Izvještaji nakon tretmana 2015

  2015
  29.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 178 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – TUGA, NEZADOVOLJSTVO / POKRETANJE, LJUBAV.

  Područja na kojima se radilo – područje srčane čakre, zatim treće (solarni pleksus), druge i prve (cijela zdjelica i lumbalni dio). Nakon toga područje glave (širenje svijesti), zatim protok prvo kroz noge, a onda i cijelo tijelo.

  Tuga može biti velika, može biti pročišćujuća i oslobađajuća. Ali može biti i dramatična i teška.
  Kada se vaša tuga ruku pod ruku prošeće s tugom kolektiva tada vrlo često ona bude baš dramatična i teška, kao da jedni drugima sjednete za vrat i nedate si disati. Pa onda na druženjima ili nastojite biti sretni i veseli iako zapravo ne osjećate se tako ili tugujete i žalite se, međusobno tonući zajedno.

  Danas su se otpuštale prvo vibracije na području srčane čakre koje ste donijeli iz prošlosti, kada ste doživljavali duboke stresove koji su ostavili tragove tuge unutar vas. Kroz život “tužni događaji” samo su još više produbljivali tugu. Ona se mogla pokazati u nekom danu koji vas podsjeća na nešto, u danu kada ste nekoga izgubili, kada ste imali osjećaj bespomoćnosti. Ili u danu kada se nekom drugom nešto desilo ali unutar vas to je trigeriralo golemu tugu.
  To su trenuci kada je dobro osjetiti, prihvatiti vlastite osjećaje, zatražiti tretman, disati, biti sa sobom i otpuštati.
  Nakon toga radilo se na području treće čakre (solarni pleksus) na svim vibracijama kada ste bili povrijeđeni od strane drugih ili kada ste vi povrijedili nekoga. Puno toga također doneseno je iz vaše prošlosti, ali puno toga otpuštalo se i iz ovog života.
  Zatim se radilo na radosti, budilo se veselje i radost na području zdjelice, druge čakre.. budila se kreativnost i životno veselje, osjećaj svrhovitosti i osjećaj postojanja. Duboko u vama podizala se vibracija i spajalo vas se s Izvorom i centrom Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu da još bolje oslobodite tugu i podignete osjećaj radosti:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim dišite neko vrijeme usmjeravajući pozornost na svoju srčanu čakru, pogledajte kako se osjećate u tom trenutku. Posvijestite svoju srčanu čakru, svoje emocije, svoje postojanje u tom trenutku.
  Nakon toga vizualizirajte kako se kroz svoju srčanu čakru spajate s centrom Planete, vizualizirajte svjetlosni stup koji je snažan, protočan i koji vas spaja. Neko vrijeme samo dišite i to promatrajte.
  Zatim vizualizirajte kako se sa svojom srčanom čakrom spajate s Izvorom, osjećajte taj spoj kao svjetlosni stup.
  A zatim ostanite istovremeno spojeni s centrom Planete i Izvorom preko svoje srčane čakre i samo dišite, dozvolite da se u tretmanu otpuštaju stvari koje se trebaju otpustiti i da se budi vaša životna energija, a vi samo svjedočite procesu.
  Ostanite tako koliko god vam je ugodno ili koliko god osjetili potrebu. Nakon toga povucite te spojeve natrag u svoju srčanu čakru, par trenutaka prvo dišite samo kroz svoju srčanu čakru, a zatim kroz svoje cijelo tijelo.

  Prihvaćanje vlastitog postojanja ide kroz doline i brda, nekada je izazovno i teško, nekada lagano i harmonično. Ali jedino prihvaćanje omogućuje vam da taj put proživite potpuno svjesno. A jedino svijest daje sve odgovore. Stoga sva pitanja koja vam se nameću u umu potražite na svom vlastitom putovanju unutar sebe. Tada i odgovori dolaze kroz ljubav, mir i razumijevanje.

  Želim vam puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  22.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 193 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – LJUBAV / POVJERENJE U ŽIVOT.

  Dani blagdana burni su sami po sebi, kada se spoje s punim mjesecom, s globalnim promjenama.. tada u svima izazivaju velike transformacije. Da li ćete ih proći svjesno ili kroz dramu ovisi isključivo o vama. Stoga se današnji tretman bazirao na energetskom čišćenju, otvaranju svjesnosti, povezivanju s centrom Planete (uzemljavanju), otvaranju prema ljubavi ali onoj čistoj, univerzalnoj, ne vezanoj za ništa i nikoga.
  Ove dane pokušajte što više provesti u ljubavi. Ponekad bezglavo jurenje po trgovinama kako bi bližnjima našli adekvatan poklon i tako im dokazali da vam je stalo nema toliki efekt kao širenje ljubavi unutar sebe i uokolo sebe. To je dar koji nema cijenu i koji će svakome znači puno više od klasičnih poklona, bez obzira da li toga bili svjesni.
  Ljubav je osjećaj koji je dio svake osobe ali da li će se ona pokazivati na van ovisi da li ćete joj dati slobodu da diše, da bude, da živi, da vam pokazuje puteve i smjerove.

  Ove blagdanske dane iskoristite za jednu vježbu koja bi vam mogla donijeti osmijeh na lice, a ljudima oko vas vašu podršku:
  Udobno se smjestite, isključite sve što vas može ometati, zamolite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Usmjerite pozornost na vašu srčanu čakru, dišite osjećajući to područje, ukoliko vam je lakše možete i dlanove staviti.
  Zatim osjetite kako se jedna snažna svjetlosna zraka spušta iz Izvora kroz vas u centar Planete. Osjetite kako ste vi dio te zrake i kako čista ljubav prolazi kroz vas. Vi postajte kanal za energiju ljubavi, dopuštate da se vaše tijelo čisti i oslobađa svega nakupljenog, svih tereta.. dopuštate si ostati lagani i prohodni. A istovremeno omogućujete širenje ljubavi na cijelu Planetu.
  Možda ćete osjetiti ugodu, možda škakljanje, možda toplinu.. vaše tijelo reagirat će različito na ljubav. Tu moćnu energiju koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Pozdravite ju i stopite se s njom, postanite ljubav, osjetite kako se ljubav širi po cijeloj Planeti, dotiče svaku osobu, svaku životinju, svaku biljku, svaki kamen.. kako Planeta postaje ljubav.

  Danas smo svi zajedno jako puno radili na cijeloj Planeti, širili svjesnost i ljubav. Iskoristite ove dane i budite ljubav koja se širi po cijeloj Planeti, ti blagdani zasigurno će vam ostati u sjećanju 🙂

  Želim vam puno ljubavi <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  15.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 212 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – TEŽINA / LAKOĆA.
  Područja na kojima se radilo – trbuh, zdjelica, kičmeni stup, područje glave, protok kroz noge.

  U ove blagdanske dane mnogima se u tijelo uvuče težina. Kao da u svjetlu i sjaju oko sebe još jače osjećaju sve ono što ih muči, smeta, zbog čega su nesretni. Promatrajući druge vrlo često misle kako su ti drugi sretniji, kako im je bolje, lakše..
  Kada duše izabiru novo iskustvo onda je to iskustvo dizajnirano za njih. I zato vam se može ponekad činiti da vi ne bi “preživjeli” nečije tuđe iskustvo.. možda i ne bi.. kao što netko drugi možda ne bi preživio vaše iskustvo. Zbog toga vam se dešava upravo ono što vam je potrebno, da vas trgne, da vas pokrene, da vam pokaže.
  Najbolje što si za ove blagdanske dane možete pokloniti je – samopromatranje i osjećanje sebe, svog fizičkog tijela, svojih emocija.. A zatim prihvaćanje.
  Prihvaćanje je ključan trenutak svakog otpuštanja.. jer kako ćete nešto otpustiti ako niste prije toga to prihvatili. Kako ćete se pomaknuti iz neke točke ako ne stojite u njoj. Budite nijemi promatrač svog biča, bez osude, bez analize, samo prihvaćanje… Kako bi ste se dovoljno osjetili, dovoljno spojili sa sobom. Nakon toga shvaćanje dolazi samo, iz dubine, a tretmani ili bilo koja druga meditacija ili vježba pomažu da se sve te vibracije lakše otpuste.
  Prihvaćanjem poklanjate si onu bezuvjetnu ljubav koju ponekad tražite od drugih. Prihvaćanjem prihvaćate i druge, shvaćate i prihvaćate raznolikosti u sebi i uokolo sebe. Nakon toga i osjećaj ljubavi lakše će pronaći put do vas. Ljubav i razumijevanje.. prema sebi, prema drugima.. Ima li boljeg poklona?

  Želim vam puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  8.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 211 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – osjećaj krivnje, sram, nemoć / pravo na slobodu, blagostanje, ljubav, zdravlje.

  Područja na kojima se radilo – srčana čakra, grlena čakra. Cijelo područje leđa, koljena, noge, kukovi, područje trbuha (druga i treća čakra), glava (svjesnost), protok kroz cijelo tijelo.

  Vrlo često neki događaj koji ne mora imati neku veliku težinu u vama može podići i pokrenuti osjećaj težine. Vibracije koje ste donijeli tada izađu na površinu donoseći neko posvještavanje koje ćete shvatiti ostavite li dovoljno pažnje na sebi. U tim trenucima, dok um traži krivca u sebi ili drugima vi možete osjećajući sebe kroz taj događaj shvatiti što je to unutar vas što se pobunilo i uzburkalo.
  Krivnja, bez obzira da li usmjerena na druge ili sebe jedan je od osjećaja koji jako iscrpljuje, spušta vibraciju i podiže osjećaj srama, nemoći i jadnosti. To je petlja iz koje se teško iščupati kada vas uhvati i obuhvati. Potrebno je već na samom početku zaustaviti taj protok i preusmjeriti ga u vlastito promatranje.. sebe, drugih, samog događaja.. osjećati što je to unutar vas što se uzburkalo, zatražiti tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te prihvatiti.
  Vrlo često trenutak “prihvaćanja” ključni je za oslobađanje iz petlje. Bez prihvaćanja postajete kao malo dijete koje prekrije rukama oči u nadi da će ono što mu se ne sviđa ispred njega nestati. Tek prihvaćanjem mičete fokus s toga i omogućujete oslobađanje i učenje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smirite se, oslobodite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Ukoliko nemate neki trenutni aktualan događaj prisjetite se trenutka kada ste osjećali krivnju, kada vas je bilo sram, kada ste osjećali nemoć.. Ne morate previše to prizivati u sjećanje, bitno je da se spojite s tim emocijama.
  Zatim vizualizirajte jednu svjetlosnu kuglu na području trbuha. Osjetite kako je puna svjetlosti, svjesnosti, topline, podrške, ljubavi. Osjetite kako ta energija lagano pluta i ispunjava tu kuglu i osjetite njezinu lakoću. Zatim osjećaj koji ste prizvali (krivnja, sram, nelagoda) pustite da se ulijeva u tu kuglu.. dozvolite da se pretače u kuglu i da se pretvara u svjetlost, da nestaje u toj svjetlosti.
  Nakon toga vizualizirajte (osjećajte) kako se ta kugla rastvara i ispunjava vaše cijelo tijelo.
  Ova vježba osim samog tretmana služi kako bi unutar vas došli do dozvole da budete ljubav i lakoća. Da dođete što češće do osjećaja da sebe možete osjetiti /vizualizirati kao svjetlo, kao ljubav, kao lakoću.
  Svaki trenutak proveden u takvoj vizualizaciji na neki način vama daje unutarnju dozvolu da budete to svjetlo, stvara vam naviku da budete ljubav i lakoća.

  Prvi korak, prihvaćanje sebe, svog života i svih situacija vodi do onog drugog, a to je oslobođenje..

  Želim vam puno prihvaćanja <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  1.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 208 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je SNAGA (područje druge čakre/ispod pupka, zdjelica), OSJEĆAJ ZAKOČENOSTI (područje srčane čakre), ŠIRENJE SVJESNOSTI (područje glave).

  Područje cijele zdjelice, noge, srčana čakra, kičmeni stup i područje cijele glave. Na kraju smo se spajali s Planetom, širili svjesnost i pomagali kod energetskog čišćenja.

  Osjećaj svjesnosti omogućuje sagledavanje svega onog što se nalazi u vama i što je potrebno transformirati, iscijeliti, pročistiti. Na taj način lakše se susresti s vlastitim mrakovima. Koji ponekad izgledaju kao nepremostive prepreke, koji bole kada se u njih uroni i udari. Međutim niti jedna duša /svjetlosno biće ne izabire životne izazove koje ne može nadići. Pa stalnim i upornim radom na sebi moguće je otpustiti sve ono što vam je izazov u ovom životu.
  Međutim stisnete li se unutar sebe, na neki način usučete u svoje tijelo, izolirate od samih sebe.. rad na sebi postaje teži. Jer vaša ukočenost u tom trenutku radi blokade po vašem tijelu ometajući slobodan protok energije.
  Stoga se večeras radilo na oslobađanju tih unutarnjih stisnutosti i zakočenosti koje vrlo često služe kako bi se emotivno distancirali od situacije koja boli, od ljudi koji vas mogu povrijediti, od života koji vam se čini ponekad i užasan. Oslobađao se protok kako bi vaša svjesnost omekšala te stisnute energije i kako bi vaše biće započelo proces opuštanja i prepuštanja.
  Drugi dio koji je bio bitan odnosio se na buđenje vaše snage. Područje druge čakre vezano je za životnu iskru, životnu energiju, kreaciju, seksualnost.. kada se taj dio zatvori ostanete bez vlastite svježe energije. Ovaj put naglasak je stavljen na buđenje snage omogućujući da se u pozadini čisti i iscjeljuje što je kod svakoga bilo potrebno.
  Nakon toga su se spajala ta tri područja – glave, srčanog centra i druge čakre, cijele zdjelice.. energija je tekla cijelim tijelom, ispunjavajući svaku stanicu.
  Zatim smo svi bili spojeni na centar Planeta i na Izvor svega što postoji, tvoreći most i na taj način uzemljujući fizička tijela.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, isključite sve što vas može ometati, ovo je vaše vrijeme. Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te dišite osjećajući područje svoje druge čakre (ispod pupka). Osjetite kako se sa svakim udisajem i izdisajem na tom području stvara jedna svjetlosna kugla. Nakon nekog vremena svoj fokus usmjerite na područje srčanog centra te dišite osjećajući kako se na tom mjestu stvara svjetlosna kuga. Zatim to isto ponovite s područjem glave.
  Nakon toga osjetite kako jedna svjetlosna nit spaja te tri kugle.. dišite osjećajući kugle unutar sebe. Kada ćete se osjećati potpuno ugodno i stabilno s kuglama dozvolite svjetlosnoj niti da se spusti skroz do centra Planeta i gore da se izdigne do Izvora svega što postoji (svatko dolazi do onog nivoa koji “može podnijeti”; nije moguć direktan kontakt s Izvorom dok ste inkarnirani jer bi vam živčani sustav “pregorio”). Osjetite kako se sada nalazite u jednoj velikoj svjetlosnoj niti koja ide iz Izvora, kroz vas (sve tri kugle) pa sve u centar Planete. Dopustite si osjetiti vlastiti balans u tome.
  Ostanite tako dok god vam bude ugodno. Nakon toga povucite svjetlosnu nit unutar sebe, neka i dalje spaja te tri kugle, tako možete ostaviti energiju, zahvaliti se sami sebi i svojim svjetlosnim pomagačima i krenuti u nastavak dana. Budite svjesni da ste svjetlosno biće koje trenutno koristi ovo fizičko tijelo i budite svjesni da ste fizičko tijelo koje je u skladu sa svojim svjetlosnim bićem. Osjetite povezanost svih svojih tijela i zahvalnost na njima. Kada su vam tijela u skladu omogućuju vam svjesno funkcioniranje u ovoj dimenziji. Budite zahvalni na tome.

  Želim vam puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  24.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 216 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bili su osjećaj izigranosti, prevare, vlastite osude / ljubav, radost, povjerenje u život.

  Područje prve, druge, treće čakre (zdjelica, trbuh), zatim noge (s naglaskom na kukove i gornji dio nogu). Pred kraj radilo se na svjesnosti (šesta, sedma čakra, područje glave). A na kraju smo svi zajedno radili na Planeti i podizanju vibracije. Sve je završilo u dosta snažnom svjetlu visoke vibracije.

  Mnogi od vas donijeli su iz prošlosti vibracije iz kojih idu osjećaji nepovjerenja u život zbog prevare, izigranosti iz čega vrlo često ide vlastita osuda i povlačenje u svoje tmine. Te vibracije skloni ste duboko u sebi potisnuti kako se “nikada više ne bi ponovile”. Ali one se ipak ponavljaju, zbog samog njihovog postojanja unutar vas privlačite situacije gdje ćete se barem u jednom segmentu moći tako osjećati. To ne mora biti neki veliki životni događaj, dovoljno da se desi neka “sitnica” koja će te vibracije, a zatim i emotivnu bol izvući na površinu.
  I to je trenutak kada tome svemu trebate reći hvala, s punim poštovanjem za te vibracije trebate im se zahvaliti za sva iskustva koja su privukla u ovom i prošlim životima te staviti vrlo jasnu namjeru da ste sada spremni na transformaciju i preobrazbu. Kada se ona desi unutar vas počet će se dešavati i u vašem vanjskom životu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, isključite sve što vas može ometati te zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nakon toga pokušajte se prisjetiti neke situacije kada ste se osjećali izigrano, prevareno, to može biti neki veliki događaj, a može biti i neka sitnica. Nemojte previše tražiti po umu, onaj događaj koji vam prvi padne na pamet ostavite. Pokušajte se sjetiti vaših osjećaja u tom trenutku, kako su tekle vaše misli, prema kuda su se kretali vaši osjećaji. Probajte se što vise spojiti s tim osjećajem jadnosti i malenosti koji se podiže u tim situacijama, osjećaj nepravde i možda bespomoćnosti. Nekoliko trenutaka samo se prisjećajte i promatrajte.
  A zatim u sebi osjetite zahvalnost, prema svima koji su u tom događaju sudjelovali, prema sebi, prema vibracijama koje su vas dovele u taj događaj. Možda nećete moći osjetiti zahvalnost, možda ćete imati otpore, u tom slučaju samo mentalno odradite taj dio vježbe, već to će pokrenuti energiju unutar vas.
  Nakon toga usmjerite se na disanje i svakim udisajem i izdisajem dopuštajte si osjećaj transformacije tih vibracija i ulaska u lakoću, opuštenost, radost, veselje.

  Za neke teže događaje trebat će vam puno ovakvih vježbi i puno otpuštanja, za neke lakše možda samo jedna. Bitno je da shvatite da svaka ovakva vježba pomaže da na površinu izvučete sve ono što ste brižljivo zakopali kako bi sve te vibracije mogli transformirati i otpustiti. Kako bi bili slobodni.

  I uvijek se sjetite.. svi oko vas samo su duše na svom putovanju. Svatko sa svojim lekcijama i izazovima, svatko sa svojim strahovima. Budite nježni prema sebi, prema drugima i svako svoje otpuštanje osjećajte kroz svjetlo, ljubav i razumijevanje.

  Želim vam puno kvalitetnog otpuštanja <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  17.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 198 prijavljenih.

  Današnji tretman krenuo je sa spajanjem s vašim višim dijelovima tj podizanjem vaše svjesnosti i vibracije. U zadnje vrijeme uslijed događaja po svijetu mnogi su utonuli u mrak, depresiju, osjećaj očaja, straha, ljutnje. Takva vrsta vibracije na sebe lijepi istu takvu vibraciju iz vaše okoline, pa ispada da po cijele dane hodate s teretom na sebi.
  Stoga na početku tretmana radilo se na pročišćenju energije i dovođenju sklada u energetsko tijelo.
  Nakon toga radilo se na području prve, druge, treće čakre (područje zdjelice, trbuha), na vibracijama straha i nemogućnosti kontrole, panike, beznađa, nemoći.
  Zatim se radilo na području srčane čakre i na povjerenju, ljubavi, svjesnosti, prepuštanju.
  Nakon toga su se spajala ta dva područja kako bi se izbalansirala svjesnost sa fizičkim tijelom.
  Zatim se radilo na šestoj čakri, energetskim otvaranjima i spajanjima sa višom svijesti.
  Da bi se na kraju balansirala sva tri područja i tek tada je energija nesputano krenula po tijelu.

