u stanju koje možete nazvati raznim imenima – apokaliptičnom, transformativnom, stanju koje vodi prema budnosti ili potpunom raspadu. Ali sve to ostaje na imenima, pretpostavkama i balansira se unutar vas u onoj mjeri koliko ono što se događa gledate kroz strahove ili ružičaste naočale.
  Najveći doprinos koji kao pojedinci možete dati ovom trenutku, bez obzira kako ga nazvali, trenutku koji će trajati u raznim oblicima još puno zemaljskih godina.. ste vi kao svijest uzemljena kroz tijela koja fizički trenutno živite. To je vaš najveći doprinos. Koji ne morate razumjeti, koji se dešava spontano.. kada vi odstupite od potrebe za zaključcima, odgovorima.. kada prestanete pitati, kada fokus usmjerite na onu točku duboko unutar sebe gdje se nalazi spoj vaše duše i vašeg tijela.
  Takvim usmjeravanjem dopustit ćete veći protok vlastite energije, vlastite svijesti.. veću mogućnost unutarnjeg shvaćanja bez potrebe da to isto shvati i vaš um. Dopustit ćete biti snaga koja je potrebna u ovim vremenima, dopustite ćete biti oni koji ste i došli biti u ovom vremenu, onda kada još ništa od ovog nije počelo.
  Prisjetit ćete se vlastitog putovanja i razloga zašto ste tu..
  To je najveći doprinos koji možete dati ovom što ne znate opisati. Tišinu uma, mudrost postojanja i stabilnost…

  Više o svemu što se događa i kako možete svjesno prolaziti kroz transformaciju vibracija možete pročitati u priručniku “Posljedica” (pdf)
  jednostavnost.com/prirucnik-za-rad

  Možete nam se pridružiti i na Kutku:
  jednostavnost.com/online-kutak

  Ako vas zanima na koji način se Kutak može koristiti prilikom unutarnjeg putovanja prema sebi kliknite na link i pročitajte “Pisma s Kutka”:
  jednostavnost.com/online-kutak/pisma-s-kutka

  Prijava za današnji tretman “Utorkom”:
  (iznad ovog teksta)

   

  (Radimo svaki utorak)

  19.5.

  Nastavljamo s utorcima 🙂

   

  18.5. 

  9 tjedana svaki dan radili smo tretman 🙂

  Danas je posljednji dan iz tog ciklusa, prijave gore na linku.

  Hvala svima koji su bili dio toga.. ne zaboravite na sebe u narednom periodu..

  S tretmanima “utorkom” nastavljamo kao i do sada samo “utorkom”, počevši od sutra 🙂

  …………………………

  “Putovanje s dušom /
  Putovanje kroz dušu”

  Pričao sam s prašinom,
  susretao beduine,
  plovio morima
  i osvajao planine..
  Uvijek sam osjećao
  dašak tvoje topline
  uz mene..
  Otkrivao sam zemlje
  i nove kontinente,
  tražio sam smisao
  i premostio rijeke,
  ali uvijek,
  baš uvijek,
  bila si uz mene..

  Kada sam shvatio
  da sam već star
  i usamljen
  šaputala si mi na uho..

  Tada je došao kraj,
  vrijeme je stalo,
  ono vrijeme koje
  je poznavalo moje tijelo..

  Moj dah
  tvoj dah
  spojili su se..
  Sjedinjenje vječnosti..

  Tada sam znao da ćeš
  i idući put ploviti kroz mene..
  Dok ću ja osvajati nove
  kontinente..

  Jer kako izgubiti
  ili razdvojiti nerazdvojivo..
  Kako odvojiti dušu
  od ljubavi,
  ljubav od svjesnosti,
  svjesnost od tjelesnosti..

   

  ZADNJI CIKLUS:

  BESPLATNI TRETMANI SVAKI DAN U 20 SATI
  (27.4. – 18.5.)

  Nastavljamo svaki dan do 18.5.
  Prijavite se za svaki tretman posebno..
  Vraćajte se na sebe, doživljaj sebe,
  centrirajte se..
  Na taj način skupljate svoju snagu
  i razrješavate lakše svoje vibracije..
  I na korist ste više energetskoj mreži oko Planete..
  Podizanju svijesti..

   

  29.4.

  Pošaljem svoje misli
  osjetim sebe kroz očekivanja..
  Pošaljem svoje emocije
  osjećam sebe
  iznutra..
  Osjećam sebe
  kao jedinstvo..
  Osjećam
  tijelo
  emocije
  osjećam
  energiju..
  Moja plovidba
  iznutra
  me
  puni..

  Zamislite sebe kao brod koji plovi nepreglednim oceanom. Oko njega samo je more.. sunce.. oblaci.. vjetar.. poneke oluje.. veliki valovi.. ugodni i neugodni dani..
  Taj brod, bez obzira na to što se oko njega dešavalo može se osloniti samo na sebe, na svoje znanje o plovidbi, na smirenost u nemirnim situacijama, na smijeh, tugu, radost, sreću.. na sve ono što uspije postići tijekom svoje plovidbe..
  Taj brod ste vi.. sve što vam treba unutar vas je, sve što vas zadržava prema dubljem shvaćanju i višoj svijesti unutar vas je..

  Budite danas kao taj brod. Svjesni da sve s čim ste došli u ovaj život i sve s čim ćete otići iz njega unutar vas je..
  Tako ćete sve stvari oko sebe gledati na način iskustva koja vam trebaju ili ne.. Zaboravit ćete potragu za vanjskim stvarima koje vas trebaju ispuniti, oraspoložiti.. Osjetit ćete da ste vi ti koji podižete svoju svijest.. kako bi se s ostalima izborili za svoje pravo postojanja.. na ovoj Planeti.. u svijesti..

  Na kraju tretmana osjetite kako je more po kojem plovi vaš brod nepregledno i kako po njemu plovi jako puno drugih brodova. Osjetite koliko su svi oni, kao i vi snažni.. posebni na svoj način.. pa im na kraju tretmana svima mahnite, pošaljite podršku..
  Sjetite se da i kada ste usamljeni niste sami.. kroz energiju povezani ste s ostalima. Sa svima koji rastu i pomažu rastu svijesti na ovoj Planeti..

   

  28.4.

  Samo dio moje sjene
  hoda kraj mene.
  Dio je u meni.
  Taj dio
  nježno mi šapće
  ono što ja
  ne želim čuti..
  Možda je upravo
  sada
  pravo vrijeme
  za poslušati?

  Vaši vlastiti mrakovi samo su putokazi kroz vaš život, sjećanja na neka druga vremena, biljezi neke vlastite prošlosti. Vrlo često upravo ti isti mrakovi vode vas u vašim odlukama, pokazuju vam vaše strahove, tjeraju vas da ponekad bježite od sebe.. kako bi pronašli neko bolje, ljepše, ugodnije utočište.
  U tom bijegu ni ne shvaćajući upadate u zamke, kroz nadu se lijepite na ljude, kroz želju prepoznajete događaje za ono što oni nisu.
  Cijelo to vrijeme vaši mrakovi putuju s vama, cijelo to vrijeme vaši mrakovi, poput marljivih pomagača pokazuju vam smjerove.
  Kada ih priznate, kada ih sagledate, kada prođete kroz njih.. oni nestaju, oni gube funkciju, oni se raspršuju poput oblaka na sumornom nebu.. nakon kojih ostaje samo sunce.. vaš život iz dubine, pogonjen vašom snagom.

  U današnjem tretmanu možete staviti namjeru da ste spremni gledati u vlastite mrakove, a onda vizualizirajte na području srčane vlastito sunce koje raspršuje oblake, koje samo čeka biti prepoznato s vaše strane..

  To isto sunce nakon što se oblaci rasprše spajat će se s drugim suncima na energetsku mrežu oko Planete kako bi svi zajedno podizali svijest.

   

  ZADNJI CIKLUS:

  BESPLATNI TRETMANI SVAKI DAN U 20 SATI
  (27.4. – 18.5.)

