Besplatni tretmani Utorak

• Potrebno je ispuniti prijavu na dnu ove stranice

• Za vrijeme tretmana ne trebate biti kraj interneta niti kompjutera

• Možete sjediti ili ležati, kako god se osjećate ugodnije

• Opustite se, u sebi recite rečenicu koja piše u donjem tekstu, prepustite se tretmanu

• U tretmanu može sudjelovati bilo tko, nije potrebno predznanje, bitna je volja, namjera da se spoznate, prijava i izgovaranje rečenice

• Takve tretmane možete raditi i sami

• Tretmani utorkom redovno se održavaju od 30.9.2014.

 

Kontakt sa sobom, ono iskreno i duboko poznavanje vlastitog bića, najveće je blago koje možemo posjedovati. Taj kontakt dovodi nas direktno do naše više svijesti, do onog dijela koji je postojao i koji će postojati. Vrijeme u kojem živimo donosi pregršt izazova, ali svi oni samo su odraz našeg unutarnjeg bića, onih izazova koje smo donijeli u ovaj život, kako bi ih živjeli i savladali. Potpunim prihvaćanjem sebe i savršenosti kakva jesmo baš sada, moguće je prihvatiti, otpustiti i iscijeliti sve one vibracije koje smo donijeli u ovu inkarnaciju. Te vibracije posljedica su događaja iz prošlosti koje se vrlo često ne sjećamo ali koja živi u nama. Uranjanjem u sebe dodirujemo te vibracije te im omogućujemo transformaciju, a sebi omogućujemo korak dalje. Nije potrebno da znamo kakve su to vibracije, od kuda ih točno vučemo, nije potrebno znati prošle živote da bi se iscijelili. Ali potrebna je vlastita spoznaja sebe i prihvaćanje vlastite dubine.

Ovi tretmani koriste snagu grupe kako bi se svaki pojedinac susreo sa sobom. Na početku tretmana pozivamo i povezujemo se sa svjetlosnim bićima koja su za naše najviše dobro, našim duhovnim vodstvom i našim svjetlosnim obiteljima. Kao tako velika svjetlosna grupa u stanju smo omogućiti svakom pojedincu da uroni u vlastitu dubinu, onoliko koliko je svatko od nas spreman. Također koliko svatko od nas iznutra želi radi se energetsko čišćenje, otpuštanje, harmonija i povezivanje s vlastitom višom sviješću, kontakt sa sobom.

Kada krenemo udobno se smjestite, koliko je moguće omogućite si mir i vrijeme za sebe. Tretman traje pola sata. Na početku usmjerite se na disanje i smirenje fizičkog tijela. U sebi recite “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” A tada se samo prepustite narednih pola sata. Ako vam bude ugodno i korisno takav tretman sami možete raditi svaki dan, samo je bitno pozvati svoja svjetlosna bića i zatražiti.

Pred kraj tretmana radimo svi zajedno kao grupa na podizanju svijesti na Planeti.

Termin je svakog utorka u 20 sati. Ispunjavanjem obrasca prijavljujete se isključivo za nadolazeći termin. Ako želite ponoviti tretman potrebna je ponovna prijava.

Sve je potpuno besplatno, prijavite se ako vas intuicija pozove.

S obzirom na to da nam se sada priključuje sve više životinja jedna kratka uputa.
Životinje su vrlo čista i vrlo energetski osjetljiva stvorenja. S njima se radi nešto drugačije, onoliko koliko im treba i koliko mogu podnijeti u tom trenutku, a da im se pomogne balansirati energiju.
Nemojte životinje prijavljivati “iz uma” već ako intuitivno osjetite. Prijavite ih tako da u prijavi kod svog imena u zagradi nadodate ime/imena životinja.
Na početku tretmana sjetite se da ste i njih prijavili te postavite namjeru i za njih.. ne u smislu one rečenice s kojom započinjete tretman za sebe već namjeru unutar sebe, energija će dalje svoje odraditi.

 • Potrebno je prijaviti se za svaki utorak posebno (prijava na dnu stranice)
 • Pritiskom na gumb “Pošalji” ispisat će vam se rečenica ispod tog gumba u kojoj će pisati potvrda prijave
 • Vaše podatke (mail, ime, prezime) koje upišete u formu za prijavu na besplatni tretman čuvamo do sljedećeg tretmana utorkom, nakon čega se trajno brišu.
 • Ispunjavanjem posebne forme za prijavu na besplatne tretmane utorkom prijavljujete se isključivo za taj tretman, to ne donosi i prijavu na mailing listu.
 • Prijave se primaju do 20 sati u utorak, nakon čega kreće tretman. Od 20:30 sati tj nakon završetka tretmana primaju se prijave za idući utorak.

Prvih nekoliko godina postojali su “izvještaji nakon tretmana”, oni su sada ukomponirani kroz “Kartice Utorak” i “Vježbe Utorak” koje možete izvlačiti kao kartice. Sada na dan tretmana postavimo namjeru kroz tekst. Sve što radim je kanalizirano iz energije pa tako i čitajući taj tekst spajate se s onim dijelovima unutar sebe koji trebaju biti transformirani, pokrećete vlastitu vibraciju.
Tekst se postavlja na dan kada je tretman i stoji tako dok ga idući tekst ne zamjeni (utorak nakon), a tekst koji je bio prije toga kopira se u Kartice i Vježbe.
Tekst nije obavezan prilikom tretmana utorkom, ako vas pozove pročitajte ga i dozvolite sebi osjećati unutarnje pomake i uvide. Ako taj put ne osjećate poziv za tekstom preskočite ga i u tretmanu samo stavite namjeru da se radi na svemu što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.

23.2. 2021

Kakvo je to vrijeme za sebe? Da li bi ste se pri tom trebali odmarati, ništa ne raditi i samo ploviti unutarnjim osjećajem mira? Da li je to neko posebno vrijeme kada vas nitko ne ometa i kada se povučete od svijeta? I da li uopće vi imate vremena za to vrijeme?
I da li se nakon ovoliko pitanja osjećate pomalo konfuzno?
Vjerojatno da.
A upravo sva ta pitanja većini ljudi plove po glavi. Nakon što se upletu u vlastite konstrukcije kada i kako bi trebali odmarati te koji način bi bio najbolji, nakon što pogledaju popis svih tehnika koje bi im trebale omogućiti da se odmore, prepuste i oslobode misli.. najčešće ništa od toga ne naprave jer više nemaju vremena taj dan te u najboljem slučaju odluče da će krenuti s tim od nedjelje.
A vrijeme ne čeka. Jer vrijeme ne postoji. Nedjelja i danas isti su dani, samo što smo im mi stavili etikete, mi smo ih obilježili drugačijim bojama, pa se zato mnogi raduju onim crvenim brojkama u kalendarima koje im pri pogledu pričaju priče o izletima, odmorima, druženju s prijateljima.. dok vrlo često kada te crvene brojke uđu u njihov život oni su ili preumorni ili ne stignu sve ono što su zamišljali. Nakon toga postoji mogućnost da dolazak one crne brojke od ponedjeljka bude još tužnija jer njihova očekivanja nisu ispunjena…
I tako godine prolaze.. u tom vremenu koje je tvorevina ove dimenzije.
A tuga se skuplja.. netko ostaje u njoj, netko se pokrene u trenutku kada ga život (bolest, nezgoda, smrt bližnjeg) natjera na to.
Treba li to tako biti? Postoji li drugi način?
Postoji, ali se za njega trebate potruditi.
Za početak možete češće biti svjesni sebe, a manje voziti na auto-pilotu kroz dan.
To možete učiti na način da se što češće zaustavite što god radili – na jednu sekundu – te pomislite “Ovo sam ja!”. I onda nastavite dalje.
Čini vam se smiješno i jednostavno?
I je!
Ali tek kada usvojite tu rutinu. Do tada je teško jer nas tjera da stalno držimo fokus na onome što često izbjegavamo pogledati – same sebe.
Probajte… probajte što češće.. recimo možete probati to napraviti u jednom danu samo 100 sekundi.. zapravo 100 puta… samo zastanite na sekundu što god radili i jednostavno posvijestite sebe te unutar sebe recite – “Ovo sam ja!”
Kada to usvojite otkrit ćete skrivene svjetove iza ovog u kojem sada živite.
A to je tek početak 🙂

PRIJAVA NA BESPLATNI TRETMAN UTORKOM

  Ime (obvezno)

  Prezime (obvezno)

  Email (obvezno)

  (Ovime potvrđujem prijavu u svoje ime, tj. ime bližnje osobe
  upoznate sa svim detaljima tretmana, koja nije u mogućnosti
  sama ispuniti prijavu)

  Menu