  Svaki dan može donijeti neki nenadani događaj. Bez obzira da li se on desio u vašem susjedstvu ili ne današnja tehnologija donosi osjećaj da se sve dešava upravo u vašoj blizini. Zbog protoka informacija i fokusiranosti na te događaje ljudi se spajaju u nove kolektivne svijesti. Ali ovaj put kolektivne svijesti straha i panike. Takva vibracija je vrlo podatna da se s njom upravlja na razne načine i na taj način gubite dio vlastitog integriteta. A niste u nikakvoj pomoći onima kojima se u tom trenutku nešto fizički desilo. Svi skupa rušite kolektivnu energiju i padate u stanje očaja. Misleći loše o onoj (“drugoj neprijateljskoj/agresorskoj”) strani dižete zidove na Planeti gdje ih ne bi trebalo biti. I tako godinama zidovi postaju sve viši, sve neprobojniji, sve više prijeteći. Kako bi se nakon nekog vremena srušili, kako bih ih povijest zapisala i kako bi ih neke nove generacije u budućnosti možda učile na nekoj novoj nastavi.
  Niti jedan pojedinac ne može stati pred Svijet i reći stop nasilju i da ga Svijet posluša. Ne može to niti grupa ljudi. Ali loše misli o drugoj strani, mržnja ili strah isto su vrsta nasilja, energetski skokovi prema nečemu što vam na duže staze neće donijeti zadovoljstvo već stres i brigu. Jer akcija i reakcija dovode do neke nove akcije i reakcije i tako možete ići u beskonačnost ili dok se ne uništite.
  Stoga akcija rušilačkog nagona trebala bi davati reakciju mira i ljubavi unutar sebe. Iako tim trenutkom nećete zaustaviti nasilje pokrenut ćete val svijesti, nećete upasti u kolektivnu rušilačku svijest već se priključiti kolektivnoj ljubavnoj svjesnosti. Svaki pojedinac je značajan jer puno pojedinaca čini masu, a masa koja ima jasan stav i fokus može čuda napraviti.
  Idući put kada čujete da se negdje nešto desilo sjednite u meditaciju i šaljite ljubav, svjetlo, svjesnost.. ali SVIMA.. ne samo onima koji trenutno fizički pate već i onima koji su agresori u vašim očima u tom trenutku. Sjetite se da ste trenutno rođeni u ovoj inkarnaciji, da trenutno imate svijest kakvu imate ali i da iza vas se nalazi puno inkarnacija kojih se vi ne sjećate, a koje su vas vodile u razne životne epohe mira i ratovanja. Sjetite se zapisane Zemaljske povijesti, koliko je bilo ratova, koliko iskorištavanja i niskih strasti. Živeći u svojim inkarnacijama i vi ste tome prisustvovali.
  Uranjanjem u krug života, uranjanjem u inkarnaciju svaka duša prođe sva iskustva. Neka se više “umoče” u jednu vrstu iskustva, druga se više “umoče” u drugu vrstu iskustva ali prođete apsolutno sve dijelove inkarnacijskog kotača. I tek nakon toga te spojem s vlastitom svjesnošću i višim razinama počnete izlaziti iz tog kruga, počnete biti svjesnost i ljubav.
  Stoga niti jedan dan, niti jedan trenutak nisu loši za započinjanje gledanja svijeta na drugačiji način. Za započinjanje širenja ljubavi i svjetla umjesto osude i optužbe. Svaki trenutak odličan je za gledanje svih živih trenutno ljudi kao duša na vlastitim putovanjima.
  I sjetite se.. stvari koje vas najviše nerviraju, stvari koje vas najviše smetaju, stvari koje ne možete shvatiti, prihvatiti, koje najviše osuđujete.. stvari su čije vibracije imate nerazriješene u sebi. Stoga vaša ljutnja i osuda idu prema sebi, a to je način koji ruši vašu energiju.
  Gledanjem iz energije, gledanjem iz ljubavi malo po malo osjetit ćete što ovom svijetu treba.. osjetit ćete koliko ovaj svijet čezne za mirom i ljubavi, za svijesti, rastom i razvojem. A to kreće od pojedinca. Onog svjesnog pojedinca koji će na mržnju reagirati ljubavlju, koji će na agresiju reagirati meditacijom u kojoj šalje ljubav svima. Pojedincu koji na svakodnevnom nivou upoznaje sebe, kako bi spoznao svijet, kako bi kroz svoje vlastite oči svjesnosti poslao mir u svoju okolinu, smirio one kojima to treba, pružio nadu onima koji su je izgubili. Sjetite se da oko sebe imate ljude kojima je strah prisutan u svakodnevici. I ti ljudi možda su vaši prijatelji, obitelj, možda vaši susjedi. Odvojite dio svog vremena provodeći ih s njima i širite mir, budite zagovornik onoga što želite u svijetu. Budite ljubav koja se pokazuje u svakom svom segmentu. Vaša namjera, vaše jasno prihvaćanje prvo sebe, a onda i svijeta donijet će mir vama, vašoj okolini, a zatim će se širiti dalje. Sve dok se u energiji takvi tokovi mira ne spoje u nešto veće, pa još nešto veće, sve dok se taj mir ne počne reflektirati u svijet.

  Želim vam mir i ljubav <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  10.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 224 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ JADNOSTI, POGUBLJENOSTI / UNUTARNJA SNAGA.
  Područja na kojima se radilo – područje zdjelice, trbuha, struka (prva, druga čakra), noge, glava s naglaskom na otvaranja prema svjesnosti (šesta, sedma čakra).

  Vrlo često progutate nešto što bi ste voljeli izreći, duboko u sebi to pospremite misleći da ako to ne vidite da to više niti ne postoji. Ali godinama čučeći u vama takva energija stvara gorčinu i energetske zastoje koji ukoliko se ne razriješe mogu dovesti do fizičke bolesti. Koja vam u tom trenutku pokazuje da ste u neravnoteži. Mnogi tek tada istinski pogledaju u sebe i požele promjenu. Fizičko tijelo je nešto što se ne može negirati, dok se osjećaji jako dobro mogu sakriti i izolirati.
  Vibracije koje donesete sa sobom one su koje niste uspjeli “savladati”. U njima su zapisani događaji koji su bili bolni na mnogim razinama. Ta bol, nakupljena vremenom i dodatno pojačana događajima u ovom životu ukoliko nije isprocesirana stvara energetske blokove kako godine prolaze.
  Dok ste mladi vaš naboj snažniji je i mnogi misle kako će osvojiti svijet. Nakon što godine počnu prolaziti i svijet nije osvojen kao niti mnoge druge želje koje su se stvarale i gubile po putu počinjete bivati unutar sebe sve očajniji. Neki to rješavaju nalazeći puno vanjskih zanimacija i obaveza, bježeći na taj način od sebe i svega onoga s čim nisu zadovoljni. Mnogi pokleknu takvim osjećajima te počnu ulaziti u samokritiku, samosažaljenje ili depresiju, a mnogi se okrenu unutarnjem pogledu i vlastitom spoznavanju. Ovo zadnje donosi rješenje, dovodi osmjeh na lice, pa makar do njega došli preko suza. Jer puno stvari unutar vas vi najradije ne bi ste voljeli susresti. Ali one se i ovako pokazuju uokolo vas, u vašem životu, kao vašoj refleksiji.
  Stoga smireni ulazak u svoje dubine, dopuštanje osjećajima da vas vode prema vibracijama i onda transformiranje tih vibracija dovodi vas u lakoću. Lakoću koja nije ovisna o onome što ste stvorili oko sebe već što ste izgradili u sebi. Lakoću koja nije sputana željama, konstrukcijama i ovisnostima, već lakoću koja slobodno živi i daje vam slobodu. Na taj način (ra)stvoreni više se nikada nećete pitati vodite li “pravi život”, onaj koji ste trebali voditi, onaj koji ste željeli voditi dok ste bili “mladi”. Već ćete uživati u svakom jedinstvenom trenutku, sačinjenom od vaše svijesti, obogaćenom osjećajem ljubavi kroz postojanje trenutka. Spojeni sa sobom, znat ćete da je upravo onaj put na kojem jeste pravi put za vas, da je upravo ovaj život koji živite pravi život za vas. I tada, baš tada počet ćete viđati nova vrata oko sebe, nove puteve.. i svi oni bit će savršeni.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, dozvolite si vrijeme za sebe, udobno se smjestite, isključite sve što bi vas moglo ometati i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nakon toga usmjerite se na svoje disanje, nemojte manipulirati s njim, pustite neka ono ide svojim ritmom kakav je u tom trenutku, vi ga samo pratite. I sa svakim udahom i izdahom dopustite si osjećaj kao da tonete u sebe, kao da upadate u svoju mekoću. Osjećajte se, promatrajte se. Tretman koji će se u tom trenutku raditi možda podigne određene vibracije iz kojih će vam se kroz um pokazati neke slike. Možda neki “Aha!” moment. Samo promatrajte i budite, dopustite si biti vi, sami sa sobom u tom trenutku.
  Iako zvuči jednostavno izuzetno je izazovno 🙂 jer ako ćete biti iskreni prema sebi osjetit ćete da neke stvari vam se žele pokazati, neke stvari žele izaći na površinu ali vaš um, znalački ih gura natrag. Ukoliko osjetite da se nešto takvo dešava nemojte na silu nastojati shvatiti već samo promatrajte. Ono što promatrate jača stoga bilo kakvo obraćanje pozornosti na stvari koje se nalaze unutar vas omogućuje da se one podignu, razriješe, otpuste.

  Budite dobri prema sebi, dopustite si biti vi, dopustite si biti baš takvi kakvi jeste. Trenutak vlastite spoznaje, trenutak života dovodi do smirenja, prihvaćanja, ljubavi.

  Želim vam puno svjesnih trenutaka <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  3.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 214 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ MANJE VRIJEDNOSTI / OSJEĆAJ RASPLAMSANE I RAZBUĐENE SNAGE UNUTAR VAS.
  Područja na kojima se radilo – druga čakra (ispod pupka), cijelo područje zdjelice, lumbalni dio, prva čakra, noge. Srčana čakra, stražnji dio srčane na području leđa, cijeli kičmeni stup. Vratni dio kralježnice, cijelo područje glave (šesta i sedma čakra). Protok kroz cijelo tijelo.
  Na kraju smo se spajali s centrom Planete, smirivali njezinu energiju te podizali vibraciju.

  Vjera u sebe ide iz unutrašnjeg mira i pomirenosti sa svim onim što jeste. Ali ne one pomirenosti u smislu prihvaćanja stvari iako vam se one ne sviđaju, već pomirenosti iz ljubavi vlastitog prihvaćanja. Jer trenutak spoznaje da ste savršeni, da je svatko oko vas savršen, da je svatko izraz vlastite vibracije i da svaka vibracija nosi priču koju treba poštovati.. je trenutak potpunog sjedinjavanja sa životom u onom njegovom baznom, temeljnom postojanju. Shvaćanje da ste došli tu kao i ostali, kako bi iscijelili i transformirali vibracije te stekli nova iskustva.
  Upravo takva jedna transformacija dešavala se i na ovom tretmanu gdje se energija iz osjećaja manje vrijednosti budila u osjećaj radosti i ljepote.
  Ovakvi tretmani mogu potaknuti vašu energiju, mogu je iz dubine pomaknuti, ali na vama je da to svjesno proživite. Jer nema tog čudotvornog tretmana koji bi “odradio” vašu priču, postoje samo “asistencije”, kao ove utorcima.
  Stoga da bi vi odigrali svoju ulogu u narednim danima promatrajte svoju energiju, svoje emocije, svoje misli, pustite im neka vam pričaju priču. Tu priču (vanjske okolnosti, ljude, vaš život) nemojte osuđivati, budite samo promatrač. Jednom na dan, sjednite u miru sa sobom, isključite mobitel, ostvarite prostor za sebe i probajte osjećati što se sve od zadnjeg takvog vašeg zasjedanja dešavalo.. koje situacije ste doživjeli, koje su se emocije pokrenule, koje misli su ih pratile. Nakon što ste sve to promotrili i možda ponovno osjetili zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), dišite nekoliko trenutaka, a zatim unutar sebe osjetite – ako je taj dan trenutna točka na kojoj se nalazite i ako se u njemu osjećate kako se osjećate.. prema kuda bi ste s emocijama voljeli ići, kako bi ste se voljeli osjećati. Pri tom nemojte razmišljati o manifestaciji materijalnih stvari niti osoba, već samo o svojim osjećajima. Kao da unutar sebe stvarate prostor za njih, kao da pripremate teren. Kao da sebi dozvoljavate vidjeti kakva glazba se pojavljuje unutar vas, prema kuda vas vuče.. da li je to ljubav, mir, veselje, tuga.. prema kuda.. Kada to sagledate samo nastavite disati dopuštajući da se taj prostor stvara unutar vas…
  Pri tom nemojte ništa raditi iz glave, sve jako polagano i nježno, samo si dozvoljavate sagledati kako se osjećate i zatim si dozvoljavate “priznati” prema kuda bi išli… i onda to sve pustite tretmanu.

  Kada gledate druge ljude oko sebe dozvolite si imati razumijevanje za njih. Ne osuđujte nego pomislite kako je i to duša u vlastitom iskustvu i kako je svako iskustvo jednako vrijedno. Što manje osude to više ljubavi. Što vise puštanja to više propuštanja.. ljubavi, svjetlosti, radosti i mira.

  Želim vam puno vlastitih trenutaka <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  27.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 211 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – DOSTOJANSTVO, PONOS I OSJEĆAJ VLASTITE VRIJEDNOSTI.

  Područja na kojima se radilo – područje struka, zdjelice, nogu.. srčana čakra, kičmeni stup, područje glave (buđenje svjesnosti).

  Na početku smo kroz srčanu radili na drugoj čakri (područje ispod pupka) i zdjelici, oslobađajući sve one vibracije koje pamte vrijeme kada ste iz razno raznih razloga gubili vlastiti osjećaj vrijednosti, osjećaj dostojanstva, kada se u vama budio ponos, osjećaj inata i prkosa. Kada se ginulo za uvjerenja ili zato što ste imali drugačija uvjerenja. Kada ste gubili posljednji osjećaj ljudskosti koje zemaljskim rječnikom dostojanstvo je.
  Vremena u prošlosti ove Planete često su bila izuzetno nasilna i krvava, vrijeme u kojem sada živite, iako vam se možda čini zahtjevno i iako se u svijetu dešavaju velika previranja najmanje je nasilno. Ali vibracije unutar vas ako nisu zacijeljene u mnogim situacijama prepoznaju nasilnost, ugrožavanje vaše slobode, vaših prava i osjećaj da vam se oduzima dostojanstvo.
  To onda može podići izuzetno snažne energetske blokade u vašem tijelu, posebno na području druge čakre te zaustaviti kreativnu energiju života, onemogućavajući vam da se zapravo snađete u tom trenutku i pronađete rješenje.
  Tada i mnoge oko sebe počinjete gledati kao protivnike, osjećajući se najednom ugroženo, kao da vas se napada sa svih strana, a vi ne znate s čime ste to “zaslužili”. Nakon toga podiže se emotivna bol i područje glave gdje se nalaze najvažniji centri za spoj s vašim višim dijelom postane energetski zamućeno te se zbog toga još više možete osjećati izolirano i usamljeno.

  Kada počnete osjećati takve trenutke, da energetski padate, da se počinjete osjećati bespomoćno, ranjivo, da energija kao da curi iz vas.. zastanite! Predah koji ćete u tom trenutku napraviti i energetske vježbe te tretmani možda će vam oduzeti “dragocjeno” vrijeme ali će vas dovoljno obnoviti ne samo da krenete “dalje” već možda uočite i neke dublje stvari na kojima možete zatim raditi.
  Bilo koja vježba u tom trenutku (na ovoj stranici imate ih puno u izvještajima ili pod linkom “vježbe”) dobro će doći. Poslušajte svoju intuiciju i samo izaberite jednu, bilo koju. Ono što je najvažnije je da uzmete vrijeme za sebe, pet, deset, petnaest minuta.. ali svjesno. S namjerom da želite na trenutak zastati, obnoviti se i energetski osjetiti što se dešava.
  U protivnom vaše tijelo nastavlja dalje poput stroja, vaš um sve umorniji i umorniji “kuje zavjere” o tome tko mu podmeće, vaša patnja izvire i pravi vas “jadnima”, sve dok tako iscrpljeni ne legnete u krevet. Zatim se sve nastavlja kroz snove, ispuštate sve i svašta i ujutro se osjećate kao da je netko skakao po vama.
  Stoga kako bi izbjegli takav scenario u trenutku kada osjetite unutrašnji energetski pad zastanite, osjetite se, osjetite što osjećate, zahvalite umu što vam servira razne koncepte tko je kriv za to kako se vi osjećate ali nemojte ići dalje za tim konceptima. Usmjerite se na disanje, polako udahnite, izdahnite, zatražite tretman (pa makar bili na poslu, nije bitno što nećete ležati), u sebi napravite neku vizualizaciju (ako ste na mjestu gdje ne možete tako dugo sjediti i vizualizirati onda započnite vizualizaciju, otvorite oči i nastavite raditi, osjećajući u sebi ono što vizualizirate, na taj način zaposlit ćete i um, prestat će tražiti krivca, a bavit će se vizualizacijom koja pokreće energiju).
  Ako treba ponavljajte to cijeli dan. Na kraju dana osjetit ćete možda umor ali on neće biti niti približno tako jak i dubok kao da ste cijeli dan dozvoljavali vlastitoj energetskoj iscrpljenosti da vas cijedi.

  Možda gledajući iz vaše osobnosti ne možete birati okolnosti u kojima živite (iako su one samo rezultat vaše vibracije) ali možete birati što ćete raditi sa svojim umom, sa svojim osjećajima, sa svojom energijom. I taj izbor može vas povući u rupu gdje ćete se osjećati jadno i izolirano ili vas podići na vrh planine, gdje je zrak svjež i pogled predivan. Kada dovoljno puta u praksi osjetite vaš izbor shvatit ćete koliko upravljate sobom, koliko ste odgovorni za sebe, shvatit ćete koju ljepotu nosite u sebi, osjetit ćete mogućnosti i s puno više veselja moći ćete igrati igru zvanu život.

  Želim vam puno svjesnosti i vlastitih trenutaka <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  20.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 208 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ NEMOĆI I SAMOĆA.

  Područje trbuha (druga, treća čakra), srčana čakra, oslobađanje i protok nogu i zdjelice te glava, širenje svjesnosti.
  Na kraju tretmana radili smo na planeti i podizali svijest, koja nam se tako podignuta vraćala i širila našu svijest.

  U zemaljskom smislu samoća donosi tugu, gleda se kao nešto što ne bi voljeli osjećati, a osjećaj samoće koji se budi u vama gleda se kao refleksija vanjskog stanja. Potreba koja ide nakon toga širi se prema ljudima, stvarima te na taj način nastojite razbiti taj osjećaj samoće, zapravo se nadajući da će ga netko ulaskom u vaš život razbiti. Također osjećaj samoće najčešće je vezan za nedostatak osobe s kojom dijelite ljubav ili s nezadovoljstvom osobom koja je kraj vas.
  Ali iz energije stvari su drugačije. Gledajući energetski, iz više vibracije – NITKO I NIŠTA vam ne može iscijeliti osjećaj samoće. Jedino VI.
  Sada bi mnogi mogli reći da kada nađu nekoga i zaljube se da su sretniji. Jesu, adrenalin naraste, kemijski procesi u mozgu vas podržavaju u trenutnoj radosti i može vam se činiti da je cijeli svijet vaš. A onda prođe neko vrijeme, možda par mjeseci, možda par godina, možda više godina i vi svoje cijelo nezadovoljstvo počinjete svaljivati na osobu s kojom ste u vezi, braku, počinjete “tek tada” uviđati stvari koje vam se ne sviđaju, a koje su zapravo bile tu cijeli život. Počinjete tražiti krivca za sve ono što ste željeli, a niste postigli i tada dolazi do osjećaja da vas ta osoba ne shvaća, guši, da previše ili premalo traži od vas, da bi ste možda s nekom drugom osobom bili sretniji. I priča ako imate dovoljno hrabrosti kreće ispočetka. A ako nemate onda se gušite i svakodnevno si rušite energiju. Ili.. počnete raditi na sebi 😀
  I shvatite da nema te osobe, tog događaja, te stvari koje će vas učiniti sretnima!
  Samo vi sebe možete učiniti sretnima!
  Tako da se prihvatite!
  Zatim da radom na sebi (tretmanima, meditacijama ili na bilo koji drugi način) osjetite koje su to stvari unutar vas, koje vibracije, a iz njih koji osjećaji koji vas kako bi vi rekli “blokiraju u vašem životu”, a kako bi mi rekli “uče”. I kada ih osjetite.. da ih prihvatite s ljubavlju, znajući da su te vibracije i tako samo posljedica nekih događaja koji su se u prošlosti (koje se vi možda i ne sjećate) i tako desili. I kada shvatite/osjetite da trebate voljeti svaki dio sebe, kada se prihvatite onakvi kakvi jeste.. tada slijedi transformacija. A nakon nje.. osjećaj opuštenosti, prepuštenosti.. i onda – LJUBAV! A Kraj ljubavi nema osjećaja nemoći, nema osjećaja usamljenosti. Jer ljubav je sve.

  Stoga idući put kada pomislite da ste usamljeni sjednite u tretman/meditaciju i spajajte se sa sobom. Kada pomislite da vam osoba s kojom dijelite vezu ili brak ide na živce sjednite u tretman/meditaciju i spajate se sa sobom. Budite marljivi i voljni spoznati ljubav.
  Nakon toga vidjet ćete što stvarno osjećate prema tim osobama. Kada pustite svoje projekcije i konstrukcije, kada s njih maknete terete odgovornosti koji ste im vi stavili, kada sebe oslobodite nekih etiketa po kojima ste mislili da treba živjeti.. tada ćete spoznati ljubav, slobodu, tada ćete znati što vam se sviđa, a što ne sviđa, što želite, a što ne želite, iz onog osjećaja prepuštenosti i vjere u sebe. Iz ljubavi..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, udobno smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nakon toga osjetite područje srčane čakre i dišite kroz nju (vizualizirajte ili osjećajte da dišete kroz to područje). Nakon nekoliko trenutaka osjetite ili vizualizirajte da sa svakim udahom ili izdahom upadate sve dublje i dublje, kao da upadate u nešto jako mekano, nježno, nešto vama poznato i ugodno. Osjećajte tu ugodu i prepuštajte joj se. Upadajte tako dok god vam je ugodno, budite u tretmanu dok god vam je ugodno. Kada osjetite da vam je dosta samo posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha glave do vrha nožnih prstiju i kada ćete se u potpunosti osjećati budni, spojeni s tijelom otvorite oči i jako se zagrlite :). (Predložili bi vam i da si izjavite ljubav ali neka to ostane na vama i trenutku kako ćete se osjećati)

  Želim vam ljubavnih trenutaka <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  13.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 215 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – SVJESNOST I VLASTITA INTEGRACIJA.

  Područje trbuha, srčana, druga čakra (s naglaskom na lumbalni dio iza), područje glave, noge, ruke, područje cijele aure (podizanje vibracije).
  Na kraju smo se spajali s centrom Planete kroz svoje tri čakre – drugu (područje ispod pupka i lumbalni dio), srčanom i šestom (područje čela).

  U današnje vrijeme mnogi su izgubili vlastiti izražaj, nastojeći se uklopiti u sredinu. Bez obzira da li ste toga svjesni ili ne barem jedan dio vašeg ponašanja ovisno je o okolini i vašoj želji da “pripadate”.
  Današnji tretman išao je u smjeru oslobađanja svih onih donesenih vibracija koje u sebi nose strah da budete svoji, da budete baš onakvi kakvi jeste, bez obzira na okolinu.
  Prva pomisao koju možete pomisliti je da ako se vi promijenite nećete više biti podobni za okolinu i izgubit ćete ono što imate. Mi bi vam mogli reći da ako se vi promijenite počet ćete privlačiti ono što je u tom trenutku najbolje za vas, a neke ćete situacije gledati na drugačiji način i one više neće predstavljati problem. Stoga vaša vlastite promjena unosi osjećaj slobode u vas i oko vas, osjećaj da možete biti svoji pa makar to značilo da hodate po svom životnom putu i tražite se. Potraga će na kraju uroditi plodom, a onaj unutarnji osjećaj mira i sreće bit će najveća nagrada.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, uzmite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Osjećajte područje trbuha i vizualizirajte/osjetite veliku svjetlosnu kuglu na tom području. Osjetite kako pulsira i kako u sebi nosi vibraciju visokih razina postojanja, vibraciju vaše svijesti. Dopustite si tako biti i osjećati tu vibraciju, osjetite kako postajete mekši i sigurniji dok je ta vibracija prisutna. Kako vam je energija istovremeno i protočna i stabilna. Osjetite slobodu i sebe, baš kakvi jeste.
  Na kraju dopustite da se ta kugla potpuno rasprsne i prolije po vašem cijelom tijelu. Neko vrijeme još sjedite i dišite taj osjećaj vlastite prisutnosti u vlastitom tijelu.

  Želim vam puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  6.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 202 prijavljenih.

  Današnja tema bila je – ISTINA 🙂

  U prošlosti ove Planete zbog “istine” se vrlo često ginulo, mrzilo, zatvaralo, proganjalo. Zbog istine su započinjali sukobi, razvijali se ratovi. Zbog istine su razdvajane porodice, zabranjivane ljubavi, prekidana prijateljstva.
  A istina.. Ona se nalazi svugdje. Istina je sama bit bivanja. Istina je sve. Ovisno o vibracijama koje nosite u sebi, ovisno o iskustvima koja ste došli živjeti u ovaj život, ovisno o životnim okolnostima, stavovima, osobnosti.. takva je vaša istina. I ona je sasvim odlična za vas. Kao što je istina drugih odlična za njih. Stoga svaki sukob u ime istine je zapravo sukob protiv istine. Protiv onog osnovnog ljudskog dostojanstva. A to je da budete baš onakvi kakvi jeste.
  Stoga promjena kolektivne vibracije dovodi nas malo po malo (a to će trajati još dugo gledajući u zemaljskim okvirima) do života na Planeti koji će podupirati istinu u svakom biću, baš onakvom kakvo ono je. Samim tim bića koja će živjeti u sebi će nositi ljubav za sebe i za svakoga. Zbog istine se više neće trebati boriti, istinu će svatko živjeti za sebe.
  Radom na sebi, pomaganjem podizanja kolektivne vibracije dolazimo korak po korak prema takvom svijetu. Ali preduvjet je promjena u pojedincu. Jer sve dok pojedinci misle da znaju istinu i kolektiv tako funkcionira.

  Današnji tretman radio se na području grlene čakre, glave, cijelog kičmenog stupa, druge čakre (područje ispod pupka, lumbalni dio), noge, područje srčane čakre.
  Na kraju smo se svi spajali sa srčanim čakrama na centar Planete te pomagali podizanju vibracije.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nakon toga dišite kroz srčanu čakru (usmjerite pozornost na to područje i vizualizirate ili osjećate kako dišete kroz to područje). Nakon što osjetite da ste se umirili i da se pojačao osjećaj na tom području spojite se iz svog srčanog centra sa svjetlosnom zrakom na centar Planete. Nakon toga šaljite razumijevanje i potporu za sva živa bića na ovoj Planeti.
  Vježba je izuzetno jednostavna, ali istovremeno će vam se raditi tretman te oslobađati strahovi kada niste smjeli govoriti “svoju istinu”, a i mentalne konstrukcije osuđivanja drugih i “njihove istine”.
  Nakon vježbe/tretmana pošaljite zahvalu sebi i svima oko sebe koji trenutno su inkarnirani na Planeti, svi zajedno igramo ovu igru.

  Promjena dolazi od pojedinca, budite svjestan pojedinac, bavite se sobom i svojim pitanjima, razvijajte suosjećanje i razumijevanje za sebe, nakon toga sve ostalo ići će sasvim lako 🙂

  Želim vam puno vlastitog prihvaćanja <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  29.9., utorak – izvještaj nakon tretmana – GODINA DANA TRETMANA UTORKOM 🙂

  Večeras je bilo 229 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ZAHVALNOST I SVJESNOST/PRISUTNOST

  Područje glave (naglasak na šestu čakru), noge (naglasak na koljena), vrat (naglasak na vratnu kralježnicu), cijeli kičmeni stup, područje srčane čakre, područje druge čakre (ispod pupka i lumbalni dio). Zatim povezivanje gornjih i donjih dijelova energije kako bi se stvorio balans, korištenje vaše vlastite svijesti za oslobađanje strahova i osjećaja sputanosti i vezanosti.
  Nakon toga oslobađala se srčana čakra i emocionalni centar svijesti kako bi osjetili zahvalnost, prema sebi, svom životu, svemu oko sebe.
  Zatim smo svi zajedno radili na Planeti te se sa svojim srčanim čakrama spajali na njezinu srčanu čakru i međusobno širili ljubav po svim živim bićima i samoj Planeti.

  Današnji način življenja vrlo često donosi jurnjavu po cijeli dan. Ona može biti i korisna ali samo ako je to svjesna jurnjava, ako ste potpuno svjesni vlastite prisutnosti u svakom trenutku. Tada s lakoćom možete ocijeniti situacije i trenutke koji vas vode lakšim putem svjesnosti te odabrati trenutke koji će vam pomoći da najlakše prolazite kroz životne lekcije.
  Sjetite se da svaki trenutak donosi izbore, a svaki izbor kroji sljedeći trenutak. Stoga koračanjem kroz dan u svjesnosti počinjete osjećati zahvalnost koja dolazi iz dubine vašeg bića. Zahvalnost koja vas povezuje s vlastitim osjećajem ljubavi i koja vam omogućuje prepoznati ljubav i iskru života u svemu.
  Oko vas nalaze se ljudi, oko vas nalaze se vaše bliske duše. Ponekad vas živciraju, ponekad vas je strah od susreta s njima, ponekad vam donose neizmjernu radost. Svi oni kao i vi samo su prolaznici u ovom svijetu, svijetu koji sa svojim parametrima omogućuju igru zvanu život.
  Oko vas nalaze se trenuci, neki radosni, neki tužni, neki jako upečatljivi, neki svakodnevni. Ali svi ti trenuci kroje ono što ste vi, vaša razmišljanja, vaše osjećaje, vaše reakcije.
  Ako kroz te trenutke u susretu s ljudima i vlastitim koracima uključite svijest i prisutnost dobit ćete uvide vlastitog života, u malim sitnicama koje bi inače preskočili. Ti uvidi umirit će vaš duh i donijeti vam osjećaje otpuštanja, opuštanja, prepuštanja. Zahvalnost koja se tada pojavljuje donosi osjećaj unutarnjeg blagoslova, blaženstva, a da se ništa posebno oko vas ne dešava. Tada počinjete cijeniti svaki trenutak svog života, u svemu prepoznavati životnu školu.
  Svaki trenutak koji prođe nepovratan je. Svaki trenutak koji prođete svjesno neprocjenjiv je.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, dozvolite si trenutak za sebe, isključite sve što bi vas moglo ometati. Zamolite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje.
  Zatim vizualizirajte svoju svijest kao svjetlosnu kuglicu u području srčane čakre, osjetite (ili vizualizirajte) kako sa svakim udahom i izdahom ona postaje snažnija, svjetlija, mekanija, toplija, ugodnija. Nakon što osjetite da se vibracija kuglice dovoljno pojačala pustite da se rasprsne po cijelom vašem tijelu, da uđe u sve dijelove tijela, organe, stanice.. Zatim ostanite tako koliko vam bude ugodno.
  Što ćete vježbu više ponavljati postajat ćete svjesniji svog postojanja u tijelu u tom trenutku, bit ćete svjesni promatrač vlastite promjene.

  Želim vam puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  22.9., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 189 prijavljenih.

  Večeras se radilo na osjećajima nemoći, straha od gubitka slobode, straha od razaranja i propadanja, gubitak kontrole i nemogućnost djelovanja.
  Područje trbuha, zatim grlena čakra, cijeli kičmeni stup, područje zdjelice, noge i područje glave. Nakon toga usklađivanje gornjih i donjih energetskih centara kako bi se balansirala energija i dovela harmonija u energiju i tijelo.

  Bez obzira da li se nosili s osobnom tragedijom ili samo pretjerano gledali i slušali ono što se dešava u svijetu sudjelujete u velikoj energetskoj promjeni. Na van ta promjena može izgledati izuzetno grubo i bolno, ali na unutra ona je mekana ako joj vi to dopustite. Stoga je izuzetno važno ne ulaziti u drame već osjećati svoje biće, dopuštati mekoći da vam preplavi tijelo, um.. tada ćete brže naći rješanja u djelovanjima, lakše ćete doći do odgovara kako dalje.i

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, dišite nekoliko trenutaka osjećajući fizičko tijelo, a zatim energetsko tijelo. Ono je puno veće od fizičkog tijela i samo ga osjećajte ili vizualizirajte i dišite kroz njega. Zatražite tretman za svoje najviše dobro (rečenica u uvodnom tekstu) te nastavite disati s osjećajem da ste podržani.
  Zatim usmjerite svoju pozornost na vrh nožnih prstiju te dišite kroz njih, nakon nekoliko trenutaka usmjerite se na cijela stopala i dišite kroz njih (osjećajte tako ili vizualizirajte). Nakon toga usmjerite se na potkoljenice pa dišite kroz njih, zatim koljena, natkoljenice, područje zdjelice, područje trbuha, prsni koš, ramena, ruke, šake, vrat, glava… Nakon što ste po nekoliko trenutaka (ili duže ako vam je ugodno, ne možete u ovom pretjerati) disali kroz sve te dijelove tijela dišite kroz cijelo tijelo (dišete sa svjesnošću cijelog tijela).
  Ova vježba izuzetno je jednostavna ali izuzetno snažna jer vas dovodi u prisutnost i snažniji spoj s vlastitim fizičkim tijelom. A s većim osjećajem tijela / uzemljenošću dolazi i snažnija unutarnja stabilnost i balans te lakše donošenje odluka.

  Budite mir, budite ljubav, budite balans.. podržite i sebe i druge. Šaljite Planeti ljubav, šaljite podršku svakome kome mislite da je potrebna, ali ostanite u miru i stabilnosti, budite primjer i sebi i drugima. 🙂

  Želim vam puno balansa<3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  15.9., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 194 prijavljenih.

  Radilo se na strahovima i prihvaćanju sebe. Ali ne samo prihvaćanju osobnosti kakva je trenutno već i prihvaćanju cijelog “zemaljskog iskustva” koje trenutno imate.
  Da bi ste se pomaknuli na sljedeću točku trebali bi prvo prihvatiti ovu na kojoj jeste. A da bi ju prihvatili trebate je sagledati iz svih uglova, naročito iz onog koji daje viša razina svijesti. Tada možete osjetiti unutar sebe zbog čega je vaš život upravo takav kakav jest. Ne mora vam se to sviđati, ali onog trenutka kada osjetite tu svrhovitost vaša lekcija kreće u transformaciju i vaše životne okolnosti podložne su promjenama.

  Stoga se večeras radilo na svjesnosti (šesta, sedma čakra, cijelo područje glave). Zatim se ta svjesnost spuštala na područje zdjelice (prva, druga, treća čakra) kako bi se uravnotežile gornje i donje energije tijela. Nakon toga radilo se na strahovima koji se nalaze na području nogu, naročito koljena.. na tim mjestima nalaze se obično najdublji i zemaljski rečeno najteži zapisi.
  Zatim protok kroz cijelo tijelo te rad na kičmenom stupu.. energija svijesti spuštala se kralježak po kralježak kroz kičmeni stup kako bi budila uspavana energija, otpuštalo sve ono što nije potrebno te od kralježnice pokretalo cijelo tijelo.
  Nakon toga svi zajedno slali smo podršku i ljubav centru Planete i svim živim bićima.

  Kako često govorimo, vrijeme u kojem je Planeta trenutno je izazovno i pred svakog postavlja najdublje izazove. Okolnosti u kojima se nalazite možda se ne mogu trenutno promijeniti, ali vaš pogled na njih, vaše djelovanje iznutra može vam pokazati najbolji put, donijeti smirenje i otpuštanje. Nakon toga i vanjske okolnosti formiraju se u najbolje za vas.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Opustite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te nekoliko trenutaka dišite. Zatim osjetite u centru svoje glave jednu svjetlosnu kuglicu. Dišite nekoliko trenutaka s osjećajem (ili vizualizacijom) da dišete kroz tu svjetlosnu kuglicu – da dišete kroz svoju svijest. Nakon toga počnite ju spuštati po tijelu, neka sasvim lagano klizi po vašem tijelu, osjećajte pri tom kao da ta kuglica/vaša svijest pokreće vašu energiju, donosi otpuštanje, prepuštanje, iscjeljenje. Kuglicu možete slati i u dijelove tijela s kojima možda imate fizičke probleme, igrajte se s njom.. što ju više budete slali po tijelu više ćete buditi prisutnost i osjećaj vlastitog tijela, spajat ćete svoju svijest s trenutnom inkarnacijom na jednom svjesnijem nivou.
  Budite prisutni sa sobom, sa svojim tijelom, živite prisutno iz trenutka u trenutak.

  Želim vam puno svjesnosti<3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  8.9., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 188 prijavljenih.

  Područje druge čakre (ispod pupka), trbuha, cijela zdjelica, zatim druga čakra iza (lumbalni dio), cijela kralježnica. Na tim mjestima oslobađala se stara i zgusnuta energija, pročišćivali obrasci, radio energetski protok i iscjeljivanje na staničnom nivou. Nakon toga područje glave (šesta i sedma čakra), te kroz kosti i stanice cijelo tijelo, šake, stopala… radilo se otvaranje, protok svjesnosti, podizanje vibracije, “proširivanje vidika”.
  Zatim smo se svi spojili na centar Planete, prvo smo slali ljubav i pomagali širenje svijesti, nakon toga se naša svjesnost preko šeste i sedme čakre (područje glave) spojila s centrom Planete te se radilo balansiranje i harmonija.

  Vibracije oko nas pojačane su, svatko ima svoju životnu priču s kojom se nosi. Na globalnom nivou stalno smo obasipani raznim vijestima, ponekad vam se može činiti da se svijet raspada te vas od toga može uhvatiti panika. Ta panika tada podiže vaše strahove, sve one vibracije koje ste donijeli sa sobom.
  Šaljite ljubav Planeti, podržite fizički sve koje možete podržati, ali ne upadajte u dramu, očaj, vrtnju priča u glavi, okrivljavanje drugih i svijeta.. sve to nije korisno niti vama niti svijetu.
  Budite lampa, svijetlite, širite ljubav, suosjećanje.. budite protočni, rješavajte svoje vibracije, oslobađajte se i transformirajte.. zatim pomognite drugima (ako to žele) u smislu da ih podučite kako oni to sami mogu raditi.
  Ne prepuštajte se panici, strahu, ne širite dezinformacije, ne ponavljajte vijesti kao papiga na svim susretima tijekom dana. Nađite sa svojim prijateljima neke nove i zanimljive teme o kojima bi mogli pričati, podižite svjesnost, ljubav.
  Sjetite se da i u najvećem mraku možete upaliti šibicu i nešto vidjeti. S tom šibicom možda možete pronaći svijeću, nakon svijeće možda se pokaže i prekidač za svjetlo i mraka nestane. Ali ako samo stojite i vičete mrak je.. onda će mrak i ostati. Stoga budite najbolje moguće svjetlo, privucite druga svjetla u svoj život, osjetite sva svjetla na ovoj Planeti u ovom trenutku. I onda ćete osjetiti da kao pojedinac možda ne možete puno, ali kao velika skupina pojedinci mogu pokrenuti sve.

  Vježba koja vam može pomoći u idućem periodu:
  Umirite se, obratite pažnju na disanje. Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i nakon toga samo osjećajte svoj dah. Osjećajte kako ulazi kroz vaše nosnice, kako prolazi kroz vaše tijelo.. zatim kako izdišete. Osjetite da u tijelu se dešavaju i drugi procesi.. kao što je krvotok, probava, izmjena stanica.. Osjećajte svoje tijelo, svoj dah, otkucaje srca.. Promatrajte i budite, dopustite si osluškivati život.
  Ukoliko vam se za to vrijeme pojavi hrpa misli, zahvalite im se i otpustite ih, nemojte ići za njima. Samo im recite hvala i otpustite. Ukoliko se podignu neke emocije samo i dalje dišite i promatrajte, osjećajte, tretman će odraditi svoje. Vi osluškujte svoj život.

  Želim vam puno svjesnog disanja<3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  1.9., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 173 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je – PODIZANJE SVJESNOSTI I OTPUŠTANJE TEŽINE.

  Područje je bilo cijelo tijelo, do same DNA, na području glave naglasak je bio na širenju svijesti te se energija provlačila do područja zdjelice i nogu. Dok se na području trbuha otpuštao osjećaj težine i sve vibracije vezane uz to.

  Svaka osoba koja se rodi na ovoj Planeti sa sobom donese vibraciju na kojoj treba raditi. Nekada je ona zemaljskim rječnikom teža, nekada lakša, ali onome tko treba raditi na toj vibraciji uvijek je izazovna.
  Oko nas događa se toliko puno toga da ponekad ta buka zakrči naš unutrašnji prostor te onemogući kontakt sa sobom. Podizanje svijesti, dopuštanje širenja vlastitog osjećaja sebe ne donosi možda trenutno razrješavanje životnih problema ali ih zasigurno dovoljno osvijetli kako bi ste se (ako želite) mogli susresti s njima i otpustiti.
  Stoga nastojite što više držati pažnju usmjerenu prema sebi. To možete dok ste sami, meditirate, opuštate se, radite tretman, vježbate, šećete… Ali… i dok radite ostale stvari. Držanje pažnje može značiti “svjesno disanje”. Možete razgovarati s nekim, potpuno se udubiti u temu i biti svjesni da ste živi, da dišete..
  Naravno da sve u početku ide teže, pa praksom postane lakše, tako je i s držanjem pažnje. Na početku moguće je da će biti više trenutaka kada ćete posvijestiti da ste se pogubili u vanjskim okolnostima. Ali svaki taj trenutak osvijestit će i ponovno vraćanje pažnje na sebe. Sve dok u jednom trenutku ne bude mogli opisati potpuno svjesno cijeli svoj dan, s možda puno obaveza ali i s potpunom prisutnošću.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Usmjerite pozornost na disanje i dlanove stavite na područje trbuha (možete i jedan kraj drugog i jedan pored drugog). Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i svoj fokus usmjerite na područje trbuha. Stavite jasnu namjeru da ste spremni osjetiti svoje dubine, spojiti se sa svojom višom sviješću i otpuštati sve težine. Tada samo pustite, budite sa sobom, dišite i osjećajte.
  Nekada nakon vježbe osjećat ćete se odmorno i obnovljeno, ali nekada ćete osjećati kao da se iz vaših dubina nešto podiglo na površinu. To je odličan trenutak da promotrite kako se osjećate, da pustite te osjećaje da plove vama i da ih promotrite, nekada osjećaji pričaju priču koju vi možda niste do tada željeli čuti. Ukoliko se to desi, nakon nekog vremena ponovno zatražite tretman, dišite i stavite namjeru da ste spremni iscijeliti i otpustiti vibraciju ispod svih osjećaja koji su vam se u tom trenutku podigli.

  Sve je u odluci.. budite odluka koja će vam donijeti veće razumijevanje vlastitog postojanja, budite odluka na koju ćete kasnije biti ponosni i koja će vam razvući osmijeh na lice..

  Želim vam puno svjesnosti<3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  25.8., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 144 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je – OTVARANJE PREMA VIŠIM RAZINAMA SVIJESTI I OTPUŠTANJE NAPETOSTI.
  Područja na kojima se radilo najviše – glava, kičmeni stup, lumbalni dio i kosti.

  Otvaranje prema višim razinama svijesti je zapravo “spoj sa sobom”, s onim dijelom koji je postojao prije ove inkarnacije i koji će postojati nakon. Spoj s tim dijelom donosi dublji uvid u život, događaje koji vam se dešavaju, a ujedno podiže i vibracije koje ste donijeli u ovaj život kako bi se pokrenula transformacija.
  Vrlo često vaša intuicija “govori” kroz neku vašu misao, ideju, neki pročitani tekst, nečiji usputni komentar. Ukoliko ste u miru sa sobom te prisutni u trenutku lakše ćete uočiti vlastito stanje te sve upute koje vam vaša duša šalje. Stoga vrijeme provedeno sa sobom vrijeme je koje vam kasnije omogućuje lakše snalaženje po životu, lakše praćenje onog skrivenog puta unutar vas kojeg ponekad ne vidite od buke uokolo vas.

  Na kraju smo svi zajedno radili na podizanju svijesti na Planeti te slali podršku i ljubav svim njezinim trenutnim stanovnicima.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), te nekoliko trenutaka samo dišite. Nakon toga stavite fokus na centar svoje glave i zamislite kako je vaša svijest jedna kuglica i kako vi svakim svojim udahom i izdahom pojačavate njezinu vibraciju.
  Nakon nekog vremena svjetlosnom niti spojite tu kuglicu s centrom Planete te osjetite međusobnu podršku, kao da spajate nebo i zemlju. Osjetite protok i dozvolite si uzemljiti se sa sviješću. Tako ostanite dok god vam je ugodno dišući kroz svoju svijest, kroz spoj, kroz centar Planete. Nakon što osjetite da vam je dosta ponovno vratite pažnju na svoje fizičko tijelo, osjetite ga od vrha nožnih prstiju do vrha glave te nekoliko trenutaka dišite osjećajući svoje fizičko tijelo.
  Ova vježba može vam pomoći da jasnije osjetite svoje sljedeće korake te da ih lakše sprovedete u djelo.

  Želim vam puno svjesnosti<3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  18.8., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 149 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je STRAH – PREŽIVLJAVANJE.
  Područje glave, trbuh, zdjelica, noge, zatim kičmeni stup te harmonija područja srčane čakre i glave.

  Danas većina ljudi preživljavanje povezuje s novcem. Ako imate novaca imate i za jesti, krov nad glavom te ugodan život. Ako nemate novaca moguće je da spavate pod mostom, simbolično rečeno.
  Nekada je preživljavanje bilo povezano s vašim sposobnostima. Ukoliko ste živjeli u tijelu žene preživjeti je značilo pronaći adekvatnog muškarca koji bi se brinuo o vama dok bi vi obavljali svoje “dužnosti”, a to je rađali i brinuli o obitelji. Naravno, ovo je prikazano sve u simbolici, nisu sve žene imale isti život. Dok prikazivanje simbolično života u tijelu muškarca nosio bi opis brige za obitelj, sposobnost ili nesposobnost da se ulovi ili uzgoji hrana, podigne krov nad glavom te obrani od neprijatelja koji su vrlo često živjeli u susjedstvu.
  Iako današnje “moderno i civilizirano” društvo ne živi na takav način (na pojedinim dijelovima ove Planete i dalje tako žive, ali oni nemaju Internet i ne mogu ovo čitati) svi ti zapisi i dalje su u vama, kao dio kolektiva i kao dio vaše prošlosti. Stoga trenutak kada nemate dovoljno novaca ili kada počnete osjećati strah zbog gubitka posla, gubitka novaca ili nešto slično je trenutak kada se sve te vibracije izvlače na površinu i vi se počnete gubiti u čistom strahu za vlastiti život i život vaših bližnjih. Tada ponekad ne vidite sliku oko vas kakva je već se ona počinje mijenjati u razne oblike koje vaš strah zamišlja.
  To je zapravo trenutak kada bi trebali zastati, odvojiti vrijeme za sebe, uči u meditaciju, tretman i dopustiti si osjetiti sve strahove, a zatim dopustiti da se oni transformiraju. Tek tada bi ste mogli vidjeti sliku oko vas bez strahova kao i najbolje rješenje u tom trenutku.
  Jer vrlo često zatvore vam se jedna vrata, da bi se druga otvorila. Ali vi se ne okrenete da pogledate gdje su ta druga vrata već u strahu i plaću stojite pred onim prvima, sada zatvorenima, dok vas strahovi paraliziraju. Stoga trenutak kada sjednete u miru, prihvatite sve svoje osjećaje, sve svoje strahove, dopustite si mir, meditaciju i tretman je trenutak kada počinjete primjećivati ona druga vrata.
  Čišćenje vlastitih vibracija vrlo često je i čišćenje kolektiva, jer svi smo povezani u jednu veliku cjelinu i svatko je jednako važan, svatko ima priliku doprinijeti podizanju vibracije na ovoj Planeti tako što će dopustiti podizanje vlastite vibracije.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Bez obzira da li trenutno imate problem s poslom, novcem i osnovnom egzistencijom osjetite kako je to kada nemate dovoljno novaca, kada nemate za sve ono što bi željeli, a ne samo osnovne potrebe. Možda se možete sjetiti trenutaka u životu kada je bilo tako. Ili ste trenutno u tome. Samo par trenutaka osjećajte svoje tijelo, svoje disanje, svoj strah, svoju paniku i um kako priča.
  Zatim zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i usmjerite se na disanje. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom ulazite sve više u svoj strah, kako ga osjećate svakom stanicom svoga bića. A zatim ga pustite. Stavite jasnu namjeru da ste zahvalni (ovaj dio je bitan) za sve što su vas taj strah i vibracije ispod njega učile u prošlosti i ovom životu ali da ste spremni za transformaciju, spremni ste za otpuštanje, prepuštanje i ljubav, mekoću, slobodu.. I zatim samo budite, sve dok osjetite da se tretman dešava ili dok vam je ugodno.
  Zatim to ponovite idući dan. Ponavljajte ovu vježbu (možete raditi i različite vježbe isti dan) sve dok ćete osjetiti da se unutar vas nalaze ti osjećaji straha, te vibracije. Moguće je da ćete s vježbom u nekom trenutku i pojačati te osjećaje, kao da izvučete nešto staro iz ormara i sada se miris toga osjeća po cijeloj sobi. Ali budite samo dalje uporni, radite, prihvaćajte, transformirajte, sve to iscijelit će se samo ako ćete vi to željeti.

  Želim vam puno otpuštanja <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  11.8., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 136 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je – PRIHVAĆANJE LJUBAVI I STRAH OD SMRTI.
  Na prvi pogled to nema ništa zajedničko ali zapravo svakodnevno je prisutno kod većine ljudi. Strah od samoće, strah od života bez ljubavi s naglaskom da se ljubav traži u partnerskom odnosu.
  Sve reklame koje trebaju prodati neki proizvod ili uslugu naglašavaju koliko su sretni ljudi u ljubavnim vezama, koliko su njihovi osmjesi veliki, a raspoloženje na vrhuncu. Sva pomodnost novog doba ide kroz nametanje osjećaja da ako ste dobri netko će vas voljeti, ako niste znači da s vama nešto ne valja. I onda ljudi vrlo često ostaju u svojoj samoći nastojeći shvatiti što to s njima ne valja kada ne mogu ostvariti tu ljubav s reklame bez obzira da li su trenutno sami ili u vezi koja ih ne ispunjava.
  Kada bi dešifrirali ljubav kao energiju vidjeli bi da je ona prisutna u svakom od vas, ona je sastavni dio vas. Ta energija u sebi sadrži iskru života, sadrži esenciju koja je postojala i prije ove inkarnacije, a koja će postojati i nakon.
  Kada si dozvolite susret s tom vibracijom osjetit ćete sve one senzacije kao kod zaljubljenosti. Zapravo osjetit ćete nekoliko puta jače senzacije nego što ih nosi najveća moguća zaljubljenost. Jer svaka zaljubljenost, bez obzira koliko divna ona bila stavlja fokus na nešto van vas i samim tim podiže strah od gubitka, strah od ostavljenosti, strah od smrti kao simbola umiranja svega što vam je bitno u tom trenutku. Stoga početak svake zaljubljenosti je ujedno i početak podizanja straha.
  Ukoliko si dozvolite i radom na sebi pronađete put do te esencije unutar sebe ona će vam se prikazati bez straha, osjetit ćete ljubav u njenom najprirodnijem obliku, kupat ćete se u njoj i doći ćete u stanje potpune ekstaze. Nakon toga svijet će poprimiti nove boje 🙂
  Međuljudski odnosi donose puno toga u vaš život, vrlo često upravo oni najbolje podižu sve ono što unutar sebe trebate rješavati tokom ovog života. Stoga mi ne govorimo da bi trebali biti sami i zaljubljeni sa sobom već da bi trebali pronaći put do sebe, shvatiti da nisu vanjske okolnosti te koje vam mogu donijeti sreću i ispuniti ljubavlju, već da ste vi kreator svog života, VI ste ljubav. I tek njenim potpunim priznavanjem unutar sebe moći ćete ju prepoznati i u drugima. Ali tada neće biti ovisnosti, neće biti patnje, boli, bit će to ljubavni ples u kojem ćete uživati onoliko koliko će on trajati, ni više ni manje.U kojem ćete priznavati svoje postojanje isto kao što ćete priznavati postojanje druge osobe, bez potrebe za posjedovanjem, bez potrebe za vezivanjem. Ples kroz slobodu, kroz život, kroz radost.
  Put pronalaska ljubavi kroz priznavanje svog postojanja i samim tim otkrivanjem te esencije unutar vas može i ne mora biti lak. Ali čim svoju pažnju usmjerite prema tome unutar vašeg bića pokrenut će se energije te prizivati ljude, stvari, događaje koji će vam pomagati da učite. Stoga svaki put gdje se krećete bolji je od onog gdje sjedite i očajavate.
  Stoga sljedeći put kada vam vaš um servira priču o tome koliko ste sami i nesretni i očajni, povedite ga na putovanje unutar sebe i pokažite mu – LJUBAV.

  Područja na kojima se radilo su srčana čakra, druga čakra (područje ispod pupka), zatim noge pa glava, s naglaskom na sedmu čakru (vrh glave, tjeme). Radilo se na svim vibracijama iz ovog i prošlih života kada ste morali moliti za ljubav, žrtvovati se za ljubav, služiti za ljubav, odustati od sebe za ljubav i sve druge situacije zbog koje su ostali zapisi da je ljubav nešto izvan vas što trebate zaslužiti ili se boriti za to.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nekoliko trenutaka samo dišite i osjećajte svoje tijelo. Zatim osjetite (ili vizualizirajte ako vam je lakše) kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u sebe. Kao da upadate u nešto mekano, što vas okružuje i štiti.. sve dok ne dođete do trenutka kada ćete se početi osjećati kao da su mjehurići uokolo vas, kao da vas nešto škaklja i možda tjera na smijeh, ugoda koja neće biti jasna vašem umu. Tonite i budite u vježbi koliko god vam je ugodno, cijelo to vrijeme radit će se tretman na svim vibracijama zbog kojih možda ne možete doći u kontakt s vlastitom esencijom ljubavi.
  Budite dobri i nježni prema sebi tokom dana, budite onakvi kakvi bi bili da sretnete ljubav.

  Želim vam puno ljubavi <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  4.8., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 150 prijavljenih.

  Na današnjem tretmanu otpuštali smo ENERGIJU STRAHA I BOLESTI. Bez obzira da li trenutno imate problema s fizičkim tijelom ili ste imali u prošlosti ovog života zasigurno ste kroz prošle živote okusili vibraciju straha zbog bolesti, nemoći, bespomoćnosti i umiranja na možda dosta neugodan način. Vrlo često u prošlosti ove planete bolesti su kolektivno odnijele puno stanovništva. Sav taj jad i strah, nemoć, zabilježeni su u vašim vibracijama i vrlo često pri malim fizičkim problemima aktiviraju se kroz strah, paniku ili krajnju hipohondriju. Tada se vaš sustav počne urušavati prenatrpan i nekim teškim mislima te sami sebe počnete zatvarati u neki energetski kavez.
  Strah od bolesti vrlo često nije strah od smrti već od patnje, gdje kroz prošle živote ste okusili život u bijedi, siromaštvu i samim tim bespomoćnom i bolnom umiranju. Neki i danas žive na taj način dok neki imaju najbolju medicinsku skrb ali i jedni i drugi u sebi nose osobni i kolektivni strah.

  Područje zdjelice, nogu, s naglaskom na koljena. Zatim srčana čakra. Nakon toga područje glave i proširivanje svijesti te spajanje vaše svijesti sa zdjelicom i nogama te energetski protok.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu (bez obzira da li trenutno imate fizičkih problema ili ne):
  Opustite se, stvorite vrijeme za sebe, neko vrijeme samo lagano dišite. Zamolite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te svoj fokus, pažnju usmjerite na područje šeste čakre (područje glave). Stavite namjeru da sa svakim udahom i izdahom vaša svijest postaje sve veća i protočnija te ju nakon nekog vremena samo spustite prvo na područje zdjelice, zatim kroz noge (zadržite se na koljenima neko vrijeme). Stavite jasnu namjeru da ste spremni otpuštati sve vibracije koje ste osobno ili kolektivno doživjeli kroz razne bolesti i patnje. Stavite jasnu namjeru da ste spremni proširiti svoju svijest te živjeti zdravlje, protočnost, stabilnost.
  Osim oslobađanja vibracija potrebna je i vaša odluka, da ste spremni izaći iz ciklusa patnje te ući u život lakoće, na taj način sve ono što treba biti oslobođeno pokrenut će se u procesima kroz koje onda imate priliku rasti, učiti i oslobađati se.

  Želim vam puno oslobađanja strahova <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  28.7., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 145 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana bila je – RANJIVOST. Uz to osjećaj jadnosti, nezaštićenosti, nemogućnost pronalaska unutarnje snage, osjećaj izloženosti i neke opasnosti.
  Prvo je energija prolazila kroz cijelo tijelo, ispunjavajući sve kosti i sve fizičke sustave tijela. Nakon toga područje trbuha i zdjelice (prva, druga i treća čakra). Nakon toga koljena i noge, s naglaskom na koljena. Na tom području radilo se na donesenim vibracijama straha, znači na vibracijama “odjeka” nekih događaja iz prošlih života.
  Zatim radilo se na šestoj i sedmoj čakri (područje glave) i na otvaranjima svijesti. Tada se vaša energija svijesti iz šeste čakre spustila na područje druge čakre (ispod pupka) te na područje srčane čakre i nakon toga su sva tri centra ulazila u harmoniju. Zatim smo svi zajedno podizali svijest na Planeti.
  Vrlo često u životu možete osjetiti trenutke kada strah prolazi cijelim vašim tijelom, a vi ne znate koji mu je trenutni uzrok. To je zato jer niti nema “trenutnog” uzroka, vrlo često zbog nekog događaja koji na prvi pogled niti nema neku strašnu notu ili uopće nije strašan unutar vas se aktiviraju vibracije koje su odjek nekih događaja u prošlom životu koji je imao svoju težinu i kroz koji ste proživjeli veliki strah, zatočenost, ne mogućnost djelovanja. Nakon aktiviranja tih vibracija vaše trenutno fizičko tijelo reagira na njih i u vama se počinju buditi takve emocije. To je odličan trenutak da sjednete u miru u meditaciju, da zatražite tretman, da osjetite sve što se dešava u tom trenutku unutar vas i da posvještavate, dopuštate, prihvaćate i otpuštate, da iskoristite priliku. Tada takvi trenuci ne trebaju rušiti vašu energiju već pročišćavati, dopuštati vam buditi unutarnju snagu i osjećaj da ste slobodni, da imate izbor unutarnjeg djelovanja.
  Sjetite se da sve ima neku svrhu, samo je potrebno iskoristiti priliku, trenutak koji vam je dan i djelovati ali unutar sebe, djelovati na izvor događaja, a to ste vi, vaša vibracija. Kako bi ju savladali, otpustili i krenuli u sljedeće iskustvo. Nekada će se to dešavati vrlo brzo, a nekada će vam biti potrebno puno takvih podizanja vibracija i puno uranjanja u sebe kako bi transformirali energiju. Stoga nemojte to raditi da stignete do cilja već uživajte na putovanju.