  Druga tri tjedna radili smo na transformaciji dubokih vibracija..
  Zaokružit ćemo s još tri tjedna u kojima ćemo naglasak staviti na širenju svijesti i jačanju energetske mreže oko Planete (više u priručniku Posljedica, link ispod)

  Dok ste inkarnirani vašim osobnostima život se dešava na valovima. Val ide gore, dolje, gore, dolje.. nekada vas jako poklopi, nekada vas jako podigne. Sve to izazov je za vaš um, ego, emocije.. može uzrokovati stres ili ushit, ovisno što se oko vas dešava i koliko stresa ste kao posljedica donijeli sa sobom.
  Kada promatrate život samo izvana i kada ga promatrate energetski on se ne mora poklapati. Što znači da ono što se vama kao osobnosti čini uzlazna putanja.. val koji ide prema gore.. u energiji može biti val koji vas jako spušta, koji manipulira s vama, koji vas vodi u ono stanje koje se može nazvati “stanje rozih naočala” 🙂

  Iduća tri tjedna radit ćemo na tome da bez obzira kakvi valovi bili oko vas, vi skinete svoje roze naočale, otvorite i vanjske i unutarnje oči, podignete svoju svijest i spojite se na višu razinu svijesti. S ciljem da budete snaga svijesti koja svijetu sada treba.

  Ono što vaša osobnost može promatrati kao “odmor”, vrlo često vaš um će reći možda “zasluženi odmor”, “trenutak predaha”.. trenutak je kada bi trebali biti najoprezniji.. usmjeravati se na što višu razinu vlastite svijesti.

  Možda bi bilo dobro da još jednom pročitate priručnik “Posljedica”.. da još jednom upitate sebe jeste li spremni na istinsku promjenu.. zašto ste ovdje, jeste li spremni sebe podijeliti sa svijetom. Ne kroz osudu, mržnju, ogovaranje i borbu.. već kroz podizanje svijesti.
  Niti jedna snaga nije toliko snažna kao snaga svijesti.. kao osobnosti koje se prisjećaju tko su, koje dozvoljavaju svojoj boli da ih preplavi kako bi ju otpustili i koje ne dozvoljavaju da ih vanjske okolnosti manipuliraju već da ih njihova svijest vodi.
  To ponekad može značiti neki vanjski pomak, a ponekad može donijeti toliko duboke unutarnje uvide, toliko snažno djelovanje, a da vam se pritom fizičko tijelo ni ne pomakne.

  Ovaj svijet trenutno treba što višu vibraciju svijesti.. Treba što svjesnije kanale svijesti. Nemojte se bojati vlastite boli, nemojte se bojati otpustiti ono što je već spremno na transformaciju.. Nemojte se bojati postati vlastita snaga..
  U svijetu koji se mijenja. Mijenjajte se i vi.. kroz podizanje svijesti, snagu i ljubav..

  ………

  Tretmane radimo svaki dan u 20 sati. Prijavite se za svaki dan posebno (forma iznad). Možete se prijavljivati svaki dan ili samo neke dane.

  Više o sebi kao posljedici, razlogu zašto ste tu i što se dešava oko nas možete čitati u priručniku “Vi ste svoja posljedica..i što sada?” (pdf)

  jednostavnost.com/prirucnik-za-rad

  Ukoliko želite još dublje uroniti u vlastite dubine možete se pridružiti Kutku:

  jednostavnost.com/online-kutak

   

  BESPLATNI TRETMANI SVAKI DAN U 20 SATI
  (6.4. – 27.4.)

  21.4.

  Kakva je moja istina?
  Postoji li ona unutar mene
  ili se odražava s tv kanala?

  Kada gledate trenutni svijet oko sebe možete osjećati nesigurnost ili strah. Poneki val optimizma.. poneki osmijeh.. možda nakon toga plač?
  Probajte kroz dan i u današnjem tretmanu osjećati otkucaje svog srca.. pustite neka vam vaše srce priča priču.. onu koja treba biti otpuštena i propuštena kroz tretman. Onu koja je krenula davno prije nego su se na ovim prostorima pojavile vijesti koje dolaze s tv ekrana..
  Oslobađanjem duboke prošlosti dozvolit ćete nov, svjež pogled na svijet. Kakvi god bili vanjski životni uvjeti ljubav je uvijek moguća.. ako joj dopustite da se pokaže ispod stoljetnih strahova. Tada ta ljubav, iznutra probuđena.. kroz energiju i mrežu oko Planete stvara snagu.. stvara svijest.. stvara novo..

   

  20.4.

  Magic Wood kartica: Zračne vile, SJEĆANJE OD JEDNE MINUTE

  Iz minute u minutu tvoji osjećaji se mijenjaju kao kazaljka na satu. Oni novi dolaze jedan za drugim, a oni stari ostaju vrpoljeći se kuda bi sad. Ako ih pustiš da se zbijaju na tako malom prostoru dobit ćeš gužvu koju ćeš poslije teško riješiti jer utkat će se u sve tvoje pore i postat će dio tebe. Zato budi kao prolazna stanica za svoje misli i osjećaje. Novi ti ne bi došli da stari nisu spremni na odlazak.
  Kao da puštaš vjetru da struji kroz tebe čisteći te i donoseći ti novosti. Zamisli koji blagoslov imaš kad ti tako puno toga dolazi, šteta bi bila to sada ne iskoristiti.

   

  19.4.

  Magic Wood kartica: Duša vode, PROLAZNOST

  Zagledaj se u vodu i pogledaj joj ljepotu. Pogledaj tu snagu, moć i tu uzvišenost. I reci joj kako je lijepa. A sada samo ne tren pogledaj kome si to rekao i vidjet ćeš da voda kojoj si se do maloprije divio teče već dosta daleko od tebe. Ali voda koja sada prolazi jednako je lijepa, kao da nema ni razlike.

  Tako je i s ovim svijetom. Njegovu ljepotu činimo svi zajedno. I zato se zahvali svemiru što si tu i što imaš mogućnost sudjelovati u toj igri i potrudi se odigrati svoju ulogu najbolje što možeš.

   

  18.4.

  Magic Wood kartica: Drveće, U SMIRAJ DANA

  Ti misliš da su ti potrebna različita mjesta kako bi provodio svoj život, kako bi bio sretan. Pogledaj drvo, nikud se ne miče, pa čak ni kad dođe kraj dana ono ne traži krevet za počinak.
  Tvoj um stalno je u potrazi za novim mjestom, tvoja vrijednost sreće pojačava se s premještanjem na «bolje mjesto».
  Zašto ne bi svi događaji dolazili tebi, zar ti moraš trčati za njima?
  Zašto ne bi pozvao sreću da dijeli s tobom tvoj dom ma kakav on bio. A onda, kad zajedno odlučite, ti i tvoja sreća preselite se dalje, po nova iskustva.
  Ali nemoj živjeti tri koraka iza nje i cijelo vrijeme misliti da će sve biti bolje onog trena kad ju sustigneš. Budi kao drvo, stabilno stoj ne jednom mjestu i zovi ih u posjet, sve one koje toliko trebaš – sreću, ljubav, blagostanje, spokoj, ….

   

  17.4.

  Kada osjećam
  i mislim da osjećam..
  Što stvarno osjećam,
  što si pritom
  dopuštam?

  Kada vas osjećaji preplave ponekad je teško izvući ih neopterećene svakodnevicom. Neki vaši osjećaji stoje u vama cijeli vaš život, neki su nedavni, neki dublji, snažniji, neki laganiji..
  Ali svi oni imaju svoj “korijen”.. svi oni izviru iz tog korijena, satkanog od sveg onog što ste bili, sveg onog što ste sada..
  Kada vam se podignu osjećaji to je predivna prilika za susret s njima. Međutim vrlo često taj susret se istinski ne desi jer kormilo preuzme vaš um, koji vrti slike nedavnih događaja koje povezuje s osjećajima.
  I zatim vi, preplavljeni tim mislima dolazite u kontakt s površinom vaših osjećaja, iscrpljujući se često s nemogućnosti dolaska do rješenja.
  Probajte u današnjem tretmanu, ali i inače, stavljati unutar sebe namjeru da ste spremni doći u korijen svojih osjećaja.
  Ne morate razumjeti, samo priznajte korijen, duboke osjećaje.. I kroz to priznavanje prepustite se tretmanima, s vjerom u sebe i svoju unutarnju mudrost i sa željom za razrješavanjem..

   

  16.4.

