Besplatni tretmani Utorak

• Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

• Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

• Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

• Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

• U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

• Takve tretmane možete raditi i sami

• Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

 

Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscijeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.

Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.

Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ako vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ako želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

S obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

 • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno (prijava na dnu stranice)
 • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
 • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
 • Ispunjavanjem posebne forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, to ne donosi i prijavu na mailing listu.
 • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

Prvih nekoliko godina postojali su “izvještaji nakon tretmana”, oni su sada ukomponirani kroz “Kartice Utorak” i “Vježbe Utorak” koje možete izvlačiti kao kartice. Sada na dan tretmana postavimo namjeru kroz tekst. Sve što radim je kanalizirano iz energije pa tako i čitajući taj tekst spajate se s onim dijelovima unutar sebe koji trebaju biti transformirani, pokrećete vlastitu vibraciju.
Tekst se postavlja na dan kada je tretman i stoji tako dok ga idući tekst ne zamjeni (utorak nakon), a tekst koji je bio prije toga kopira se u Kartice i Vježbe.
Tekst nije obavezan prilikom tretmana utorkom, ako vas pozove pročitajte ga i dozvolite sebi osjećati unutarnje pomake i uvide. Ako taj put ne osjećate poziv za tekstom preskočite ga i u tretmanu samo stavite namjeru da se radi na svemu što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.

27.7.

Transformacija – prihvaćanje sebe u trenutku

Vaša transformacija dešava se svakodnevno. Svake sekunde vašeg života vi se nalazite u transformaciji.. i onoj fizičkoj i onoj energetskoj.
Neke transformacije podržavate, neke odbijate, od nekih se skrivate, za neke se pravite da ne postoje. Ali one postoje, svaki trenutak. Vi ste jedna stalna transformacija.
Vaš jedini zadatak je prihvatiti sebe kroz svaki vaš trenutak, samim tim prihvatiti vlastitu transformaciju.
Vrlo se često u sebi molite da vam se nešto desi. Tada jako, jako mislite na to, želite to, osjećate kako bi moglo biti kada bi tako bilo, svoje cijelo biće usmjeravate prema tome.
Ali kada se energije počnu prema tome kretati vi ih zaustavite. Jer vi bi ste željeli ono na kraju, ono što vi vidite kao cilj, ne biste pri tom voljeli biti na putovanju prema tamo, to bi preskočili.
Međutim vrlo često točka na kojoj se nalazite i točka u kojoj želite biti između sebe imaju putovanje koje možda nije najugodnije, najtoplije i najsunčanije. Koje donosi ponekad i bol, patnju, tugu, strah. Ali to je i dalje putovanje prema točki koju toliko silno želite.
Jer upravo na tom putovanju vaše vibracije koje ste donijeli kako bi ste ih transformirali najaktivnije su, donose najviše učenja, ponekad kroz radost, ponekad kroz tugu. Sjetite se da i jedno i drugo samo su emocije.

Danas u 20 sati, a onda kada god želite udobno se smjestite, zatražite tretman te neko vrijeme pratite svoj dah. Zatim usmjerite svoju pozornost na sebe, samo se promatrajte, osjećajte, bez obzira kako se osjećali u tom trenutku, nemojte “namještati rezultat” :).
I tada vizualizirajte svoju transformaciju. Netko će osjetiti energije, netko će nešto i vidjeti, nemojte se vezati za te stvari, samo ih promatrajte. Ali vaša namjera je podržavanje vaše transformacije. Promatrajte kako ste stalno u unutarnjem pokretu, vaše stanice umiru i rađaju se, vaša energija se transformira. U sebi kroz dah podižite osjećaj povjerenja da je vaša transformacija upravo savršena za vas. Samo si dopustite osjećaj povjerenja da ste vi Svjetlosno biće koje vrlo dobro unutar sebe poznaje sve puteve, sve ono što mu treba i što je potrebno transformirati. Kao da si dopuštate spoj sa svojim vlastitim višim dijelom, višom sviješću.
Za to vrijeme tretman će odraditi sve što je potrebno, nakon tretmana usmjerite svoju pažnju na svoje fizičko tijelo kako bi ste se dobro uzemljili, osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

Sjetite se da ste transformacija i da nema smisla da sami sebi stavljate prepreke. Budite si najbolja moguća podrška, tada će vam cijeli Svemir biti širom otvoren.

PRIJAVA NA BESPLATNI TRETMAN UTORKOM

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)

  Menu