  Vježba koja vam može pomoći u idućem periodu:
  Umirite se, fokusirajte se na dah, osjetite fizičko, a zatim energetsko tijelo (samo stavite namjeru da dišete kroz njih) te zamolite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Osjetite svoju šestu čakru (područje glave), zatim dišite neko vrijeme kroz nju. Nakon toga osjetite kako se svjetlosna zraka iz vaše šeste čakre spušta na vašu srčanu čakru, zatim na drugu čakru i zatim u centar Planete. Ostanite tako dišući kroz sva tri centar i osjećajte kako ste uzemljeni i spojeni s Planetom. Osjećajte sebe, svoje fizičko tijelo, svoje energetsko tijelo, kako ste tu sa svrhom i razlogom, osjetite kako ste uzemljeni i Planeta vas podržava. Pokušajte to raditi svaki dan idući tjedan, pri tom ostanite prisutni kroz dan i svoje obaveze ili odmore, ova vježba može vam pokrenuti unutarnje znanje i dati vam neke unutrašnje odgovore. Nekada odgovori dolaze kroz sliku, nekada kroz unutarnji glas, a nekada samo kroz osjećaj, nekada se odgovori pokažu odmah, nekada nakon nekog vremena. Bitno je samo da budete budni i prisutni u svojoj svakodnevici te i na taj način priznate sebe i svoj život.

  Želim vam puno vlastitih trenutaka <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  21.7., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 154 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – BIJES, NEMOĆ, ZAMJERANJE. Osim vibracija prošlosti otpuštale su se i ovoživotne situacije kada ste prolazili kroz takve osjećaje.
  Područje srčane, treće i druge čakre (područje srčane, solarnog pleksusa i ispod pupka). Zatim otpuštanje tih vibracija kroz cijelog tijelo.
  Nakon toga radilo se na podizanju svijesti, vlastitog prihvaćanja sebe i vlastite vrijednosti. Pri tom su se otpuštali strahovi i osjećaji zablokiranosti. (Područje glave i podizanje svijesti i zatim slanje te svijesti u donja područja tijela)
  Zatim smo svi zajedno radili na podizanju razine svjesnosti oko Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u idućem periodu:
  Smirite se na jednom mjestu, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), recite ovo je vrijeme za vas i usmjerite disanje na područje srčane čakre, ako vam je lakše možete staviti dlanove jedan preko drugog na to područje. Nakon toga dišite neko vrijeme s osjećajem da dišete kroz to područje. Zatim si počnite slati ljubav, a unutar sebe (možete i na glas) govorite – Prihvaćam se, prihvaćam se..
  Ukoliko se počnu podizati emocije koje nisu ljubav i prihvaćanje prihvatite ih i otpustite te nastavite dalje to govoriti. S tim ćete podizati sve zblokirane vibracije i kroz tretman ih otpuštati i otvarati se prema sebi i osjećaju bezuvjetne ljubavi, koja ne osuđuje, samo postoji..

  Želim vam puno vlastitog prihvaćanja <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  14.7., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 126 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bilo je OSJEĆAJ BESPOMOĆNOSTI / UNUTARNJA SNAGA.
  Područje šeste čakre (glava) i područje druge čakre (zdjelica). Zatim srčana iza. Kičmeni stup, zdjelica ponovno i noge (naglasak na koljenima).
  Veliki dio tretmana radilo se na kičmenom stupu, na kralješcima i svim živcima koji vode od kičmenog stupa u tijelo. Sve čakre na stražnjoj strani leđa, područje zdjelice i kičmeni stup u sebi nose one najskrivenije emocije bespomoćnosti, straha, nesigurnosti. Kada to imamo u sebi onda vanjske okolnosti vrlo lagano mogu ih pokrenuti. Neke od tih vibracije donijeli ste još iz prošlih života (iskustva), neke su stvorene u ovom životu. Vrlo teško ih je racionalno spoznati, shvatiti umom. Vrlo bitno ih je posvijestiti, transformirati, iscijeliti, otpustiti. Upravo te duboke vibracije straha podižu onaj osjećaj da nemate kontrolu nad svojim životom, da ste “žrtva okolnosti”, osjećaj nelagode u trbuhu i osjećaj “kao da su vam se noge odsjekle”. Vrlo često svi problemi s leđima dolaze upravo iz tih skrivenih vibracija, dubokih, koje ste potisnuli, koje izazivaju strah i nelagodu.
  Ali kada dođete do njih, kada ih radom na sebi oslobodite tada energija nesmetano prolazi vašim tijelom i vi podižete i posvještavate svoju unutarnju snagu, svoju iskru života.
  Na kraju smo svi zajedno kao i svaki put podizali svijest na Planeti.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, ostavite vrijeme za sebe, zamolite tretman (kažete onu rečenicu) i udobno se smjestite. Vizualizirajte / osjetite svoju svijest kao svjetlosnu kuglicu koja se nalazi u vašoj šestoj čakri (područje glave). Nekoliko trenutaka dišite kroz nju kako bi ju pojačali / ojačali. Nakon toga uputite tu svjetlosnu kuglicu na prvi kralježak, osjetite ga i stavite namjeru da se očisti, ojača i da svi živci koji vode od njega prema tijelu pošalju taj impuls u tijelo. Nakon toga svjetlosnu kuglicu spustite u drugi kralježak i to ponovite. Nastavite dalje. Ne trebate brojati kralješke, niti znati koliko ih je, niti biti sigurni u kojem se trenutno nalazite. Bitno je da krenete odozgora prema dolje (ne obrnuto jer si prebrzo možete podići energiju) i da stavite namjeru da osjećate svoje kralješke, jedan po jedan, da stavljate namjeru iscjeljivanja, kao i namjeru iscjeljivanja živaca oko njih te slanja tog impulsa u tijelo.
  Na kraju kada dođete do dolje (do trtice, uključite i nju u taj proces) pustite tu svjetlosnu kuglicu da se proširi vašim cijelim tijelom i nekoliko trenutaka dišite svjetlo, osjećajte se.
  Zatim se uzemljite.. možete na način da zamislite kako iz vaših stopala ide korijenje duboko u zemlju i vi dišete kroz to korijenje energiju zemlje. Ili da vizualizirate kako ste se stopili energetski s energijom zemlje.

  Želim vam puno unutarnje snage <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  7.7., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 157 prijavljenih.

  Tema tretmana bilo je – BUĐENJE!.
  Sedma čakra (tjeme), spojeno s drugom (područje ispod pupka), zatim srčana i onda cijeli kičmeni stup. Također otpuštanje iz cijelih nogu.

  Postoji vaše fizičko tijelo i postoji vaše energetsko tijelo. Postoji vaš um i vaša osobnost, postoji i vaša duša / svjetlosno biće / viši um / sve ono što ste bili prije ovog života i što ćete biti nakon.
  Trenutak buđenja znači spoznaja svih tih “viših” dijelova za vrijeme života. Pri tom nije potrebno vidjeti slike, znati i analizirati.. jedino što je potrebno je osjećati.
  Osjećati da ste ljubav, da ste veliki i jedinstveni. Da svi vaši životni potezi idu iz vas (posvještavanje) i da upravo zbog toga vi možete odlučiti koji će idući potezi biti.
  Osjećati sve druge oko sebe na isti način, dopuštati zahvalnosti da vam pokaže životne lekcije i onda lagano kliziti kroz njih.. sasvim lagano, nježno ali učinkovito.
  Nemate granica osim onih koje si sami dopustite, granice su dio fizičkog svijeta i ako se nalaze oko vas onda su tu samo da bi kroz njih nešto naučili. Učenje je lakše kroz prihvaćanje, shvaćanje, otpuštanje i nadilaženje.
  Ne dopustite umu da vas vodi kroz život, njega zaposlite s nekim praktičnim zadacima.. Dopustite svom biću da plovi na valovima intuicije, ljubavi, svjesnosti.. trenutak kada sve postane smisleno bez obzira na vanjske okolnosti, trenutak kada sebe prepoznate u drugima.. i kada vlastitim iscjeljivanjem iscjeljujete svijet dopuštajući i da on iscijeli vas.
  Budite kreator i dopustite da vam svaki dan, svaki trenutak otkrije djelić vas, a onda osjetite sve te vibracije koje ste donijeli, kako bi ih savladali, kako bi ih otpustili, kako bi kreirali dalje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Nakon što se umirite i zatražite tretman (svakako recite rečenicu, ako samo zatražite tretman bez da ste naveli od koga tretman vam može početi raditi bilo tko, a možda to ne želite). Dišite neko vrijeme osjećajući prvo svoje fizičko tijelo, a onda i energetsko (ono je puno veće od fizičkog i sama vaša namjera da dišete kroz njega pokrenut će energiju).
  Nakon nekog vremena osjetite kao da s disanjem spajate svoje fizičko i energetsko tijelo, osjećajte kako ste veliki i široki, kako ste puno više od fizičkog tijela.
  Na kraju vježbe dišite neko vrijeme samo kroz fizičko tijelo i dobro se uzemljite (možete ili puštajući i vizualizirajući korijenje kako ide duboko u zemlju i kako dišete kroz njega ili jednostavno spojite svoju energiju s zemljinom). Izuzetno je bitno na kraju se dobro uzemljiti.
  Ta vježba otvarat će vašu svjesnost i u trenucima djelovanja omogućavati bržu spoznaju kroz intuiciju, kroz one dijelove koji nisu vezani za strahove. Više takvih trenutaka omogućit će vam osjećaj tko ste, dopustit će vam izaći iz navika i dalje oslobađati stare i nakupljene vibracije te pružiti nova iskustva.

  Želim vam puno budnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  30.6., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 147 prijavljenih.

  Područje trbuha, cijeli kičmeni stup, područje glave, zdjelica, lumbalni dio, noge.. protok kroz cijelo tijelo.
  Današnje vrijeme donosi puno vibracija nasilja, bez obzira da li ste direktno povezani s nasiljem ili ono do vas dolazi putem televizije, novina.. Te vibracije podižu strahove, grče energiju, podižu nasilje unutar vas, osjećaj bespomoćnosti, izgubljenosti, osjećaj da svijet propada i da ništa više nema smisla.
  Istina je da se nalazimo u razdoblju koje sa sobom donosi transformaciju.. i onu vanjsku i unutarnju. Kako ćete prolaziti kroz tu transformaciju ovisi isključivo o vama i vašim izborima. Što više vremena posvetite sebi i kontaktu sa sobom, što si više dopustite energetsku transformaciju unutar sebe, to ćete više i buditi vlastitu svijest i shvaćanje. Prepuštanje životnim tokovima vezano je za povjerenje u život, a ono se budi svjesnošću.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom razdoblju:
  Smirite se, prepustite se par minuta disanju, osjećajte tijelo. Nakon toga osjetite područje glave – šestu čakru i dišite kroz nju. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom pojačavate njezinu vibraciju i protok. Nakon toga osvijestite područje druge čakre i dišite kroz nju, osjetite kako sa svakim udahom i izdahom povećavate njezinu vibraciju, protok. Nakon toga zamislite da jednom svjetlosnom niti spajate ta dva područja i da dišete istovremeno kroz njih. Osjetite kako tim dahom spajate svoje fizičko i energetsko tijelo, kako dozvoljavate da vaša svjesnost, vaša energija uliju povjerenje u vaše fizičko tijelo.

  Budite vlastiti primjer sebi, a onda i svijetu, dozvolite si da ljubav i svjesnost upravljaju vašim životom, pa čak i onda kada vam je teško. U tim trenucima prihvatite težinu koju osjećate, prihvatite emocije koje osjećajte, zatražite tretman i dopustite otpuštanje i transformaciju. Ali uvijek se sjetite da ispod svih tih vibracija koje su se podigle i iz kojih idu svi ti osjećaji postoji ljubav, svjesnost.. sve ono što ste bili prije ovog života i što ćete biti nakon.

  Želim vam puno svjesnosti i kontakta sa sobom <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  23.6., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 156 prijavljenih.

  Krenuli smo s energetskim čišćenjem od četvrte (srčane) čakre pa sve do vrha glave, sedme čakre.. znači gornji dio tijela. Nakon toga istovremeno se čistilo i otpuštalo u donjim dijelovima – druga čakra, područje zdjelice, noge.. a na gornjim čakrama – sedma, šesta (područje glave) radilo se na energetskom otvaranju.
  Osjećaj nepripadanja, odbačenosti, nerazumijevanje onoga što se dešava oko vas i u svijetu, tuga za koju možda nemate jasan uvid. Sve to otpuštalo se i iscjeljivalo. To ne mora biti vezano za nešto što vam se sada dešava u životu, korijen tih emocija može biti iz davne prošlosti koje se kroz ovaj um ne sjećate. Bitno je samo prepoznati emocije unutar sebe i dopuštati si njihovo oslobađanje.
  Nakon toga radilo se na vibracijama iz kojih idu osjećaji slobode, razigranosti, veselja, prepuštanja, jedinstva..
  Na kraju smo svi zajedno radili na Planeti, na podizanju svijesti..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se i par trenutaka samo dišite, osjećajte dah, nemojte manipulirati s njim, pustite ga da teće onakav kakav je. Nakon toga zamislite da dišete kroz trbuh, da svaki vaš udah i izdah dolaze kroz trbuh, kao da sebi dozvoljavate probavu kroz zrak. Dopustite da vam se pri tom podignu emocije, bilo koje vrste i samo ih promatrajte. Nakon što osjetite da su se emocije dovoljno digle zatražite tretman i vizualizirajte svjetlosni stup koji prolazi kroz vas i pri tom ispire sve ono što ste proradili i što vam više nije potrebno.
  Ukoliko ćete to raditi više puta moguće je da ćete se svaki put osjećati drugačije, pustite da emocije budu onakve kakve jesu u tom trenutku, nemojte ih namještati i premještati, neka izlazi i oslobađa se ono što je bitno za vas u tom trenutku.

  Nevezano za ovu vježbu ono što uvijek možete raditi je slati Planeti ljubav.. na taj način šaljete ljubav svima pa i sebi..

  Do idućeg utorka želim vam puno svjesnog disanja <3
  Prijave za primaju do 20 sati idući utorak,
  Šaljem podršku i ljubav,
  Maja 🙂

  16.6., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 160 prijavljenih.

  Na današnjem tretmanu teme su bile – čišćenje, otpuštanje, otvaranje i povjerenje.
  Područje trbuha, područje glave, cijeli kičmeni stup, treća čakra (solarni pleksus) iza (na leđima), zdjelica, noge i zatim protok kroz cijelo tijelo.
  Na kraju je kroz svakoga prolazila zlatno bijela zraka svjetlosti koja je spajala šestu čakru (glava), srčanu čakru i drugu čakru (ispod pupka) te centar Zemlje.

  Svakome se radilo energetsko čišćenje onoga što mu je potrebno u tom trenutku. Otpuštati stare energije izuzetno je bitno, tako radite prostor za protok i bolji osjećaj u tijelu. Otvaranje prema vlastitoj svjesnosti također je bitno jer vas spaja s vlastitom unutarnjom mudrošću. Povjerenje prema svijetu omogućuje vam lakše kretanje i djelovanje te osjećaj unutarnje harmonije i sreće, na tome se radilo na trećoj i srčanoj, na leđima i cijelom kičmenom stupu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica koju inače izgovaramo) te vizualizirajte kako se zlatno bijela zraka svjetla spušta iz Izvora kroz vas u Zemlju.. Ako ste u pokretu onda samo zadržite osjećaj tog protoka. Ako ste doma u miru onda osjećajte kako ta zraka ide po vašem tijelu.. i energetskom i fizičkom i kako vam donosi čišćenje, otpuštanje i iscjeljenje. Na kraju vježbe/tretmana pošaljite ljubav Planeti.

  Pozivam vas da napišete svjedočanstvo o ovim tretmanima, možete o ovom koji je sada bio ili općenito ako ste neko vrijeme na tretmanima i imate osjećaj da vam koriste. Naravno sve će na stranicu ići pod inicijalima, a možete inicijale i izmisliti 🙂

  Želim vam puno otpuštanja, svjesnosti i kontakta sa sobom <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  9.6., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 155 prijavljenih.

  Područje trbuha, zatim istovremeno glava, zdjelica i noge. Srčana i trbuh. Lumbalni dio i cijela leđa, druga čakra, zdjelica i cijelo tijelo. Na kraju smo svi slali ljubav i podršku Zemlji.

  Danas se radilo na vibracijama strahova… Svatko ih ima u sebi, oni mogu biti maleni, veliki, neprimjetni ili dominantni ali oni su ti iz kojih vrlo često donosite odluke, iz kojih se krećete po životu.
  Ponekad nije potrebno znati koji strah nosite ali je potrebno ga zamijetiti, priznati, prihvatiti, umiriti, iscijeliti, transformirati, otpustiti… tada ga iscjeljujete iz korijena, tada vam više njegova iskustva ne trebaju i on se oslobađa.

  Osim što si možete raditi energetske tretmane možete raditi i ovu jednostavnu vježbu koja vam može pomoći u posvještavanju:
  Pripremite papir i olovku, umirite se, isključite mobitel, ovo je vrijeme za vas. Dišite par trenutaka osjećajući svoje tijelo.. dišite prvo osjećajući svoje fizičko tijelo, a nakon toga i energetsko tijelo (to možete i osjetom, vizualizacijom, samo si dopustite).
  Zatim prizovite u sjećanje neku situaciju u kojoj ste se osjećali neugodno ili ste baš osjećali strah ili bilo kakvu nelagodu. Vratite je u sjećanje na par minuta ali sa što više detalja, budite pri tom promatrač, kao da ste netko tko vas pri tom promatra.
  Nakon toga zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), legnite ili sjednite, opustite se i dopustite da se dešava sve što se treba dešavati. Vi za to vrijeme u sebi stavite prvo jasnu zahvalu tom strahu/emociji/osjećaju koji vas je prožimao u toj situaciji, a zatim stavite jasnu namjeru da ste spremni ići u novo iskustvo, u osjećaj slobode, protočnosti, snage.
  Vaš um će vjerojatno za to vrijeme tražiti “krivce” u toj situaciji, željet će se opravdati ili se na bilo koji drugi naći izvući iz te situacije, optuživajući ili osjećajući krivnju. Sve je to samo ego koji se bori za opstanak. U ovom trenutku vi rješavate vibracije ispod te situacije, vaše vibracije, stoga cijela ta situacija je zapravo za vas savršena jer vam je omogućila podizanje tih emocija, a zatim njihovo rješavanje za vrijeme npr ovakve vježbe. Stoga koliko god vi smatrali da ste u pravu vezano za tu situaciju nemojte ići tim putem. Unutar sebe ostavite sve te misaone konstrukcije i samo si stavite jasnu namjeru da ste spremni osjetiti, zahvaliti, prihvatiti i otpustiti sve ono što je moguće u tom trenutku.
  Nakon vježbe zapišite što vam dođe, možda tek nakon par dana kada pročitate što ste napisali shvatite neke stvari.
  Što ćete više raditi ovakvih vježbi postajat će vam jasniji obrasci koji vas pokreću, doći ćete u pročišćeniju energiju i samim tim u jači kontakt sa sobom.

  Želim vam puno vremena provedenog sa sobom <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati,
  Maja 🙂

  2.6., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 151 prijavljenih.

  Prvo područje druge i treće čakre (cijelo područje trbuha), zatim zdjelica, noge (posebno koljena), cijeli kičmeni stup. Glava s naglaskom na šestoj čakri (područje tzv. trećeg oka). Čistili su se bjesovi, strahovi, negativnosti, osjećaji manje vrijednosti, sve neke teške energije koje vas znaju pritisnuti. Radilo se na podizanju svjesnosti, na samopoštovanju, osjećanju i prihvaćanju ljubavi, snage, ponosa prema sebi.
  Vrijeme u kojem živimo omogućuje duboki i brzi rad na sebi. Ali ipak koliko će biti duboko i brzo ovisi prvenstveno o vama. Stoga sljedeća vježba može vam pomoći doći u bolji kontakt sa sobom.

  Vježba:
  Pripremite olovku i papir, sjednite, nekoliko trenutaka duboko dišite i opuštajte se, dopustite svom fizičkom tijelu da se smiri. Zatim par trenutaka dišite s osjećajem da dišete kroz cijelo svoje fizičko tijelo. Radite to par trenutaka, dopustite si taj osjećaj. Zatim zamislite da dišete kroz cijelo svoje energetsko tijelo, ono je puno veće od fizičkog tijela i nekoliko trenutaka samo dišite kroz cijelo energetsko tijelo. Što ćete vježbu više raditi to će vam se osjećaj disanja kroz energetsko tijelo pojačavati. Nakon nekog vremena postavite unutar sebe pitanje “Što u ovom trenutku je moja dominanta vibracija, na što se trebam usmjeriti?”. Odgovor vam može doći u raznim oblicima, ne dopustite si da vam um počne ispitivati da li je istina ono što ste čuli ili ne, jednostavno to zapišite.
  Nakon toga probajte osjetiti s čim bi mogli povezati taj odgovor, da li bi situacije koje vam se trenutno događaju u životu mogli povezati s tim odgovorom. Budite jako istinoljubivi, to je ključ svega. Nakon toga zapište svoja razmišljanja te zatražite tretman, da se radi točno na tim vibracijama. Vi budite promatrač, dopustite si osjećati, dopustite si shvaćanje, dopustite transformaciju, dopustite uron u sebe..
  Nakon nekog vremena kada budete čitali bilješke i ako ćete si dozvoljavati biti istinoljubivi počet ćete povezivati neke stvari oko vas, zašto reagirate na određeni način, zašto vas nešto smeta, što je to na što se trebate usmjeriti..
  Budite istinoljubivi ali ne i dramatični, budite svjesni ali i veseli.. budite zadovoljni što svakim danom sve svjesnije igrate ovu igru zvanu život.

  Do idućeg puta želim vam puno svjesnosti <3
  Prijave se primaju do idućeg utorka u 20 sati,
  Maja 🙂

  26.5., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 165 prijavljenih.

  Prvo je krenulo čišćenje na području cijelog kičmenog stupa. Nakon toga druga čakra, područje zdjelice i cijelih nogu – strahovi. Zatim područje trbuha i ponovno kičmeni stup. Nakon toga rad na svjesnosti, na području šeste čakre, glave. I nakon toga harmonija i balansiranje šeste i druge čakre u svrhu balansiranja fizičkog i duhovnog, materijalnog i energetskog.
  Zatim smo svi zajedno radili na Planeti šaljući podršku i ljubav.

  Vježba koju možete raditi u narednom periodu – balansiranje šeste i druge čakre:
  Udobno se smjestite, dišite prvo nekoliko trenutaka kako bi došli i do fizičkog smirenja. Zatim vizualizirajte (zamislite, osjetite) svjetlosnu kuglu na području šeste čakre (tzv. treće oko, područje čela iznad obrva), neka ta kugla bude bijele ili zlatne boje, nekoliko trenutaka se fokusirajte na nju zamišljajući da dišete kroz nju. Zatim jednu takvu kuglu vizualizirajte na području druge čakre (ispod pupka) dopuštajući si par trenutaka disati kroz nju.
  Zatim ih spojite, vizualizirajte (zamislite, osjetite) kako jedna svjetlosna nit spaja te dvije kugle i kako one dolaze u balans. Taj balans nakon toga prenosi se na vaše cijelo tijelo, donosi raspodjelu energije po cijelom tijelu i omogućuje vam da u svakodnevici osjećate svoju energiju, a dok meditirate ili radite tretman lakše osjećate svoje tijelo.
  Izuzetno je bitno biti dobro balansiran, koristiti ravnopravno sve svoje dijelove, zanemarivanje nekih dovodi do neravnoteže. Stoga niti jedna krajnost nije dobra. Dok razmišljate o sebi osjećajte kako imate fizičko tijelo, kako imate energiju, kako ste duša ali nemojte davati prednost niti jednom tijelu, sve ste to vi i sve vam je to potrebno kako bi igrali ovu igru zvanu „život“.

  Do idućeg utorka želim vam puno balansiranja <3
  Prijave se primaju do 20 sati,
  Maja 🙂

  19.5., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 147 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana mogla bi se svesti na riječ – Oslobađanje. Područje nogu, zdjelice, cijeli kičmeni stup oslobađao se, čistio. Na području glave (šesta, sedma čakra) radilo se na otvaranju svjesnosti. Zatim se svjesnost spuštala u cijelo tijelo i budila “oslobođena područja”. Na kraju su se svjetlosni krugovi spuštali kroz nas prema Planeti kako bi pomogli i oslobađanju planetarne energije.

  Vježba koju možete raditi u narednom periodu:
  Koliko god često možete – budite ljubav. Ali ne samo u osjećaju već i u zračenju. Zamislite da zračite ljubav, dok razmišljate o nekim stvarima pitajte se “Što bi ljubav učinila sada, što bi ljubav odlučila?”. Dok komunicirate s drugim osobama šaljite im ljubav, ne trebate im to govoriti, samo u sebi šaljite ljubav. Kada god možete šaljite Planeti ljubav. Budite ljubav, kroz par dana ako ćete biti uporni mogli bi ste se iznenaditi kakvi će sve osjećaji preplavljivati vaše tijelo.

  Šaljem vam podršku i puno ljubavi 🙂 <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  12.5., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 158 prijavljenih.

  Prvo se radilo na energetskom pročišćenju, svakome što je bilo potrebno u tom trenutku. Zatim su se “omekšavale” vibracije iz kojih idu strahovi. Nakon toga radilo se na protočnosti, a na kraju smo radili na Planeti.
  Poruka današnjeg tretmana i vježba koju vam prenosim je – LJUBAV!

  Svjetlosna bića kažu da kada bi se jednom zemaljskom riječi trebala opisati energija Izvora onda bi to bila riječ ljubav. Ali nezavisna, oslobođena bilo kakvih postavki i etiketa, protočna i veličanstvena, slobodna.

  Stoga vježba koju možete raditi u narednom periodu:
  U bilo koje doba dana, bez obzira što radili i gdje bili zastanite na trenutak i zamislite da iz svake vaše i najsitnije energetske stanice se oslobađa vaša esencija, oslobađa se ljubav. Možda će vam to ići u početku više kroz um, ali probajte baš “osjećajno vizualizirati”. Nakon nekog vremena može vam se desiti da i sama pomisao na tu vježbu/vizualizaciju u vama pokreće energiju. A svako pokretanje energije ujedno je i oslobađanje onoga što vam više ne treba, energetsko čišćenje i protočnost.

  Želim vam puno ljubavnih trenutaka sa sobom, šaljem potporu i <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati,
  Maja 🙂

  5.5., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 161 prijavljenih.

  Radilo se na iscjeljivanju, svakome na onom što je u tome trenutku potrebno. Na svemu onom što se otvorilo i pokrenulo unutar vas, na svim vašim promjenama koje ste bili spremni u ovom trenutku otpustiti i iscijeliti. Na kraju se radilo na širenju svjetla i svjesnosti preko cijele Planete.

  Kako Planeta doživljava svoje promjene koje onda utječu na njezine stanovnike u obliku potresa, poplava i ostalih “elementarnih” nepogoda, tako i svatko od nas unutar sebe ima slabije i snažnije potrese koji za svrhu imaju rušenje starih obrazaca i stvaranje puta za novu svjesnost.
  Netko te potrese doživi potpuno “svjesno”, shvaćajući koje su to “teme” koje se podižu iz dubina i koje zovu da se u njih pogleda dok mnogi nesvjesno susreću svoje strahove, pretvarajući ih onda u životne izazove, drame, dopuštajući da vladaju njima. Jedno od sve više prisutnog stanja je i depresija, bezvoljnost, odvajanje od okoline i nemogućnost da se u ičemu vidi svrha i ljepota. To stanje može samo pokazati odvajanje od vlastite srži te može poslužiti kao poziv na još snažniji i učestaliji rad na sebi.
  Mnogi se pitaju što uopće znači “rad na sebi”. Kako to mi uopće možemo “raditi na sebi”? Da li to znači čitanje gomile knjiga, odlaženje na puno seminara i edukacija, traženja odgovora od nekog drugog?
  Rad na sebi znači “vlastita prisutnost u vlastitom životu 24 sata dnevno”. Jer i dok spavate, ako je vaša duboka unutrašnja želja dodir s vlastitim dubinama vaši snovi u sebi nosit će poruke i putokaze.
  Čitanje knjige, razgovor ili tretman s nekim, seminar, radionica.. samo su asistencije u vašem kretanju. One ne mogu “riješiti” vaše izazove, oni vam mogu asistirati. Kao što i radionica yoge može pokazati kako se yoga radi, ali sve dok vi stvarno i ne krenete redovito raditi yogu ona neće biti učinkovita za vaše tijelo, vi ćete samo imati saznanje da bi to moglo biti dobro za vas.

  Kada Svjetlosna bića zatražite tretman vi s tim dajete dozvolu za tretman ali i vašem biću dajete fokus i spremnost za susretanje sa sobom. Svojoj svijesti i podsvijesti govorite da ste spremni izaći iz moda prosuđivanja i osuđivanja svijeta, sebe i drugih i osjetiti duboko u sebi vibracije koje ponekad samo trebate osjetiti kako bi se one počele otpuštati. Vrlo često susret s dubokom unutrašnjosti bit će jasan kroz osjećaj, bit će jasan kao onaj “Aha!” moment koji rasvjetljava zbog čega se osjećate kako se osjećate i što je to što trebate otpustiti. Ali isto tako taj moment ostat će u vama kao nešto što je teško objašnjivo nekom drugom, teško shvatljivo ovim zemaljskim umom koji u svemu traži logiku. Međutim to nije niti bitno. Bitno je da ste vi došli do te spoznaje, do tog trenutka, do transformiranja i otpuštanja starog kako bi došlo novo.
  Stoga to nitko ne može odraditi umjesto vas, može vam samo asistirati, pomoći vam da uđete dublje u sebe, sve ostalo je na vama. Jer čak i energetski tretman donosi oslobađanje onih vibracija s kojima ste se spremni suočiti. Prelaženje iz starog u novog dešava se kada nam je stvarno, ali stvarno dosta starog iskustva, kada smo spremni pomaknuti se pod bilo koju cijenu. Tada se pomak dešava, tada s nas padaju stari tereti i otvaraju nam se nova vrata.
  Stoga “rad na sebi” i vlastita prisutnost u vlastitom životu nisu samo stvar popodnevnog sata yoge i večernjeg sata meditacije i tretmana, već prisutnost i budnost unutar sebe u svakom trenutku, kako bi onda i ta yoga i meditacija i tretman pokazali dublje uvide i omogućili dublje otpuštanje.

  I kako kažu Svjetlosna bića.. događaj može biti težak, život može biti “naporan” ali samo ako sve to odrađujete u glavi. U trenutku dok događaj oslobodite kroz cijelo tijelo on poprima jednu dublju dimenziju i polet za rješavanjem. Stoga stavljanje vlastitih iskustava u dvije kutijice – dobru i lošu – uključuje osudu i sebe i svijeta. Usmjeravanje na događaj iz stanja svijesti i prihvaćanje ove zemaljske igre kao igre pokazuje događaj kao događaj, bez njegovih pluseva i minusa. Prihvaćanjem vlastitih emocija koje se pri tom podižu vi omogućujete procesuiranje tog događaja kroz cijelo tijelo. Spajanjem sa sobom i svojim dubinama vi omogućujete da taj događaj ne odradite u svojoj glavi kroz dramu, osudu i samosažalijevanje već kao školu i lekciju. Možda bolnu, možda veselu ali lekciju. Svaka lekcija donosi mogućnost promjene vibracije unutar nas, novo iskustvo, uostalom to je upravo ono zbog čega smo tu, nova iskustva i unutarnji rast.
  Zemlja prolazi kroz transformaciju i najbolje kako joj u tome možete pomoći je i da se vi transformirate s njom.

  Do idućeg puta želim vam puno unutarnje slobode, uvida, shvaćanja i transformacije. <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati,
  Maja 🙂

  28.4., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 166 prijavljenih.

  Radilo se na pročišćavanju energije (svakome što je bilo potrebno u tom trenutku) i na podizanju i širenju svijesti. Nakon toga radio se sklad šeste čakre i druge čakre, kao sklad energije i materijalnog, zemaljskog. Nakon toga koristila se snaga grupe kako bi se u sami centar Planete slala podrška u obliku mira i ljubavi.

  Vježba koju možete raditi kroz idući tjedan:
  Povežite svoju srčanu čakru s centrom Planete i šaljite ljubav, mir, sklad, radite to bezuvjetno, bez očekivanja i neke fokusirane namjere da želite pomoći. Jednostavno se umirite, vizualizirajte ili osjećajte tu povezanost i šaljite mir i ljubav, oslobođenu bilo kakve etikete. Takva podrška uskladit će vas s vibracijom Planete koja je u promjeni, a istovremeno puno takvih podrški pomoći će podizanju svijesti i onima kojima je potrebna pomoć u ovom trenutku slati snagu.

  Šaljem podršku i <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  21.4., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 177 prijavljenih.

  Na početku naglasak je bio na srčanoj čakri, otpuštanju težine života i svih onih konstrukcija koje se pletu po glavi, a ispod kojih žive skriveni strahovi, blokade, zamjeranja i stisnutosti. Nakon toga otpuštanje se proširilo na cijelo tijelo, dovodeći organizam u sklad.
  Život pun jurnjave, pravila i grča dovodi i do grča tijela, a sve to samo još više stišće vibracije koje nisu posvještene i koje skrivene unutar tijela vode ovu igru zvanu život.
  Osim samih tretmana koje ovdje radimo i koje sami možete raditi doma ili bilo koje druge tehnike koja pomaže energetskom čišćenju i poslagivanju potrebno je i s prisutnošću osvijestiti što se to unutar vas dešava, kako bi mogli transformirati i otpustiti.
  Sve vježbe koje tjedno pišemo mogu se raditi u bilo kojem trenutku, radite ih kako vas koja “pozove”. Ono što predlažemo za ovaj tjedan je svjesno opuštanje, kako bi doveli veći energetski protok unutar svog tijela i povećali svjesnost.

  Vježba:
  Udobno se smjestite, izolirajte od smetnji koliko je to moguće i nekoliko trenutaka samo dišite. Nakon toga osjetite kako “Energija Izvora”, znači potpuno čista, svjetlosna, smirujuća, snažna energija ulazi kroz vašu krunsku čakru (na vrhu glave) u vaše tijelo. Zatim pustite da se slijeva po dijelovima tijela, a da ih pritom osjećate koliko je moguće (možete i vizualizirati, kao što znamo vizualizacija pokreće energiju). Krenite od glave, svih njezinih dijelova, osjećajte kako energija ulazi i kako se vi potpuno opuštate. Zatim nastavite s kralježnicom, kostima, krvožilnim sustavom, živčanim sustavom, mišićima, tetivama, organima, sa svim čega se možete sjetiti. Dopustite si opuštanje, trenutak za sebe, trenutak u kojem ne postoji ništa osim vas prepuštenih sebi.

  Šaljem podršku i želim puno opuštenosti <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  14.4., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 162 prijavljenih.

  Danas se radilo energetsko čišćenje cijelog tijela, iscjeljivanje i balans gornjih i donjih čakri. S naglaskom na trbuhu, zdjelici, nogama.. otpuštala se “težina života” koja je vrlo često tako skrovito “zapakirana” da na prvi pogled ne dolazi do izražaja. Nju podupiru izvanjske okolnosti, natpisi u novinama, dnevnici na televiziji, kave s prijateljima, razmišljanje o krizi i svjetskom poretku.. sve to radi težinu života i blokade prema protočnosti.
  Zatim se radilo na balansu otvorenosti prema energiji, prema višim razinama postojanja i uzemljenosti, čvrstom stajanju na zemlji. Potrebno je imati i jedno i drugo, inače dolazi do disbalansa koji nakon nekog vremena dovodi do zastoja energije.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Probajte nekoliko dana smanjiti dotok informacija (tv, novine, tračevi na kavama i sl.), kao da se stavljate u jedan svjetlosni balon u kojem dozvoljavate obnavljanje energije. Zatim vizualizirajte / osjećajte kako ste protok između Izvora i Planete. Osjećajte kako energija struji kroz vas, kako vas obnavlja, energetski čisti, dopušta vam da budete svoji. Dopustite si osjećaj slobode, poleta, ushita, sreće, bez ikakvog povoda, samo s tim što osjećate da ste živi i prohodni.
  Ukoliko dovoljno dugo budete radili tu vježbu osjetit ćete koliko vanjski svijet utječe na vas, nekada svjesno, nekada nesvjesno. Probajte Vi utjecati na Svijet vlastitom promjenom, budite primjer protoka i kontakt sa sobom. Uz protok lakše ćete osjetiti blokade koje se nalaze u vama i koje ste došli razriješiti u ovom životu, lakše ćete ih transformirati, iscijeliti, otpustiti. Uz protok lakše ćete dozvoliti tišinu u sebi, lakše živjeti, biti svoji. Sve je stvar izbora. Izaberite sebe.

  Šaljem podršku i želim puno protočnosti i vlastitog poimanja. <3
  Do sljedećeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  7.4., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 193 prijavljenih.

  Radilo se na oslobađanju vibracija koje podižu osjećaje patnje, težine, nesigurnosti, samooptuživanja, osjećaja manje vrijednosti.. Područje srčane, glava, druga čakra, zatim posebno lumbalni dio, cijela zdjelica, noge.. nakon toga otvaranje gornjih čakri za protok vlastitih viših razina svjesnosti.
  Vrlo često zbog užurbanosti života nemate dovoljno “trenutaka” za sebe. Dan prolazi, problemi se gomilaju, krene od nečeg možda beznačajnog, završi na životnim pitanjima. Tada i ako pokušate sjesti u meditaciju želite se osjećati dobro, a moguće je da će tek tada sve polako početi izlaziti na površinu.
  Ako pogledate svoj život oko sebe, onim unutarnjim vidom, vidjet ćete da je on vaša refleksija. Sve ono vama poznato i sve ono vašem umu skriveno može se iščitati oko vas. Vaš život nije vaš neprijatelj kako ponekad neki to pomisle, vaš život je vaše ogledalo. Pokazuje vam na čemu trebate raditi, na što obratiti pažnju, nosi u sebi skrivene poruke.. Ali da bi te poruke iščitali potrebno je zastati i usmjeriti pozornost, bezglavo jurenje od jedne točke do druge, hvatanje dana, vikenda, praznika i obljetnica dovodi vrlo često u još veći osjećaj jada i očaja “jer godine prolaze, a vi niste napravili ono što ste trebali”.
  Ako zastanete i osluhnete Svemir u Vama, osjetit ćete da vi ništa ne trebate.. već samo vaše postojanje je dovoljno. Međutim kretanje je prirodna pojava i ona se dešava i onda kada se ništa ne dešava. Što znači da unutar nas kretanje je stalno, samo je pitanje da li ćemo na to obratiti pažnju i onda dopustiti tom kretanju da bude nesputano, slobodno, protočno. Ili ćemo ga zanemariti usmjeravajući se na pokušaje popravljanja i ispravljanja životnih tokova, ne shvaćajući da su oni samo refleksija i da će se mijenjati kako se mijenja kretanje u nama.
  Što znači da jedino iskreni pogled u sebe može dovesti do odgovora na kojem se putu trenutno nalazimo i koji je put za nas najlakši. Jer ne postoje dobri i loši putevi, postoje samo teži i lakši. Učimo i na jednima i na drugima, ali ponekad svjesno učenje donosi vrlo jasan i prohodan put po kojem se penjemo i spuštamo s osmijehom na licu pa makar nam i suze klizile niz lice.
  U ovom načinu života kakav većina ljudi vodi teško je odvojiti vrijeme za sebe. Mnogi kažu da su sretni ako taj dan uspiju odmeditirati ili napraviti tretman ili neke vježbe. Međutim trenutak koji je manji od sekunde znači cijelu vječnost u vašoj svijesti, a ništa važno u zemaljskim mjerilima. Stoga sljedeća vježba može vam omogućiti puno svjesnih trenutaka u tom danu, tada će i meditacije, tretmani ili vježbe koje ćete taj dan odraditi imati jednu posve novu dubinu, dubinu vaše prisutnosti.

  Vježba:
  Bez obzira što radili, s kim bili u društvu ili o čemu mislili zastanite na sasvim jedan mali trenutak i osjetite se. Recimo taj trenutak dopustite si osjetiti svoju desnu ruku, neki drugi trenutak osjetite prste na lijevoj ruci. Zatim lijevo stopalo, glavu, nos. Ili cijelo tijelo. Barem deset puta na dan, a po mogućnosti i više zastanite unutar sebe u svojim monolozima, konstrukcijama i umnom promišljanju i osjetite neki dio tijela ili cijelo tijelo. Nemojte pri tom razmišljati kako se osjećate ili donositi neke zaključke, nemojte započinjati nove procese na osnovu toga, samo se osjetite. I onda nastavite dalje. Što ćete više puta tokom dana zastati i osjetiti se to će vaša pažnja prema sebi samima počinjati biti sve veća pa će i samim tim osjećaj dijela tijela ili cijelog tijela biti veći i dublji. U vašoj podsvijesti i nutrini zapisivat će se ti trenuci i otvarati vam se poput priče za vrijeme kontemplacije, meditacije, tretmana ili vježbanja. To su informacije koje će vam pokazivati na što se trebate usmjeriti u meditaciji, što zatražiti u tretmanu, što vam tijelo treba dok vježbate.
  Znači samo zastanete i osjetite… lagano, brzo.. s pažnjom.

  Šaljem vam puno podrške za puno trenutaka ispunjenih vječnosti. <3
  Do sljedećeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  31.3., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 194 prijavljenih.

  Radilo se na oslobađanju boli, patnje, gorčine, svega onoga što vašu energiju spušta i što vas dovodi u stanje malodušnosti, težine, depresije, mentalnih konstrukcija. Radilo se na vibracijama koje ste donijeli u ovaj život i na vibracijama koje ste stvorili kroz ovo životno iskustvo.
  Područje srčane, utroba, zdjelica, noge… A zatim se radilo na podizanju svjesnosti (naglasak na području glave), otvaranju srčane čakre kako bi osjetili ljubav, na povezivanju s vašim vlastitim višim dijelovima, na otvaranju vaše energije prema novim mogućnostima, prema vlastitim potencijalima.
  Nakon toga velika količina energije ljubavi prošla je i kroz nas i kroz cijelu Planetu, pokazujući koliko je jaka i koliko ju možemo koristiti u svakodnevici, samo se moramo otvoriti prema njoj i novim mogućnostima. Energija Planete kao i cjelokupna vibracija mijenja se na svakodnevnom nivou, svojom transformacijom omogućuje i svakom pojedincu transformaciju. Ali i svaki pojedinac odlučuje o tome. Stoga odluka je isključivo na vama. Da li ćete odlučiti živjeti novo iskustvo, da li ćete odlučiti da vam je dosta starog i da ste spremni na otvaranje prema novom, prema snazi, potencijalu, ljubavi, miru.

  Vježba koja vam u tome može pomoći:
  Otvaranje i širenje ujedno znači i oslobađanje starih stvari. Vrlo često um ima potrebu stvoriti priču, vrlo često um vidi problem i tamo gdje on ne postoji, gdje se zapravo radi o novim mogućnostima.
  Kako bi lakše očistili um, a ujedno i svjesno pomogli otpuštanju starih stvari i transformiranju vibracija unutar sebe ovo je vježba koju možete raditi koliko god često želite. Naravno, što ćete ju više raditi rezultati će biti i veći.
  Udobno se smjestite te nekoliko trenutaka samo dišite. Osjećajte svoje fizičko tijelo i dopustite si opuštanje. Zatim se unutar sebe zapitajte “Koje trenutno probleme ja imam?”. Pustite da vam se oni pokažu u vašem umu, nemojte ih analizirati niti namjerno konstruirati, pustite da vam se oni samo pokažu u vašem umu.. pokazat će se oni koji vas trenutno najviše “muče”.
  Zatim zamislite (vizualizirajte, vizualizacija pokreće energiju) da u svojim rukama držite jednu zdjelu. I zamislite da se svaki taj problem unutar vas pretvara u jednu energetsku lopticu. Svaka od tih loptica zapravo je vibracija tog problema, nemojte unutra spremati slike ljudi, događaja, onog što vas muči, već dopustite da se svaki problem pretvori u jednu energetsku lopticu, vibraciju tog problema. I zatim sve te loptice stavite u tu zdjelu. Dopustite im da se stvore u zdjeli.
  Zatim odlučite to iscijeliti. VI odlučite to iscijeliti. Osjetite (vizualizirajte, zamislite) da iz vaših dlanova koje drže tu zdjelu i u kojoj su loptice izlazi iscjeljujuća energija koja u potpunosti tim lopticama donosi otpuštanje, ljubav, iscjeljenje, prihvaćanje, transformaciju, život, svjetlo, mir..
  Gledajte ili osjećajte kako se loptice pretvaraju u svjetlosne kugle koje zrače i sjaje, a zatim kako se vračaju u vaše tijelo i kako se to svjetlo širi po vašem cijelom tijelu. Dopustite si osjetiti energetsku promjenu u tijelu, dopustite da se ona dogodi.
  Nakon što su se sve loptice vratile ostanite sa zahvalnošću prema sebi nekoliko trenutaka samo disati. Osvijestite da ste upravo VI sami sebe iscijelili dopuštajući sebi otpustiti stare konstrukcije, zamjeranja, strahove, otvarajući se prema ljubavi, miru i slobodi..

  Šaljem vam podršku u potrazi za vlastitom ljubavlju. <3

  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  24.3., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 164 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana bila je – Svjesnost, Povjerenje u život, Sloboda.
  Područja na kojima se radilo: sedma čakra (na vrhu glave) cijelo vrijeme, grlena iza, srčana, lumbalni dio (druga iza), cijeli kičmeni stup, prednji dio grlene, šesta čakra, protok kroz cijelo tijelo, s naglaskom na noge u jednom trenutku.
  Otpuštale su se stisnutosti, blokade, vibracije strahova, sputanosti. Omogućavao se vaš energetski protok i poticalo samoiscjeljivanje, otvarao put prema Svjesnosti, otvarala srčana prema ljubavi i šesta prema višim stanjima svijesti.

  Svi mi znamo barem teoretski da smo sastavljeni od fizičkog i energetskog dijela. Kako bi ta ideja zaživjela u nama, kako bi se na neki način sjetili toga, kako bi posvijestili, potrebno je dopustiti protok energije, otpuštanje blokada, konstrukcija, strahova, spoj s višim razinama postojanja i osjećaj zahvalnosti. Ovo zadnje, zahvalnost, ponekad može otvoriti skrivena vrata i pokazati vam put koji tražite. Zahvalnost vas vrača u SADA, onaj jedini vremenski tok koji možete živjeti u ovom trenutku. Zahvalnost vas uči kako se prepustiti, kako osjetiti ljubav, kako dopustiti svojoj energiji da teče. Zahvalnost vam pruža toplinu, osjećaj mira i spokoja, prepuštenost unutar sebe.
  Do zahvalnosti dolazite na jedan sasvim jednostavan način, a to je da ju počnete prakticirati.
  Stoga do idućeg utorka probajte barem deset puta na dan osjetiti zahvalnost. Možete početi s malim sitnicama – Zahvalnost za ukusan čaj, kavu. Zahvalnost za sat vremena dužeg spavanja. Zahvalnost za sat vremena kraćeg spavanja jer ste uspjeli napraviti nešto što već dugo odgađate. Zahvalnost za sat vremena kraćeg spavanja iako vi to niste željeli jer vas je razbudilo i možda pokazalo da u vama ima ljutnje. Zahvalnost što možete zatražiti tretman za tu ljutnju. Zahvalnost što imate svjesnost da uopće prepoznate tu ljutnju. Zahvalnost što se smijete. Zahvalnost što ste upravo ugledali jedan divan cvijet pokraj ceste. Zahvalnost na svim divnim ljudima koji su dio vašeg života. Zahvalnost na svim divnim ljudima koji nisu dio vašeg života ali postoje na ovoj Planeti. Zahvalnost što ste živi i imate priliku igrati ovu igru zvanu “Život”. Zahvalnost na Suncu, na Kiši, na Oblaku, na Vedrom Danu… na mački koja lijeno spava na ogradi i donosi osmijeh na lice.. Zahvalnost na psu koji vas je lavežom prestrašio i na taj način vas vratio u sadašnji trenutak. Zahvalnost što možete prepoznati sadašnji trenutak dok čitate ovaj tekst. Zahvalnost na ljubavi..
  Zahvalnost na Zahvalnosti!

  Šaljem vam podršku i ljubav te želim puno trenutaka ispunjenih sa Zahvalnošću. <3
  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  17.3., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 168 prijavljenih.

  Prvi dio sastojao se od energetskog čišćenja, svih energija koje vas drže u zarobljenosti vlastitog osjećaja krivnje, u odnosima koji vas sputavaju, u osjećaju da niste dovoljno dobri, da niste dovoljno vrijedni, da niste vrijedni primiti ljubav niti da znate kako bi trebalo dati ljubav. Područje srčane čakre, druga čakra, pogotovo njen zadnji (lumbalni) dio, zatim cijela kičma, cijeli stražnji dio tijela i noge. Energije koje vas vuku u vašu nižu razinu svijesti, koje vam privlače događaje zbog kojih se onda osjećate još jadnije, sve je to bila tema večerašnjeg čišćenja.

  Nakon toga radilo se na podizanju vibracije, na otvaranju prema ljubavi, svjesnosti, svjetlosti, prema osjećaju samodostatnosti, snage, poštovanja sebe i drugih. Osjećaji koji pune ljubavlju i snagom.
  Treći dio sastojao se od spajanja s Planetom i protok energija od Planete prema višim razinama postojanja. Taj protok omogućavao je usklađenje i smirenje, onaj osjećaj prisutnosti i prihvaćanja.

  Budite prisutni svaki trenutak svog života. Osjećajte svoje emocije, prihvaćajte ih, otpuštajte vibracije koje se nalaze ispod njih (zatražite tretman, radite vizualizaciju otpuštanja) ali ne idete u dramu, ne radite priču u glavi gdje nije potrebna, budite svjedok vlastitog života ali kroz prihvaćanje, shvaćanje i nakon toga lakoću.

  Ovaj tjedan probajte koliko god često možete poslati ljubav Planeti i njezinim stanovnicima. Zamislite da imate jako velike ruke i da s njima možete zagrliti cijelu Planetu i sve njezine stanovnike, a zatim im svima pošaljite ljubav, s puno podrške i razumijevanjem. To će pomoći i Planeti i njezinim stanovnicima ali i vama, pomoći će vam da se otvorite i dopustite da što više razine svjesnosti prođu vašim tijelom, kako bi vam se podigla vibracija, kako bi osjećali svoj potencijal i ljubav koja vas ispunjava.

  Do idućeg utorka šaljem vam ljubav i podršku <3
  Maja 🙂

  10.3., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 199 prijavljenih.

  Na području nogu, zdjelice, posebno koljena oslobađala se vibracija straha, ljutnje, nemoći, agresije. Zatim se na području glave (šesta i sedma čakra) radilo na širenju svijesti te se ta vibracija slala u područje druge i nogu kako bi se napravio energetski protok i kako bi došli u vlastitu harmoniju i balans. Također se oslobađala i otvarala energija na području srčane.

  Potraga za srećom, slobodom, ljubavlju počinje od vas samih. Prvenstveno unutar sebe trebate doći u kontakt s tim emocijama, što znači energetski balans i osjećaj harmonije i slobode unutar vas kako bi to isto mogli vidjeti i u svijetu oko vas.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Nekoliko puta na dan zastanite i osjetite svoju energiju, samo je mirno promotrite, osjetite, spojite se s njom. Nakon toga zamislite (vizualizirajte, osjetite, kako vam je lakše) energetski protok koji ide iz područja glave (vrh glave) pa sve kroz cijelo tijelo, noge, stopala i onda u središte Zemlje. Osjetite kako ste dio protoka, kako ste prohodni, slobodni, kako vaša energija nesmetano teče vašim tijelom. Ukoliko u nekom dijelu tijela osjetite da vam je energija neprohodna pošaljite ljubav i svjetlo u to područje, a istovremeno unutar sebe zatražite tretman (bez obzira što radili, samo zatražite tretman i nastavite dalje raditi to što radite, osim ako ste doma, onda ukoliko možete posvetite sebi neko vrijemo). Ako će postojati dijelovi tijela kroz koje neće teći energija tj. vi ćete to ili vidjeti u vizualizaciji ili ćete to osjećati ili će taj dio tijela postati bolan.. samo prihvatite. To je prvi korak i to jako važan, prihvatite trenutno stanje. A nakon toga unutar sebe recite “Prihvaćam s ljubavlju i spremna/spreman sam otpustiti. Spremna/spreman sam živjeti harmoniju, ljubav, radost.” Nakon toga ponovno zatražite tretman. Traženje tretmana ujedno je i informacija vašoj podsvijesti da bez obzira u kojem je stanju vaše tijelo vi možete i spremni ste to promijeniti. Ponekad već stav prema onom s čim se susrećete pokreće energiju. Budite dobri i nježni prema sebi, budite baš onakvi kakvi bi ste željeli da svijet bude prema vama.

  Do idućeg utorka šaljem vam puno ljubavi i potpore <3
  Maja 🙂

  3.3., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 193 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana bila je – Sloboda. Zadnji dio druge čakre, glava, srčana, cijeli zadnji dio tijela zajedno s kičmenim stupom, noge i područje zdjelice. Sloboda kolektiva počinje sa slobodom pojedinca. Ali onom unutrašnjom, onim osjećajem nesputanosti, snage, vlastite protočnosti.

  Da bi došli do toga potrebno je transformirati sve vibracije koje nas vežu za osjećaj zarobljenosti. Dio toga donesen je, dio toga potječe iz kolektivne svijesti koja kaže da ljudi nisu slobodni, da su samo robovi sustava. Već taj stav unutar sebe sadrži vibracije koje spuštaju vašu energiju i koje vas drže u zarobljeništvu i kada za to nema osnova. Naše misli, naše riječi energija su, vibracija, koja ima veliki utjecaj na naš život. Stoga bez obzira u kojim se životnim okolnostima nalazili započnite dan s mišlju da vam vašu unutrašnju slobodu nitko ne može oduzeti, vaš kontakt sa sobom neprocjenjiv je ali i potpuno slobodan, samo je na vama da li ćete taj kontakt iskoristiti ili ćete ga ignorirati.

  Vježba koju možete raditi u narednom razdoblju:
  Udobno se smjestite i nekoliko trenutaka samo dišite. Nakon toga zamislite da ste ptica, letite slobodno gdje god poželite, osjećajte kako vas vjetar nosi, kako vas sunce miluje, kako se oblaci igraju s vama, osjećajte vlastitu slobodu i dišite je punim plućima. Nakon što vam bude dovoljno sletite u vlastito tijelo.. osjećajte ga.. osjećajte tu slobodu koja sada plovi vašim tijelom. Dozvolite si shvatiti da vaša sloboda dolazi iznutra, da je to nešto što si prvenstveno vi morate dopustiti.

  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati, šaljem podršku i ljubav <3
  Maja 🙂

  24.2., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 205 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana bila je – Širenje svijesti. Šesta čakra, glava, zatim srčana čakra (prednji i zadnji dio), cijeli kičmeni stup, druga čakra i onda otpuštanje iz nogu. Da bi proširili svijest moramo se osloboditi nakupljene energije malodušnosti, jada, depresije, sitničavosti, mržnje.. sve to suzbija našu energiju u grč. Stoga su se takve energije probijale svjetlošću kako bi se stvorio protok. Istovremeno se budio potencijal, širili su se vidici unutar vas, omogućavalo se vašoj energiji da nesmetano plovi vašim fizičkim tijelom kako bi se probudili svi uspavani dijelovi.

  Svaka životna situacija tu je da nas nešto nauči, sve te životne lekcije vrijedne su i imaju svoj smisao, koji ponekad u našem umu nema “logiku”, ali logika niti nije nešto po čemu se naša viša svijest ravna. Stoga nemojte pokušavati “shvatiti” situaciju u kojoj se nalazite, nego ju prihvatite. To je prvi korak. Nakon toga probajte što dublje osjetiti koje emocije ta situacija budi u vama. Zatim sjednite svaki dan sa sobom i tražite tretman baš na tim emocijama, na taj način će se raditi baš na tim vibracijama iz kojih idu te emocije. Budite što više prisutni u sebi, u trenutku, dišite i osjećajte vlastitu prisutnost u svom životu. To sve će pojačati vaš protok i omogućiti vam da lakše osjetite sebe na višem nivo, kroz intuiciju, mir, osjećaj lakoće.
  Širenje svijesti nije nešto što se može stvoriti preko noći. Širenje svijesti vaš je život, to je svjesni dan, trenutak, detalj vašeg života koji vam pokazuje da ste živi, da ste tu s razlogom. Omogućavajući vam najbolji potencijal sljedećeg trenutka. Na vama je samo da prihvatite, budite, dopustite.. sebi, svom životu i svojoj duši, svom Svjetlosnom biću… da bude.. da diše, živi… da bude ljubav.. tada će vam sve postati jasno <3

  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati, šaljem podršku i ljubav <3
  Maja 🙂

  17.2., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  I večeras je bilo 207 prijavljenih.

  Danas smo se prvo spojili istovremeno s gornjim razinama i sa Zemljom.. kada je taj spoj donio jednu elipsastu poveznicu tada je krenuo tretman. Današnja tema bila je – nasilje. Ono može imati puno oblika, nasilje koje se vrši nad vama, nasilje koje vi vršite nad nekim ili nečim i nasilje koje vršite nad samim sobom. Ono ne mora biti strašno na prvi pogled, ono čak ne mora biti niti odmah vidljivo ali vrlo često kod mnogih prisutno je u svakodnevnici.
  Svaki vaš “ustupak” koji napravite prema nečemu ili nekome, a odvodi vas od vas samih jedna je vrsta nasilja nad sobom. Ti ustupci mogu biti iz razno raznih razloga koji su više ili manje logični u vašoj glavi, ali ispod svega uvijek se nalaze strahovi. Samo strahovi ne dozvoljavaju punoću života i prepuštenost.

  Stoga se krenulo od druge čakre, koja se onda spojila sa šestom. Radilo se na vibracijama iz kojih ide nepoštovanje sebe, manjak samopouzdanja dok se istovremeno na šestoj radilo na vibracijama iz kojih ide jedna vrsta zatvorenosti i konstrukcije koje iz toga proizlaze. Nakon toga radilo se na sedmoj (tjeme glave) i nogama.. To su bile vibracije iz kojih ide strah od djelovanja.. Dok su se koljena čistila od strahova na svim razinama.
  Nakon toga krenulo je na tim vibracijama nasilja, koljena, noge, zdjelica, srčana, šesta.. ali i cijeli zadnji dio tijela, čakre na leđima.. Vibracije povezane s nekom vrstom nasilja vrlo su snažne energije, ukoliko ih živimo one donose neku vrstu paralize i tijela i života, ne nužno fizičke paralize tijela već onog osjećaja da ste pokretni, a ne možete se pomaknuti, jednostavno kao da ste se “smrznuli” u vlastitom životu. Te vibracije vrlo često su donesene i stoga ovakvi tretmani (ili tretmani koje možete sami doma raditi) donose neku vrstu oslobođenja. Ali na vama je zatim da promatrate svoj život i sagledate gdje to odustajete od sebe, gdje se prepuštate struji da vas nosi iako osjećate da ste s tim nezadovoljni.
  Nakon toga radilo se na otvaranju prema ljubavi. Prvo srčana, a onda i cijelo tijelo otvaralo se prema vibracijama ljubavi, suosjećanja, slobode, osjećaja samodostatnosti i snage. Cijelo tijelo je titralo i na neki način se veselilo. Divno je vidjeti vibraciju ljubavi..

  Zatim su se kroz nas i oko nas spuštale energije svjesnosti, istovremeno otvarajući našu svijest i šireći svijest unutar Planete.. ona nakon toga šalje vibraciju svim njezinim stanovnicima..

  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati, šaljem podršku i ljubav <3
  Maja 🙂

  p.s. Ako ćete biti u inspiraciji napišite mi kako vam (ako vam) pomažu ovi tretmani. Ukoliko dopuštate da se vaše svjedočanstvo stavi pod inicijalima naglasite to u mailu.

   

  10.2., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 207 prijavljenih.

  Krenulo je s ulijevanjem svjetlosti / svjesnosti u tijelo.. a zatim u otpuštanje nakupljene boli, tuge, emotivnih patnji i povreda, prezasićenosti emocijama, otpadale su stvari i iz ovog i iz prošlih života. Na području druge, nogu, predio cijele zdjelice, iza lumbalni dio. Srčana čakra je uz čišćenje doživljavala i otvaranje i “opraštanje” u smislu “otpuštanja”. Dok se na predjelu šeste čakre dešavalo otvaranje kanala svjesnosti.
  Na trećoj čakri u predjelu solarnog pleksusa otpuštale su se ljutnje i zamjeranja, uvrede i pamćenja “tko je kome što napravio”. Nakon toga na prvoj i sedmoj dešavao se istovremeni proces uzemljavanja i otpuštanja i otvaranja prema vlastitoj svjesnosti, kako bi lakše otpustili stvari.
  Zatim je proces krenuo po cijelom tijelu, liječenje starih povreda, nekih poznatih, nekih nepoznatih, opuštanje grča po tijelu i dovođenje tijela u balans.
  Nakon toga je počela kao neka “Svjetlosna kiša” koja je padala kroz nas prema Zemlji. Istovremeno donoseći Svijest i nama i Zemlji, donoseći i spajajući nas s višim vibracijama.

  Nakupljanje ljutnje, zamjeranje, gorčina, optuživanje i samooptuživanje emocije su suprotne ljubavi. Ali ponekad samo taj put može nas dovesti do ljubavi. Stoga prihvatite trenutne emocije, zahvalite im se ali onda otpustite. Nemojte skupljati stvari unutar sebe jer na taj način radite zastoje energije.
  Kada osjetite da su vam se podigle emocije, to znači da vam se podigla neka vibracija. Ona može biti donesena, a može biti dio ovog života. Nije bitno, bitno je da ju prihvatite, osjetite.. znači osjećate i prihvaćate emocije, tražite tretman te dišete. Ne dopuštate umu da radi priče i konstrukcije, jednostavno budete..

  Zbog upita kada se i koliko smiju raditi tretmani evo pojašnjenja.
  Svi smo mi energetska bića i živimo u ovoj dimenziji koja ima vrijeme i prostor. Stvari s “druge strane” nešto su drugačije. Stoga tretman možete zatražiti u bilo kojem trenutku. Možete sjediti s nekim i razgovarati i u tom trenutku osjetiti da vam se podigla neka emocija (to znači da je osoba trigerirala s nekim komentarom ili vlastitom vibracijom vašu vibraciju). To je odličan trenutak kada unutar sebe možete zatražiti tretman. Samo je bitno da kažete onu rečenicu, da ne kažete samo “molim tretman”. Morate reći od koga tražite tretman – znači od Vašeg Duhovnog Vodstva, od svih Svjetlosnih bića koja su za Vaše najviše dobro i od Vaše Svjetlosne Obitelji. To je jedino bitno. I onda pustite, nastavite razgovor s namjerom da ste spremni otpuštati vibracije, a ne optuživati osobu za ono što je rekla. Jer možda nije “zemaljski lijepo” to što je osoba rekla ali pitanje je zašto je to vas toliko pogodilo. Čim vam se na nešto podignu duboke emocije znači da unutar sebe imate nerazriješene vibracije. Stoga ako ostanete na “zemaljskom optuživanju” druge osobe (javno ili u sebi), ostajete i na toj “zemaljskoj površini”; što znači da niste iskoristili trenutak i otpustili što se može otpustiti u tom trenutku.
  Naravno da je moguće da ćete različito doživjeti tretman koji radite doma na miru i koji u sebi zatražite dok sjedite s nekim i razgovarate. To nije niti bitno, važno je da djelujete u određenom trenutku i što je izuzetno važno – preuzmete odgovornost za sebe, svoj život i svoje vibracije. Jer možda “nije lijepo” ono što se oko vas dešava, ali vi se nalazite u toj situaciji, okruženi ste s tim osobama i događajima i samim preuzimanjem odgovornosti razrješavate vibracije koje su vas dovele u te okolnosti.

  Probajte i vježbajte, ne možete se “predozirati” jer i tako Oni odrađuju te tretmane i znaju što i kada vam je potrebno, na vama je da zatražite.. Jer mi smo bića slobodne volje i nitko nam ne može raditi tretman ako to nismo zatražili.
  Stoga koristite svoj život maksimalno, vrijeme i mjesto postoje u našoj dimenziji i ne možete im dosaditi. Svima je u interesu da se razina vibracije na ovoj Planeti podigne, a svaka osoba koja podiže svoju svjesnost važan je dio toga. Stoga budite ljubav, budite vrijedni, dopustite si prihvaćanje, a onda i otpuštanje vlastitih vibracija.. te svijetlite 🙂

  Do idućeg utorka, prijave se primaju do 20 sati, šaljem podršku i ljubav <3
  Maja 🙂

  3.2., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 202 prijavljenih.

  Krenulo je s dovođenjem svjetlosti u tijelo, nakon toga čišćenje prve čakre, područje zdjelice, druge čakre, nogu… a vezano za egzistencijalne strahove. Zatim iscjeljivanje srčane, povrede… I otvaranje prema ljubavi. Nakon toga podizanje svijesti i oslobađanje područja glave. A zatim je energija kolala kroz cijelo tijelo čisteći, iscjeljivajući i harmonizirajući što je bilo potrebno.

  Nakon toga krenula se spuštati energija u koncentričnim krugovima, kroz nas pa prema Zemlji, dovodeći vibraciju viših razina. Zatim smo se svi spojili sa svojim srčanim čakrama na centar Zemlje, dovodeći se tako u sklad istodobne svjesnosti viših stanja postojanja i povezanosti s Planetom preko tijela i osobnosti koje trenutno živimo.

  Vježba koju možete raditi naredne dane:
  Smjestite se udobno, nekoliko trenutaka dišite kako bi se opustili.. Nakon toga usmjerite svoju pozornost na područje srčane čakre i zamislite da dišete kroz nju. U sebi možete reći da si dopuštate osjetiti ljubav i prepuštenost. Nakon toga vizualizirajte kako iz vaše srčana čakre kreće snop svjetlosti i spaja se s centrom Planete… kao da se spajate na njezinu srčanu čakru, na njezin osjećaj ljubavi koji je bezvremenski i neuvjetovan. Neko vrijeme samo dišite osjećajući svoje tijelo koje je povezano s ovom Planetom, a istovremeno osjećajte svoje energetsko tijelo, koje je povezano s vašom višom svijesti.
  Vježbu radite onoliko koliko vam je ugodno i koliko ćete smatrati da vam je potrebno. Nakon toga kroz dan kada god možete posvijestite svoje fizičko tijelo, a nakon toga energetsko tijelo, stavljajući namjeru da ste spremni se otvoriti prema sebi na svim razinama.

  Šaljem vam podršku i ljubav, <3
  vidimo se idući utorak, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  27.1., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 229 prijavljenih.

  Na početku je krenulo s drugom čakrom, cijelim područjem donjeg dijela trbuha te vibracijama iz kojih ide osjećaj izoliranosti, samoće, usamljenosti. Istovremeno se radilo na srčanoj i na povjerenju prema sebi. Ta dva područja su se zatim usklađivala.
  Nakon toga radilo se na području glave, vrata, srčane iza, cijelog kičmenog stupa. Čistilo se i harmoniziralo, kako bi se lakše nosili s izazovima, kroz snagu i stabilnost. Zatim se krenulo na drugu i noge, otpuštale su se težine, strahovi, konstrukcije. Nakon toga radilo se na glavi i na širenju svijesti. Zatim iscjeljivanje cijelog tijela te propuštanje svjesnosti kroz cijelo tijelo.

  Tada su se kao neke svjetleće iskrice počele spuštati iz viših razina postojanja, prvo kroz sve nas, dovodeći nas u sklad i ljubav, a nakon toga na cijelu Planetu, ispunjavajući je..

  Vježba koju možete raditi naredne dane:
  Smjestite se u položaj koji vam najviše odgovara, neko vrijeme samo pratite disanje, dok ne počnete osjećati da ste se umirili. Nakon toga osjetite svoje područje druge čakre (područje ispod puka, donji dio trbuha), vizualizirajte kako se na tom području počinje pojavljivati svjetlo i kako ono svakim vašim udahom i izdahom postaje sve jače i jače, kako ispunjava svaku vašu stanicu, donoseći vam čišćenje, otpuštanje, transformaciju i iscjeljenje. Nakon nekog vremena (sami odredite koliko) to isto ponovite na području šeste čakre (područje glave, tzv. “treće oko”), dopustite da se i na tom dijelu svjetlo pojača, osjetite kako se širi vaša vlastite svjesnost.
  Zatim osjetite kako se ta dva područja spajaju, kao da se unutar vas spaja “Nebo i Zemlja”.. osjetite kako vaša svjesnost osvjetljava sve ono što treba biti oslobođeno i kako postajete protočniji, kako se vaše tijelo dovodi u sklad i harmoniju.
  Budite svjedok vlastite promjene.. bez osude, bez kritiziranja, bez razmišljanja.. samo si dopustite..

  Šaljem vam ljubav i podršku, vidimo se idući utorak, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂 <3

  20.1., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 220 prijavljenih.

  Počelo je sa zdjelicom, nogama… zatim srčana čakra iza, glava… nakon toga srčana čakra ispred, noge ponovno i onda cijelo tijelo…
  Tema je bila – biti svoj…
  U svijetu u kojem živimo bombardirani informacijama kakvi bi trebali biti, ponekad je teško osjetiti vlastitu energiju i vlastiti impuls smjera djelovanja jer nam um stalno šalje nove podatke koje je negdje pročitao, vidio, pa zatim zapisao i usporedio. Stoga vrijeme koje odvojite za sebe dragocjenije je nego što to uopće možete zamisliti, ono vam omogućuje da smirite energiju te da pokrenete vlastite procese, nakon toga i “obrana” od beskorisnih za vas informacija puno je učinkovitija.
  Stoga se danas radilo na vibracijama koje vas vežu za ljude, situacije, događaje koji su ponekad poput ljepila za vas, drže vas zarobljenima i sputanima..
  Nakon toga oslobađao se prostor za vašu svijest, za vašu energiju, dušu, Vas koji ste postojali i koji ćete postojati nakon ovog života te je ta energija ispunjavala vaše tijelo, uranjajući u svaku vašu stanicu..

  Nakon toga jedan svjetlosni stup spojio se s centrom Planete te se iz samog njezinog središta širila ljubav uokolo.
  Na Planeti se događa puno sukoba, ratova, postoji puno suprotstavljenih strana. Ono što je potrebno je jačanje Svjetla, Ljubavi, Razumijevanja, Svjesnosti, Mira… Vi možete pomoći tom širenju i jačanju tako što ćete svoju pažnju usmjeravati prema tome. Budite Svjetlo, Svijetlite i oko sebe širite pozitivnu misao. Kada god pomislite ili čujete o sukobima u svijetu pošaljite Svjetlo na ta područja te zamislite cijelu Planetu u jednoj velikoj svjetlosnoj kugli.
  To sve pomoći će vam i da postanete pozitivniji, te da lakše osjetite i vlastite vibracije i sve ono što je potrebno da otkrijete unutar sebe kako bi prihvatili, transformirali, otpustili…
  Odaberite ne skupljati vanjske stvari po sebi jer to vam otežava pristup vlastitoj energiji. Sve informacije koje u sebi nose patnju, bol pojačavaju vaš strah i sprječavaju vaš duboki kontakt sa sobom. Dopustite si da te informacije samo prođu kraj vas, da ne uđu u vas.. Nemojte usisavati težinu u sebe, Vi budite ti koji ćete slati Svjetlo, biti Svjetlo i na taj način doprinijeti širenju svijesti i promjeni na Planeti.

  Šaljem vam ljubav i podršku, vidimo se idući utorak, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂 <3

  13.1., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 218 prijavljenih.

  Na početku spuštala se energija ljubavi kroz našu krunsku čakru u cijelo tijelo, ispunjavajući ga..

  Na području druge čakre i cijele zdjelice radilo se na transformaciji blokiranosti, sputanosti, vezanosti, nemogućnosti izražavanja niti osjećaja sebe, kreativnosti, seksualnosti.. Životi kada smo ubijali vlastitu sreću zbog ideala i gubili unutarnje slobode izražavanja. Kada smo padali pod utjecaj institucija, ljudi, vodstva bilo koje vrste na zemlji. Kada smo zaboravljali tko smo i kome pripadamo.. samo sebi.
  Mnogi su i u ovom životu doživjeli takve stvari stoga se radilo i na donesenim energijama i na događajima u ovom životu.
  Nakon toga radilo se na glavi, širenju svijesti, a zatim na harmoniji druge i šeste čakre (područje glave, tzv treće oko), znači na harmoniji naše svijesti s našom životnom kreativnošću i doživljajem sebe.
  Srčana čakra i područje oko nje, naše emocije, potisnuti zapisi, bolne uspomene, oslobađale su se u tom procesu, kao na neki način da opraštate sami sebi..
  Zatim je ta jaka energija ljubavi i svjetla ispunjavala cijelo vaše tijelo, radeći transformaciju zapisa “težine” u zapise “lakoće” kroz cijelo vaše tijelo, na samom staničnom nivou.

  Nakon toga radili smo na Planeti, šireći kroz sebe ljubav i lakoću postojanja. Kao grupa stvorimo jako energetsko polje preko kojeg se onda spajamo na još jača vibracijska polja, stoga naš rad je za Planetu izuzetno koristan, šireći ljubav kroz sebe kao grupa omogućujemo širenje svijesti na Planeti..

  Vrlo je bitno shvatiti da osim energetskih promjena koje možete doživjeti u tretmanima vrlo je bitno i ključno raditi na vlastitoj svijesti, posvještavanjem trenutka u kojem živite, prihvaćanjem vlastitih emocija kao pokazatelja vaših vibracija, a nakon toga dopuštanjem tretmanima transformiranje vibracija. Međutim bez vašeg osobnog upliva svjesnosti niti tretmani ne mogu ići duboko.
  Stoga probajte u vašoj svakodnevici biti što više prisutni u trenutku u kojem se nalazite. Budite promatrač vlastitog bića, dopustite si osjećati emocije i nakon toga ostanite s njima. Iz vibracija stvaraju se emocije, iz emocija stvaraju se misli. Nakon što vam se podignu neke određene emocije to je znak da su se u vama probudile neke vibracije. Nastojanjem da ih mislima dešifrirate zatvarate se u logiku uma koja ne može shvatiti postojanje vašeg bića na višim nivoima. Ta logika uma može vas dalje odvesti u misaone konstrukcije koje pokušavaju dešifrirati što vam se dešava, mogu vas odvesti u “dramu”.
  Umjesto toga, nakon što osjetite emocije ostanite s njima, prihvatite ih, ne razmišljajte o njima, budite u trenutku, smireni.. sa sobom.. dišite.. zatražite tretman na točno tim vibracijama i pustite se. Sve što trebate shvatiti i što će vam kao informacija biti važno pokazat će se samo, u tom trenutku ili kasnije, sve ostalo, što bi moglo biti samo proizvod vašeg uma nije vam niti potrebno.
  Promjene se stvaraju unutar nas, kao mali pomaci koje osjetimo u svakodnevici. Nemojte ih raščlanjivati, samo ih prihvačajte i dalje osjećajući sebe. Nakon nekog vremena vaša intuicija dovest će vas na mjesto na kojem trebate biti, a vaša unutarnja tišina i kontakt sa sobom biti će potvrda toga.

  Šaljem vam ljubav i podršku, vidimo se idući utorak, prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂 <3

  6.1., utorak – izvještaj nakon tretmana:

  Večeras je bilo 198 prijavljenih.

  Danas se radilo puno na energetskom čišćenju tijela, otpuštanju obrazaca koji se stvaraju pod utjecajem okoline te dopuštenjem sebi spajanja s vlastitom višom razinom svjesnosti.
  Tri područja – druga čakra i cijelo područje zdjelice, srčana čakra, šesta čakra i područje glave – bila su u najjačem čišćenju i nakon toga harmoniziranju.
  Iz cijelog tijela otpuštala se nakupljena napetost te kao da imate kuću koju treba prozračiti dovodila se svjetlost.
  Na kraju smo slali ljubav kroz sebe prema cijeloj planeti, spojeni s visokim razinama svjetla.

  Nastojte naredne dane što više posvetiti sebi, bez obzira da li to bila meditacija, tretman, šetnja, čitanje knjige ili opuštanje na koji god način je moguće. I u tim trenucima osjećajte sebe, kakva vam je energija, prvo posvijestite kako se osjećate. Nakon toga možete zatražiti tretman i istovremeno dopuštati sebi da svijetlite. Kao da ste lampa koja svijetli oko sebe toplinu, ljubav, svjesnost. Bez obzira da li se u tom trenutku stvarno tako osjećali ili ne vizualizirajte tu sliku svjetla. Sve je vibracija, pa tako i naše misli s kojima na taj način možemo pomoći pokretanje vlastite energije.

  Želim vam svima ugodne dane i što više vremena za sebe. Ukoliko želite napisati svoje iskustvo (potpisano inicijalima) koje bi i drugi mogli pročitati pošaljite na mail.
  Šaljem vam svima veliki zagrljaj, podršku i ljubav  <3
  Maja 🙂


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook