Besplatni tretmani Utorak

• Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

• Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

• Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

• Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

• U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

• Takve tretmane možete raditi i sami

• Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

 

Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscijeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.

Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.

Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ako vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ako želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

S obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

  • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno (prijava na dnu stranice)
  • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
  • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
  • Ispunjavanjem posebne forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, to ne donosi i prijavu na mailing listu.
  • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

Prvih nekoliko godina postojali su “izvještaji nakon tretmana”, oni su sada ukomponirani kroz “Kartice Utorak” i “Vježbe Utorak” koje možete izvlačiti kao kartice. Sada na dan tretmana postavimo namjeru kroz tekst. Sve što radim je kanalizirano iz energije pa tako i čitajući taj tekst spajate se s onim dijelovima unutar sebe koji trebaju biti transformirani, pokrećete vlastitu vibraciju.
Tekst se postavlja na dan kada je tretman i stoji tako dok ga idući tekst ne zamjeni (utorak nakon), a tekst koji je bio prije toga kopira se u Kartice i Vježbe.
Tekst nije obavezan prilikom tretmana utorkom, ako vas pozove pročitajte ga i dozvolite sebi osjećati unutarnje pomake i uvide. Ako taj put ne osjećate poziv za tekstom preskočite ga i u tretmanu samo stavite namjeru da se radi na svemu što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.

27.10. 2020

Velika promjena u kojoj se nalazimo prvenstveno je energetska promjena, koja kao val sa sobom odnosi sve ono što više nema čvrsto korijenje, sve ono što je spremno na transformaciju. Taj val ispire svakog od nas iznutra i cijeli svijet oko nas.
Možemo se odupirati toj promjeni, možemo joj se veseliti, ali u konačnici svatko ju doživljava na svoj način, kroz sebe, kroz svoju vlastitu posljedicu (više u Priručniku). Bez obzira jeste li u strahu od promjene ili u ushitu zbog nje svatko kao pojedinac nosi sa sobom mogućnost djelovanja u ovom trenutku. Na način da se prihvatite. Ne zato jer se volite ili ne volite, već zato da kroz vlastito prihvaćanje probudite onu iskru svijesti s kojom ste došli, onu koju ste donijeli, kako bi svi zajedno asistirali u globalnoj promjeni svijesti, buđenju..
Trenutno je na ovu Planetu stavljeno jako puno fokusa, snaga svijesti oko Planete možda vama izgleda snažnija.. ali ako se prisjetite unutar sebe svoje prave prirode, svog svjetlosnog bića.. vidjet ćete da je vaša snaga jednako važna. Vaša snaga, koja na samoj površini ove Planete, može, ako joj vi dopustite širiti svijest i svjetlo.
Zajedničkim djelovanjem oko Planete i na Planeti pomažemo valu koji ispire.. sve što više nema čvrsto korijenje..
Pa kada vam je teško zatvorite na trenutak oči i dopustite da taj val ispere sve ono što vam više ne treba kroz život. Pritom će vaš um stvarati priče, treba li to tako biti ili ne i kako ćete dalje nakon vala.. ali barem na taj jedan trenutak, zatvorite oči i prepustite se povjerenju.. možda vas nakon vala čeka nešto što sada ne znate, možda nešto još bolje.. možda ste spremni na promjenu, a da to niti ne znate, možda ste spremni da vas val u tome potakne..

Kroz današnji tretman stavite namjeru da se prepuštate vlastitoj svijesti da vas vodi kroz život..

PRIJAVA NA BESPLATNI TRETMAN UTORKOM

Ime (obvezno)

Prezime (obvezno)

Email (obvezno)

(Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
sama ispuniti prijavu)

Menu