besplatni tretmani

   Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

  • Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

  Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

   Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

   U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

  Takve tretmane možete raditi i sami

  Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

   

  Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscjeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.
  Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.
  Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku. A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ukoliko vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

  Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

  Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ukoliko želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

  Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

  S obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
  Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
  Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
  Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

  Maja :)

  P.S. Ukoliko vas zanimaju informacije o radionicama i individualnim tretmanima pritisnite ovdje.

   

  PRIJAVA ZA NADOLAZEĆI TERMIN

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)

  • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno
  • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
  • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
   Ispunjavanjem posebne forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, to ne donosi i prijavu na mailing listu.
  • Nakon što tretman završi na ovoj stranici  ispod forme za prijavu pronaći ćete izvještaj s datumom od tog dana
  • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

  Izvještaji s tretmana u sebi uvijek nose neku poruku i vježbu, možete pregledati stare izvještaje te pronaći možda nešto za sebe.
  Godine: 2014. / 2015. / 2016. / 2017. / 2018.
   

  2020

  14.1. 2001

  U današnjem tretmanu okrenut ćemo se prema osjećaju balansa unutar sebe i u svijetu. Stavite namjeru da ste spremni otpuštati duboke vibracije unutar sebe koje vas dovode u nemir i da ste spremni biti podrška ovom svijetu u njegovom balansiranju.
  Osjećajte kako iz vas svijetli snažna svjetlost svjesnosti i kako podržava jačanje svijesti u cijelom svijetu.

   

  7.1. 2020

  Utorak 🙂

   

  2019

  31.12. 2019

  Slavite danas sebe. Slavite život. Ne onakav kakav bi željeli imati već onakav kakav vodite. Na taj način, kada upalite lampice unutar vlastitog života uvidjet ćete sve strelice i upute koje vam pokazuju kako se pomaknuti dalje..
  Vi ste beskonačno kretanje, dopustite si to..

   

  24.12. 2019

  Ne zaboravite sebe danas..
  Niti druge..
  Ne kroz poklone i hranu..
  Već kroz osjećaj, empatiju..
  Ne zaboravite Planetu..
  prolaznike..
  životinje..
  Ne zaboravite život

   

  17.12. 2019

  Kada bi mogli pokloniti svoje srce, kome bi ga poklonili?
  Razmislite na trenutak…

  A kada bi vam mi rekli da bi ga trebali pokloniti sebi,
  kako bi ste se osjećali?

  Jer od kuda ćete voljeti druge ako nemate srce?

  U današnjem tretmanu poklonite si srce, pratite pritom što se unutar vas dešava, podižu li se otpori, osjećaj da ste pritom sebični, da ne zaslužujete srce…
  Dodirnite svoje dubine kroz tretman, uronite u vlastito srce, zamotajte se u vlastito srce.. dopustite sebi osjetiti ljubav.. kako bi znali djelujete li prema drugima kroz ljubav.. da bi shvatili što je to ljubav..

   

  10.12. 2019

  U mokra jutra kad svi drugi spavaju
  što radi moja duša?
  Hoda li svemirskim prostranstvima?
  Ili se odmara u Saturnovim prstenovima?
  Hoću li ja kao egoistični stanovnik ove Planete
  hodati njome zatvorenih očiju?
  Nastojeći da sve prođe..
  Ili ću staviti namjeru
  da pristajem živjeti,
  pristajem se radovati,
  pristajem plakati,
  pristajem biti akcija
  koja potiče drugu akciju..
  Ne samo radi mene..
  Ne samo radi moje duše..
  Ne samo radi drugih..
  Već i radi Planete..

  U ovo vrijeme kada vas ponovno nastoji preuzeti zemaljsko slavlje zastanite na trenutak i pitajte se, iskreno.. što slavite? Što stvarno slavite?
  Pustite neka vas unutarnja mudrost vodi, neka vam pokaže na koji način bi trebali provoditi svoje vrijeme, na koji način komunicirati s drugima.. neka vam vaša mudrost to pokaže. Ne iz straha da ćete zaostati za drugima ako ne pratite korake koji vam se nameću već iz radosti da ćete u tom zaostajanju, koje za vas možda bude i dobro i oslobađajuće.. naići na one koji su potrebiti, na one koji trebaju vaš osmjeh, pogled, vašu pažnju.. i na kraju.. na samom kraju tog zaostajanja.. naići ćete na Planetu..

   

  3.12. 2019

  Nova energija: Započnite dan centriranjem i prisutnošću (+ vježba)

   

  26.11. 2019

  Utorak 🙂

   

  19.11. 2019

  Unutrašnja zvijezda

   

  12.11. 2019

  Misleći da sve znate zatvarate se u kutiju vlastitih predrasuda. Jer svaka misao ima svoje sjeme, svoj korijen u vašoj energiji.. kao takva više nije “objektivna”. Pogled u druge ljude, pogled u svijet oko vas, kakav god on bio donosi mogućnost unutarnjeg rastvaranja. One vrste koja je bolna, koja ponekad trga unutrašnjost na prvi pogled ne ostavljajući ništa iza sebe..
  Nakon toga dolazi tišina. Možda šokantna, možda smirujuća.. donoseći sa sobom toliko potrebno unutarnje prihvaćanje promjene.
  A onda nastupa promjena.. rast nekog novog unutarnjeg sjemena, razvijanje nekog novog korijenja.. oslobađanje potisnutih vibracija..
  Sve do nove prilike pucanja i transformacije. Do novog trenutka kada vam unutarnji rast postaje bitniji od držanja za umno zadovoljstvo sveznajućih.

   

  5.11. 2019

  Utorak 🙂

   

  29.10. 2019

  Pitam se pitam
  koliko mene
  shvaćaju drugi,
  a koliko se
  ja shvaćam
  na ovom putu
  što se zove
  život..

  Gdje ste vi kada maknete etikete koje su na vama. Kada maknete obrasce koje ste slušali kroz život o tome kakvi ste vi.. gdje ste nakon toga.. tko ste nakon toga?
  Postavite si ovo pitanje prije tretmana i onda uronite u tretman i meditaciju tražeći onaj dio sebe koji je slobodan promatrač unutar vas.. kako bi se kroz naredne dane iz te unutarnje slobode rađale ideje prema idućim koracima..

   

  22.10. 2019

  Uslijed jakih globalnih energetskih udara na svakodnevnom nivou koji zahvaćaju svaku osobnost dolazi do izrazito jakih čišćenja. Zbog uma, prevelikog razmišljanja i promišljanja, konstrukcija i raznih mentalnih blokada energija može zapeti i začepiti energetske kanale. Tada dolazi do zagušenja sustava, usporenosti i zamora.

  Kako bi si pomogli kod energetskog protoka omogućite si tijekom dana dovoljno vremena za sebe. To može biti vrijeme od deset minuta koje ste uzeli kako bi se naslonili na stolicu ili ispružili i obratili pozornost na disanje, popili možda čaj u miru i usmjerili fokus na sebe i trenutak u kojem se nalazite.
  Vrlo često ljudi izgovaraju rečenicu “nemam vremena odmoriti se”.. ne shvaćajući da ta užurbanost zbog njihove iscrpljenosti produži njihovo vrijeme obavljanja zadataka te da je odmor od deset minuta ponekad dovoljan da se obnovite i sve završite na vrijeme.

   

  15.10. 2019
  Utorak 🙂
  Pročistite se iznutra..

   

  8.10. 2019
  Utorak!! 🙂
  Otvorite se prema sebi..

   

  1.10. 2019

  Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014

  Znate što to znači? Da je danas 5 godina utoraka :))

   

  24.9. 2019

  Osjećam li korake
  koje ostavljam iza sebe?
  Ili samo tehnički
  stvaram tragove
  za koje mislim
  da nečemu vode?

  …..

  Koliko svjesno živite.. i dopuštate li si uopće takav način života? Vrlo često određene situacije toliko vas izbace iz balansa da u potrebi preživljavanja vi postavite svoju glavu, svoj um, svoj racionalni dio na prvo mjesto.. kako bi vas iskopao iz te situacije, kako bi vas spasio, kako bi ste se progurali kroz ono što se dešava.
  Međutim kada se okrenete i pogledate u to što ste prošli.. vidite li u tome samo puko preživljavanje ili i sebe kako izabirete najbolje prilike?
  Ponekad učenje ide na teži način, ponekad na lakši.. ali svaki način je dobar ako se nakon toga možete pogledati, ostati svoji, ostati ponosni i dopustiti si izrasti..

   

  17.9. 2019

  I kada bi živio tisuću života
  i kada bi preletio sva mora,
  sve rijeke,
  preplivao sve šume
  i sva brda..
  Vidio bi ništa
  i shvatio ništa..
  Toliko je velik
  ovaj život..

  …….

  Vrlo često prihvaćamo svoj život zdravo za gotovo. Poistovjećujući se sa stvarima oko sebe, s kulturom u kojoj živimo, s ljudima i pravilima koja nas okružuju.
  Kada bi na trenutak ispraznili otiske ovoga svijeta iz sebe.. što bi ostalo?
  To što bi ostalo smo mi.. otvorite se u današnjem tretmanu prema sebi.

   

  10.9. 2019

  Prestankom osude počinje život,
  protok vremena u našim životima..
  Onaj djelić stvaranja što još na početku
  virio je iz nas, spreman da se pokaže.