  Magic Wood kartica: Zračne vile, VJETAR

  Narasla su ti krila dok još nisi znao za njih. Satkana su od tvojih misli i osjećaja. I velika su. Ona ne znaju za ograničenja koja si ti u ovom svijetu namećeš. Tu su kao podsjetnik na tvoju slobodu i na tvoju pravu prirodu.
  Što bi se desilo s vjetrom kad bi ga zatvorio u kutiju, što misliš bi li on i dalje živio?
  Na prvi pogled rekao bi da je vjetar stao, nestao, ali kada bi malo bolje pogledao, vidio bi da su svi njegovi dijelovi još uvijek tu, samo čekaju, miruju. Kao i ti. I svi tvoji dijelovi su tu, ograničenja koja si nametnuo u ovom svijetu smirila su vjetar u tebi.
  Ali on je još uvijek tu. Spreman da odleti. I dok tako sjediš u toj kutiji i miruješ sa svojim vjetrom znaj da ti snaga nije oduzeta, samo čeka.

   

  15.4.

  Polako
  ali sasvim polako
  koračam..
  Osluškujući ono
  što čuti nije moguće..
  Zbog toga stavljam
  čepiće u uši
  i osluškujem ponovno..
  A onda čujem..
  Otkucaj srca,
  moj život.. iznutra..
  Koji mi daje
  upute..

  Zapitajte se koliko vam je vijesti i informacija o aktualnim događajima oko vas istinski potrebno. Kada prestaje biti korisno..
  Kako bi osjetili svoj život i svoje upute.. Ne one koje vam daju specifične informacije.. već one koje vam ukazuju na vaše vibracije. Tek oslobađanjem vibracija oslobađate i sebe…

   

  14.4.

  Bez sebe kao
  naslova i podnaslova
  osjećam samo prazninu..
  Onu istu kojoj prepuštam se..
  Dozvoljavajući joj
  da me oblikuje..
  Iz mene..
  prema meni..

  Nakon što sve prividno stane i nakon što naglo izgubite sve svoje “etikete”.. tko ostaje? Vi.. onaj dio koji cijelo vrijeme i tražite ali vam pogled privlače vanjske etikete.
  Ovo je prilika da se tom djelu prepustite.. da se stopite sa svim onim unutar vas.. sa svojim patnjama, bolima, nadanjima, očekivanjima, srećom i veseljem.. Sa svim onim za što inaće nemate dovoljno vremena.
  Kako bi radom na sebi i promjenom transformacija otpustili staro, već dugo zakopano. Kako bi se prepustili novom.. onom novom koje dolazi nakon što se vaša unutarnja sloboda probudi..

   

  10.4. 2020

  Stojim u tišini
  osluškujem sebe..
  Svoje boli, svoje patnje,
  svoj smijeh, radost..
  Sve zajedno me čini..
  Sve zajedno raste kroz mene..
  Svi zajedno
  rastemo kroz svijet..

  Svaki dan možda donosi novi izazov za vas ali isto tako svaki dan donosi vašu promjenu. Ponekad vam vanjske stvari mogu toliko zaokupiti pažnju da ostanete nedovoljno spojeni s onim što se dešava unutar vas. Tada morate ponovno čekati neke vanjske događaje koji bi vas potakli na unutarnji zaron.
  Možda je vrijeme da naučite živjeti sklad vanjskog i unutarnjeg života. Kroz prepoznavanje vanjskih koraka unutar sebe, bez optuživanja, drame i očaja.. kroz prihvaćanje i otvorene unutarnje oči koje promatraju što se događa.
  Tada ćete kroz vrijeme koje dolazi imati mir bez obzira na vanjske okolnosti.. jer znat ćete da vaš mir dolazi iz vas, a ne iz posloženih ili ne posloženih vanjskih situacija.
  Za to je potrebna praksa, trud, vrijeme.. Ne dozvolite si da vam trenutak koji izgleda kao privremena lakoća zaslijepi unutarnjeg promatrača.. jer život se dešava u valovima.. ako idete jako gore, idete i jako dolje.. Hvatanje života kroz smirenost srednjeg puta ide kroz prihvaćanje vanjskog života, prepoznavanje vlastitih unutarnjih koraka i prihvaćanje emocija..
  Budite svaki dan svjesni sebe, svijeta oko sebe.. budite otvorenog pogleda, jasnog uma i smirenih emocija.. budite vlastita unutarnja vježba kroz svaki dan.. koja se ne zanosi određenim danom i trenutkom.. koja gleda sve kao cjelinu vlastitog života.. prihvaćanja.. rasta i razvoja..

   

  BESPLATNI TRETMANI SVAKI DAN U 20 SATI
  (6.4. – 27.4.)

  U ovom transformacijskom dobu koje smo očekivali.. svaki trenutak, nama poznat kao sat ili dan može donijeti promjene. One prvo kreću iz energije, nakon toga se manifestiraju i pokazuju kroz fizički svijet.
  Svi mi koji smo trenutno inkarnirani doprinosimo širenjem svoje svijesti toj transformaciji. Da bi proširili svoju svijest potrebno je rješavati sebe kao vlastitu posljedicu. U tome nam mogu pomoći tretmani. I budnost.. prihvaćanje sebe, drugih, svijeta.. prihvaćanje promjene.

  Prva tri tjedna kroz svakodnevne zajedničke tretmane proveli smo u prihvaćanju promjene i nastojanju stabiliziranja energetskih udara. Sada nam slijede naredna tri tjedna u kojima ćemo se otvarati prema novom. To novo ne znaći “ono što bi vi mogli raditi izvana”.. to novo je vaš unutarnji doprinos globalnom buđenju svijesti kroz otvaranje svih unutarnjih prozora i vrata.. otvaranje unutarnjoj slobodi.. koja nije ograničena kroz fizičku strukturu nego vaš pogled na svijet.. vašu protočnost i prihvaćanje..

  Tretmane radimo svaki dan u 20 sati. Prijavite se za svaki dan posebno (link ispod). Možete se prijavljivati svaki dan ili samo neke dane.

  Više o sebi kao posljedici, razlogu zašto ste tu i što se dešava oko nas možete čitati u priručniku “Vi ste svoja posljedica..i što sada?” (pdf)
  jednostavnost.com/prirucnik-za-rad

  Ukoliko želite još dublje uroniti u vlastite dubine možete se pridružiti Kutku
  jednostavnost.com/online-kutak

  Prijave na linku iznad.

  Krenimo dalje na putovanje 

   

  4.4. – 5.4.

  I kada srce raširim
  preko cijelog svijeta..
  I kada svijest
  pridružim..
  I oči otvorim..
  Vidjet ću..
  Sebe i druge
  u promjeni..
  Vidjet ću
  transformaciju..

  Koja je ponekad bolna.. koja od vas traži promjenu.. koja u sebi nosi sve vrste emocija. Ali koja je ovdje, željele vaše osobnosti to ili ne. Otvorite se unutarnjoj promjeni, bez obzira što vam budućnost donosi vi ste ti koji ćete hodati kroz tu budućnost. Odlučite hodati otvorenog srca, proširene svijesti, s empatijom za cijeli svijet.. odlučite biti snaga svijesti koja svima treba.. budite podrška i sebi i drugima..


  29.3 – 3.4.

  Tretmani idu i dalje svaki dan..

  28.3. 
  Idemo i danas otvarati unutarnja vrata slobode..


  27.3.

  Snovima svojim
  brišem granice..
  Pripremam se
  na korake..

  Dok sjedite sada sami sa sobom ili u manjim skupinama.. otvorite unutarnja vrata koračanja. Ne kroz um i naum i namjere.. već kroz osjećaj slobode. Koji nije vezan za nikoga i za ništa. Samo svako malo osjetite kako iznutra otvarate vrata slobode.. i dopuštate da vas vaša svijest vodi..


  26.3.

  Vidimo se u 20 sati 🙂


  25.3.

  Svatko od nas živi svoj život.. ali svi zajedno živimo promjenu..
  Budimo u tome podrška i sebi i drugima..


  24.3.

  Kod nekih puše jak vjetar, pada snijeg, kod nekih grije sunce, ali svima nam je trenutno isto s pogledom kroz prozor. Stvari se dešavaju.. na nama je kako ćemo mi reagirati na promjene. Za početak, prvi korak je.. prihvatiti promjenu. Na taj način dovodite svoju energiju u balans. Tek nakon balansiranja energije kroz prihvaćanje promjene imat ćete dovoljno snage za djelovanje.. na koji način i kada to bude moguće.
  ………………………..

  Magic Wood kartica: Zračne vile, PROMJENE

  Osluškuj. Dolazi. Onaj što čisti i umiruje. I poslije njega više ništa nije isto. Zato je vrijeme za promjene. Obuci ogrtač i kreni i dopusti vjetru da te ponese. I ne boj se promjena jer one su dobre, one ti sreću u život donose. Nauči ih prihvatiti i shvatit ćeš da letjet s vjetrom lagano je.


  23.3.

  “Magic Wood kartica: Drveće, MOĆ ŽIVOTA

  Stajati kao drvo. I kad pada snijeg i kad sije sunce. Stajati i gledati. To je ono što trebaš biti u ovom trenutku. Drvo. Moćno, veliko, snažno. Puno znanja. Dopusti si da ti ruke prigrle nebo i da ti se utroba spoji sa Zemljom. Srasti s ovom planetom. Ako na taj način prigrliš svoj život postat ćeš on. I shvatit ćeš da je on tu zbog tebe i da si ti taj koji određuje pravila.”

  ……..

  Ova kartica nastala je na Sljemenu, u sklopu Magic Wood projekta.. dok smo još hodali vani 
  Međutim svih ovih godina energija se trudi pomoći nam da se sjetimo sebe iznutra.. svog daha, fizičkog i energetskog..
  Pa idemo danas biti drveće u svojim stanovima, kućama, gdje god da se nalazite u izolaciji.. Idemo biti drveće koje će zajedno činiti šumu.. Koja će disati za sve kojima je dah prijeko potreban u ovom trenutku..

  22.3.

  Probajte pronaći pola sata i danas za podizanje svijesti, budite podrška i sebi i drugima!

  21.3 

  Spremni na sadnju i širenje svijesti na ovoj Planeti?

  20.3.

  Idemo i danas okretati i prevrtati.. idemo i danas naći svoj ritam..
  I danas ćemo podržati širenje svijesti, širenje svjetla..
  Budite dobri prema sebi, prema drugima, prema svijetu..
  Tek iz priznavanja vlastite ranjivosti uvidjet ćete i tuđu..
  Tek priznavanjem ranjivosti Svijeta uvidjet ćete
  potrebu za promjenom..

   

  Pročitajte ovo ispod:

  19.3. 

  I okrećem zvijezde
  i prevrćem mora
  u potrazi za sobom..
  Razdvajam knjige na policama,
  tražim se u skrovitim kutcima
  svoje sobe..
  A onda sjedam..
  I osjećam..
  Otkucaj srca,
  ritam života,
  mirnu rijeku
  koja me prati
  kroz život..
  I dajem se..
  Dozvoljavam se..
  Sebi..
  I svom unutarnjem
  ritmu..

   

  Pogledajte upute:

  16.3. – 6.4.

  UTORAK SVAKI DAN – NAREDNA TRI TJEDNA

  VIDIMO SE U 20 sati 🙂
  Tema nam je i dalje ista, prijave iznad na link.

  Trenutno ovom svijetu treba što više svijesti.. svijest ide kroz pojedince koji su svjesni sebe, svih svojih dijelova.. i kroz pojedince koji su svjesni promjene. Svaka promjena može donijeti osjećaj straha od nepoznatog. Trenutno najmanje što vam je potrebno je strah, najviše što vam je potrebno ste vi sami sebi.. smireni iznutra, spremni na promjenu.

  Naredna tri tjedna (nakon toga odlučit ćemo za dalje) radit ćemo zajedničke tretmane svaki dan u 20 sati, počevši od danas. Za svaki dan napravite novu prijavu (prijava iznad), kako bi s tim stavili jasnu namjeru da ste spremni na promjenu, da ste spremni na sebe.

  Tema koju ćemo pratiti idućih par dana je tema koju smo radili prošli put. Naizgled toliko jednostavna, a toliko duboka i potrebna tema za sve trenutno.

  Prilikom svakodnevnog zajedničkog rituala stavljat ćemo i namjeru da smo spremni biti svjesna snaga ovog svijeta.. da smo spremni kroz sebe pokazati svijest, podizati svijest. Na taj način podržavat ćemo promjenu svijesti koja se trenutno dešava na cijeloj ovoj Planeti, spajat ćemo se s ostalima koji rade na podizanju svijesti i zajedno stvoriti dovoljno veliku snagu koja je trenutno potrebna Planeti.

  (Možete se prijavljivati svaki dan ili samo neke)

   

  Puštam misli da prolaze,
  ne stvaram paniku..
  Podržavajući svijest,
  ljubav i harmoniju,
  osjećam svijet
  kroz promjenu..

  Da, živite u svijetu promjene.. Da, živite u transformaciji. To je nešto što se već dešava, ne može se zaustaviti. Ali može se prihvatiti.. kroz unutarnju mudrost, postojanost, transformaciju vibracija i ljubav. Ne onu slijepu koja samo želi da je sve dobro.. već onu budnu iz koje dolazite.. koja prihvaća postojanje kakvo je.. koja vidi smisao i ljepotu u svemu.. kako bi nadrasla sve izazove.. kako bi izrasla u što veću svijest.

  U današnjem tretmanu otvorite se prema radu na svim vibracijama koje bi mogle biti ispod bilo kakvog straha od promjene. Za vrijeme tretmana (a i inače) možete vizualizirati, osjećati, zamišljati kako se priključujete sa svojom sviješću na energetsku mrežu svijesti koja se nalazi uokolo Planete. Na taj način podržat ćete promjenu, podržat ćete smirenost koja je potrebna trenutno..

  Više o energetskoj mreži možete čitati u onom što smo nazvali priručnik “Posljedica”.

   

  10.3. 2020

  Puštam misli da prolaze,
  ne stvaram paniku..
  Podržavajući svijest,
  ljubav i harmoniju,
  osjećam svijet
  kroz promjenu..

  Da, živite u svijetu promjene.. Da, živite u transformaciji. To je nešto što se već dešava, ne može se zaustaviti. Ali može se prihvatiti.. kroz unutarnju mudrost, postojanost, transformaciju vibracija i ljubav. Ne onu slijepu koja samo želi da je sve dobro.. već onu budnu iz koje dolazite.. koja prihvaća postojanje kakvo je.. koja vidi smisao i ljepotu u svemu.. kako bi nadrasla sve izazove.. kako bi izrasla u što veću svijest.

  U današnjem tretmanu otvorite se prema radu na svim vibracijama koje bi mogle biti ispod bilo kakvog straha od promjene. Za vrijeme tretmana (a i inače) možete vizualizirati, osjećati, zamišljati kako se priključujete sa svojom sviješću na energetsku mrežu svijesti koja se nalazi uokolo Planete. Na taj način podržat ćete promjenu, podržat ćete smirenost koja je potrebna trenutno..

  Više o energetskoj mreži možete čitati u onom što smo nazvali priručnik “Posljedica”.

   

  3.3. 2020

  Pamtim li svoje snove
  ili samo misli
  koje me nose..
  Osjećam li svoje
  korake ili samo
  maštam o istome..
  Hoću li ostavljajući
  svoje tijelo ovdje
  ostaviti trag u sebi..
  Ili ću se vratiti
  po isti..

  Puno puta živite “samo” u glavi. Dopuštate da vam misli iscrpljuju snagu vodeći vas kroz ono što ste trebali, ono što ste mogli, a možda se niste usudili ili ono o čemu se “tada” niste niti usudili misliti.
  Nakon toga možda se hrabrite novim mislima.. o tome što bi ste mogli, kako bi ste to mogli i kada bi ste to mogli.
  I jedno i drugo miče vas od sada.. od svijesti u ovom trenutku.
  Jednog dana napuštat ćete ovo tijelo, pripremajući se za novo. Hoćete li unutar sebe nositi otisak koračanja? Ili ćete u trenutku izlaska shvatiti da ste mogli, a niste.
  Nema pravog trenutka osim sada. Ne dopustite mislima da vas vode u prošlost ili budućnost.. budite ovdje i sada i zapitajte se: postoji li išta što mogu sada, upravo sada? Možda to bude neki veliki životni pokret, a možda samo nova šalica čaja. Što god bude stavit će vas u akciju i izbaciti iz razmišljanja.
  Stavite namjeru u današnjem tretmanu da se radi na svim vibracijama zbog kojih se ne usudite koračati. Onim putevima koju su spremni za vas..

   

  25.2. 2020

  Skidam odjeću,
  zatim kožu,
  dopuštam svojim
  kostima da se raspadnu.
  Ostaje lokva,
  zatim me nema..
  Samo svjetleća
  energija..

  Nitko ne voli razmišljati o smrti. Samo zato jer je shvaćate kao nešto konačno, nešto što vam podiže strah i blokira energiju. Kada bi hodali svijetom i svojim vlastitim životom u dubljem shvaćanju svog postojanja lakše bi prepoznavali svoje korake.
  U današnjem tretmanu otvorite se prema radu na vibracijama koje stoje ispod straha od smrti. Kako bi dopustili svojoj energiji da nesmetano teče vašim životom, kako bi otpustili stisnutosti i strahove..

   

  18.2. 2020

  – Gubljenje u ljubavi –

  Ljubavi..
  hoćeš li me voljeti
  iako te ostavim?
  Hoćeš li me željeti
  iako ostanem,
  a ne budem tvoja?
  Hoćeš li me voljeti
  i bez posjedovanja?
  Ljubavi..
  tko si ako nisi ti?
  Tko smo to mi
  bez vlastitog dijela?
  Tako lagano izgubljenog
  i izdanog..
  Pruženog bez primisli
  na ono što se gubi..
  Kada nestane “ja”..

  U današnjem tretmanu stavite namjeru da ste spremni zaroniti duboko u vlastite vibracije kako bi osjetili što je to stvarno ljubav? Ne ona koju tražite u drugima kada sebe predate (i izgubite) kako bi tvorili s nekim cjelinu.. zaboravljajući da ste cjelina sama i da mir iznutra dolazi tek od takvog shvaćanja..
  Predajući sebe nekome koga ćete možda nakon nekog vremena prezirati.. samo zato jer vam ta osoba nije dala ono što vi već imate unutar sebe.. cjelinu postojanja.
  U današnjem tretmanu stavite namjeru da ste spremni susresti ljubav.. kao osjećaj unutar vas.. koji nije za ništa i nikoga vezan. Osjećaj koji vas toliko može ispuniti da tek kroz taj trenutak možete svakoga vidjeti za ono što je.. a ne za ono što vi želite da je..
  Osjećaj iz kojeg ćete prepoznati razliku između ispreplitanja s drugom osobom u ljubavi i gubitka sebe zbog ljubavi..

   

  11.2. 2020

  Pa kada oblaci raspletu
  svu zamršenost mog uma..
  I kada vlastitom suncu
  dopustim sjati..
  Hoću li vidjeti mora,
  beskonačna prostranstva
  vlastite strasti..
  Ili ću se i dalje utapati
  u rijeci koju čine
  moje misli?

  Koliko sebi dopuštate osjećati, a koliko filtrirate vlastiti život kroz misli? Dajete li prednost vlastitim zaključcima ili osjećajima iz kojih proviruju vaše nerazriješene vibracije?
  U današnjem tretmanu stavite namjeru da ste spremni otpuštati sve one vibracije ispod vlastitih stisnutosti koje vam nameću pamet kao glavni oblik putokaza.. Zatvarajući pri tom pogled na prostranstvo osjećaja..
  Otvarajući se tom prostranstvu otvorit ćete se i gomili putokaza koji su prolazili kroz vas, koji su vam davali smjernice, a onda ih je vaš um potopio..
  Svaki korak vodi vas negdje.. probajte pitanje “Je li taj korak dobar za mene?” transformirati u namjeru da hodate onim koracima kroz koje učite. Nekada je izbjegavanje bolnih koraka samo odugovlačenje vlastite boli s kojom živite. Tek transformacijaom vibracija dolazite i do transformacije osjećaja. Putovanje koje je zasigurno na trenutke bolno.. ali nakon toga oslobađajuće..
  Zar nije da se za sve trebate potruditi?

   

  4.2. 2020

  Osjetite dah
  kako vas prati
  svaki trenutak
  vašeg života..

  Osim vlastitog daha
  koliko još ima toga
  što se podrazumijeva
  i čemu ne pridajete pažnju,
  a tvori vaš život..

  Male sitnice, koje su dio vaše svakodnevice, kao vaš dah.. vrlo često prolaze neopaženo kroz vaš dan. Otvorite se u današnjem tretmanu svemu onome u vašem trenutnom životu što je važno, a što ste zapostavili. To mogu biti velike i male stvari.. na taj način dopustit ćete i prisjećanje na neke unutarnje vlastite dijelove koji čekaju vašu pažnju..vaši dijelovi koji čekaju biti prepoznati i prihvaćeni.. kako bi i sebi i svijetu oko sebe omogućili svoj puni potencijal..

   

  28.1. 2020

  U današnjem tretmanu budite svijetlo.. koje se širi unutar vas, uokolo vas.. koje vama omogućuje da se umirite, smirite, otvorite prema sebi i prihvatite..
  Bez prihvaćanja sebe nema koračanja.. nema onog istinskog zagrljaja života…

   

  21.1. 2020

  Čemu mi služi sjećanje,
  čega se držim iz prošlosti?
  Što to zatvara vrata mojoj budućnosti,
  a već je samo sjena?

  Dok živite kroz svoja sjećanja vi imate mogućnost prizvati lijepe trenutke, prisjetiti se ljudi, događaja koji su u vama ostavljali trag ljepote ili trag boli, koji su unutar vas podizali razne emocije. Sve dok to prisjećanje ne stoji ispred vas kao zid zbog kojeg se ne krećete dalje ono ima vrijednost kao unutarnji zapis vašeg postojanja.
  Zapitajte se prije današnjeg tretmana jesu li sva vaša sjećanja koja vam dolaze i o kojima razmišljate samo zapis vaše prošlosti.. ili su neka od njih vrata ispred kojih stojite, vrata koja ne postoje.. ne više.. ali vi u njih gledate.. kako se ne bi trebali suočiti s budućnosti?
  Nakon toga dopustite da se u tretmanu oslobađaju sve vibracije unutar vas koje vas čine zarobljenima unutar sebe.

   

  14.1. 2001

  U današnjem tretmanu okrenut ćemo se prema osjećaju balansa unutar sebe i u svijetu. Stavite namjeru da ste spremni otpuštati duboke vibracije unutar sebe koje vas dovode u nemir i da ste spremni biti podrška ovom svijetu u njegovom balansiranju.
  Osjećajte kako iz vas svijetli snažna svjetlost svjesnosti i kako podržava jačanje svijesti u cijelom svijetu.

   

  7.1. 2020

  Utorak 🙂

   

  Arhiva izvještaja iz 2019
  Arhiva izvještaja iz 2018
  Arhiva izvještaja iz 2017
  Arhiva izvještaja iz 2016
  Arhiva izvještaja iz 2015
  Arhiva izvještaja iz 2014

   

   

  …………………………

  NAPOMENA:

  Svi smo mi različiti i drugačije percipiramo svijet oko sebe. Nije potrebno na tretmanu nešto osjetiti, tretman će odraditi ono što je vama potrebno u tom trenutku i ako zaspete i ako ništa ne osjetite.
  Ako ipak osjetite senzacije prepustite se, to znači da vaše fizičko tijelo reagira na energetsko oslobađanje.
  Svjedočanstva koja možete pročitati samo su neka od reakcija ljudi na tretman. Niti jedno od njih ne opisuje kako bi trebalo biti na tretmanu već raznovrsnu lepezu iskustava. Vaše će biti jedinstveno bez obzira ležali i opušteno spavali, osjećali toplinu i ugodu, ništa ne osjećali ili po vlastitom izboru pričali sa Svjetlosnim bićima. Vaše iskustvo je samo vaše i uživajte u njemu.

  Neka iskustva nakon prijašnjih tretmana:

  Prošlo je već šest mjeseci otkad se neprekidno družim sa tobom i svjetlosnim bićima, a imam osjećaj da vas znam već godinama tj. da ste cijelo vrijeme bili tu negdje blizu mene ali ja vas jednostavno nisam “vidjela” 🙂
  Upoznala sam vas u vrijeme kad mi je život donio puno boli i tuge. Nisam se znala nositi sa novim problemima, mislila sam i brinula se najprije za svih oko mene a na sebe sam potpuno zaboravljala. Umor, nemir i stres sa kojima sam živjela mjesecima donio mi je manje zdravstvene probleme koje sam zahvaljujući spoznaji sebe liječila meditacijom a ne (na preporuku mog doktora) lijekovima za smirenje.
  Predivne osjećaje koji osjećam tijekom i nakon druženja utorkom teško je riječima opisati, meni su donijeli tako željeno zdravlje, mir, ljubav i sreću.
  (S.K.)

  Majo, meni je sinoć bilo vrlo burno.. Naime, kad je tretman počeo i kada sam pozvala svjetlosna bića, sjedila sam za stolom sa svojima… uspjela sam se posvaditi zapravo sama sa sobom, naljutiti se, osjetiti kako ne mogu kontrolirati bijes u jednom poviku, osjećala sam se izgubljeno, kao da me nitko ne razumije i da se uopće ne mogu kontrolirati. Sve je to trajalo svega par minuta, nakon čega sam se povukla u sobu, isplakala, a kasnije otvoreno razgovarala sa svojim kojima nije bilo jasno što me točno potaklo na toliko burnu reakciju za ništa. I zapisivala sam sve. I kasnije sam zajedno s njima osjetila toliko olakšanje, kao da sam na površinu izvukla nešto duboko potisnuto i toga više NEMA. To je bilo prvi put da za vrijeme tretmana nisam bila sama i ležala.. i mislila sam da je to bilo pogrešno, no s toliko lakoće sam ustala jutros da znam da je bilo ok i jako sam zahvalna tebi što iniciraš te tretmane, svojim doma što imaju toliko ljubavi i razumijevanja za sve što prolazim na putu otkrivanja same sebe (jer nikako da zaista shvatim da sam stvarno TU) i samoj sebi što sam si dozvolila da sve izađe van… Ovo je bio vrlo buran i oslobađajući tretman u kojem doista prvi put nisam očekivala ništa, a dobila toliko! Vjerojatno jer um nije bio uključen.. <3 Hvala <3 (I.Š.)

  Bila sam sigurna da ću od umora radnog dana iza sebe ubrzo zaspati, ali nije bilo tako, naprotiv.
  Umirena u ležećem položaju, osjećala sam valove spiralne topline koji su mi se od sacruma dizali prema vratnoj kralježnici i ugodne trnce na tjemenu. Dlanovi su bridjeli toplinom i našla sam se u osjećaju potpunog mira i neizrecive sreće, istovremeno. Nakratko me uhvatio polusan i vidjela sam malo mladunče tigra kako mi prilazi, i nasmijala mu se. Zvuk smijeha me vratio u budno stanje
  Za svo vrijeme vladala je tišina, nije bilo bučnih susjeda, automobila, muzike. I to je bilo pravo malo čudo, sve se umirilo. Zahvalna sam na tretmanu, zahvalna na spoznaji osjećaja – savršeni mir u budnosti i uživam u radosti transformacije.
  Već neko vrijeme radim, (onako, samouko i intuitivno), na povezanosti s čitavom planetom i njenim centrom, kao i sa svemirom, i u trenutku se umirim. Kolike godine nam trebaju da spoznamo da je svjesnost nešto sasvim drugo od onog što smo mislili da jest. (N.D.)

  Bez da sam znala na cemu ce se danas raditi, usla sam s namjerom da otpustim neke osjecaje koji su mi se javljali a koji mi ne sluze..najprije sam osjecala trnce kroz cijelo tijelo, osjecala sam kako mi dah doslovce struji od nosa preko glave i skroz do noznih prstiju. sa svakim izdisajem kao da je cupalo sve nepotrebno iz cijelog tijela i izbacivalo van. pri kraju mi je stigla slika kako plutam u svjetlucavom jezeru i kao da me ta svjetlost drzi na povrsini. i tad sam osjetila jake trnce kroz ledja, doslovce sam imala potrebu malo se izviti jer kao da me struja tresla od ispod. i onda vidim da se i radilo na tome. fantastican osjecaj. Hvala! (T.T.U.)

  Jako sam zahvalna na tom iskustvu!Na pocetku sam osjecala pritisak u lijevoj polovici glave koji je nakon nekog vremena polako nestao.Cijelo vrijeme mi je jako kucalo srce.Imala sam plitak dah dok mi se nakon par “spontanih” dubokih udaha nije produbio.Stopala su mi se jako ugrijala imala sam osjecaj da mi ih netko masira i da se oko njih stvara debela plast necega.Dok se mi sve opisano dogadjalo iznad mene je lebdjelo nesto poput andjela u mojoj velicini i kao zrcalna slika mene te me njezno ljubilo po licu i masiralo po tjelu.U zadnje par minuta vidjela sam sliku svojih buducih par mjeseci. (P.O.)

  Svaki zajednički tretman donosi drugačije iskustvo. Sinoć su mi tijekom opuštanja kroz svijest prolazile slike ljudi (bolje rečeno – njihove oči), ljudi za koje sam mislila da su mi u životu činili ne baš lijepe stvari ( ili ja njima, tko zna?); pustila sam ih da prođu, a iza toga je uslijedilo ”uzemljenje”.
  Imala sam osjećaj da tonem duboko u zemlju: najprije noge, a zatim je i čitavo tijelo zaronilo i bilo je toplo, meko, sigurno. Bio je to neobičan osjećaj – poput laganog pritiska, vrlo ugodnog, ali kao da se ne bih mogla pokrenuti kad bih to htjela.
  A onda je uslijedilo nešto prekrasno: pritisak je popustio i preplavila me lakoća, lakoća samog postojanja, oko mene je sve bilo obasjano svjetlošću, iz mene kao da je nešto izašlo i kao da sam samu sebe (svoje tijelo) mogla vidjeti kako sjedi u naslonjaču, a JA sam lebdjela negdje u toj svjetlosti.
  (V.N.)

  Draga Majo, ne mogu a da ne napišem nekoliko rečenica nakon tretmana. Naime, nisam svakog utorka u mogućnosti prepustiti se tretmanu, ali kad jesam – događaju se prekrasne stvari. Svaki me puta tretman ”pogodi” tamo gdje treba. Nakon prepuštanja struji rijeke života koja me poput balvana nosila amo-tamo i zbog koje sam se sudarala sa stijenjem, tonula i opet izranjala, nakon tretmana sam se osjećala kao preporođena. U mene bi ušla lakoća, vedrina, svi problemi su nekako postali smiješni, osjećala sam val pozitivne energije, volju za životom i ono što je najvažnije – osjećala sam veliku zahvalnost i ljubav. Nasmiješila bih se i zahvalila nakon svakog tretmana.
  Čini mi se kao da se približavam samoj sebi, kao da upoznajem svoje vlastito biće koje negdje u srcu čeka da ga otkrijem, da se s njim sjedinim i da konačno postanemo jedno. Shvatim tada svu JEDNOSTAVNOST života i svu njegovu ljepotu.
  Hvala, Majo, hvala i veličanstvenoj svjetlosti koja nas sve obuhvaća!
  (V.N.)

  Danas sam osjetila kao da je tretman krenuo malo ranije pa nisam čekala točno 8 na satu nego 6, 7 min prije smjestila se i počela. Odmah sam osjetila vrh glave zatim čelo i istovremeno noge i koljena. Opustila sam se i prepustila. Zatim sam osjetila uz sve prike navedeno da se aktivira i središnji dio tijela i začula iz svoje nutrine kako sebi govorim: ti si divan spoj energija, volim se, prepusti se, oprosti si- samo budi. Ta misao došla je spontano i produbila cijeli tretman. Intenzivno sam osjećala srčanu čakru i koljena ali i cijelo tijelo koje se aktiviralo. Osjetila sam sebe kako vibriram nekom lijepom energijom, mogla bi ju opisati kao neku dugačku haljinu načinjenu cijelu od lelujavih volana, kao kod sipe 🙂 bila je to vibrirajuća energija koja je u isto vrijeme bila aktivna ali je samo bivala. I ja sam bivala ta energija. Vidjela sam svoje tijelo kako mijenja svakakva ljudska obličja- bila sam čas crna žena, starac, plavokosa ljepotica, srednjovječna žena… i svi su oni imali svoje strahove i nesigurnosti a ja sam samo pomislila- prihvaćam se, bivam, volim se, bivam. Na kraju nije bilo bitno tko sam od tih naličja, sve nesigurnosti i strahovi bi brzo bili isprani mojom valovitom energijom. Osjetila sam kao da su sve točke mojeg tijela spojene u jednu- i nisam oko toga dramila niti bila tužna niti bila ushićena- samo sam postojala i bila potpuna. Osjetila sam da svojim bivanjem pomažem svom tijelu i cijelom prostoru oko sebe da “zacijeli” i osjetila kako šalkem i primam ljubav. Osjetila sam i kako ljubav stiže iz zemlje i ulazi u moja leđa i ispunjava me. Uživala sam u tom osjećaju i toj energiji i na kraju tretmana osjetila par puta snažne trnce uzduž cijelog tijela i tad se i fizički malo zatresla, zahvalila vodstvu, grupi i cijelom svemiru i osjetila kako se moja svijest vratila u tijelo i tretman je gotov. (I.M.)

  hvala ,Majo upustio sam se u meditaciju slušajući J M JARE bilo je osebujno i ” titravo ” iskustvo biti u grupi :)tako da sam potpuno opušteno — zaspao !! hvala ti … malo sam se čudio kamo to noge žele ”istočiti ” 🙂 kada sam oko 21:40 došao k sebi … ali-nakon pročitanog- dosta mi je jasnije 🙂 hvala Ljubavi na dobroj grupi … (Ž.V.)

  “Prvo toplina, vrucina u nogama al ugodno. Zatim zdjelica, jajnici automatski stavila ruke na drugu cakru (rukopolaganje ), tu osjetim da mi fali energije. Nakon toga otisla na trecu cakru tj. solarni (glad me ulovila), pa ruke stavila na srcanu (tu mi se frendica javila u mislima, sve lijepo i pozitivno). Zatim trece oko, oci mi se procistile, i tu mi se javljaju slike tete i tetka i djetinjstvo kak su me cuvali. Nakon toga sve u krunsku i na kraju harmonizacija tj. kao neki mir :)” (K.U.)

  “Prvi put sam večeras učestvovala u vašem tretmanu.
  Ne razumem se puno u ovakve metode ali mogu iskreno napisati šta se kod mene događalo..
  Prvo, jak bol u levom stopalu, vise puta tokom tretmana… Osećaj da mi je cirkulacija bila jača prvo u predelu srca a onda dalje..
  Pokušavala sam da ispraznim glavu i utišam misli, a onda kao da sam počela da čujem glasove drugih ljudi koji se obraćaju meni ili nekome govore o meni..mora da zvuči ludo ali meni je to dolazilo u glavu i uši..to su bili glasovi ljudi sa kojima nisam u kontaktu a sa nekima odnos je ostao nedorečen, neraščišćen..kao neka telepatija..uglavnom su negativni 🙂
  ..a onda sam videla sebe kako sam podigla ruke iznad glave i vrtim se oko svoje osi..kao neka palačinka..nekako je rasterećujuće delovalo to na mene..
  Takođe, kada se tretman završio ..uzela sam lap top u ruke i na fb ugledala sličicu sa citatom “Shine the whole Universe is yours”..nakon toga, čitam kod vas da treba da sijamo kao lampe 🙂
  Lepo iskustvo, hvala vam!! :)” (S.V.)

  “U tijeku samog tretmana, um je podosta radio i svakakve misli su prolazile i odvodile me u daljnja umovanja :). Kad sam to osvijestila i vratila se u tijelo, osjetila sam kao da mi cijelo tijelo i aura vibriraju nekom posebnom energijom i slika je bila kao da pored mene kleče duhovni vodiči i čiste moje tijelo i auru…olakšanje i osmjeh na licu. Ali onda cca 10ak minuta prije kraja tretmana, osjetih bol u lopaticama i djelu između njih; kao da sam neko vrijeme bila fizički nepomična na način da su mi se kralješnjaci ukočili (od 1-7) i shvatih da se radi o strahovima i leđnom dijelu srčane čakre. Nisam se prepala samo sam ležala, disala i prepuštala se da bi ishod, 5 minuta nakon završetka tretmana, bio taj da sam se osjećala još olakšanije i mekše… Zaspala sam nakon pola sata i spavala (nakon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo vrimena) 7 sati u komadu. To sa spavanjem je za mene jako jako veliki poklon jer ne spavam nikad tako dugo u komadu :)))))” (N.L.)

  “Večeras je bilo puno neke lijepe energije. Dosad većinom sam osjećao vrat, mjesto gdje se spaja lubanja sa kralješcima ali večeras više na 3. oko, tabane i kasnije cijelo tijelo kako si spomenula. Kao da su se spajale neke energije u cijelom tijelu u cjelovito osjećanje bića kao više jedinstvenijega. Na kraju sam osjetio poantu kako trebam biti stalno prisutan u sebi, ovdje i sada recimo. Ne znam ni sam, to su više intuitivni filmovi nego poruke. Sve i svemu blaga i lijepa energija cijelo vrijeme.” (D.B.)

  “Ovo mi je prvi put na tretmanu.U pocetlu sam osjecao pritisak koji je trajao par minuta u sredoprsju na strani srca,zatim sam osjetio lagane trnce na gornjem djeli ledja,zubi svi,zatim sam osjetio predivnu toplinu na obe ruke,ledja i vrat,te bol u ramenu koja je prolazila i neopisiv dozivljaj.osjetio sam prisutnost,andjela,svjetlosnih bica kako god.Zbilja predivno iskustvo.
  Hvala Vam od srca
  i opet sam tu iduci utorak :))” 
  (D.D.)


  “Draga Maja…joooj,cijeli dan sam bila u punoj pari posla po stanu.Kad sam vidjela da je 19.50,nabrzinu sam do trgovine i bila sam na svome mjestu za tretman u 20.00.U svoj toj brzini,sam zaboravila procitati dane recenice prije tretmana ali sam u 20.03 rekla-“Oprostite kasnim al evo me i hvala vam sto ste me cekali”.Tretman mi je bio opustajuci i cijelo tijelo u vibraciji.Noge,u predjelu koljena su mi se ledile a ostatak tijela gorio. Na kraju se ta leden spustila na stopala i nestala.Tijelo mi je bilo toplo.Osjetila sam na svim čakrama kao pritisak pa opustanje,malo neugodno ali pozitivno.Cak vjerujem da sam se susrela sa njima u putovanju u prelazu sa druge na sestu cakru i veselo su provijorili kraj mene u raznim prekrasnim bojama.Draga Maja,od srca ti hvala i nastavljamo zajedno svi dalje.”
  (Ž.B.)

  “Draga Maja…nevjerovatno,osjetila sam sve sto si napisala a fizicka senzacija me mrvicu zatekla.Ovo je nesto najcudesnije pozitivno sto mi se desava na ovim tretmanima,hocu reci,kad nemam pojma sto se radi ,o cemu se radi a kad procitam tvoj status uoravo je sve tako i bilo. Hvala ti mila moja…nastavljmo dalje.” (Ž.B.I.)

  “Puno hvala, i ovaj put bilo je prekrasno. Bijesa više nema otpušten je prošli tjedan. Danas je to jedan veliki spokoj. Osjećala sam prisutnost grupe, kao da su me dotaknule njihove brige koje su otišle u svjetlo! Nekako, kao da je svima nama lakše rasti ovako zajedno pod  Vašim vodstvom! Hvala:)))” (T.P.)

  “Ja sam sebi to veceras predocio u tami sobe da se nesto dogadja sa nogama, veca energeticnost te da u srce dobivam svjetlost i ljubav kao novi oblik napredovanja na duhovnom planu. Jako mi je drago da si to napisala jer stvarno pali 🙂 Inace jako dobro iskustvo puno neke blage ali opet jake energije. Bilo je i nekih tamnih slika al valjda je to proces ciscenja. Eto malo svjedocanstvo od mene. Hvala ti, veliki pozdrav i jedva cekam utorak opet :D.” (D.B.)

  “Osjetila sam prisutnost, i kada sam se prvi put digla po maramicu rekla sam sebi neću više, srediti ću se i nema plakanja, ali ja nisam uopće imala kontrolu nad suzama za vrijeme tretmana. Ponovo sam krenula ispočetka sa molbom duhovnim vodičima i par puta se ponavljalo sve ispočetka, onda se više nisam opirala prepustila sam se jer sam osjetila da to moram proći da bi izbacila iz sebe sve te povrede..”  (M.D.)

  “Drago mi je da znam zašto sam osjetila oštru bol u desnom stopalu u toku tretmana. Znači to je bilo otpuštanje strahova. Doduše još ne znam kakvih ali i to će doći nadam se. Šake i tavani su mi gorili ko da žeravice držim na njima.” (S.N.)

  “Veliko hvala, bilo je prekrasno. Energija još uvijek radi svoje!!! Iako sam dobro posložena i energetski izbalansirana ovaj tretman izbacio je neku ljutnju koja jos traje i sada bih htjela da se nalazim u šumi i da mogu viknut iz sveg glasa!! Očito da nisam posložila sve ladice. Znam da ću u naredna tri dana i to posložiti.” (T.P.)

  “hvala Majo i hvala ostatku ekipe, vrlo ugodno, činilo se kratko, no s puno konkretnih poruka koje su važne za mene  do slijedećeg susreta…uživajte!” (R.V.)

  “Moram da napisem , i zahvalim se. Od kako sam pocela sa tretmanima potpuno sam drugacija. Smirena , ne reagujem vise burno. U pocetku mi je bila teza malo koncetracija , malo su misli lutale neko vreme a onda samo utonem. Bilo je nekih popratinih efekata. Malo probadanje u predelu prsiju…i kukova …ali sada nemam vise bolove u kukovima …inace se tesko krecem. Pocela sam da volim i sebe i zivot . Hvala i nastavljam dalje.” (S.S.)

  “Dojurio iz grada taman 10 minuta prije tretmana … taman da se uspijem bar donekle umiriti i prepustiti … zahvale i od mene na trenucima povratka sebi nakon dana uglavnom posvećenog drugima!” (V.R.)

  “Tretman sam percipirala kao gomilu posvještenih obrazaca, ali je to svjesnom umu bilo ‘too much’ pa će se u narednom periodu kako bude integrirano tako će se i osvještavati lagano oba tretmana sam pred kraj vidila jarku svjetlost i osjećaj ogromne podrške i ljubavi koja nas je prožimala svih. Moram ti priznati i da sam osjetila jaku pisutnost u sobi te neki JAKI MIRIS koji me nije napuštao čak sat vremena nakon tretmana. Oba puta sam ‘nastavila’ druženje s tim mirisom i energijama kojima sam plovila; tako divnim, nježnim, a opet snažnim – preeeedivno” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala Ti na podršci. Jučer sam bila ispred PC, iako nisam bila sigurna što činiti, trebaš li se Ti negdje vidjeti, je li to uživo…itd….ipak sam se umirila i primila ono što sam trebala primiti jer ja tako vjerujem. Osjetila sam toplinu kroz ruke i tijelo i kao da me netko protresao.” (V.M.)

  “Na početku sam se teško opuštala… Smetali me zvukovi, a onda odjednom sam samo *whoooosh*, nestala… Ukopčala sam se i nestala, a iskopčala sam se ravno u 20:27.  Nit’ znam gdje sam bila niti s kim 🙂 Sada sam odlično. Glava mi je velika ali sam nekako mirna iznutra.” (G.G.)

  “Majo, hvala za večeras. Bilo je tako lijepo… Ne znam što se točno dogodilo, ali osjetila sam trnce u zubima i rad na dnk, kao da se nešto primijenilo u funkcioniranju mojih stanica. A nakon toga sam krenula u pospremanje kuće s većim užitkom nego ikad dosad. Odjednom imam snage učiniti da sve oko mene blista<3 Baš čudesno i jednostavno…s tim sam se dugo borila :)” (S.J.)

  “Draga Majo, sigurna sam su svi puni dojmova pa tako i ja!  Za mene je tretman bio dosta intenzivan, nisam nista vidjela (niti sam to ocekivala), jednostavno neki jaki osjecaj kroz cijelo tijelo.  Veselim se slijedecem utorku!!!!!” (A.F.)

  “Wauuuuu, najbolje opisuje moj doživlaj jučerašnjeg “putovanja”, bilo je  to iznimno snažno iskustvo, potpuno drugačije od svih do sada. Osjetila sam čišćenje 6. čakre. bio je to snažan, bolni  pritisak. Na području 2. čakre isto, prvo bol u desnom, pa u lijevom jajniku, nije trajalo dugo. Dobila sam poklon,   svijetleće kugle na dlanove, međutim mi se um tada ukjučio i nisam čula poruku, što ću s njima iako sam na kraju tretmana osjetila potrebu da položim ruke na oči i tako završim. Mislim da sam ih na trenutak ćak i vidjela :), međutim  toliko je senzacija bilo u pola sata i ja sam na svaku reagirala svjesno, što  mi je (mislim) onemogućilo da vidim dalje. :)” (I.M.)

  “Prvo kolanje energije kroz tijelo, razne fizičke senzacije zatim raznorazna putovanja hodnicima svijesti.” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala još jednom, bilo je nježno i opuštajuće.” (I.N.)

  “Meditacija je bila divna, hvala ti. jako se osjećalo prisustvo svjetlosnih bića, kao neko jaje oko mene, ne znam kako bih baš opisala. i enegija na krunsku čakru. hvala.” (I.B.)

  “Majo moram ti zahvalit na zadnjoj meditaciji. hvala. stavila sam srce posli, i malo prije nego si lajkala moje srce osjetim toplinu i energiju u srcu i to mi napravi totalni preokret u energiji u svemu. bila sam na poslu pa nisam mogla meditaciju baš baš doživit ka šta bi doma. al tvoja energija je valjda probila sve i skužim da to je to. ovo su svima teški neki dani gdje se čovik propituje ić sa egom ka šta svi idu ili šta. i ti mi daš odgovor na neki način tj znam ja to al zaboroavim a to je ne trošit energiju na druge nego bit u srcu to je naša priroda.” (I.B.)

  “Moja prva skupna meditacija. Osjetio sam prisutnost energija, ali nisam imao nikakve vizije.” (D.M.)

  “Na početku sam već skužila da kreće i čim sam zatvorila oči osjetila jaku jaku energiju. Imala sam osjećaj da mijenjam oblik i vrtim se po svuda i bilo je jako uzbudljivo i jako intenzivno. Ja sam samo slala ljubav njima i svima koji se spajaju i samo se pojačavalo- bilo je ludo kao na rollercoasteru 😀 i tad sam osjetila svoju energiju i kako se mijenja i struji i otvorila se za sve što se treba dogoditi i za sve što trebam otpustiti ili upiti i bilo je jako lijepo. Osjetila sam kako se radi i na tijelu i na energiji koja nadilazi tijelo i te lude energije koje je bilo teško podnositi postale su “stabilnije” blaže i njegujuće. Kraj tretmana sam osjetila tu umreženost i poslala svima zahvalu i  ljubav i onda osjetila kako se preko mene spušta neka energija u zemlju a imala sam osjećaj i da se to radi preko svih. U početku sam čak vidjela kao neka bića koja su treperila poput nekog velikog lišća i imala sam osjećaj da oni rade direktno na ovom sadašnjem tijelu i otklanjaju neke bolesti, radilo mi se dosta na glavi, jajnicima i maternici i trbuhu bokovima nogama. Pred kraj tretmana osjetila sam sve stanice tijela kako trepere i obnavljaju se a kad sam osvjestila sebe u toj energiji jasno kao dan čula sam par tonova koji kraj mene vibrirali i podržavali tu energiju. Bilo mi je interesantno jer sam samo par puta tako jasno čula zvukove koji su bili gotovo opipljivi! Zanima me kako je bilo drugima- ovo je bilo nemoguće ne osjetiti!!! Hvala ti na hrabrosti da radiš sa tako velikom grupom! Vidjela sam na kraju tretmana da je ovo samo početak koji ide ka još većoj grupi ljudi i da će sve što se bude radilo biti vrlo iskreno a da su svi sudionici jako zahvalni zbog znanja kojeg si s njima podjelila i da će se sve više ljudi osnaživati i pronalaziti.” (I.M.)

  “Ovaj put mi je bilo drugačije, počelo je ranije oko 7:45 i već sam imala osjećaj da je u punom zamahu! Još sam radila neke stvari po kući pa sam malo lelujala do 8 i kad sam se pripremila za tretman energije su mi bile puno podnošljivije ali su mi se po glavi vrzmale kojekakve gluposti kao isječci iz filmova koje nikad nisam gledala… Samo sam promatrala i rekla da prihvaćam nove i otpuštam stare energije i onda se tretman jako produbio. Sjetila sam se svih poniranja u sebe i susreta sa svojom istinskom energijom i bilo mi je jako lijepo. Onaj osjećaj kao da si došao kući- mir i sreća… Pred kraj je bilo toliko ugodno da sam u trenutku kad sam zahvalila svima i osjetila ponovno tijelo zaspala kao beba i pobudila se sat vremena kasnije i mislila da je nedjelja jer je bilo tako mirno u kući :)” (I.M.)

  “Zaista lijepo iskustvo” (S.K.)

  *Sva svjedočanstva objavljena su uz suglasnost njihovih autora


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook