Besplatni tretmani Utorak

MOLIM OBRATITE POZORNOST DA JE NOVI TEKST KOJI OPISUJE TRETMANE UTORKOM

 

• Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

• Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

• Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

• Opustite se, u sebi možete reći rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

• U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

• Tretmane poput ovih možete raditi i sami

• Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

 

Zadnje 4 godine moje sjećanje i kontakti proširili su se pa povodom 10 godina tretmana Utorkom pišem nove upute koje nekima od vas mogu pomoći da se više prepustite sebi i svemu onome što se unutar vas može probuditi kao vibracijsko sjećanje sudjelujući u tretmanima.

Neki od nas došli su ovdje kako bi pomogli oslobađanju i buđenju ovih prostora.

Ako ste čitajući ovo osjetili iznutra neki pomak i bljesak vlastite intuicije možete pročitati više o tome u knjizi „Intergalaktički razgovori“, nakon toga u transkriptima „Buđenje“ ili nam se možete pridružiti na Kutku.

Svi vi koji unutar sebe osjećate povezanost s tim informacijama, kroz tretmane Utorkom radite sa svima s kojima ste povezani i koji vam asistiraju kako bi se vibracijski prisjetili i probudili. Zadnjih godinu dana na tretmanima Utorkom intenzivno radimo s osobama koje su na šestoj i višoj vibracijskoj razini, a dio su Intergalaktičke skupine koja je došla ovdje asistirati u podizanju svijesti.

Ukoliko se ne osjećate povezani s ovim informacijama slobodno dalje sudjelujte u tretmanima Utorkom ako osjećate poziv, jer nakon što kažete rečenicu spojit ćete se sa svojima i raditi direktno s njima. Nitko od nas nije sam, svi imamo svoje bliske svijesti, bliske osobe koje rade s nama, bili mi svjesni toga ili ne. Zbog toga u rečenici koju izgovaramo nema imena, svatko se izgovarajući ju spoji s onima koji su mu bliski, s kojima ste povezani, a da pritom ne morate znati umom tko su oni, ali vi kao svijest to znate.

Nema miješanja energija tijekom tretmana, svatko radi za sebe i svatko je zaštićen u svom prostoru, a kao skupina koja radi zajedno istovremeno stvaramo snažnije polje i na taj način asistiramo i kolektivnom buđenju.

Ja također kao i vi sudjelujem u Utorcima, ne radim nikome tretman, korisnik sam Utoraka isto kao i svi.

Važne napomene:

 • Ovi tretmani ne zamjenjuju bilo kakvu medicinsku skrb ili lijekove, prijavljujete se na vlastitu odgovornost, osjećajte intuicijom zove li vas iznutra da se prijavite.
 • Možete prijaviti drugu osobu ako je osoba upoznata na što ju prijavljujete i dala je svoj pristanak.
 • Možete prijaviti malu djecu ako osjećate da im je potrebno. Što će se na tretmanu za njih dešavati odlučit će njihove ekipe (ili duhovno vodstvo, kako vam je draže nazvati te osobe).
 • Također možete prijaviti životinje ako intuitivno osjećate da im je potrebno, što će se s njima dešavati na tretmanu odlučit će njihova energija.
 • Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ako želite ponoviti tretman idući utorak potrebna je ponovna prijava.

Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

Ovo je rečenica koju možete izgovoriti ako želite:
Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi možete reći “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ako vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan.

Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

 • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno (prijava na dnu stranice)
 • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
 • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
 • Ispunjavanjem forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, pritom se ne prijavljujete na mailing listu.
 • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Odmah po završetku tretmana primaju se prijave za idući utorak.

Prvih nekoliko godina postojali su “izvještaji nakon tretmana”, oni su sada ukomponirani kroz “Kartice Utorak” i “Vježbe Utorak” koje možete izvlačiti kao kartice i koje vam mogu biti inspiracija kroz dan.

Na dan tretmana postavimo namjeru kroz tekst. Sve što radim je dobiveno iz energije pa tako i čitajući tekst namjere spajate se s onim dijelovima unutar sebe koji trebaju biti transformirani, pokrećete vlastitu vibraciju.

Tekst se postavlja na dan kada je tretman i stoji tako dok ga idući tekst ne zamjeni (utorak nakon), a tekst koji je bio prije toga kopira se u Kartice i Vježbe.

Tekst nije obavezan prilikom tretmana utorkom, ako vas pozove pročitajte ga i dozvolite sebi osjećati unutarnje pomake i uvide. Ako taj put ne osjećate poziv za tekstom preskočite ga i u tretmanu samo stavite namjeru da se radi na svemu što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.

18.6. Tretman Utorkom 

Izvadak iz knjige “Intergalaktički razgovori”

O čemu ovisi vaše mišljenje? Što vi mislite da mislite? Na koji način mislite da se formira vaše mišljenje? Imate li osjećaj da vaše mišljenje prezentira vas, da je to ono s čim se predstavljate u ovom svijetu? Da je to ono na čemu gradite svoje planove?

Sve su to pitanja na koja probajte osjećati odgovor unutar sebe, ne morate ga tražiti ponovno u mislima, samo ga osjećajte.

Zatim se možemo podsjetiti onoga što smo vam rekli, da se na vaše mišljenje utjecalo, da je vaše mišljenje izmanipulirano vanjskim svijetom, a da vanjski svijet nije onakav kakav ste vi mislili da je.
Vi ste svojim načinom života ovdje dopustili tu manipulaciju jer ništa drugo niste znali, niste imali izbor i smatrali ste da trebate izgraditi povjerenje u svijet u kojem živite, kako biste mu pripadali.
Ako se to nije dešavalo osjećali ste se otuđeno, samim tim osjećali ste kako vam je uskraćena prilika za uspjehom, to je zatim još više podizalo vaš osjećaj potrebe za preživljavanjem i strah od nemogućnosti preživljavanja.
Sve pomno izrežirano kako bi ili sjedili na planini društvenog uspjeha i osjećali stisnutost od straha da ćete skliznuti niz planinu ako nešto krivo napravite. Ili kako bi sjedili pod planinom, osjećajući se manje vrijedno, odbačeno, smatrajući i misleći kako nemate sreće ili niste dovoljno uspješni ili tražeći neki vanjski faktor koji bi bio kriv za vaš osjećaj neuspjeha.

Dok mi to promatramo vidimo sve kao predstavu. Ne zato jer umanjujemo vašu ulogu ovdje ili vaš osjećaj boli i stisnutosti. Mi znamo i shvaćamo da su oni istinski za vas i mi se divimo vašoj hrabrosti.
Ali vidimo kao predstavu koja traje, gdje su glumci zaboravili da predstava ima kraj, gdje hodaju u svojim ulogama i kada publike ima i kada publika nestane, glumci postaju svoje uloge. Tada se osjećamo kao netko tko tim glumcima vrlo nježno, strpljivo i ustrajno treba objasniti da postoji i drugi dio njih. Oni su već toliko dugo prepušteni svojim ulogama da uopće ne razumiju što im se govori i osjećaju strah od odbacivanja onoga što im je jedino svjesno poznato u tom trenutku.
To bi bio dobar simboličan opis onoga kako se mi ponekad osjećamo kada radimo s vama.

Vaše misli su vrlo često vaše utočište. Vi smatrate da samo vi imate uvid u vaše misli, vi ste odgajani da su vaše misli samo vaše misli i da nemate mogućnost vidjeti, čitati ili osjetiti tuđe misli, samim tim vi se osjećate zaštićeni.
Vama nitko nije pokazao vašu cijelu strukturu, vi niste odgajani tako, na taj način ostali ste potpuno otvoreni za manipulaciju od strane bilo koga tko zna da misli nisu zaštićene i da se ono što osoba misli može pročitati iz njezine vibracije.
Tek ako imate takvo shvaćanje i odrastate s tim znanjem vi znate kako istinski sebe zaštiti i kako nešto misliti, a da to drugi ne znaju. Mogli bi reći vi znate kako zatvoriti svoje prozore. Do tada su oni širom otvoreni za sve one koji žele unutar vas pogledati.

Mi ovo ne govorimo jer vas želimo uplašiti, mi vam samo želimo objasniti kako se zaštiti. Jer bez obzira što ste tako izmanipulirano odgojeni sve to može se promijeniti ustrajnim radom na sebi i buđenjem, shvaćanjem svoje svijesti.

PRIJAVA NA BESPLATNI TRETMAN UTORKOM

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)