  …..

  Osuđujete li se i koliko? Ide li ta osuda iz onog dijela vašeg uma koji misli da je najpametniji pa zna da nije dovoljno dobar? Ili ide iz osjećaja koji vas pritišću iznutra iako ne razumijete zašto?

  Tretmanima možete doći do protočnije energije i oslobađanja unutarnjeg pritiska..

   

  3.9. 2019

  Oda Zemlji (onoj koja je uvijek primala sve naše korake kroz naše inkarnacije)

  Ljepotom rujanskih krajolika zadirem u snoviđenje,
  koje me nosi preko litica opustošene zemlje
  što skrojila je puteve kroz mene.

  Od usnica tvojih stisnutih u mislima
  krećem se stazama znanim samo meni
  i svih onih koji su svoje snove stavili pred tebe,
  koji su svoje srce rasuli po tvojoj zemlji.

  Onih istih što sakrila si u svoje grudi
  kako bi odspavali vječni san,
  tijela nježno priljubljenih uz tebe.

  Tako su prošle godine, prošli su eoni,
  dok su naše duše i dalje uporno nadirale,
  ostavljajući u tebi svaki put još jedan dio sebe,
  još jedan dio željan ljubavi.

  Volio sam te i onda kada se moja krv
  prosipala po tebi
  i onda kada si upijala moje želje i snove
  kako bi me utišala.

  Voljela sam te i onda kada sam osjećala
  tvoju snagu,
  kada sam plakala za tobom,
  pustivši da mi jecaj propara dušu,
  žudeći za slobodom na tebi.

  A uvijek ti bila tu.
  Neometanost tvog prolaska kroz svemir
  u meni je uvijek budila ljepotu stvaranja,
  svakog mog pojedinačnog života.
  Kako bi se zapitala stvorila si me ti ili
  smo se stvorili, kako bi živjeli.

   

  27.8. 2019

  Sreo sam siromaha koji je rekao da je sretan.
  Sjeo sam na kamen kraj njega, imao je rupu na cipeli iz koje je virio palac.
  Pitao sam ga sarkastično – Jel i tvoj palac sretan?
  Odgovorio je – Naravno! Pa vidio je svijeta! Imao razna i neobična iskustva. Sada odmara malo.
  Ostao sam sjediti kraj njega neko vrijeme. Došao sam do shvaćanja da ako je to istina njegov je palac u boljoj poziciji od mene. Pa čak i sretniji.
  Iduće jutro dao sam otkaz na poslu. Mrzio sam ga. Prodao sam auto. Bio je nov ali od početka nisam se u njemu ugodno osjećao. Otišao sam.
  Nisam više sreo onog siromaha niti njegov palac ali sam sreo druge ljude. Sretne i nesretne. Imao sam razne situacije, uzbudljive, manje uzbudljive, dosadne i zastrašujuće.
  Prošlo je pet godina od onda. Upravo sam sjeo odmoriti se i razmisliti što bi dalje trebao.
  Kraj mene je sjeo vrlo tužan i umoran, ali vrlo otmjen gospodin i pitao me za moj palac, pitao me sarkastično jel moj palac sretan.
  Odgovorio sam mu – Naravno! Pa vidio je svijeta! Imao razna i neobična iskustva.

  ::::

  Nekome treba puno adrenalinskog iskustva, nekome treba samo tišina.. ali svakome treba nešto. Dopuštate li si to nešto ili se skrivate iza opravdanja? I što su zapravo opravdanja? Koliko ona mogu biti velika i koliko mogu sama po sebi stvoriti zid oko vas to znate samo vi. Međutim iza tog zida i nalazite se samo vi.

  Strah od bilo kakvog životnog pomaka, za koji vaš um u tom trenutku kaže da je – nemoguć, nelogičan, zastrašujuć – samo je odraz vaših vibracija koje su odraz nekih prošlih događaja. Kojih se možda ne sjećate ali ih živite kroz vlastite strahove.

  Nije potrebno prisiljavati se na pomak.. on će doći prirodno nakon promjena vibracija. Nekada će on biti velik kao u gornjoj priči osobe i njegovog palca, nekada će on biti malen, kao odlazak na zasluženi odmor. Na van, nije bitno kako će taj pomak izgledati. Ali iznutra.. donijet će vam slobodu.. jer ćete osjećati kako se nešto unutar vas oslobodilo.. neka vibracija, koju ste kroz određene osjećaje nosili cijeli ovaj život, zbog čega ste donosili razne odluke.. osjetit ćete kako se topi, kako se transformira.. kako sasvim polako dolazite do unutarnje slobode.
  Tada pomaci dolaze sami, oni se dešavaju, tada ne razmišljamo o njima, samo ih dopuštamo. Onima koji nam trebaju kao nova iskustva..

   

  20.8. 2019

  Utorak 😊

   

  13.8. 2019

  Utorak 😊

   

  6.8. 2019

  Skrivate li se od osjećaja ili im se prepuštate? Priznajete li sve svoje osjećaje? Mislite li da su svi dovoljno vrijedni?
  Svi vaši osjećaji tvore vas.. njihovim potpunim priznavanjem sagledavate gdje ste.. kako ste.. iz toga vidite vaše sljedeće najbolje korake..
  Ne dozvolite vašem umu da vas plaši vlastitim osjećajima.. tek potpunim ispunjenjem sa svakim od njih vi počinjete živjeti svoju snagu, svoju istinu… svoje korake..
  U današnjem tretmanu radit ćemo na svim onim vibracijama unutar vas zbog kojih se bojite osjećati potpuno sve što je unutar vas.
  Zamislite da je svaki vaš osjećaj poput putokaza.. koji vam pokazuje gdje su te boli koje ste pospremili, a onda donijeli možda iz prošlih života. Kako bi ih transformirali, iscijelili, otpustili stare vibracije.. kako bi bili slobodni.
  Sloboda dolazi iznutra, potpunim prepoznavanjem i priznavanjem.. sebe..

   

  30.7. 2019

  U današnjem tretmanu usmjerit ćemo se na “unutarnji mir”. Vrlo često kod izraza – unutarnji mir – vaš um može stvoriti sliku gdje se i vaše tijelo onda mora nalaziti u miru. Međutim biti u unutarnjem miru ne znači i fizički mirovati. Možete skakati i plesati na vašu omiljenu pjesmu i pri tom osjećati potpuni mir unutar sebe, pomirenost sa sobom. Možete i sjediti u meditaciji, dok vam fizičko tijelo miruje, a iznutra osjećati potpuni nemir.
  Vrlo često vaš um stvarajući mentalne projekcije povezanosti unutarnjeg mira i fizičkog mirovanja izjavljuje da vi nemate vremena biti u miru.
  Danas ćemo raditi na svim vibracijama koje vas stavljaju u takva vrsta vjerovanja i otvarati se prema unutarnjem znanju, spoju sa višom svijesti kako bi u narednom periodu krenuli prema unutarnjem miru bez obzira što vaše tijelo pritom radilo.
  Unutarnji mir – prihvaćanje sebe, svog života, vlastitih trenutnih vibracija – kako bi nakon toga napravili korak dalje.. ne zato jer ono iz čega idete nije dobro već zato što je život vječni pokret, stvaranje, kreacija.. shvaćanja, učenja, priznavanja, padanja i podizanja.
  Pristanite unutar sebe živjeti život, tada će vam i vaša unutarnja mudrost s promjenom vlastitih vibracija pokazati što znači biti potpuno prisutan i živ u fizičkom tijelu koje se kreće.. istovremeno ploveći unutarnjim mirom.

   

  23.7. 2019

  Danas ćemo raditi na otvaranju prema vlastitoj svijesti.. prepustite se sami sebi, trenutku i kroz naredni tjedan podsjećajte se da ste svjetlosno biće na putovanju koje se trenutno nalazi u ovom tijelu. A onda pozdravite svoje tijelo i zahvalite mu se.

   

  16.7. 2019

  Utorak 😊

   

  9.7. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Može li moje mišljenje
  biti jače od tvojeg
  ako se tiče mene?
  Ili je tvoje mišljenje
  nešto iza čega se skrivam
  kako ne bi čula/o sebe?

  Koliko ste istiniti prema sebi.. prema svim svojim dijelovima.. i onima koji vam se sviđaju i onima od kojih okrećete glavu? Tek potpunim priznavanjem svih svojih dijelova dolazite do one unutarnje sigurnosti koja vam sama pokazuje koji je to put za vas najbolji. Zbog koje se ne morate uklopiti u vanjske strukture kako bi sami sebi (a i drugima) pokazali koliko vrijedite.
  Otkrivanje tih dubokih slojeva unutar vas pokazuje vam koje su to još vibracije na kojima trebate raditi, koje vas stavljaju u naučene obrasce ponašanja.. možda stoljetne..
  Na današnjem tretmanu radit ćemo na svim onim vibracijama zbog kojih se svjesno ili nesvjesno osjećate nedovoljno. Takav osjećaj baca vas na van i tjera da tražite ono nešto izvana zbog čega ćete se onda (privremeno) osjećati dovoljno. Samo kako bi idući put, kada to nešto izvana nestane uronili u još dublji osjećaj nedovoljnosti.
  Možda je vrijeme da si priznate svoje emocije, kakve god one bile.. kako bi ih posvijestili, zahvalili im se, transformirali ih, iscijelili, otpustili.. kako bi shvatili tu igru zvanu život.. kako bi ju igrali..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  2.7. 2019

  Utorak 🙂
  Otvorite se prema sebi..

   

  25.6. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Može li današnji dan donijeti sreću
  ako osjećam tugu?
  Mogu li te dvije suprotnosti
  istovremeno
  postojati u meni?

  Ovaj svijet donosi dualnost i zrcali se u vlastitom postojanju. Omogućujući vam da vidite sebe kao odraze svega onog što ste bili i što bi ste mogli postati. Ljepotu toga prekrije vaš um koji traži savršenstvo koje ne postoji, ne shvaćajući da tek ta dva vaša pola – sreća i tuga – donose vašoj svijesti potpuni korak prema dalje. Sve ostalo držanje je za jedan pol kako bi pobjegli od druge strane, ne shvaćajući da su to sve vaši dijelovi.
  Pokušajte naredni tjedan odati poštovanje i vašoj sreći i vašoj tuzi. S istim intenzitetom.. pitajući se što učite kroz ta dva polariteta? Ne smatrajući da je jedan bolji od drugog. Gledajući ih kao korake.. jedan korak, drugi korak.. inače padate pokušavajući skakati samo na jednoj nozi.
  Dopuštajući koracima da se prospu ispred vas dobit ćete vlastitu mapu puta.. koja će otvoriti vrata vašoj svijesti.. onoj koja se ne veže niti za jedan svoj dio znajući da bez njih ne bi postojala, da ne bi rasla i razvijala se.
  Pogledajte u noć.. nasmiješite joj se.. pogledajte u dan.. nasmiješite mu se.. znate da su prirodni. Pogledajte sada u svoju sreću.. nasmiješite joj se.. pogledajte u svoju tugu.. nasmiješite joj se.. sve dok ne osjetite koliko su prirodni.. kao dah, kao život sam..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  18.6. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Gdje mi je pogled?
  Tamo gdje me znatiželja vuče
  ili me duša kroz intuiciju upućuje?

  Da bi osjetili koliko duboko ide ovo pitanje zatvorite na trenutak oči i probajte unutar sebe vizualizirati dvije scene. Jedna je da hodate po livadi oko koje se nalazi šuma. Zrak je svjež, čujete pjev ptica, osjećate kako se budi radost u svakoj vašoj stanici. Osjećate se prepušteno sebi, trenutku, osjećate energetski protok kroz cijelo tijelo koji se povećava kako se sve više i više spajate sa šumom, livadom, prirodom…
  Druga scena vas vodi u prometnu ulicu, oko vas nalazi se puno ljudi, auta, sve je prepuno šarenih izloga, buke, galame, neke udaljene muzike, glasova.. sve se na trenutke slijeva u galamu kroz koju se vi probijate. Osjećate se na trenutke pod opterećenjem, a ipak vam um luta baš poput vašeg pogleda.. s jedne na drugu stranu, nesvjesno i svjesno promatrajući sve oko sebe, skupljajući utiske i slažući ih u neki unutarnji mozaik koji ni vi na trenutke ne shvaćate ali osjećate da postoji unutar vas. Iz njega ćete kasnije donositi odluke.

  Vrlo često i ne znate da se poistovjećujete s onim u što gledate. Gledajući u šumu, livadu počet ćete osjećati sve veći mir. Ako ostanete dovoljno dugo vaša znatiželja počet će putovanje po onome što je uokolo vas, neki novi slojevi, možda zbog stresa potisnuti pokazat će se.. sigurni u okruženju koje donosi mir. Neki vaš unutarnji dio dozvolit će pogledati u sunce, drvo, pticu, s dovoljno opuštenosti i prepuštenosti trenutku.. iscjeljenju kroz mir. Nakon toga donošenje nekih odluka, promišljanje o stvarima.. bit će potaknuto više vašom intuicijom koja će se lakše probiti kroz vaš unutarnji mir.

  Pokušajte u narednom periodu dozvoliti sebi dovoljno trenutaka i znatiželje i intuicije. Pa kad osjetite da vas zagušuje buka uokolo vas dozvolite svojoj intuiciji da vas spoji s prvim drvetom, s prvom šumom.. da vam pokaže ljepotu oblaka, ptica.. kako bi se dovoljno umirili za osjećaj sljedećeg koraka.

  U današnjem tretmanu radit će se na svim onim vibracijama koje se nalaze u trenucima kada se izgubite u svakodnevici i kada vas buka uokolo toliko zagluši da ne čujete zov vlastite intuicije.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  11.6. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  – Ljubav mi treba!
  – Čija ljubav ti treba?
  – Moja 🙂

  Onu ljubav koju tražite nosite u sebi. Vaše razmjenjivanje partnerske ljubavi s drugima samo je produžetak vašeg vlastitog osjećaja ljubavi. Ako taj dio niste sebi dopustili niti druga osoba s kojom ste u partnerskoj ljubavi neće osjetiti punoću vaše ljubavi. Stoga ovaj tjedan probajte probuditi što više ljubavi unutar sebe.. za sebe.. volite se, poštujte se, priznajte se, sagledajte se u svoj svojoj punoći, sa svim onim što vi doživljavate kao vrline ili mane. Samo kako bi ste shvatili da vaša ljubav raste iz vašeg bogatog iskustva raznih života.. u kojima ste voljeli i mrzili, sebe i druge.. u kojima ste ratovali, dokazivali i borili se.. preživljavali i bili nagrađeni.. u kojima ste padali i podizali se toliko puta da ste sada u stanju sagledati sebe kao ljubav. Kao onaj dio koji je sve to preživio, izašavši iz svega svaki put sve jači.. Možda je ovo dobar trenutak da pozdravite sve svoje dijelove i dopustite im bez osude da se preliju u jednu centralnu točku u vašem srcu.. a zatim da dopustite svom srcu da bude slobodno i živi.. da bude ljubav.. da hrabro hoda dalje.. kroz ljubav..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  4.6. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Gdje mi je srce?

  Probajte ovaj tjedan postavljati sebi ovo pitanje.. ne u smislu ljubavi prema nekome ili nečemu.. nego da bi ste pokrenuli energiju u onom smjeru gdje se nalazi vaša najdublja točka u kojoj se vi osjećate svoje i sigurno.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  28.5. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Okolnim putevima hodam
  i vidim šumu..
  Čujem žubor rijeke,
  pjev ptica..
  Vidim sunce kako izlazi i zalazi..
  Imam li osjećaj da u meni
  postoji dovoljno
  okolnih puteva?

  Svakodnevica vas prekrije obavezama, gomilom (nepotrebnih) informacija te vas drži u stanju stalnog stresa. Imate li dovoljno trenutaka koji vas opuštaju? Moraju li oni biti povezani s vanjskim okolnostima ili možete u sebi probuditi osjećaj okolnih puteva koji sa sobom donose toliko potrebnu prirodu, osjećaj slobode i prepuštenosti sebi..
  Probajte ovaj tjedan unutar sebe vraćati sliku sebe u prirodi, sebe kako odmarate, slušate cvrkut ptica, gledate oblake.. Probajte što češće dozivati taj osjećaj unutar sebe. Možda vam onda buđenje tog osjećaja iznutra pomogne pronaći i neki vanjski okolni put.. neki na koji ste možda i zaboravili..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  21.5. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Ako krenem za tobom
  ostavljam li sebe?
  Ako ostanem sa sobom
  gubim li tebe?
  Postoji li prolaz
  između nas
  koji se čini kao vrijeme?
  Ili to samo moj um
  razlučuje dvije teme.

  Ako pogledate sebe kroz svoj život vidjet ćete kako ste se mijenjali, transformirali.. kako ste sada neka sasvim “druga osoba” nego prije par godina. Na taj način doživljavat ćete promjenu i u narednim godinama, svaki put činit će vam se da ste netko drugi, netko novi i da bi taj novi dio vas napravio stvari u vašoj prošlosti na neki drugačiji način.
  Na taj način kada razmišljate o svojim željama za koje još niste spremni otvarate i vrata svojim potencijalima, ali i svojim tugama. Jer jedan dio vas želio bi stvari odmah, dok drugi dio osjeća da nije spreman. Tada razdvajate sebe na dva dijela, govoreći si da će “sve biti dobro kada se desi to i to” ili “kada dođete do toga” ili “kada napokon uspijete.. “. Ne shvaćajući da ćete doći do vaših želja onda kada budete spremni, onda kada vaša vibracija spontano krene u akciju prema tome.
  Probajte u narednih tjedan dana biti u ovdje i sada, dopuštajući da svi vaši dijelovi budu prisutni jedni s drugima.. imajući potpuno povjerenje da će se sve desiti upravo onda kada je to potrebno, ni prije niti kasnije.

  Ako krenem za tobom
  ostavljam li sebe?
  (ako se prepustite željama gubite li sadašnji trenutak)
  Ako ostanem sa sobom
  gubim li tebe?
  (ako odustanete od želja gubite li mogućnost njihovog ispunjenja)
  Postoji li prolaz
  između nas
  koji se čini kao vrijeme?
  (postoji li vrijeme kako ga vaš um doživljava.. vrijeme u kojem vi možete izgubiti mogućnost ostvarivanja svojih želja)
  Ili to samo moj um
  razlučuje dvije teme.
  (ili dopuštajući željama da vas preplave gubite osjećaj sadašnjeg trenutka u kojem se vaše želje istinski grade.. shvaćajući da se i tako sve odvija unutar vas, sve dolazi iz vaših vibracija)

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  14.5. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Pitam se gdje sam,
  gdje mi je duša..
  A onda prislonim
  ruku na trbuh
  i osjetim impuls
  vlastitog života..

  Probajte idućih tjedan dana ne razdvajati pojam vašeg fizičkog tijela, od pojma vaše duše, vas kao svjetlosnog bića. Osjetite taj titraj, taj impuls kao titraj vašeg fizičkog bića.. osjetite otkucaj svog srca, fizičke procese po tijelu, svoj dah, svoj pokret.. I onda se sjetite da vaša svijest osjeća i promatra sve to.. da ste vi svijest.. da ste vi savršen organizam koji osvještava vlastito postojanje.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  7.5. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Kad trepnem
  i svojim očima pogledam svijet..
  Vidim tugu, bol i razaranje..
  Zatim trepnem ponovno
  i vidim ljubav..
  Život je u svemu..
  Zrcali se u sitnicama..

  Osjetite kako u vama pulsira gomila osjećaja.. kako neke od njih želite, neke ne želite.. a sva vam nešto govore. Stavite namjeru da u idućih tjedan dana poslušate baš sve osjećaje.. kao uputu za dalje..

  Svi tretmani koje radimo dovode vas u dublji kontakt sa sobom.. takve neka vam budu i namjere. Vi ste svjetlosna bića u svojim iskustvima.. svoju svjetlost nikada ne možete izgubiti. Kada ste inkarnirani i nalazite se u izazovima vaša svjetlost je u vama.. kada ste inkarnirani i nalazite se u sreći vaša svjetlost je u vama.. Kada ste inkarnirani i dopuštate svojoj inkarnaciji da istražuje vlastite dubine vaša svjetlost vam je kao svjetionik kojem se uvijek vraćate. Stoga ne birajte kojim putem ćete hodati već dopustite da vas vaša intuicija vodi. Taj put možda je ponekad težak, možda je toliko naporan da vam suze spontano na oči dolaze ali je vaš.. put vaše duše, vašeg svjetlosnog bića koje je došlo nešto kroz taj put naučiti.
  Sjetite se da vaše svjetlo uvijek titra u vama, bez obzira kako se osjećali i kroz što prolazili.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  30.4. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Ako maknem definiciju
  imena, godina, spola i zanimanja..
  Što ostaje od mene?
  Osim životnog titraja..

  Svaka nova inkarnacija služi nam kako bi rasli i učili kroz nova iskustva. Današnje vrijeme donosi mogućnost buđenja svijesti, povezivanja s vlastitom dušom kakav prije na ovim prostorima nije bio moguć. Međutim navike etiketa duboko su ukorijenjene na ovim prostorima i ponekad od njih ne vidite budnost koju već imate.. ne vidite vlastitu dušu koja vam šapće na svakom koraku.
  Probajte u narednih tjedan dana osjećati sebe ispod svih vlastitih definicija, kako bi vam nakon takve povećane svijesti i vlastite definicije postale jasnije.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  23.4. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Kao cvijet širim svoje ruke,
  kao leptir letim sa srcem,
  visoko i nisko..
  Kako bi obje strane života
  bile shvaćene.

  Zastanite na tren i probajte se sjetiti svih teških i laganih trenutaka koje ste imali u zadnje vrijeme. Onda osjetite kako širite svoje srce i kako dopuštate da vaša duša kroz vaše srce prigrli sve te trenutke kao učiteljske.. osjetite kako vam to prihvaćanje donosi duboko unutarnje iscjeljenje. Kako se u vama budi novo shvaćanje, jasnoća života.. koja može doći tek iz prihvaćenih i prepoznatih životnih obrazaca. Onih istih koje ste si dolaskom u ovaj život zapisali, kao mapu puta do vlastitog shvaćanja.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  16.4. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Dok kročim
  životnim stazama
  prati me sunce,
  pere me kiša,
  udaraju vjetrovi,
  lomi oluja..
  Sve to
  ima smisla 🙂

  Ponekad zastanemo i pitamo se koji je smisao ovog našeg putovanja, što točno učimo na njemu? To su upravo trenuci kada smo došli dublje i kada se nalazimo pred vratima iza kojih nas očekuje odgovor, onaj duboki, kroz shvaćanje. Ako nakon tog pitanja ne odustanemo, ako se ne prepustimo beznađu i depresiji otvorit ćemo vrata.. i osjetiti.. da ne znamo ali da shvaćamo.. da ne znamo ni kako shvaćamo, možda niti što shvaćamo ali da duboko u nama titra smisao. Smisao života samog, smisao onog zbog čega smo tu.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  9.4. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Gotovo nečujno osjetim sebe,
  kako dišem pod vlastitom kožom.
  Kako prkosim gravitaciji
  koristeći ovo tijelo.
  Treba li mu što?

  Zapitajte se u tretmanu ali i narednih tjedan dana postoji li nešto što bi trebalo vašem fizičkom tijelu, a vi uporno odbijate? Ako ste svjesni što je to pitajte se zašto odbijate? Nemojte to pitati svoj um jer on će odmah pronaći opravdanje.. pošaljite to pitanje unutar svoje vibracije i osluškujte odgovor. Ako ne stigne pitajte se jeste li spremni za odgovor?
  Ljubav prema tijelu ljubav je i prema duši.. jer kako ćete bez tijela putovati ovim prostranstvima..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  2.4. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Ostavljajući cipele ispred vrata
  razmišljam hoću li obući papuče.
  Ostavljajući cipele na nogama
  osjećam pokret iz sebe.
  Koji dio mene sada je spreman?
  Onaj koji odlazi u mir
  ili onaj koji hoda kroz akciju?

  Nekada niste sigurni što točno želite. I ako se krenete preispitivati vaš um krenut će u stotinu konstrukcija ostavljajući vas vrlo često bez odgovora. Nije poanta u tome da vi trebate odgovor koji će vam reći što točno trebate napraviti. Ali dodir s trenutnom emocijom pokazat će vam prema kuda se iznutra trebate okrenuti. Što vam vaša nutrina govori, na što da obratite pozornost.
  Nekada je to kroz mir, meditaciju, kontemplaciju, pričanje s drvećem. Nekada je to kroz poduzimanje raznih i mogućih za taj trenutak akcija.
  Ako se izgubite u te dvije mogućnosti moguće je da zbog straha od djelovanja sjedite svaki dan u šumi pitajući se zašto ste sve više i više nemirni. (Jer ne slušate unutarnji poziv za akcijom). Ili ste u sto akcija pitajući se zašto ste toliko iscrpljeni (Ne slušajući unutarnji poziv za smirenjem).
  Kada naučite iznutra prepoznavati ta dva stanja uvidjet ćete da niti jedno nije “bolje” od drugog, da oba čine život premještajući vas s jednog mjesto na drugo, zatim vam dopuštajući osjetiti zadnji korak te vas ponovno pomičući dalje.
  Samo zato da bi ste shvatili da rastete iznutra, da se nikuda ne krećete.. ali da bi ste došli do tog unutarnjeg stanja potrebno je zemaljsko iskustvo pokreta, trčanja, hodanja, padanja, pridizanja, plakanja i smijanja.. potrebno je uvidjeti ljepotu koju stvori život unutar vas kako bi vam pokazao i dokazao vašu vlastitu savršenost.. bez oblika, bez konstrukcija, želja.. čisto postojanje.
  Koraci do tamo koraci su akcije i mirnoće. Stavite jasnu namjeru da ste u tretmanu (i svima onima koje ćete na ovaj način raditi sami) spremni otpustiti sve vibracije koje vas sputavaju u tome da osluhnute u kojem se koraku trenutno nalazite.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  26.3. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Postojeći prolazim kroz životne prolaze,
  svi oni različiti su ali isti u srži,
  što mi govore?

  Ponekad hodamo po životu u potrazi za odgovorima ne gledajući znakove oko sebe. Nekada jer nam se ti znakovi ne sviđaju, mi bi neke druge.. nekada jer nismo sigurni želimo li uopće vidjeti znakove. Ali oni su uvijek tu, skaču i iskaču iz svakog kutka našeg života.. podsjećajući nas tko smo, kuda idemo, što učimo. Predajući povjerenje vlastitim unutarnjim istinama predajemo povjerenje vlastitoj duši.. koja nas uvijek prati u stopu, čekajući da ju primijetimo.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  19.3. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Koliko tema prođem
  i koliko puteva prijeđem..
  Svi oni odraz su
  mog postojanja..
  Svaki prijeđeni korak
  utiskivanje je mog znanja.
  Kroz iskustvo..
  Prihvaćanja..

  Kada ste zadnji put zastali i sami sebi dali podršku za sve ono što prolazite? Možda je ovo trenutak kada se možete umiriti, izgovoriti gornje rečenice i priznati si svoje korake. Ne zato da bi ste se pohvalili već da bi si priznali vlastiti život. Tek istinskim priznavanjem vlastitog koračanja dolazi i duboka spoznaja. Ona koju um možda ne razumije ali duša ispisuje.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  12.3. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Mislima svojim
  navike stvaram.
  Ponekad korisne
  ponekad zatvarajuće.
  Mogu li danas
  pogledati u misli
  i izabrati samo
  najbolje?

  Pri tom se ne misli na pozitivne misli koje vas nabrijavaju da ste najbolji i da možete sve što želite. Nego na one koje u vama bude istinske duboke emocije kako bi ste pri tom istinski doživjeli svoju nutrinu, kako bi ste ju izvukli na površinu da bi zatim prepoznali iduće korake.
  Osjetite kako sami sebi dajete dozvolu za vlastiti uron, za unutarnju slobodu, za život.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  5.3. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Osjećam..
  sebe, tebe, sve oko sebe..
  Osjećam..
  svoju slobodu
  i svoju stisnutost..
  Osjećam..
  kako kamen diše,
  kako rijeka plače,
  kako sunce uzdiše..
  Osjećam ljepotu
  života u životu samom..
  Osjećam..

  Dopuštanje osjećaja ali bez drame, osude i pesimizma dopuštanje je života. Možete zamisliti sebe kao cijev kojoj je potrebno pročišćenje.. dopuštajući osjećajima da poput vode prolaze kroz tu cijev počinjete osjećati olakšanje.. ono iskreno, bez uma.. koje ide iz dopuštanja i bivanja.
  Zamislite ovaj tjedan sebe kao cijev koja dopušta ispiranje..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  26.2. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Osjećam titranje
  u grudima,
  potres u nogama,
  lepršavost
  u mislima..
  To se moja
  duša budi 🙂

  Svaki trenutak je dobar trenutak. Pokušajte ovaj tjedan pronaći što više trenutaka u kojima osvještavate da ste duša na putovanju i u kojima dozvoljavate svojoj energiji da vas ispuni, da svaki vaš pokret začini s mudrosti van ovih granica.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  19.2. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Osjećam li svoje tijelo
  kao svoj dom?
  Kao trenutni hram
  moje duše?
  Ili kao nešto
  s čim moram
  živjeti?

  Pustite neka ovo pitanje vibrira unutar vas. Nemojte na njega odgovarati “iz glave”, nemojte ponavljati odgovore koje bi vi voljeli da su vaši. Pustite neka vaša trenutna vibracija odzvanja s odgovorom dajući vam vrlo jasno sliku unutar vas koliko imate poštovanja prema svom tijelu.
  Nakon što osjetite (sviđao vam se ili ne) odgovor zapitajte se:

  Ako bi moje tijelo
  nestalo,
  što bi ostalo od mene
  ovdje?

  Na taj način pokrenut ćete novi proces koji vam iz dubine vaših vlastitih vibracija može pomoći da se sagledate u nekom sasvim novom svjetlu. Ne kroz pogled – imate li ili ne po vašim mjerilima “lijepo tijelo” niti kroz pogled – funkcionira li to tijelo i što moram još “zdravo” napraviti da bi ono bilo bolje. Već kroz pogled zahvalnosti.. na jedinom fizičkom elementu u ovoj dimenziji koje je stvarno vaše i kroz ljubav što ga posjedujete. Kroz zahvalnost što ga koristite. Da bi ste se nakon toga istinski zapitali.. ako napravim nešto svom tijelu što je štetno ili bolno.. koga to boli? Kome radim štetu? Tada ulazite još dublje u proces pokretanja svih vibracija koje su unutar vas na bilo koji način blokirane i zbog kojih ne možete sebe istinski osjetiti kroz vlastito fizičko postojanje u trenutnoj inkarnaciji.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  12.2. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Lepršam
  pa letim
  i prevrćem se
  po zraku.
  Sanjam li
  o zvijezdama
  ili one
  sanjaju mene.

  Kada ste zadnji put pomislili nešto iskreno dobro o sebi? Danas ćemo raditi na svim vibracijama zbog kojih ne možete osjetiti sebe kao dijete zvijezda 🙂

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  5.2. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Vidjeh te u krošnji
  i jezeru..
  U ptičjem letu,
  prolaznikovom pogledu..
  Priznajem,
  Život je svuda oko mene.

  Imate li vremena za spoznavanje života? Kada ste zadnji put zastali i primijetili život?
  Ne u etiketama – dobar, loš, tužan, sretan – već u njegovom samom impulsu, iskri života koja se proteže kroz vas i sve oko vas..
  Probajte ovaj tjedan priznavati život za sve što on je. Na taj način odat ćete priznanje i vlastitom postojanju te ga potaknuti na dublje samoiscjeljenje.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  29.1. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Sjećanja prolaze,
  ponovno dolaze,
  oduzimajući mi ponekad
  energiju..
  Otvaram unutarnje prozore,
  dopuštam im da odlaze
  i da se transformiraju
  u moju snagu.

  Neka sjećanja dovode vam na lice osmjeh. Ali neka vam počnu stezati tijelo, gurajući vas u krug razmišljanja i promišljanja, oduzimajući vam snagu, možda podižući krivnju i iscrpljujući vas do nekog idućeg puta. Stavite namjeru da ste spremni prihvatiti sebe, svoj život, svoje lekcije, svoje postupke.. samim tim i svoja sjećanja. Pa kada dođu s ljubavlju im dopustite da budu upravo ono što oni jesu – podsjetnici na sve vaše životne škole, ispite te podstrah za dalje. Tek pogledom u vlastitu nesavršenost možete spoznati i savršenost.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  22.1. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Osjećaji moji
  bude se u meni..
  Neki strani, neki bliski.
  Svi oni samo su lepeza
  mog postojanja..
  Putovanjem kroz njih
  shvaćam se
  i prihvaćam.

  Dani prolete, a da se vi možda niste istinski zapitali kako se osjećate. Možda vas je strah dopustiti osjećajima da izrone na površinu jer vam se čine tako razorni.. jer vam se ponekad može činiti da ne možete ništa poduzeti kako bi ste se osjećali drugačije.
  Probajte ovaj tjedan sasvim lagano dopuštati svojim osjećajima da proviruju iz raznih kutova gdje ste ih sakrili. S namjerom da sve ono što možete osjetiti ujedno je i spremno za transformaciju. Na taj način i u današnjem tretmanu i u svakom nakon njega oslobađat ćete svoje vibracije.. a s njihovim oslobađanjem dolazit će i do oslobađanja osjećaja.
  Stavite namjeru susreta s onim osjećajima koji su spremni za transformaciju.. to ne moraju biti “najsvježiji” događaji.. možda nešto iz djetinjstva, možda nešto što ste već mislili da ste otpustili pa vam se sada ponovno pokaže. Nemojte umom suditi i prosuđivati, samo dopustite neka se iz vas izlije sve ono što vas možda iznutra drži zarobljene za neka nova iskustva, za nove korake..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  15.1. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Hodam vlastitim
  Zvjezdanim stazama
  Zvijezdu po Zvijezdu
  I znam
  Sve one odraz su
  Moje ljepote..

  Kada ste zadnji put pomislili nešto lijepo o sebi? Kada ste zadnji put uronili u vlastitu ljepotu?
  Danas ćemo raditi na svim onim vibracijama koje vas na bilo koji način blokiraju da spoznate onu dubinsku ljepotu, koja nije ovisna o izgledu, formi, koja se zrcali u svom postojanju. A onda kroz tjedan probajte naći barem jednu sitnicu na dan gdje ćete prepoznati vlastitu vrijednost.
  Ponekad su to zemaljski rečeno velike stvari, ponekad sitnice koje promaknu ako niste prisutni i ako niste u potrazi za sobom.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  8.1. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  Mogu li mirujući
  u svom postojanju
  prihvatiti ga..
  Ili je potrebno 
  kretati se..
  Ili oboje..
  Sve dok ga prihvaćam..

  Ponekad smatramo da smo se prihvatili, da smo prihvatili život. Ponekad ga iz temelja ne prihvaćamo. Bez obzira na to što naš um želi ili misli u dubini nas postoje vibracije, možda kao bol iz neke prošlosti, prošlog života.. zbog kojih se ne usuđujemo prihvatiti život. Zbog kojih ponekad hodamo po rubu vlastitog života strahujući od istine. Ne shvaćajući da oslobađanjem vlastite istine, koliko god ona bila možda bolna oslobađamo i te vibracije. U protivnom živimo pod njihovom okupacijom.. čekajući neki možda novi život. Dok lekcije ostaju s nama..

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  1.1. 2019
  Vibracija / afirmacija za ovaj tjedan:

  I kad stvoreni tako
  Krenemo dalje
  Mnogi će pitati
  Gdje smo..
  A mi ćemo se pitati
  Je li nam to bitno..

  Nekada naša promjena nije u skladu s onim što bi drugi “željeli” od nas. Ostajući u onom što bi drugi “željeli” zatvaramo svoj životni tok i ostajemo sve više i više bez životne energije. Na kraju nas život “prisili” na promjenu. Možda je bolje napraviti ju prije nego budemo prisiljeni. Osjetite koje to područje vašeg života od vas “traži” promjenu, a zatim ju prvo radite u vibracijama. Posvještavajući ih, promatrajući ih, radeći tretmane na tu temu.. kako bi vam vibracijska promjena na kraju pomogla i pokazala vanjsku.

  (Izgovarajući na glas ili u sebi ovu gornju vibraciju u obliku riječi dozvoljavamo duboki pomak unutar sebe. Nekada je on odmah vidljiv, nekada počinje polako pokazivati svoju promjenu. Prije tretmana u 20 sati nekoliko puta izgovorite te riječi – na glas ili unutar sebe – dopuštajući njihovo titranje unutar vas. A nakon tretmana, do idućeg utorka možete svaki dan spajati se s vlastitim vibracijama koje čekaju transformaciju izgovarajući rečenicu i radeći sami takvi tretmane)

  (Možete do idućeg tjedna voditi mini dnevnik u kojeg zapisujete misli. Možda vam čitajući što ste zapisali dođe i dublje shvaćanje od čega se skrivate, što preskačete i na koji način bi mogli razriješiti određene situacije.)

   

  …………………………

  NAPOMENA:

  Svi smo mi različiti i drugačije percipiramo svijet oko sebe. Nije potrebno na tretmanu nešto osjetiti, tretman će odraditi ono što je vama potrebno u tom trenutku i ako zaspete i ako ništa ne osjetite.
  Ako ipak osjetite senzacije prepustite se, to znači da vaše fizičko tijelo reagira na energetsko oslobađanje.
  Svjedočanstva koja možete pročitati samo su neka od reakcija ljudi na tretman. Niti jedno od njih ne opisuje kako bi trebalo biti na tretmanu već raznovrsnu lepezu iskustava. Vaše će biti jedinstveno bez obzira ležali i opušteno spavali, osjećali toplinu i ugodu, ništa ne osjećali ili po vlastitom izboru pričali sa Svjetlosnim bićima. Vaše iskustvo je samo vaše i uživajte u njemu.

  Neka iskustva nakon prijašnjih tretmana:

  Prošlo je već šest mjeseci otkad se neprekidno družim sa tobom i svjetlosnim bićima, a imam osjećaj da vas znam već godinama tj. da ste cijelo vrijeme bili tu negdje blizu mene ali ja vas jednostavno nisam “vidjela” 🙂
  Upoznala sam vas u vrijeme kad mi je život donio puno boli i tuge. Nisam se znala nositi sa novim problemima, mislila sam i brinula se najprije za svih oko mene a na sebe sam potpuno zaboravljala. Umor, nemir i stres sa kojima sam živjela mjesecima donio mi je manje zdravstvene probleme koje sam zahvaljujući spoznaji sebe liječila meditacijom a ne (na preporuku mog doktora) lijekovima za smirenje.
  Predivne osjećaje koji osjećam tijekom i nakon druženja utorkom teško je riječima opisati, meni su donijeli tako željeno zdravlje, mir, ljubav i sreću.
  (S.K.)

  Majo, meni je sinoć bilo vrlo burno.. Naime, kad je tretman počeo i kada sam pozvala svjetlosna bića, sjedila sam za stolom sa svojima… uspjela sam se posvaditi zapravo sama sa sobom, naljutiti se, osjetiti kako ne mogu kontrolirati bijes u jednom poviku, osjećala sam se izgubljeno, kao da me nitko ne razumije i da se uopće ne mogu kontrolirati. Sve je to trajalo svega par minuta, nakon čega sam se povukla u sobu, isplakala, a kasnije otvoreno razgovarala sa svojim kojima nije bilo jasno što me točno potaklo na toliko burnu reakciju za ništa. I zapisivala sam sve. I kasnije sam zajedno s njima osjetila toliko olakšanje, kao da sam na površinu izvukla nešto duboko potisnuto i toga više NEMA. To je bilo prvi put da za vrijeme tretmana nisam bila sama i ležala.. i mislila sam da je to bilo pogrešno, no s toliko lakoće sam ustala jutros da znam da je bilo ok i jako sam zahvalna tebi što iniciraš te tretmane, svojim doma što imaju toliko ljubavi i razumijevanja za sve što prolazim na putu otkrivanja same sebe (jer nikako da zaista shvatim da sam stvarno TU) i samoj sebi što sam si dozvolila da sve izađe van… Ovo je bio vrlo buran i oslobađajući tretman u kojem doista prvi put nisam očekivala ništa, a dobila toliko! Vjerojatno jer um nije bio uključen.. <3 Hvala <3 (I.Š.)

  Bila sam sigurna da ću od umora radnog dana iza sebe ubrzo zaspati, ali nije bilo tako, naprotiv.
  Umirena u ležećem položaju, osjećala sam valove spiralne topline koji su mi se od sacruma dizali prema vratnoj kralježnici i ugodne trnce na tjemenu. Dlanovi su bridjeli toplinom i našla sam se u osjećaju potpunog mira i neizrecive sreće, istovremeno. Nakratko me uhvatio polusan i vidjela sam malo mladunče tigra kako mi prilazi, i nasmijala mu se. Zvuk smijeha me vratio u budno stanje
  Za svo vrijeme vladala je tišina, nije bilo bučnih susjeda, automobila, muzike. I to je bilo pravo malo čudo, sve se umirilo. Zahvalna sam na tretmanu, zahvalna na spoznaji osjećaja – savršeni mir u budnosti i uživam u radosti transformacije.
  Već neko vrijeme radim, (onako, samouko i intuitivno), na povezanosti s čitavom planetom i njenim centrom, kao i sa svemirom, i u trenutku se umirim. Kolike godine nam trebaju da spoznamo da je svjesnost nešto sasvim drugo od onog što smo mislili da jest. (N.D.)

  Bez da sam znala na cemu ce se danas raditi, usla sam s namjerom da otpustim neke osjecaje koji su mi se javljali a koji mi ne sluze..najprije sam osjecala trnce kroz cijelo tijelo, osjecala sam kako mi dah doslovce struji od nosa preko glave i skroz do noznih prstiju. sa svakim izdisajem kao da je cupalo sve nepotrebno iz cijelog tijela i izbacivalo van. pri kraju mi je stigla slika kako plutam u svjetlucavom jezeru i kao da me ta svjetlost drzi na povrsini. i tad sam osjetila jake trnce kroz ledja, doslovce sam imala potrebu malo se izviti jer kao da me struja tresla od ispod. i onda vidim da se i radilo na tome. fantastican osjecaj. Hvala! (T.T.U.)

  Jako sam zahvalna na tom iskustvu!Na pocetku sam osjecala pritisak u lijevoj polovici glave koji je nakon nekog vremena polako nestao.Cijelo vrijeme mi je jako kucalo srce.Imala sam plitak dah dok mi se nakon par “spontanih” dubokih udaha nije produbio.Stopala su mi se jako ugrijala imala sam osjecaj da mi ih netko masira i da se oko njih stvara debela plast necega.Dok se mi sve opisano dogadjalo iznad mene je lebdjelo nesto poput andjela u mojoj velicini i kao zrcalna slika mene te me njezno ljubilo po licu i masiralo po tjelu.U zadnje par minuta vidjela sam sliku svojih buducih par mjeseci. (P.O.)

  Svaki zajednički tretman donosi drugačije iskustvo. Sinoć su mi tijekom opuštanja kroz svijest prolazile slike ljudi (bolje rečeno – njihove oči), ljudi za koje sam mislila da su mi u životu činili ne baš lijepe stvari ( ili ja njima, tko zna?); pustila sam ih da prođu, a iza toga je uslijedilo ”uzemljenje”.
  Imala sam osjećaj da tonem duboko u zemlju: najprije noge, a zatim je i čitavo tijelo zaronilo i bilo je toplo, meko, sigurno. Bio je to neobičan osjećaj – poput laganog pritiska, vrlo ugodnog, ali kao da se ne bih mogla pokrenuti kad bih to htjela.
  A onda je uslijedilo nešto prekrasno: pritisak je popustio i preplavila me lakoća, lakoća samog postojanja, oko mene je sve bilo obasjano svjetlošću, iz mene kao da je nešto izašlo i kao da sam samu sebe (svoje tijelo) mogla vidjeti kako sjedi u naslonjaču, a JA sam lebdjela negdje u toj svjetlosti.
  (V.N.)

  Draga Majo, ne mogu a da ne napišem nekoliko rečenica nakon tretmana. Naime, nisam svakog utorka u mogućnosti prepustiti se tretmanu, ali kad jesam – događaju se prekrasne stvari. Svaki me puta tretman ”pogodi” tamo gdje treba. Nakon prepuštanja struji rijeke života koja me poput balvana nosila amo-tamo i zbog koje sam se sudarala sa stijenjem, tonula i opet izranjala, nakon tretmana sam se osjećala kao preporođena. U mene bi ušla lakoća, vedrina, svi problemi su nekako postali smiješni, osjećala sam val pozitivne energije, volju za životom i ono što je najvažnije – osjećala sam veliku zahvalnost i ljubav. Nasmiješila bih se i zahvalila nakon svakog tretmana.
  Čini mi se kao da se približavam samoj sebi, kao da upoznajem svoje vlastito biće koje negdje u srcu čeka da ga otkrijem, da se s njim sjedinim i da konačno postanemo jedno. Shvatim tada svu JEDNOSTAVNOST života i svu njegovu ljepotu.
  Hvala, Majo, hvala i veličanstvenoj svjetlosti koja nas sve obuhvaća!
  (V.N.)

  Danas sam osjetila kao da je tretman krenuo malo ranije pa nisam čekala točno 8 na satu nego 6, 7 min prije smjestila se i počela. Odmah sam osjetila vrh glave zatim čelo i istovremeno noge i koljena. Opustila sam se i prepustila. Zatim sam osjetila uz sve prike navedeno da se aktivira i središnji dio tijela i začula iz svoje nutrine kako sebi govorim: ti si divan spoj energija, volim se, prepusti se, oprosti si- samo budi. Ta misao došla je spontano i produbila cijeli tretman. Intenzivno sam osjećala srčanu čakru i koljena ali i cijelo tijelo koje se aktiviralo. Osjetila sam sebe kako vibriram nekom lijepom energijom, mogla bi ju opisati kao neku dugačku haljinu načinjenu cijelu od lelujavih volana, kao kod sipe 🙂 bila je to vibrirajuća energija koja je u isto vrijeme bila aktivna ali je samo bivala. I ja sam bivala ta energija. Vidjela sam svoje tijelo kako mijenja svakakva ljudska obličja- bila sam čas crna žena, starac, plavokosa ljepotica, srednjovječna žena… i svi su oni imali svoje strahove i nesigurnosti a ja sam samo pomislila- prihvaćam se, bivam, volim se, bivam. Na kraju nije bilo bitno tko sam od tih naličja, sve nesigurnosti i strahovi bi brzo bili isprani mojom valovitom energijom. Osjetila sam kao da su sve točke mojeg tijela spojene u jednu- i nisam oko toga dramila niti bila tužna niti bila ushićena- samo sam postojala i bila potpuna. Osjetila sam da svojim bivanjem pomažem svom tijelu i cijelom prostoru oko sebe da “zacijeli” i osjetila kako šalkem i primam ljubav. Osjetila sam i kako ljubav stiže iz zemlje i ulazi u moja leđa i ispunjava me. Uživala sam u tom osjećaju i toj energiji i na kraju tretmana osjetila par puta snažne trnce uzduž cijelog tijela i tad se i fizički malo zatresla, zahvalila vodstvu, grupi i cijelom svemiru i osjetila kako se moja svijest vratila u tijelo i tretman je gotov. (I.M.)

  hvala ,Majo upustio sam se u meditaciju slušajući J M JARE bilo je osebujno i ” titravo ” iskustvo biti u grupi :)tako da sam potpuno opušteno — zaspao !! hvala ti … malo sam se čudio kamo to noge žele ”istočiti ” 🙂 kada sam oko 21:40 došao k sebi … ali-nakon pročitanog- dosta mi je jasnije 🙂 hvala Ljubavi na dobroj grupi … (Ž.V.)

  “Prvo toplina, vrucina u nogama al ugodno. Zatim zdjelica, jajnici automatski stavila ruke na drugu cakru (rukopolaganje ), tu osjetim da mi fali energije. Nakon toga otisla na trecu cakru tj. solarni (glad me ulovila), pa ruke stavila na srcanu (tu mi se frendica javila u mislima, sve lijepo i pozitivno). Zatim trece oko, oci mi se procistile, i tu mi se javljaju slike tete i tetka i djetinjstvo kak su me cuvali. Nakon toga sve u krunsku i na kraju harmonizacija tj. kao neki mir :)” (K.U.)

  “Prvi put sam večeras učestvovala u vašem tretmanu.
  Ne razumem se puno u ovakve metode ali mogu iskreno napisati šta se kod mene događalo..
  Prvo, jak bol u levom stopalu, vise puta tokom tretmana… Osećaj da mi je cirkulacija bila jača prvo u predelu srca a onda dalje..
  Pokušavala sam da ispraznim glavu i utišam misli, a onda kao da sam počela da čujem glasove drugih ljudi koji se obraćaju meni ili nekome govore o meni..mora da zvuči ludo ali meni je to dolazilo u glavu i uši..to su bili glasovi ljudi sa kojima nisam u kontaktu a sa nekima odnos je ostao nedorečen, neraščišćen..kao neka telepatija..uglavnom su negativni 🙂
  ..a onda sam videla sebe kako sam podigla ruke iznad glave i vrtim se oko svoje osi..kao neka palačinka..nekako je rasterećujuće delovalo to na mene..
  Takođe, kada se tretman završio ..uzela sam lap top u ruke i na fb ugledala sličicu sa citatom “Shine the whole Universe is yours”..nakon toga, čitam kod vas da treba da sijamo kao lampe 🙂
  Lepo iskustvo, hvala vam!! :)” (S.V.)

  “U tijeku samog tretmana, um je podosta radio i svakakve misli su prolazile i odvodile me u daljnja umovanja :). Kad sam to osvijestila i vratila se u tijelo, osjetila sam kao da mi cijelo tijelo i aura vibriraju nekom posebnom energijom i slika je bila kao da pored mene kleče duhovni vodiči i čiste moje tijelo i auru…olakšanje i osmjeh na licu. Ali onda cca 10ak minuta prije kraja tretmana, osjetih bol u lopaticama i djelu između njih; kao da sam neko vrijeme bila fizički nepomična na način da su mi se kralješnjaci ukočili (od 1-7) i shvatih da se radi o strahovima i leđnom dijelu srčane čakre. Nisam se prepala samo sam ležala, disala i prepuštala se da bi ishod, 5 minuta nakon završetka tretmana, bio taj da sam se osjećala još olakšanije i mekše… Zaspala sam nakon pola sata i spavala (nakon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo vrimena) 7 sati u komadu. To sa spavanjem je za mene jako jako veliki poklon jer ne spavam nikad tako dugo u komadu :)))))” (N.L.)

  “Večeras je bilo puno neke lijepe energije. Dosad većinom sam osjećao vrat, mjesto gdje se spaja lubanja sa kralješcima ali večeras više na 3. oko, tabane i kasnije cijelo tijelo kako si spomenula. Kao da su se spajale neke energije u cijelom tijelu u cjelovito osjećanje bića kao više jedinstvenijega. Na kraju sam osjetio poantu kako trebam biti stalno prisutan u sebi, ovdje i sada recimo. Ne znam ni sam, to su više intuitivni filmovi nego poruke. Sve i svemu blaga i lijepa energija cijelo vrijeme.” (D.B.)

  “Ovo mi je prvi put na tretmanu.U pocetlu sam osjecao pritisak koji je trajao par minuta u sredoprsju na strani srca,zatim sam osjetio lagane trnce na gornjem djeli ledja,zubi svi,zatim sam osjetio predivnu toplinu na obe ruke,ledja i vrat,te bol u ramenu koja je prolazila i neopisiv dozivljaj.osjetio sam prisutnost,andjela,svjetlosnih bica kako god.Zbilja predivno iskustvo.
  Hvala Vam od srca
  i opet sam tu iduci utorak :))” 
  (D.D.)


  “Draga Maja…joooj,cijeli dan sam bila u punoj pari posla po stanu.Kad sam vidjela da je 19.50,nabrzinu sam do trgovine i bila sam na svome mjestu za tretman u 20.00.U svoj toj brzini,sam zaboravila procitati dane recenice prije tretmana ali sam u 20.03 rekla-“Oprostite kasnim al evo me i hvala vam sto ste me cekali”.Tretman mi je bio opustajuci i cijelo tijelo u vibraciji.Noge,u predjelu koljena su mi se ledile a ostatak tijela gorio. Na kraju se ta leden spustila na stopala i nestala.Tijelo mi je bilo toplo.Osjetila sam na svim čakrama kao pritisak pa opustanje,malo neugodno ali pozitivno.Cak vjerujem da sam se susrela sa njima u putovanju u prelazu sa druge na sestu cakru i veselo su provijorili kraj mene u raznim prekrasnim bojama.Draga Maja,od srca ti hvala i nastavljamo zajedno svi dalje.”
  (Ž.B.)

  “Draga Maja…nevjerovatno,osjetila sam sve sto si napisala a fizicka senzacija me mrvicu zatekla.Ovo je nesto najcudesnije pozitivno sto mi se desava na ovim tretmanima,hocu reci,kad nemam pojma sto se radi ,o cemu se radi a kad procitam tvoj status uoravo je sve tako i bilo. Hvala ti mila moja…nastavljmo dalje.” (Ž.B.I.)

  “Puno hvala, i ovaj put bilo je prekrasno. Bijesa više nema otpušten je prošli tjedan. Danas je to jedan veliki spokoj. Osjećala sam prisutnost grupe, kao da su me dotaknule njihove brige koje su otišle u svjetlo! Nekako, kao da je svima nama lakše rasti ovako zajedno pod  Vašim vodstvom! Hvala:)))” (T.P.)

  “Ja sam sebi to veceras predocio u tami sobe da se nesto dogadja sa nogama, veca energeticnost te da u srce dobivam svjetlost i ljubav kao novi oblik napredovanja na duhovnom planu. Jako mi je drago da si to napisala jer stvarno pali 🙂 Inace jako dobro iskustvo puno neke blage ali opet jake energije. Bilo je i nekih tamnih slika al valjda je to proces ciscenja. Eto malo svjedocanstvo od mene. Hvala ti, veliki pozdrav i jedva cekam utorak opet :D.” (D.B.)

  “Osjetila sam prisutnost, i kada sam se prvi put digla po maramicu rekla sam sebi neću više, srediti ću se i nema plakanja, ali ja nisam uopće imala kontrolu nad suzama za vrijeme tretmana. Ponovo sam krenula ispočetka sa molbom duhovnim vodičima i par puta se ponavljalo sve ispočetka, onda se više nisam opirala prepustila sam se jer sam osjetila da to moram proći da bi izbacila iz sebe sve te povrede..”  (M.D.)

  “Drago mi je da znam zašto sam osjetila oštru bol u desnom stopalu u toku tretmana. Znači to je bilo otpuštanje strahova. Doduše još ne znam kakvih ali i to će doći nadam se. Šake i tavani su mi gorili ko da žeravice držim na njima.” (S.N.)

  “Veliko hvala, bilo je prekrasno. Energija još uvijek radi svoje!!! Iako sam dobro posložena i energetski izbalansirana ovaj tretman izbacio je neku ljutnju koja jos traje i sada bih htjela da se nalazim u šumi i da mogu viknut iz sveg glasa!! Očito da nisam posložila sve ladice. Znam da ću u naredna tri dana i to posložiti.” (T.P.)

  “hvala Majo i hvala ostatku ekipe, vrlo ugodno, činilo se kratko, no s puno konkretnih poruka koje su važne za mene  do slijedećeg susreta…uživajte!” (R.V.)

  “Moram da napisem , i zahvalim se. Od kako sam pocela sa tretmanima potpuno sam drugacija. Smirena , ne reagujem vise burno. U pocetku mi je bila teza malo koncetracija , malo su misli lutale neko vreme a onda samo utonem. Bilo je nekih popratinih efekata. Malo probadanje u predelu prsiju…i kukova …ali sada nemam vise bolove u kukovima …inace se tesko krecem. Pocela sam da volim i sebe i zivot . Hvala i nastavljam dalje.” (S.S.)

  “Dojurio iz grada taman 10 minuta prije tretmana … taman da se uspijem bar donekle umiriti i prepustiti … zahvale i od mene na trenucima povratka sebi nakon dana uglavnom posvećenog drugima!” (V.R.)

  “Tretman sam percipirala kao gomilu posvještenih obrazaca, ali je to svjesnom umu bilo ‘too much’ pa će se u narednom periodu kako bude integrirano tako će se i osvještavati lagano oba tretmana sam pred kraj vidila jarku svjetlost i osjećaj ogromne podrške i ljubavi koja nas je prožimala svih. Moram ti priznati i da sam osjetila jaku pisutnost u sobi te neki JAKI MIRIS koji me nije napuštao čak sat vremena nakon tretmana. Oba puta sam ‘nastavila’ druženje s tim mirisom i energijama kojima sam plovila; tako divnim, nježnim, a opet snažnim – preeeedivno” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala Ti na podršci. Jučer sam bila ispred PC, iako nisam bila sigurna što činiti, trebaš li se Ti negdje vidjeti, je li to uživo…itd….ipak sam se umirila i primila ono što sam trebala primiti jer ja tako vjerujem. Osjetila sam toplinu kroz ruke i tijelo i kao da me netko protresao.” (V.M.)

  “Na početku sam se teško opuštala… Smetali me zvukovi, a onda odjednom sam samo *whoooosh*, nestala… Ukopčala sam se i nestala, a iskopčala sam se ravno u 20:27.  Nit’ znam gdje sam bila niti s kim 🙂 Sada sam odlično. Glava mi je velika ali sam nekako mirna iznutra.” (G.G.)

  “Majo, hvala za večeras. Bilo je tako lijepo… Ne znam što se točno dogodilo, ali osjetila sam trnce u zubima i rad na dnk, kao da se nešto primijenilo u funkcioniranju mojih stanica. A nakon toga sam krenula u pospremanje kuće s većim užitkom nego ikad dosad. Odjednom imam snage učiniti da sve oko mene blista<3 Baš čudesno i jednostavno…s tim sam se dugo borila :)” (S.J.)

  “Draga Majo, sigurna sam su svi puni dojmova pa tako i ja!  Za mene je tretman bio dosta intenzivan, nisam nista vidjela (niti sam to ocekivala), jednostavno neki jaki osjecaj kroz cijelo tijelo.  Veselim se slijedecem utorku!!!!!” (A.F.)

  “Wauuuuu, najbolje opisuje moj doživlaj jučerašnjeg “putovanja”, bilo je  to iznimno snažno iskustvo, potpuno drugačije od svih do sada. Osjetila sam čišćenje 6. čakre. bio je to snažan, bolni  pritisak. Na području 2. čakre isto, prvo bol u desnom, pa u lijevom jajniku, nije trajalo dugo. Dobila sam poklon,   svijetleće kugle na dlanove, međutim mi se um tada ukjučio i nisam čula poruku, što ću s njima iako sam na kraju tretmana osjetila potrebu da položim ruke na oči i tako završim. Mislim da sam ih na trenutak ćak i vidjela :), međutim  toliko je senzacija bilo u pola sata i ja sam na svaku reagirala svjesno, što  mi je (mislim) onemogućilo da vidim dalje. :)” (I.M.)

  “Prvo kolanje energije kroz tijelo, razne fizičke senzacije zatim raznorazna putovanja hodnicima svijesti.” (D.O.)

  “Draga Majo, hvala još jednom, bilo je nježno i opuštajuće.” (I.N.)

  “Meditacija je bila divna, hvala ti. jako se osjećalo prisustvo svjetlosnih bića, kao neko jaje oko mene, ne znam kako bih baš opisala. i enegija na krunsku čakru. hvala.” (I.B.)

  “Majo moram ti zahvalit na zadnjoj meditaciji. hvala. stavila sam srce posli, i malo prije nego si lajkala moje srce osjetim toplinu i energiju u srcu i to mi napravi totalni preokret u energiji u svemu. bila sam na poslu pa nisam mogla meditaciju baš baš doživit ka šta bi doma. al tvoja energija je valjda probila sve i skužim da to je to. ovo su svima teški neki dani gdje se čovik propituje ić sa egom ka šta svi idu ili šta. i ti mi daš odgovor na neki način tj znam ja to al zaboroavim a to je ne trošit energiju na druge nego bit u srcu to je naša priroda.” (I.B.)

  “Moja prva skupna meditacija. Osjetio sam prisutnost energija, ali nisam imao nikakve vizije.” (D.M.)

  “Na početku sam već skužila da kreće i čim sam zatvorila oči osjetila jaku jaku energiju. Imala sam osjećaj da mijenjam oblik i vrtim se po svuda i bilo je jako uzbudljivo i jako intenzivno. Ja sam samo slala ljubav njima i svima koji se spajaju i samo se pojačavalo- bilo je ludo kao na rollercoasteru 😀 i tad sam osjetila svoju energiju i kako se mijenja i struji i otvorila se za sve što se treba dogoditi i za sve što trebam otpustiti ili upiti i bilo je jako lijepo. Osjetila sam kako se radi i na tijelu i na energiji koja nadilazi tijelo i te lude energije koje je bilo teško podnositi postale su “stabilnije” blaže i njegujuće. Kraj tretmana sam osjetila tu umreženost i poslala svima zahvalu i  ljubav i onda osjetila kako se preko mene spušta neka energija u zemlju a imala sam osjećaj i da se to radi preko svih. U početku sam čak vidjela kao neka bića koja su treperila poput nekog velikog lišća i imala sam osjećaj da oni rade direktno na ovom sadašnjem tijelu i otklanjaju neke bolesti, radilo mi se dosta na glavi, jajnicima i maternici i trbuhu bokovima nogama. Pred kraj tretmana osjetila sam sve stanice tijela kako trepere i obnavljaju se a kad sam osvjestila sebe u toj energiji jasno kao dan čula sam par tonova koji kraj mene vibrirali i podržavali tu energiju. Bilo mi je interesantno jer sam samo par puta tako jasno čula zvukove koji su bili gotovo opipljivi! Zanima me kako je bilo drugima- ovo je bilo nemoguće ne osjetiti!!! Hvala ti na hrabrosti da radiš sa tako velikom grupom! Vidjela sam na kraju tretmana da je ovo samo početak koji ide ka još većoj grupi ljudi i da će sve što se bude radilo biti vrlo iskreno a da su svi sudionici jako zahvalni zbog znanja kojeg si s njima podjelila i da će se sve više ljudi osnaživati i pronalaziti.” (I.M.)

  “Ovaj put mi je bilo drugačije, počelo je ranije oko 7:45 i već sam imala osjećaj da je u punom zamahu! Još sam radila neke stvari po kući pa sam malo lelujala do 8 i kad sam se pripremila za tretman energije su mi bile puno podnošljivije ali su mi se po glavi vrzmale kojekakve gluposti kao isječci iz filmova koje nikad nisam gledala… Samo sam promatrala i rekla da prihvaćam nove i otpuštam stare energije i onda se tretman jako produbio. Sjetila sam se svih poniranja u sebe i susreta sa svojom istinskom energijom i bilo mi je jako lijepo. Onaj osjećaj kao da si došao kući- mir i sreća… Pred kraj je bilo toliko ugodno da sam u trenutku kad sam zahvalila svima i osjetila ponovno tijelo zaspala kao beba i pobudila se sat vremena kasnije i mislila da je nedjelja jer je bilo tako mirno u kući :)” (I.M.)

  “Zaista lijepo iskustvo” (S.K.)

  *Sva svjedočanstva objavljena su uz suglasnost njihovih autora


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook