Izvještaji nakon tretmana 2016

  2016
  27.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 176 prijavljenih.

  Danas se radilo na otvaranju srčane, otpuštanju težine, proširenju svijesti i uzemljenju svjesnosti. (Šesta čakra, srčana i druga)

  Okrenite se prema sebi u potrazi za ljubavlju. Osjetite ju kao vlastito prihvaćanje i iscjeljenje. Priznavanje trenutnog postojanja priznavanje je vaše cjelokupnosti. Dopuštanje vlastitog protoka moguće je tek pogledom u taj protok.
  Omogućite si da vam pogled bude na unutra, da vas vanjske okolnosti ne ometaju pri tom.
  Probajte svaki dan pronaći vrijeme za sebe, kako bi napravili meditaciju, tretman, kako bi bili u vlastitom društvu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme osjećajte disanje. Zatim osjetite/vizualizirajte kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe, kako dolazite u sve veći i veći kontakt sa svojom svijesti. Samo stavite namjeru da se u tretmanu otpuštaju sve stvari koje vas pri tom blokiraju, a vi samo dišite i budite svjesni sebe.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Mir, ljubav, svijest.. dozvolite si to.. budite.. mir, ljubav, svijest..

  🙂

  20.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 166 prijavljenih.

  Na početku se radilo energetsko čišćenje cijelog tijela i balans. Nakon toga radili smo na staničnom nivou, transformaciji starih obrazaca i otvaranju prema višoj svijesti, novoj energiji koja nas obavija.
  Glava, kičmeni stup, zdjelica te protok kroz cijelo tijelo.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te posvijestite disanje. Nakon nekog vremena osjetite kako se u tretmanu dešava energetsko rastvaranje u svakoj vašoj stanici, kako se transformirate na najdubljem nivou. Osjetite kako vas nosi unutrašnji val promjene.
  Na kraju tretmana uzemljite se na način da dobro posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Svaki dan kada se ustanete pozdravite svoj život i sebe u njemu, samo zastanite na trenutak i osjetite da ste živi. To ponavljajte nekoliko puta na dan, pozdravite sebe, svoj život, zahvalite mu se na prilici. Osjetite kroz dan koliko su svaka osoba i svaki događaj tu baš za vas, da vam pruže za vas najvažnija iskustva.

  I osjetite sebe kao transformatora, osjetite svoj potencijal, snagu, dopustite si razvijati se, dopustite si promjenu. Gledajte na sebe kao na val koji sasvim lagano klizi, noseći u sebi strast cijelog mora.

  🙂

  13.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 177 prijavljenih.

  Na današnjem tretmanu puno se radilo na gornjim čakrama i širenju svijesti, a zatim na pročišćenju energetskih tijela te harmoniji svih vaših dijelova.

  Vrijeme kao vaš oblik praćenja prolaznosti često je stisnuto u vaš pretrpan kalendar izazivajući vam stres u svakodnevici. Prođite vašim kalendarom i zapitajte se da li je u njemu baš sve važno, da li baš sve to morate obaviti i to do određenog roka.. Da li će se desiti nešto strašno ako vaše “planirane proslave” za ove blagdane ne budu baš onakve kakve vi nastojite stvoriti.. Da li će se dogoditi nešto strašno ako svi ne budu imali poklone, baš onakve kakve vaš um misli da trebaju imati..
  Pitajte se da li vam je potreban ovaj cijeli stres?
  I što ćete nakon što ovi blagdani prođu?
  Da li ćete biti sretniji ili umorniji?

  Možda je ovaj mjesec baš pravi trenutak za spoj s prirodom, za jednu hladnu šetnju po šumi ili parku. Možda je ovo mjesec kada vaše međusobne posjete mogu kao poklon donijeti samo zagrljaj i pokoju riječ topline i podrške. Možda je ovo mjesec kada vaša pažnja može biti usmjerena na nekoga kome će malo vaše pomoći značiti puno. Možda je ovo mjesec kada se trebate smiriti, umiriti, primiriti, spojiti sa sobom i svojim životom. Možda je ovo mjesec kada se ne bi trebali izgubiti u vrtlogu blagdana kojeg sami stvarate.
  Zastanite što češće i zapitajte sami sebe kako ste? Šalica toplog čaja, šetnja, ugodan razgovor, opuštajući ili strastveni ples, društvo uz knjigu, razgovor s drvetom, posjeta starijima, pomoć slabijima.. sve su to stvari koje će u vama buditi protok, osjećaj pripadanja sebi i planeti.
  Pa kada završe ovi praznici nećete biti depresivni i praznih džepova već ćete s puno unutarnje mudrosti zakoračiti dalje.

  Ova Planeta ima svoje cikluse, mijene godišnjih doba, prolazak Mjeseca.. svi ti prirodni ciklusi popraćeni vašom pažnjom i usmjerenošću na širenje svjetla donijet će u vaš život mir i svjesnost.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite par trenutaka pozornost na disanje. Zatim osjetite kako se stup svjetla spušta iz Izvora svega što postoji u centar Planete, kako vas pročišćava i umiruje. Budite tako dok god vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje.

  Budite svjetlo, budite ljubav i dopustite da sve to dođe iznutra.

  🙂

  6.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 179 prijavljenih.

  Na današnjem tretmanu radilo se pročišćavanje energija, jačanje energije kičmenog stupa i svih živaca u tijelu, samim tim i energetsko jačanje svih organa. Radilo se na spoju s centrom Planete i Izvorom svega što postoji i širila se svijest te radilo na otvaranjima gornjih čakri.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i stavite namjeru da ste svjetlo. Zamislite da ste velika lampa koja svijetli i na van i na unutra. Dopustite da se u tretmanu radi pročišćavanje i iscjeljivanje svega što je potrebno, a vi samo svijetlite.
  Tako svijetliti možete po cijele dane, bez obzira na tretman.

  Trenutno je oko vas puno umjetnog svjetla, koje zgodno izgleda ali često odvlači pažnju od onog bitnog. Ponekad vas to umjetno svjetlo tako zaslijepi da niti ne primijetite što se stvarno događa oko vas i unutar vas.
  U ovo vrijeme “radosti i mira” kako volite to zvati pojačajte svoju pažnju, pojačajte svoju svjesnost. Ne budite zaslijepljeni, budite svjesni i svijetlite. Umjesto da jurite za prigodnim poklonima zastanite na trenutak i promotrite.. sebe, druge, svijet oko sebe. A zatim se umirite, svijetlite, budite ljubav i širite to okolo, po cijelo Planeti.

  🙂

  29.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 212 prijavljenih.

  Prožimanje sebe sobom kao priznavanje vlastitog postojanja..

  Pri tom se otpuštala prilijepljena teška energija, pročišćavale čakre i ostali dijelovi energetskih tijela. Širila svijest te iscjeljivalo fizičko tijelo.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smirite se na nekom mjestu, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Nakon nekog vremena usmjerite pozornost na srčanu čakru, njezin prednji i zadnji dio te osjetite kao da dišete kroz nju, kao da si dopuštate otpustiti sve terete, sumnje, težine, sve ono što je prerađeno i čeka biti otpušteno i pročišćeno. Ukoliko se pojave emocije samo ih promatrajte i otpuštajte, tretman će odraditi svoje, a vi nastojte ne raditi dramu već samo posvijestiti sve što se dešava, priznati kroz to sebi sebe. I ono što vam je ugodno i ono što nije. Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave te nekoliko trenutaka dišite osjećajući svoje fizičko tijelo.

  Budite Vi! Ništa više, ništa manje..

  🙂

  22.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 187 prijavljenih.

  Misao.. kao odraz osviještene ili neosviještene emocije.. prati pokretanje unutarnjih vibracija.
  U narednom periodu obratite pozornost na svoje misli.. da li su pozitivne, negativne, da li su pune brige, straha? Da li vam se neke misli periodično ponavljaju? Samo promatrajte što mislite. Da li možete odmah prepoznati svoj obrazac misli ili vam se čini da kroz vas istovremeno prolazi puno obrazaca?

  Zatim promotrite svoje osjećaje.. kako se osjećate? Što osjećate? Da li želite uopće sebi dozvoliti otkriti što osjećate?
  Cijelo to vrijeme samo promatrajte.. kao da ste dobili za zadatak nadzirati djecu, bez uplitanja, bez rasprave, samo ih nadzirete i promatrate..

  Na kraju dana smjestite se u udoban položaj, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Nakon nekog vremena stavite u sebi namjeru da ste spremni posvijestiti, transformirati, otpustiti sve one vibracije iz kojih su se tijekom dana krojile vaše misli. Nakon toga budite prisutni i ponovno promatrajte.
  Nakon što tretman bude gotov ili nakon što vam je dosta osjetite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave (dobro se uzemljite).

  Nekada će proći i nekoliko dana i vama će neke stvari postati jasne. Možda ne tijekom tretmana već u nekom neobaveznom trenutku. Bitno je da ste spremni pogledati u sebe, suočiti se sa svojim energijama, emocijama, sa svim onim što čeka biti osviješteno.

  Vi ste najvažnija knjiga koju trebate pročitati, najvažniji učitelj kojeg trebate sresti..

  Na kraju smo svi zajedno radili na svijesti Planete..

  🙂

  15.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 193 prijavljenih.

  Otpuštanja, protok, širenje svijesti..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), osjetite svoju prisutnost. Zatim u sebi pomislite “Što mi je najteže u ovom trenutku?”. Ono što vam prvo padne na pamet je to.. nemojte promišljati da li ste dobro shvatili. Zatim stavite namjeru da prihvaćate što god to bilo.. kao svoju lekciju, trenutno iskustvo. Osjetite kako se ta vibracija rastvara u vama, kako ju vi prihvaćate i samim tim otpuštate, transformirate. Osjetite kako postajete slobodni od svih tih emocija i vibracija koje su vam se pokazale u tom trenutku.
  Nakon toga osjetite svjetlost na području glave, kao da dopuštate svjetlosti da se širi kroz vašu glavu. Sjetite se da ste velika i snažna bića, da ste na proputovanju kroz ovaj život, da su sva vaša iskustva zapravo vaše najveće blago. Osjetite blagost prema sebi, ljubav, prihvaćanje.
  Zatim dopustite svjetlosti da se proširi kroz vaše cijelo tijelo, dopustite si biti svjetiljka koja svijetli vlastitu mudrost.

  🙂

  8.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 193 prijavljenih.

  Osjećaj slobode koji tražite da se stvori vanjskim okolnostima vrlo često biva izgubljen u svakodnevici pretrpanoj obavezama i umu pretrpanom mislima.
  Osjećaj slobode koji tražite nalazi se u spoju Izvora i centra Planete, spoju u kojem se i vi nalazite. Spoju koji donosi spokoj, mir, radost, prepuštenost, vjeru, ljubav, snagu. Spoju koji omogućava propuštanje energija, transformaciju, iscjeljenje, obnavljanje.
  Na današnjem tretmanu radili smo na širenju svijesti, otpuštanju nakupljenih i nepotrebnih energija te posvještavanju spoja s Planetom i trenutnom vlastitom inkarnacijom kako bi osjećali i živjeli svoju punoću.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje i neko vrijeme osjećajte svoje fizičko tijelo. Osjetite kako je živo, kako se u njemu svakog trenutka dešava jako puno procesa, jako puno promjena.
  Zatim osjetite kako se sa svojim tijelom nalazite na Planeti, kako ona ima svoju energiju. A kako je vaša Svijest povezana s Izvorom.
  Osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta svjetlosni stup koji prolazi kroz vas do centra Planete. Osjetite kako ste dio toga.. Svijest koja je trenutno inkarnirana, Svijest koja je na putovanju vlastitim iskustvima.
  Dopustite pri tom da se u tretmanu oslobađa sve što je potrebno te da se proširuje vaš osjećaj sebe, prisutnosti u trenutku. Na kraju posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave (uzemljenje).

  Na kraju smo svi zajedno radili na podizanju svijesti Planete.
  Budite svoji, budite svijest prisutna u tijelu koje poznaje i priznaje.

  🙂

  1.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 205 prijavljenih.

  Današnji tretman bio je usmjeren na oslobađanje donjih čakri (područje solarnog pleksusa – treća čakra, područje zdjelice – druga i prva čakra, noge) te otvaranje gornjih čakri (područje glave i grla – sedma, šesta i peta čakra).
  Kao što smo već više puta govorili trenutno se nalazite u razdoblju velikog pročišćavanja, kako Planete tako i vaših tijela. Često ta čišćenja dolaze uz nagla otpuštanja i posvještavanja, ostavljajući iza sebe nakupine energije koje u tom trenutku možda niste mogli potpuno otpustiti. Redovno energetsko čišćenje (možete ga zamoliti i kroz ovakav tretman, rečenica u uvodnom tekstu) može vam olakšati otpuštanje energija koje su ostale poput energetskog smeća u vašem sistemu.

  Misli.. promatrajte vlastite misli, samo ih promatrajte, nemojte “sudjelovati” u njima, nemojte ih svjesno pojačavati, samo ih promatrajte.. poput putokaza koji vam pokazuju iz kojih smjerova te misli dolaze. Zatim zamislite da otvarate prozor unutar sebe i da sve te misli puštate van. To možete napraviti nekoliko puta na dan.
  Na kraju dana pronađite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i stavite namjeru da ste spremni posvijestiti, transformirati i iscijeliti svu energiju iz koje su išle misli koje su vas pratile kroz taj dan. Tako ostanite dok vam je ugodno ili dok osjetite da tretman traje. Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.
  Što ćete više kroz dan posvijestiti svoje misli na način da ih promatrate, a ne vežete se za njih već ih “puštate kroz prozor” to će vam na kraju dana biti jasnije iz kojih energija one dolaze. Što ćete više dana to raditi to ćete jasnije unutar sebe osjećati koje to blokade vas sprečavaju da dođete u kontakt sa sobom, nakon toga lakše ćete se prepustiti oslobađanju i protočnosti.

  Budite svoji, svaki trenutak, bez obzira što se u svijetu dešava vi budite svoji. Ovaj svijet treba individualce koji osjećaju sebe, koji priznaju sebe, koji si dozvoljavaju promjenu.. tek nakon toga i ovaj svijet će moći priznati svoju promjenu, moći će podići svoju vibraciju.

  🙂

  25.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 208 prijavljenih.

  Strah, osjećaj nemoći, bespomoćnosti, dozvoljavanje protoka i širenje svjesnosti bile su teme današnjeg tretmana, svakom u onoj mjeri i na onaj način koji je bio za najviše dobro u tom trenutku.

  Dozvoljavanje unutrašnjem svijetlu da se širi, puštanje vlastitoj snazi da vas vodi, buđenje potencijala, širenje unutarnjeg znanja.. prisjećanje, bivanje, povjerenje.. ljubav, ljepota u svakom trenutku kroz sitnice koje vas okružuju.
  Kako bi vam se život pokazao u svoj svojoj raskoši, u svoj svojoj koreografiji, drami, sreći, patnji, veselju. Kako bi kroz sve to osjetili, prihvatili, transformirali kod koji se proteže kroz sve što vas okružuje. Kako bi postali više svoji, a manje od svijeta, više sebi jasniji, više protočniji.
  Kako bi pustili ljubav da djeluje na sve njene razne načine.
  Kako bi bili ljubav.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te se udobno smjestite, osjećajući nekoliko trenutaka svoj dah. Zatim unutar sebe stavite namjeru da ste spremni otvoriti se prema ljubavi, onoj nevezanoj, onoj iznad bilo koje osobe ili događaja, onoj koja se proteže kroz sve stanice vašeg tijela. Stavite namjeru da ste spremni ljubavlju iscijeliti sve svoje boli, patnje, sve svoje rane.
  Pustite da tretman odradi svoje, a za to vrijeme vi dišite s tom namjerom, promatrajte/vizualizirajte/zamišljajte kako se kroz vaše cijelo biće budi ljubav, kako vas osvjetljava iznutra, jača, pokreće, stavljajući vas u sadašnji trenutak, budeći svijest prema vlastitoj prisutnosti u ovom trenutku. Nakon što osjetite da je tretman gotov ili nakon što vam je dosta dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  🙂

  18.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 194 prijavljenih.

  Na današnjem tretmanu radilo se na pročišćenju i balansiranju gornjih i donjih čakri.
  Vrlo često sve ono što je jednostavno ne drži vam toliko pozornost kao komplicirane stvari. Zato što vaš um tražeći stalne izazove sve što je komplicirano smatra vrjednijim.
  Međutim vrlo često one najjednostavnije vježbe ukoliko se rade u kontinuitetu donose najviše propuštanja i opuštanja.

  Za naredni period vježba koja vam može pomoći održavati energetski protok i balans gornjih i donjih čakri (otvorenost i uzemljenje):
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) bez obzira da li možete neometano doma ležati ili ste usred posla. Tretman će pokrenuti dublje energetske procese. Za to vrijeme vi zamišljajte kako se iz Izvora svega što postoji spušta energetski stup svjetla, prolazi kroz vaše tijelo, izlazi na stopala i odlazi prema centru Planete.
  Ukoliko kroz dan što više puta obratite pozornost na taj protok na kraju dana osjećat će te se više svoji i energetski laganiji.

  Period u kojem se trenutno nalazite podiže unutar vas mnoga pitanja iz prošlosti, mnoge situacije s kojima ste se već susretali ili mnoge stvari unutar vas na koje prije niste željeli obratiti pozornost. Ovaj period vrijeme je velikog čišćenja, kako Planete tako i vas. Kako bi lakše prošli taj period izuzetno je bitno da održavate energetski protok, da budete svjesni da ste spojeni s Izvorom ali i da ste uzemljeni. Obraćanje pozornosti na vlastito postojanje gdje god se nalazili i što god radili omogućit će vam da sve ono što treba biti osviješteno, transformirano i otpušteno bude na najbolji i najlakši mogući način za vas u ovom trenutku.

  Ovo je vrijeme kada um treba smiriti, kada svjesnost treba pojačati, a to možete bivanjem u trenutku i priznavanjem sebi sebe bez obzira kako se osjećate. Priznavanje vlastitih osjećaja u tom trenutku ključni je korak za pokretanje.

  🙂

  11.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 201 prijavljenih.

  Širenje svijesti i oslobađanje energije bile su teme današnjeg tretmana.
  Svijest kao prisutnost u svakom trenutku vašeg postojanja u ovom tijelu. Kako bi se spojili sa svim svojim dijelovima i na pozornici vašeg života nastupali kao cjelina.
  Oslobađanje kao otpuštanje svih starih, nakupljenih i pokupljenih vibracija, energija.. svega onog što vas usporava, čini tromim, zavisnim, umornim i bolesnim.
  Podizanje vašeg cjelokupnog energetskog sistema kako bi u skladu s fizičkim tijelom živjeli najbolji i najsnažniji oblik vašeg trenutnog postojanja.
  Buđenje kreacije kroz bilo koji proces koji prolazite, kao kreacije životnog puta.

  Vježba koja vam može pomoći:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Osjetite područje glave (šesta čakra) te dišite kroz to područje (osjetite/vizualizirajte/zamišljate) te stavite namjeru da se sa svakim vašim udahom i izdahom s tog područja otpušta svaka energija koja je proizvod vaših pretrpanih misli te radi prostor za vašu svijest, intuiciju..
  Nakon nekog vremena takvu istu pozornost obratite na područje druge čakre (područje ispod pupka i iza lumbalni dio) te osjetite kako se sa svakim vašim udahom i izdahom oslobađa nakupljena energija koju proizvodi vaša briga te kako se širi vaša vjera i životna kreativnost. To isto radite neko vrijeme.
  Na kraju spojite ta dva dijela (područje glave i područje druge čakre) jednom svjetlosnom niti i osjetite kako se vaša svjesnost manifestira u vašoj zdjelici i kako vas to uzemljuje u ovom životnom trenutku, kakav god on bio. Kako bi vidjeli svoje lekcije, kako bi ih mogli odraditi i transformirati, proširiti svijest i podići svoju razinu energije.
  Za cijelo to vrijeme u tretmanu oslobađat će se i transformirati sve što je potrebno.

  Na kraju smo svi radili na podizanju svijesti na Planeti.

  🙂

  4.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 199 prijavljenih.

  Ljubav
  Što je to ljubav? To je tema koju možete probati pustiti da odzvanja unutar vas.
  Ljubav koja kroji svaku stanicu vašeg bića.
  Ljubav kao Izvor, kao točka prema kojoj se uvijek krećete, koja vas privlači svojim postojanjem.
  Ljubav kao emocija koju nastojite pronaći izvan vas, dok ju ne priznajete kroz svoje dijelove.

  Samo sjednite u tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na svoje disanje i promatrajte ljubav unutar sebe. Ukoliko vam je lakše možete ju vizualizirati kao sitne svjetlosne čestice koje prolaze vašim tijelom. Probajte ih promatrati/vizualizirati kroz cijelo tijelo. Za to vrijeme u tretmanu će se raditi na svim vibracijama koje vas sprječavaju da osjetite ljubav unutar sebe. Na kraju samo dobro posvijestite fizičko tijelo kako bi se uzemljili.

  Budite ljubav, dopustite si sjetiti se..

  🙂

  27.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 218 prijavljenih.

  Danas se radilo na energetskom protoku zdjelice i nogu, otvaranju gornjih centara (šesta i sedma čakra) prema svjesnosti te balansiranju energija.
  Briga koju stvarate razmišljajući o onome što vam se događa, o onome što se dogodilo i o onome što bi vam se moglo dogoditi radi smanjeni protok. Poput zaustavljanja cirkulacije u vašem fizičkom tijelu kada bi ste oko ruke ili noge jako stegnuli neki zavoj. Tada bi imali potrebu to skinuti jer bi prvo osjetili trnce, zatim nelagodu, a nakon toga više na tom dijelu ne bi osjetili ništa jer bi se cirkulacija jako smanjila. Nakon skidanja zavoja osjetili bi ste bol nakon što cirkulacija krene ali i to bi podnijeli lakše nego onaj osjećaj potpunog zaustavljanja i odumiranja nekog dijela tijela.
  Briga u energiji je poput tog zavoja. Malo se stegne pa opusti, onda ponovno stegne i tako ostane neko vrijeme, kada “više nije za izdržati” nešto se desi i vi se opustite, dovoljno da vašim tijelom ponovno proteče energija i dovoljno da se pripremite na novi ciklus briga.
  Kada bi posvetili pažnju svojim mislima vidjeli bi da one luduju na neke sasvim zanimljive načine. Ali ne uvijek i konstruktivne. Vrlo često one su poput malih kamenčića koje bacate ispred sebe dok hodate ljuteći se što se stalno popikavate.
  Kada počnete osvještavati svoje misli tada dolazite do shvaćanja da vam mnoge od njih rade težinu u energiji, da mnoge od njih su poput utega koje ste sami sebi objesili oko vrata. Tada imate izbor promatrati, osluškivati te neke od njih pretvarati u svjetlo. (Vježba ispod)
  Kada puno takvih nepotrebnih misli pretvorite u svjetlo dobit ćete bolji energetski protok te više prostora za neke nove, konstruktivne misli koje se onda stvaraju kao refleksija vaše intuicije, kao unutarnji znakovi koji vas vode za vas najboljim mogućim stazama u tom trenutku. Tada postajete manifestator, kreator upravo onog što osjećate da je za vas najpotrebnije u tom trenutku.
  Posvještavanjem misli, pretvaranjem u svjetlo onih koje su samo briga i ponavljanje činjenica koje vam ne trebaju u tom trenutku vi postajete svjesno biće koje igrajući igru koju si je dizajniralo koristi sve svoje resurse na najbolji mogući način.
  Vaš um, vaše misli moćni su kreatori kada su u suradnji i harmoniji s vašim ostalim dijelovima, iskoristite vlastite resurse na najbolji mogući način te postanite cjeloviti, biće koje ide najboljim mogućim stazama na najlakši mogući način osjećajući pri tom vlastiti puls života.

  Vježba:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Nakon što osjetite da ste se dovoljno opustili obratite pozornost na svoje misli. Njih ima puno i koliko god pozorno promatrali nećete ih moći sve poloviti ali one koje “ulovite” zadržite na trenutak i promotrite. Zapitajte se u sebi “Kako se osjećam s ovom misli?”. Pustite trenutak i promotrite svoje osjećaje. Ako oni nisu ugodni i ako u vama stvaraju brigu, nemir pustite tu misao u svjetlo, samo zamislite / vizualizirajte da se najednom samo pretvorila u svjetlo. Ukoliko vam je lakše možete je staviti u jednu svjetlosnu kuglu i onda pretvoriti u svjetlo, probajte na par načina dok ne otkrijete za sebe najbolji. Zatim promatrajte ponovno misli i izaberite novu te ponovite postupak.
  U početku činit će vam se da sve ide jako sporo ali u ovoj vježbi nema cilja, to nije takmičenje koliko ćete misli pretvoriti u svjetlo. Ova vježba služi kako bi posvijestili svoje misli i što vam one donose, a istovremeno u pozadini radi se tretman kako bi se transformirale vibracije koje potiču te misli.
  Nakon što vam ta vježba postane lakša možete ju raditi cijeli dan, što god radili i gdje god se nalazili samo budite svjesni sebe, trenutka i vlastite prisutnosti i tu i tamo “ulovite” neku misao. Ukoliko ulovite neku od koje se osjećate ugodno posvijestite taj osjećaj i zahvalite mu se. A kada ulovite neku koja donosi brigu i neugodu pretvorite je u svjetlo.
  Nakon nekog vremena bit ćete puno bolji u prepoznavanju vlastitih misli i nedopuštanju brige da vas vodi po svijetu već vašoj svijesti da vam otkriva najbolje puteve.

  Na kraju smo svi zajedno radili na širenju svijesti na cijeloj Planeti.

  🙂

  20.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 191 prijavljenih.

  Opustite se, propustite se.. Vaša fizička tijela, kao i vaša energija stalno su u pokretu, stvaraju se i rastvaraju. U stalnoj su transformaciji, to je vaše prirodno stanje.
  Kada vam se počnu dešavati stvari koje vam se ne sviđaju vi se zgrčite.. i energetski i fizički te tako radite zastoje energije.
  Budite protok. Ako vas nešto boli budite protok i propustite bol, ako ste nesretni budite protok i propustite tugu, ako ste sretni budite protok i propustite sreću. Budite protok, to je vaše prirodno stanje. Tada će sve ono što treba ući u vaš život lagano doploviti, a sve ono što treba otići iz vašeg života lagano otploviti.
  Ukoliko vi to “ne želite” te se opirete promjenama jako gušite i stopirate svoju energiju. Tada vam se podižu teške emocije koje zagušuju i vaš um. Ako pritom uđete i u dramu sve postane teže. A na sebe pri tom lijepite i teške energije oko vas.
  Ako se prepustite i opustite u sebi brže ćete uvidjeti kojim putem ploviti i gdje je najbolje skrenuti, osjetit ćete kada je najbolji trenutak, ne onaj koji će vam um govoriti već koji će vaša duša pokazati.

  Puno se radilo na protoku energije, odblokiravanju, širenju svijesti. Kao što i sami znate ovo su izazovna vremena, nemojte si još više otežavati, budite dobri prema sebi i dopustite si protok. Sve nakon toga samo će kliziti nošeno vjetrom vašeg unutarnjeg povjerenja. Ponekad je potrebna oluja da bi priroda nakon toga zablistala u novom sjaju.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Isključite sve što bi vas moglo ometati, ostavite vrijeme za sebe pa makar imali “samo pet minuta”, neka to bude onda baš vaših pet minuta. Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), pustite da tretman odradi svoje, a vi samo budite. Što god osjećali prihvatite i budite. Ako se osjećaji počnu mijenjati i to prihvatite. Ukoliko vas misli okupiraju prihvatite i misli ali ih otpustite, usmjerite se na disanje i dalje budite. Budite dobri i blagi prema sebi.
  Na kraju zahvalite se sebi što ste proveli svjesno vrijeme sa sobom i krenite dalje.

  🙂

  13.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 187 prijavljenih.

  Širenje svijesti i povjerenje u sebe bile su teme večerašnjeg tretmana. Na kraju smo se spajali s centrom Planete kako bi pomogli širenju svijesti.
  Vrijeme u kojem se trenutno svi nalazimo izuzetno je izazovno i za pojedinca i za kolektiv. Međutim razrješavanje kolektivne svijesti kreće od razrješavanja pojedinačne svijesti.
  Stoga što prije osjetite da ste vi pokretač koji utječe na stvari oko sebe prije ćete osjetiti moć manifestacije u vlastitom životu. Ali ne one koja ide iz uma već one koja ide iz svjesnosti, stavljajući pred vas sve ono što vam je potrebno u tom trenutku kako bi ste rasli dalje i razvijali se.

  Svaki put kada vas uhvati ljutnja vratite pažnju na sebe, svaki put kada vas oblije sreća vratite pažnju na sebe, svaki put kada osjetite bol zbog događanja u svijetu vratite pažnju na sebe. Što više tokom dana vratite pažnju na sebe to ćete više prepoznati vlastite obrasce na koje trebate usmjeriti pažnju kako bi se transformirali i iscijelili.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Usmjerite pažnju na disanje, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) s namjerom proširenja svijesti te neko vrijeme samo dišite. Osjećajte svoje fizičko tijelo, podlogu na kojoj sjedite ili ležite te dišite. Nakon što ste dobro osjetili fizičko tijelo stavite namjeru disanja kroz energetsko tijelo. Nije bitno da li ga osjetite ili vidite vaša namjera pokrenut će energije u smjeru prepoznavanja vlastite energije. Ukoliko vam je lakše možete i vizualizirati svoju energiju. (*Disanje kroz energetsko tijelo znači usmjeravanje pažnje da niste samo fizičko tijelo već i energija).
  Tako budite dok god vam je ugodno, tretman koji ste zatražili na početku odradit će sve ono što vam je potrebno u tom trenutku.
  Zatim ponovno usmjerite pažnju na fizičko tijelo te ga posvijestite od vrha nožnih prstiju do vrha glave, kako bi ste se dobro uzemljili.

  Probajte do idućeg utorka više osjećati, a manje razmišljati, pričati, analizirati.. probajte osjetiti sebe i svoje postojanje, svijet oko vas, prirodu kada se u njoj nalazite. Budite bivanje u trenutku.

  🙂

  6.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 183 prijavljenih.

  Osjećaj vlastite vrijednosti vrlo često urušava se ukoliko vi smatrate da niste dovoljno dorasli situaciji, da ste manje vrijedni od onog što se od vas očekuje.
  Međutim osjećaj vlastite vrijednosti direktno je povezan s vlastitim poštivanjem sebe i vlastitim parametrima.
  Svatko od vas jedinstven je i poseban po upravo onoj vibraciji koju ste izabrali dolaskom u ova tijela. Svatko u sebi nosi dio težine i dio lakoće koji zajedno tvore vaš unutarnji ples.
  Stoga uspoređivanje sa svojom okolinom stvara konstrukcije u umu, koje zatim mogu dovesti do osjećaja manje vrijednosti.
  Jer vaše društvo strukturirano je na način određenih parametara dobrog i lošeg, prihvatljivog i neprihvatljivog.
  Ali jedini parametar po kojem bi ste se trebali ravnati je onaj vlastiti, onaj u vama kojeg ste sami izabrali kako bi ste se suočili točno s onim situacijama koje vam trebaju za učenje i rast.

  Stoga sljedeći put kada se nađete u situaciji gdje ćete početi osjećati neki svoj “nedostatak” ili osjećaj manje vrijednosti zastanite i zapitajte se iskreno “Što ja mislim o ovoj situaciji? Što ja mislim o sebi u ovoj situaciji?”. Oni prvi unutarnji odgovori koji dođu pokazat će vam iskren odgovor, onaj duboki koji dolazi iz vaše vibracije. Odmah ćete prepoznati vlastitu lekciju. Sve ono kasnije što vaš um počne pričati konstrukcije su koje se temelje na egu i usporedbama sa svijetom.

  Onog trenutka kada si priznate vlastitu savršenost, baš takvi kakvi jeste počet ćete u ovom svijetu funkcionirati lakoćom onoga koji poznaje vlastite puteve i prepoznaje sebe u sebi.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u sebe. Što god pri tom osjetili prihvatite, bez obzira da li se radilo o težini ili lakoći.
  Zatim stavite jasnu namjeru da ste spremni živjeti sebe, onakvi kakvi jeste, onakvi kakvi ste sebi potrebni da bi savladali vlastite lekcije. Zatim pustite da tretman odradi svoje, a vi budite u sebi, dišite i prihvaćajte se.
  Nakon što osjetite da je tretman gotov ili vam je dosta posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave i na taj način se uzemljite.

  Budite svoji, budite ono što jeste, to je trenutak življenja vlastite slobode te najlakši mogući način za savladavanje svih životnih izazova koje ste sami izdizajnirali.

  🙂

  30.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 172 prijavljenih.

  Svjesnost – prvo što mnogi pomisle kada čuju tu riječ je meditacija, kontemplacija, yoga ili bilo koji drugi oblik mirovanja i bivanja u tišini.
  Ali svjesnost je puno više od toga. Djelovanje kroz svjesnost čini svjesnost najzabavnijom disciplinom u ovom svijetu. Jer zahtijeva prisutnost, opuštenost, hrabrost, volju za djelovanjem, kontakt s emocijama, mir u mislima.. što dovodi do tog vrlo zabavnog trenutka, a to je djelovanje iz svjesnosti. Zabavnog poput igrice koja nakon povučenog poteza pokazuje neke nove puteve. Što je potez povučen svjesnije to su putevi lakši, prohodniji, privlačniji, na svjesniji način usmjereni prema cilju.

  Vi ste svjesnost. Svi vaši dijelovi koji vam se sviđaju ili ne sviđaju iskreirani su iz vaše više svijesti u potpunoj svjesnosti. Upravo stoga apsolutno su savršeni.
  Kada prihvatite tu činjenicu shvatit ćete da se nalazite u vrlo zabavnoj igri, koju ste sami iskreirali, s najboljim mogućim dijelovima koji su vam potrebni za igru.
  Shvatit ćete da ste apsolutni pobjednik već pri samom rođenju.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje.
  Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite svjetlosnu bijelu kuglu na području šeste čakre (iznad očiju, centar glave) te neko vrijeme dišite kroz nju. (Disati kroz nju znači usmjeriti svoju pozornost na tu kuglu). Stavite jasnu namjeru da ste spremni širiti svoju svjesnost, biti prisutni u sebi i trenutku.
  Tretman će raditi na svim vibracijama koje vas sputavaju u tome.
  Nakon nekog vremena zamislite istu takvu kuglu na području druge čakre (ispod pupka) te neko vrijeme dišite kroz nju. Stavite jasnu namjeru da ste spremni uzemljiti svoju svjesnost te živjeti svjesno.
  Zatim osjetite kako se te dvije svjetlosne kugle spajaju svjetlosnom niti te osjećajte njihov protok.
  Osjetite kako ste svjesni i kako ste u stanju svjesno doživljavati svoj život te svoje djelovanje u njemu.
  Kada osjetite da je tretman gotov ili da vam je dosta dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha glave do vrha nožnih prstiju.

  Igrajte svoju igru, živite svoj život, živite ga svjesno, s prisutnošću u svakom trenutku. Budite mir, budite ljubav, budite svoji.

  🙂

  23.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 186 prijavljenih.

  Transformacija – prihvaćanje sebe u trenutku.
  Vaša transformacija dešava se svakodnevno. Svake sekunde vašeg života vi se nalazite u transformaciji.. i onoj fizičkoj i onoj energetskoj.
  Neke transformacije podržavate, neke odbijate, od nekih se skrivate, za neke se pravite da ne postoje. Ali one postoje, svaki trenutak. Vi ste jedna stalna transformacija.
  Vaš jedini zadatak je prihvatiti sebe kroz svaki vaš trenutak, samim tim prihvatiti vlastitu transformaciju.
  Vrlo se često u sebi molite da vam se nešto desi. Tada jako, jako mislite na to, želite to, osjećate kako bi moglo biti kada bi tako bilo, svoje cijelo biće usmjeravate prema tome.
  Ali kada se energije počnu prema tome kretati vi ih zaustavite. Jer vi bi ste željeli ono na kraju, ono što vi vidite kao cilj, ne biste pri tom voljeli biti na putovanju prema tamo, to bi preskočili.
  Međutim vrlo često točka na kojoj se nalazite i točka u kojoj želite biti između sebe imaju putovanje koje možda nije najugodnije, najtoplije i najsunčanije. Koje donosi ponekad i bol, patnju, tugu, strah. Ali to je i dalje putovanje prema točki koju toliko silno želite.
  Jer upravo na tom putovanju vaše vibracije koje ste donijeli kako bi ste ih transformirali najaktivnije su, donose najviše učenja, ponekad kroz radost, ponekad kroz tugu. Sjetite se da i jedno i drugo samo su emocije.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme pratite svoj dah. Zatim usmjerite svoju pozornost na sebe, samo se promatrajte, osjećajte, bez obzira kako se osjećali u tom trenutku, nemojte “namještati rezultat” :).
  I tada vizualizirajte svoju transformaciju. Netko će osjetiti energije, netko će nešto i vidjeti, nemojte se vezati za te stvari, samo ih promatrajte. Ali vaša namjera je podržavanje vaše transformacije. Promatrajte kako ste stalno u unutarnjem pokretu, vaše stanice umiru i rađaju se, vaša energija se transformira. U sebi kroz dah podižite osjećaj povjerenja da je vaša transformacija upravo savršena za vas. Samo si dopustite osjećaj povjerenja da ste vi Svjetlosno biće koje vrlo dobro unutar sebe poznaje sve puteve, sve ono što mu treba i što je potrebno transformirati. Kao da si dopuštate spoj sa svojim vlastitim višim dijelom, višom sviješću.
  Za to vrijeme tretman će odraditi sve što je potrebno i kada osjetite da je gotovo ili vam je dosta usmjerite svoju pažnju na svoje fizičko tijelo i kako bi ste se dobro uzemljili osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Sjetite se da ste transformacija i da nema smisla da sami sebi stavljate prepreke. Budite si najbolja moguća podrška, tada će vam cijeli Svemir biti širom otvoren.

  🙂

  16.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 179 prijavljenih.

  Zauzimanje za sebe počinje u vama. Nije potrebno hodati uokolo i “boriti” se za sebe, potrebno je prvo sebi priznati vlastito postojanje, sebi izjaviti ljubav, sebi poslati podršku, osjetiti svoju snagu.
  Kada to napravite, kada se na taj način spojite sa sobom onda cijeli vaš sustav prepoznaje situacije koje su u harmoniji s vama i situacije koje vam ruše snagu i nisu baš najbolji izbor za vas u tom trenutku.
  Kada ste u sebi, sa sobom, vaš izražaj snažan je, a mekan, harmoničan, nema svađe niti nasilja, vi klizite koracima prisutnosti kroz svakodnevicu i energije oko vas plešu ples s vašim postojanjem.
  Svaki vaš izražaj tada nosi vašu mudrost, sve ono što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.
  Tada to možete osjetiti i prema drugima, možete osjetiti njihovu bol, njihovu patnju, njihovu radost, njihovu sreću.. baš kao i svoju. Kroz suosjećanje prema sebi i drugima nestaje okrivljavanja, ostaje samo priznavanje.. sebe, trenutka i svega onog što je vaša lekcija.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te nekoliko trenutaka usmjerite pozornost na svoj dah. Zatim svoj fokus usmjerite na područje srčane čakre i osjetite (vizualizirajte, zamislite) kako se na tom području stvara jedna svjetlosna kugla. Osjetite kako dišete kroz tu kuglu i kako sa svakim dahom tonete sve dublje u nju, u tu svjetlost.. Tretman će pri tom otpuštati vibracije, raditi harmoniju, ako vam se počnu pojavljivati neke slike, emocije samo ih promatrajte, bez analize.
  Kada utonete dublje u tu kuglu u sebi osjetite (probudite) ljubav prema sebi, osjetite kao da se grlite i šaljete utjehu, zaštitu, prihvaćanje kako bi se budila vaša snaga, kako bi osjetili sebe u balansu, protočnosti, harmoniji..
  Kada vam je dosta svoj dah usmjerite na cijelo tijelo, osjetite svoje tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave, kako bi se dobro uzemljili.

  Dozvolite u sebi protok, osjetite se kao rijeku koja teče u harmoniji. Tada će i cijeli vaš život pratiti taj tok, taj sklad, na način koji je za vas najbolji.

  🙂

  9.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 174 prijavljenih.

  Stabilnost vašeg fizičkog tijela, vašeg uma, vaših emocija, vaše energije.
  Stabilnost kao pokazatelj harmonije kojoj dopuštate da plovi vašim bićem.
  Stabilnost kao rezultat vlastite opuštenosti koja ide iz prihvaćanja i otpuštanja,
  svega onog što vam više ne treba, svega onog što je postalo otežavajuće,
  iza čega se skrivate i zbog čega se ne krećete..
  Stabilnost kao prihvaćanje vlastite akcije u smjeru unutarnjeg i vanjskog pokreta.
  Pokret kao rezultat prihvaćanja puta po kojem se najlakše kreće.
  Pokret potaknut ni manje ni više nego vlastitom istinom. Onom koja je kod svakog
  drugačija, a u srži tako jednaka.
  Stabilnost kao izraz slušanja svega onog što vam vaše biće govori. Sviđalo se to vašem
  umu ili ne.. ako pitate srce ono će vam odmah odgovoriti, znat ćete..
  Stabilnost kao odraz snage, kao odraz vjere u sebe.
  Stabilnost koja proizlazi iz poštivanja drugih i sebe.
  Poštivanja cijelog svijeta..

  Na kraju se radilo na podizanju svijesti cijele Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite.
  Zatim zamislite jednu svjetlosnu kuglu u centru vaše glave (šesta čakra) i jednu svjetlosnu kuglu u centru vaše zdjelice (druga čakra).
  Osjetite kako se svjetlosna zraka koja ide iz Izvora svega što postoji spušta i prolazi kroz vrh vaše glave (sedma čakra), prolazi kroz kuglu u vašoj glavi, kroz vaše tijelo, kroz kuglu u vašoj zdjelici i zatim kroz noge sve do centra Planete. Vraćajte pažnju na disanje i podržavajte osjećaj te zrake.
  Tako ostanite sve dok vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje. Na kraju posvijestite fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave, kako bi se dobro uzemljili, nekoliko trenutaka osjećajte fizičko tijelo, kao da se spajate sa svim dijelovima svog fizičkog tijela.

  Budite svoji, koliko god je to na trenutke teže ipak je lakše od raznih uloga koje pokušavate živjeti. Dopustite si vrijeme sa sobom kako bi osjetili što želite, što se to pokazuje u vašim dubinama. I ne brinite, kada otkrijete dolazite u harmoniju, stabilnost. Tada ste i u harmoniji s energijama oko vas, tada cijeli taj energetski životni ples ulazi u suradnju s vama, donosi, odnosi, rasprema, posprema, harmonizira, manifestira, stvara, kreira.. sve ono što je vama potrebno.

  🙂

  2.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 163 prijavljenih.

  Otpuštanje – jedna od korisnijih navika. Hodanje bez tereta, samo sa svjesnosti i prisutnosti u sada.
  Ali i izazov.. jer vas tjera da odustanete od svih onih koncepata i obrazaca za koje se tako čvrsto držite. Kako bi preživjeli. Očekivanja koja stavljate pred sebe na prvi pogled izgledaju kao motivacija, međutim oni su poput kamenja u džepovima dok plivate.
  Kako bi osjetili vlastiti protok u svom životu prvo morate dopustiti vlastiti protok unutar sebe. Bez nametanja pravila kako bi to trebalo izgledati, s povjerenjem da ste kao svjetlosno biće dovoljno mudri da bi se doveli u balans.
  Da bi tu mudrost susreli potrebno je osluškivanje. Ne ono vanjsko, već osluškivanje koje je usmjereno na unutrašnjost. Kroz dan, kroz situacije, kroz razgovore, kroz prirodu, kroz tišinu, kroz mir..
  Dopustite si upoznati se, kako bi vaše kretanje postalo lakše i protočnije.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite par trenutaka pozornost na disanje. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe.
  Zatim ispred sebe osjetite / vizualizirajte / zamislite jednu svjetlosnu kuglu. I dalje nastavite s dahom tonuti u sebe, a svaku misao koja vam zasmeta, svaku energiju koju unutar sebe osjetite, a neugodna je, svaka bol koja se pojavi.. samo ih sve otpravite u tu svjetlosnu kuglu, neka ih ona preoblikuje u svjetlo. Radite vježbu koliko god vam je ugodno i nemojte se iznenaditi ako ćete za vrijeme vježba imati još više misli i unutarnjeg ometanja. To je kao da dodirnete talog koji se onda uzburka u čaši. Međutim vremenom počet ćete sve manje čuti misli i ometanja, a sve više vlastitu tišinu. Koja govori, pokazuje, usmjerava..
  Za to vrijeme u tretmanu će se oslobađati sve što je u tom trenutku potrebno biti oslobođeno.
  Na kraju svjedočite (vizualizirajte, zamislite, osjetite) kako ta svjetlosna kugla odlazi u Izvor svega što postoji, osjetite svoje tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave (uzemljenje) te otvorite oči.

  🙂

  26.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 170 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – POTRAGA ZA SOBOM, ŠIRENJE SVIJESTI.

  Područje trbuha i zdjelice bila je mapa potrage za sobom, a područje šeste, glava, vrat, kralježnica širenje svijesti.
  Iako je svijest širok pojam, to je prvenstveno kontakt sa sobom. Jer u samom vašem centru krije se centar vašeg svemira i kao takav sadrži sve one informacije za kojima tragate.
  Danas smo uronili u područje trbuha, zdjelice, kako bi se susreli sa svim onim potisnutim emocijama, svim onim što ste duboko zakopali u nadi da će nestati. Otkopavali smo i otpuštali sve ustajale energije, oslobađali sve stisnute vibracije i pjesnički rečeno umirivali strahove. Kako bi se vaše vibracijsko tijelo dovoljno smirilo da unutar sebe osjetite harmoniju i spoj sa sobom. Nakon toga sve ostalo dešava se samo. Spoj sa sobom, onaj istinski kontakt s vlastitom dušom i doživljaj sebe kao cjeline donose trenutnu promjenu u vašem pogledu na sebe, vašem doživljaju sebe te vašim prepuštanjem sebi i životu. Povjerenje koje proizlazi iz mape i puta koje susretnete unutar sebe donosi trenutno olakšanje, a svi daljnji događaji poprimaju neki sasvim novi smisao.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite par trenutaka na disanje, kako bi se uveli u mir koliko god je to moguće u tom trenutku.
  Zatim stavite namjeru da ste spremni susresti svoj centar, da ste spremni doživjeti svoju cjelovitost. Dahom se polako spuštajte (ili osjetom ili vizualizacijom) u svoju srčanu čakru. Zamislite da ulaskom u nju pred vama se rasprostire put. On je potpuno siguran i vi krećete polako hodati (trčati, letjeti, kako god želite) po njemu. Hodajte po njemu, promatrajte okolinu, promatrajte da li ćete nekog sresti (svi koje sretnete mogu donijeti simbolično neku poruku), promatrajte svoje osjećaje. Sve dok ne dođete do kraja.
  Na kraju puta stavite namjeru da ste spremni doživjeti vlastito iscjeljenje i širenje svijesti koliko je to moguće u ovom trenutku te osjetite kako u tom centru se širi svjetlost koja vas u potpunosti prožima. S tom svjetlošću i sa zahvalnošću prema sebi vratite se u osjet svog vlastitog fizičkog tijela. Neko vrijeme samo dišite i osjećajte, zatim se osjetite od vrha nožnih prstiju do vrha glave i tek kada ćete u potpunosti osjećati vlastito fizičko tijelo (uzemljenje) otvorite oči.
  S obzirom da ćete na početku vježbe zatražiti tretman sve što je moguće otpustiti u tom trenutku otpustit će se. Idite bez očekivanja, zapisujete možda najzanimljivije stvari nakon vježbe te ju ponovite barem nekoliko puta.

  Let kroz sebe najbrži je i najzanimljiviji let koji si možete priuštiti.

  🙂

  19.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 181 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – BUĐENJE, ŠIRENJE SVIJESTI, HARMONIJA.

  Osjetite sebe u svakom trenutku, budite nijemi promatrač vlastitih poteza, iz njih možete iščitati puno toga. Dopustite svojoj svijesti da vas vodi, najboljim putevima. Budite, dišite, budite prisutnost.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Neko vrijeme samo dišite, a zatim osjetite kako iz Izvora svega što postoji dolazi svjetlosna zraka koja ulazi u vas kroz vašu krunsku čakru (vrh glave), prolazi cijelim vašim tijelom i izlazi kroz stopala u centar Planete. Stavite namjeru da ste spremni živjeti svoju prisutnost na najbolji mogući način za vas u ovom trenutku.
  Tako ostanite dok god osjećate da se tretman dešava ili dok vam je ugodno.

  Vaš život kroz vaš najprotočniji oblik vrlo često nije u skladu s onim što vaš um zamišlja i želi, ali je u skladu s osjećajem opuštenosti, prepuštenost i unutrašnjeg mira.

  🙂

  12.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 172 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – USAMLJENOST.

  Samoća je izraz koji se koristi za stanje kada niste u kontaktu sa sobom. Tada vaš um osjeća izolaciju unutar vašeg bića i stvara logičan zaključak zbog čega se tako osjeća. Obično je to nedostatak društva.. ljubavnog, prijateljskog, obiteljskog.. nekog određenog ili neodređenog.
  Tada vaš um smatra da ima dva izbora. Jedan je ostati u toj izoliranosti i patiti, a drugi je pronaći društvo… i opet patiti.. jer u konačnici niti jedno društvo ne može vam zamijeniti osjećaj kontakta sa sobom.
  I postoji treći izbor, a to je da se potrudite doći u kontakt sa sobom. Nakon toga i svako društvo uokolo vas bit će vam ugodnije.. jer vi ćete se osjećati dobro sa sobom, a samim tim i sa svakim uokolo vas koga izaberete za društvo.

  U ova tijela dolazite sami, iz ovih tijela odlazite sami. Na tom putu svoje “zemaljsko vrijeme” provodite s drugima. Ali i vi i oni tu ste kako bi nešto naučili, kako bi došli do novih iskustava, kako bi proširili svoju svijest. Vaša međusobna igra, suživot služi kako bi jedni drugima pomogli susresti se s vibracijama na kojima trebate raditi. Stoga sljedeći put kada bude promatrali, razmišljali o svojim bližnjima gledajte ih kao učitelje, svega onog što vam je potrebno..
  Nekada je to učenje radosno, lagano, nekada teško i bolno ali jedno bez drugog ne bi moglo postojati. U ovoj dimenziji radost i tuga samo su “dvije strane iste vibracije”.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, udobno smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim usmjerite pozornost na dah i neko vrijeme samo dišite. Zatim osjetite područje druge čakre (područje ispod pupka i iza lumbalni dio) i zamislite da dišete kroz to područje (možete zamisliti da dišete kroz cijelu svoju zdjelicu). Nakon toga stavite namjeru da ste spremni osjetiti sebe kroz to područje, da ste spremni otpustiti svaku bol koja vam magli vid i prigrliti svaku radost od koje možda bježite. Nakon što je tretman gotov (20-30min), zamislite da dišete kroz svoje cijelo tijelo, zamislite kako bijela svjetlost ispire vaše cijelo tijelo i stavlja vas u harmoniju. Na kraju osjetite tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave, kako bi se dobro uzemljili.

  Vrijeme provedeno sa sobom najbolje je uloženo vrijeme jer donosi jasnoću misli i lakoću postojanja. Sve boli i tuge koje pri tom osjetite samo su tu kako bi se otpustile, kako ih ne bi više nosili dalje.

  🙂

  5.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 161 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OTPUŠTANJE OSJEĆAJA KOJI OSTAJU NAKON GUBITKA / ŠIRENJE SVIJESTI.

  Bilo koja vrsta “gubitka” podiže ne samo trenutnu bol već i sve one boli koje niste u prošlosti isprocesuirali.. bez obzira da li se radi o sadašnjem životu ili nekom prošlom. Te vibracije mogu dugo vremena biti duboko zakopane, skrivene te prepoznate i razotkrivene tek kod događaja koji u vama podiže osjećaj gubitka.
  Bez obzira da li se radi o smrti bliske osobe, emotivnom gubitku, materijalnom gubitku svi oni mogu pokrenuti iste vibracije. Ukoliko dopustite trenutku da vas uči, ukoliko dopustite sebi prepoznati i propustiti svoje osjećaje taj događaj za vas postaje putokaz za daljnje korake.. učeći vas, zapisujući u vama iskustva po koja ste došli.
  S druge strane skrivanje od emocija, zakopavanje osjećaja dovodi do mogućnosti privlačenja nekog novog bolnog iskustva koje bi u vama trebao prizvati sve ono što ste zakopali. Stoga bježanje od vlastitih emocija zapravo je samo trčanje u krug gdje pri sljedećem susretu dočekujete isto ono od čega ste pobjegli, samo nešto umorniji.

  Vježba koja vam može pomoći kako bi svjesno otpuštali bilo kakav osjećaj gubitka:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje. Neko vrijeme samo dišite kako bi ste se što više opustili, usmjerite pozornost na svaki udah i izdah. Zatim u području srčane čakre zamislite jednu zelenu svjetlosnu kuglu. Dopustite da se ona stvori u području vaše srčane čakre (osjetite / vizualizirajte / zamislite), a zatim ju izbacite ispred sebe te dopustite da se poveća. Sada promatrajte unutarnjim vidom (usmjerite pozornost ili osjećaj) tu kuglu i u sebi recite “Što je to što nisam do sada otpustila(o), što je unutar mene ostalo neprežaljeno, zbog čega osjećam bol, gubitak?”. I zatim samo promatrajte, budite prisutni. Neki će unutarnjim vidom vidjeti u kugli poruke, neki će ćuti nešto, neki će samo osjećati. Što god od toga doživjeli dizajnirano je za vas. Nemojte se pitati da li umišljate jer tako zaustavljate proces i uključujete um, samo budite promatrač.
  Kada sve prestane ili kada osjetite da ste sve vidjeli, čuli, osjetili dopustite / vizualizirajte / zamišljajte kako se svjetlost iz Izvora svega što postoji spušta na tu kuglu i kako sve što je unutar kugle pretvara u svjetlost, a zatim kako se kugla pretvara u svjetlosnu bijelu kuglu. Zatim joj dopustite da se smanji i vrati u vašu srčanu čakru.
  S obzirom da ste na početku zatražili tretman i s obzirom da ste u sebi pokrenuli namjeru da ste spremni na otpuštanje sve će se desiti onako kako je potrebno, neki će doživjeti više, neki manje, ali to nije važno. Ono što je jedino važno je vaša odluka da ste se spremni susresti sa svim onim još neisprocesuiranim stvarima unutar vas, kako bi živjeli svoju slobodu.
  Takvo otpuštanje može nakon tretmana trajati još nekoliko dana, a sa svakim novim tretmanom / vježbom vi samo pojačavate otpuštanja.

  Sjetite se da ste vi ti koji upravljaju svojim životom, za to je potrebna samo vaša odluka, spremnost je već unutar vas.

  🙂

  28.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVIJESTI / OTPUŠTANJE TUGE I BOLI.

  Područja na kojima se radilo – glava, vrat, kralježnica, zdjelica, srčana i protok kroz cijelo tijelo. Povezivanje šeste čakre (svijest) i druge (uzemljenje).

  Vrijeme u kojem živite zahtjeva stalnu prilagodbu. Ne samo onu tehnološku već i energetsku. Promjenom energije uokolo vas i vi ste primorani mijenjati svoje obrasce, transformirati vibracije, oslobađati svjesnost. U protivnom možete se početi osjećati zarobljeni u svom tijelu. Jednako je bitno proširiti svijest kao i spojiti se što kvalitetnije s energijom prirode, uzemljiti, tek u tom trenutku unutar sebe možete osjetiti opuštenost i balans.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smirite se na jednom mjestu, dovedite dah u smirenje i zamolite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Nakon toga osjetite kako se na području vaše šeste čakre formira jedna svjetlosna kugla koja u sebi sadrži vašu čistu svijest. Neko vrijeme samo dišite i osjećajte tu svijest kako se širi i jača, kako vas smiruje i spaja s vama koji ste bili i bit ćete i nakon ovog tijela.
  Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite svjetlosnu kuglu na području druge čakre, osjetite kako se unutra nalazi vaša snaga, vaš potencijal, sve ono što vi jeste u svojoj samoj srži. Neko vrijeme samo dišite i osjećajte svoju snagu kroz tu svjetlost.
  Zatim osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta jedan svjetlosni snop, ulazi u vas kroz vašu krunsku čakru (na vrhu glave), prolazi kroz vašu svijest u svjetlosnoj kugli u šestoj čakri, prolazi kroz vaše tijelo, zatim kroz snagu u svjetlosnoj kugli u drugoj čakri i spušta se kroz noge, stopala, sve do centra Planete.
  Ostanite tako osjećajući taj snop svjetla kako vas pročišćava (na početku ste zatražili tretman), kako vam podiži svijest, oslobađa snagu te uzemljava.
  Nakon što vam je dosta ili osjetite da bi trebali završiti samo usmjerite pozornost na svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave, par trenutaka samo dišite osjećajući svoje fizičko tijelo kako bi se dovoljno uzemljili te stabilno krenuli dalje.

  Promjena može biti teška ili lagana, može vam donijeti veliku buru ili mali povjetarac, može vas otpuhati, rastaviti pa sastaviti. Sve to može na trenutke biti izuzetno bolno.. ali kada bude gotovo, kada osjetite radost transformacije shvatit ćete da niti jedna promjena ne može biti toliko bolna kao ostajanje na mjestu.

  🙂

  21.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 180 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ENERGETSKO ČIŠĆENJE I PROTOK.

  Danas ćemo se osvrnuti na “osnove energetske higijene” 🙂

  Recimo da ste krenuli doma s posla, vani je kiša i prilikom izlaska stali ste u blatnjavu lokvu. Zatim ste otvarajući vrata svog auta bili poprskani od strane auta koji je upravo prošao pored vas. Sparkirali ste se pred kućom, izašli van te naletjeli na dobroćudnog susjedovog psa koji je upravo shvatio koliko vas voli, nakon što je svoju ljubav pokazivao obližnjoj blatnjavoj lokvi.
  Sada ste već potpuno mokri, blatnjavi i promrzli. Dolazite pred vrata i na tren osluškujete. Čujete svoje ukućane kako su raspoloženi i veseli, osjetite razne mirise koji se šire od večere (malo smo sve začarobirali kako bi vam dočarali doživljaj, poput reklama na televiziji :).
  Ulazite u stan, gladni ste i sretni da ih sve vidite. Izgrlite ih, ostavljajući na njima blatnjave fleke. Hodajući do stola ostavljate svuda otiske svojih stopala te sretno sjedate za stol, na jastuk koji počinje biti sve više mokar kako se vi cijedite po njemu. Grabite si juhu veselo razgovarajući s ukućanima, usput malo otresajući ono skoreno blato s ruku…
  Ili?
  Vjerojatno to ne izgleda tako.. 🙂
  Vjerojatno ste došli doma, viknuli svima “samo malo” te otišli u kupaonicu, a kada ste se presvukli i oprali pridružili se ukućanima na večeri.
  Vjerojatno.. 🙂

  Ova gore scena može se opisati na još puno načina, dodali smo malo dramatičnih efekata. Možda ste došli doma i nitko vas ne čeka niti išta miriši. Svejedno ćete se prvo oprati i presvući 🙂 Vjerojatno.. 🙂

  Međutim većina se vas, a da toga nije niti svjesna zapravo ponaša u skladu s ovom prvom, manje vjerojatnom scenom. Možda ne s kišom i blatom ali da s energijama.
  Sve je energija. Vi ste energija, stvari oko vas su energija, drugi ljudi su energija, događaji su energija. Sve ima neki svoj “potpis”, “vibraciju”.. i sve se relativno lagano lijepi jedno po drugom. Možete zamisliti kao da ste pomalo ljepljivi pa ste tijekom dana na sebe zalijepili razno razne stvari koje ste susreli i doživjeli. Tako je s energijama.
  Jedan posve običan razgovor u liftu s osobom koja je u tom trenutku nervozna ili ljuta ostavlja na vama malo te “uznemirenosti”. Svađa u kojoj možda niste sudjelovali, ali kojoj ste bili prisutni ostavlja na vama “tragove”. Susreti s osobama, događaji.. zatim vaše misli oko svega toga, vaše vibracije koje se ponekad kroz dan izmjenjuju da vi teško i pratite sve te emocije.. Sve to ostaje zabilježeno na vama.
  I sve to vi donesete doma..
  Ukoliko živite sami te vibracije vas uznemiravaju i osjećate se kao da ste “posao donijeli doma”.
  Ukoliko imate ukućane svi donesete svoje stvari i ponekad su sati potrebni da bi se međusobno izbalansirali, taman kada dođe vrijeme spavanju, a možda ni tada.

  Vjerojatno ste bili svjedokom histeričnog plaća malog djeteta u nekom trgovačkom centru. Djeca su još posebno osjetljiva na sve te energije i ono što se odraslima može čini kao malo veća gužva za dijete može biti ogroman šok. Nakon što mu postane previše ono se izražava na jedini način koji zna u tom trenutku, a to je plačem. Ukoliko roditelji nisu svjesni što se s djetetom dešava i ako ga ne uspijevaju smiriti, a nisu još obavili sve s popisa postaju nervozni. Tada dijete doživljava još veći šok jer nestaje i ono posljednje poznato uporište na koje se energetski može osloniti, a to su roditelji. Oni postaju energije koje mu ulijevaju uznemirenost isto kao i svi uokolo njega i dijete počinje doživljavati izuzetno veliki osjećaj nezaštićenosti i nervoze.
  E pa isto je tako i s odraslima..
  Ukoliko ste taj dan doživjeli neke neugodne situacije, a niste se “energetski očistili” vi ćete postajati sve više i više uznemireni, prizivajući sa svojom vibracijom još takvih situacija. Tada je moguće doći do onog što zovete puknuće, kada osjetite da vam je svega previše.

  Izlaz iz svega toga vrlo je jednostavan, ali zahtijeva vašu prisutnost u vlastitom životu i nešto veći kontakt sa sobom od onog kojeg ste možda do sada imali.
  Bez obzira što taj dan radili, bez obzira što vam se taj dan dešavalo napravite nekoliko puta kroz dan osnovnu energetsku higijenu. Vrlo je jednostavna i nakon što ćete ju nekoliko puta s namjerom napraviti pronaći ćete neki svoj način koji će vam biti najprihvatljiviji.
  Bez obzira što radili usmjerite pozornost na sebe i stavite namjeru da ste spremni otpustiti sve energije koje nisu vaše i koje ste po putu “pokupili”. Možete pri tom zamisliti kako stojite ispod bijelog energetskog slapa koji vas ispire ili možete zatražiti kao u tretmanu (rečenica u uvodnom tekstu) da vas se energetski očisti. Možete zamisliti jednu veliku svjetlosnu kuglu kako prolazi kroz vas i kako u sebe upija sve ono što nije vaše, što vam ne treba i što vas otežava. Ili možete zamisliti puno takvih svjetlosnih kuglica koje vas na brzinu ispiru. Pustite mašti na volju..
  Pri svemu je bitna namjera i prisutnost. S energijom je vrlo lagano upravljati, nakon nekog vremena pronaći ćete svoj najbolji način.

  To isto možete naučiti i svoje ukućane, prijatelje.. pa možda svaki ručak ili kavu s prijateljima započeti jednom brzom energetskom higijenom. Kako bi ostavili iza sebe sve nepotrebne terete te kako bi jedni druge osjetili za ono što jeste.

  Ukoliko to počnete sprovoditi redovno počet ćete biti osjetljiviji na energije i lakše ćete prepoznavati situacije oko vas, kao i sami sebe.
  Uz to imat ćete bolji energetski protok pa samim tim se i lakše suočavati s onim što je istinski važno, sa sobom i svim onim dubokim vibracijama koje čekaju na vašu pažnju, transformaciju i iscjeljenje.

  🙂

  14.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 217 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ VLASTITE VRIJEDNOSTI.

  Radilo se na pročišćavanju, transformaciji, iscjeljivanju, otpuštanju vibracija koje se nalaze ispod događaja u kojima ste se pogubili, u kojima ste se osjećali napušteno, prevareno, izgubljeno.. koji su na vama ostavili trag u osjećaju manje vrijednosti.
  Taj osjećaj kod nekih je jako izražen u svakodnevnim postupcima dok se kod nekih skriva u velovima osjećaja tuge, gorčine ili straha od života. Ponekad ste svjesni koliko se malo cijenite i koliko slabo poznajete, ponekad to potiskujete kako se zbog toga ne bi osjećali još gore.
  Međutim sve ono što tinja unutar vas ne može nestati, može se privremeno sakriti kako bi u nekom trenutku izletjelo još jače ili bolnije. Sve ono što nije čista ljubav nešto je na što trebate obratiti pažnju, kako bi dopustili transformaciju, kako bi ljubav sebi prokrčila put kroz snagu, bliskost sa samim sobom i djelovanje kroz intuiciju.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite. Osjetite kako dah ispunjava cijelo vaše biće i kako ga relaksira.
  Zatim ispred sebe zamislite dva ogledala, potpuno ista, jedno pored drugog. U njih udahnite život svojim namjerama. Jednom dajte namjeru da pokazuje sve ono na vama kako bi vi željeli da izgleda.. ne samo fizičko tijelo već i vaše emocije, energiju, misli.. Neka to ogledalo odražava vašu savršenost koja ide iz uma. Probajte se dobro pogledati i pri tom budite svjesni da to vaš um pokazuje u ogledalu kako bi vi trebali izgledati, kako osjećati, kako misliti.
  Zatim stanite pred drugo ogledalo i stavite namjeru da vam ono pokaže vas, bez projekcija vašeg uma.. da vam pokaže ono kako se vi zaista unutar sebe osjećate.. promatrajte se neko vrijeme, bez osude, analize, samo promatrajte..
  Zatim maknite ogledala iz svoje vizije i usmjerite fokus ponovno na dah, osjetite kako struji vašim tijelom. Stavite namjeru da ste u tretmanu ( u kojem se tada nalazite ) spremni otpustiti sve one vibracije zbog kojih se osjećate jadno, usamljeno, teško, zarobljeno, potlačeno, uplašeno..
  Budite tako dok god osjećate da se tretman dešava (fizičke, energetske senzacije) iil jedno 15-20 tak minuta ili više ukoliko imate potrebu.
  Zatim ponovno pred sebe stavite ogledalo.. ali ovaj put stavite namjeru da se želite pogledati iz svjesnosti, iz onog dijela koji je postojao i koji će postojati nakon ove vaše inkarnacije..
  Nakon što završite s promatranjem uzemljite se (osjetite tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave) i zapišite sva tri gledanja..
  Probajte taj tretman / vježbu raditi nekoliko dana za redom i svaki put zapišite što god vidjeli, osjetili. Nakon nekoliko dana promatrajte te zapise.. što vam oni pokazuju, što govore o vama.. kako se osjećate dok to čitate..
  Upoznavanje sebe možda je u pojedinim trenucima teško ali donosi oslobađanje od konstrukcija, ega, strahova.. pokazuje ono što je, na način kako je i ujedno pokazuje kako to što je transformirati dalje.

  🙂

  7.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 191 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVIJESTI / OTVARANJE SRČANE ČAKRE / OTPUŠTANJE STRAHOVA IZ PODRUČJA ZDJELICE.

  Svaki korak koji napravite u svom životu vodi vas do spoznaje. Ona je ponekad zabavna, ponekad tužna, ponekad bolna.. Ali je spoznaja, možda vaše najveće “blago” u tom trenutku. Da li će biti i sagledana, prihvaćena, isprocesirana, transformirana.. ovisi o vašoj spremnosti za susretom sa sobom i prihvaćanjem u tom trenutku.
  Ukoliko tu spoznaju odbijete, blokirajući joj put strahovima i konstrukcijama vjerojatno će se poput energetskog grča sakriti u neki vaš dio čekajući neki novi trenutak.
  Ali ukoliko joj širom otvorite vrata, zaželite dobrodošlicu, prihvatite ju u svoje okrilje.. ona će skliznuti u vašu srčanu čakru, topeći se, razlijevajući, šireći po vašem cijelom biću. Hranit će vas i njegovati, davati vam podršku, snagu i balans.. i kada se dovoljno stopi s vama zaželjet će dobrodošlicu nekoj novoj spoznaji.
  Jer život je sastavljen od spoznaja, rasta, razvoja, promjena i kretanja.. svega ono po što ste došli i što vam može omogućiti najbolji oblik sebe.. samo ako si to dozvolite.

  Na kraju smo svi zajedno radili na podizanju svijesti Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenice u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje, nekoliko trenutaka disanjem se dovedite u trenutak. Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite u području glave, šestoj čakri jednu svjetlosnu kuglu koja predstavlja vašu svijest. Nekoliko trenutaka dišite osjećajući jačanje svoje svijesti, a zatim dopustite ( zamislite/vizualizirajte/osjetite) da ta kugla sklizne na područje vaše srčane čakre i tamo se razlije..
  Što god pri tom osjetili, vidjeli, doživjeli prihvatite.. bez analiziranja, samo budite promatrač. Tretman će pri tom oslobađati sve ono što treba biti oslobođeno i iscjeljivati sve ono što treba biti iscijeljeno, vi trebate biti promatrač koji pristaje sam sebi dati oslobađanje.

  🙂

  31.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 182 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – MUDROST.

  Radilo se na svim vibracijama koje podižu strah od djelovanja, zatim na osjećaju izoliranosti od svijeta i samog sebe i na vibracijama straha od osude. Na kraju tretmana svi zajedno radili smo na podizanju kolektivne svijesti.

  Što čini mudrost.. da li je to logika rasuđivanja, donošenje neke “ispravne” odluke.. shvaćanje kako stvari funkcioniraju na Zemlji.. ?
  Vrlo često kažete da je neka odluka mudra, a ona je zapravo u tom trenutku donesena logično s najboljim opcijama u tom trenutku. Međutim da li to jesu stvarno najbolje opcije? Da li bi osoba donijela tu istu odluku da je znala posljedice te odluke? Možda.. a možda i ne, ovisno o posljedicama. Pa onda da li je ta odluka bila “mudra” ili je bila samo najlogičnija i najprihvatljivija za taj trenutak..

  Mudrost koju tražite i kojoj se nadate da će izviriti iz pora vaše svakodnevice i olakšati vam život dolazi u paketu s vlastitim priznanjem i sviješću. Vrlo često to dvoje u žurbi svakodnevice nekako ostane skriveno u zakutcima uma koji traži brza, korisna i plodonosna rješenja, vođen parametrima koji su trenutno pred njim.
  Pogled u sebe, kao što već znate može donijeti bol.. onu bol koju mnogi tako vješto skrivaju od sebe samih, istovremeno je proživljavajući kroz svaki trenutak.. omotanu osmijehom, adrenalinom ili apatijom. Ali pogled u sebe ujedno je prisutnost u trenutku. A to dvoje krči put prema unutrašnjoj mudrosti koja kroz intuiciju i unutarnju riječ, sliku, bljesak govori o cjelovitosti vašeg bića. Ne onog bića kojeg u ovom trenutku živite već i svih onih bića koja ste živjeli, a koja su sada zapisana u vašoj vibraciji.
  Takva mudrost donosi najbolji oblik sebe koji se ne vodi po trenutku već po lekciji. Ponekad je potrebno nekoliko za um možda “nepromišljenih” poteza da bi se mudrost pokazala kao dobar režiser koji zatim vuče veličanstven potez.. koji ne bi bio moguć da nije bilo ranijih koraka.

  Stoga sljedeći put kada donosite neku odluku, razmišljate o sljedećem potezu ili jednostavno kontemplirate o životu, sjetite se da ste slojevito biće koje ima vanjski sloj poput maske i one unutarnje koji kreiraju taj vanjski sloj, željeli vi to ili ne.
  I sjetite se da potez koji trebate dolazi iz mudrosti vaše cjelovitosti, a ne trenutka u kojem se nalazite.
  Stoga probajte osjetiti sebe, kako se stvarno osjećate. Dopustite si osjećati.. radost, tugu, ljutnju.. osjetite tu lepezu unutar sebe ako je potrebno. A onda se opustite i dopustite priznati sebe sebi i vašoj mudrosti da govori. Sve ono što umu možda neće biti razumno ali srcu vrlo blisko. Sve ono što vašoj okolini možda neće biti logično ali vas će nositi poput najjačeg vjetra..
  I kada u sebi osjetite tu iskru vlastite punine koja vas vodi vašim sljedećim koracima recite sebi – da! Zatim krenite, hodajte, djelujte, živite.. s vjerom da vas je jedino vaša unutarnja mudrost mogla poslati na put koji je za vas cjelovit, koji zaokružuje lekcije i omogućuje vam rast, širenje, svjesnost..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Pronađite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite se na dah. Neko vrijeme samo dišite osjećajući sebe, svoje tijelo, svoju prisutnost.
  A zatim si dopustite da vam se pitanje pojavi u umu. Bilo koje.. samo pustite da se pitanje pojavi u umu, pojavit će se ono koja vas trenutno najviše “muči” bez obzira što bi vi možda tvrdili da je drugačije. A zatim dišite, s osjećajem sebe, osjećajući kako sa svakim dahom tonete sve dublje i dublje. Dopustite si utonuti i spojiti se s vlastitom sviješću s namjerom da dobijete bilo kakav odgovor, kroz zvuk, sliku, osjećaj.. pri tom će tretman raditi na svim onim vibracijama koje se podižu kao strah ili blokiranost.
  Nije bitno da li ćete na kraju dobiti neki odgovor ili ne, bitno je da sebi dopustite silazak u vlastite dubine.
  A ako odgovor stigne.. ne sudite ga.. prihvatite ga.. zapišite negdje i otpustite. Jer ono unutarnje djelovanje kao pokretač ne dešava se nakon jednog odgovora, dešava se kao impuls iznutra kada ste spremni za djelovanje. Stoga svaki tretman, meditacija i kontemplacija služi kako bi ste radili na vibracijama, otpuštali, prepuštali, transformirali.. djelovanje je posljedica.

  🙂

  24.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 205 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – TIŠINA.

  Radilo se na cijelom tijelu, energetsko otpuštanje, iscjeljivanje i balans.

  Tišina je vrlo često nešto što mnogi žele ali isto tako i odbijaju. Jer koliko god tišina donosila mir, donosi i uvide, usmjerava pažnju na sve ono unutar vas što želi biti razotkriveno i pokazano kako bi bilo razriješeno. A mnoge od tih stvari nisu ugodne niti privlačne, mnoge zahtijevaju susret s egom, strahovima i konstrukcijama.
  Stoga puno ljudi kod kuće ima upaljen televizor, ponekad muziku, kako bi razbili tišinu, kako bi imali osjećaj da nisu sami. Mnogi u kućanstvu koje je prepuno pomisle kako bi bilo divno na trenutak ostati sam, ali kada ostanu sami ne znaju niti što bi sa sobom niti mogu u tome pronaći ugodu.
  Tišina je susret s onim iskonskim dijelom sebe, onim dijelom prepunim ljubavi i razumijevanja, bez osuđivanja. Ali vi prvo trebate pristati susresti se sa svim tim. Prihvatiti ljubav, razumijevanje i blagost prema sebi. Kako bi to isto mogli pružiti svijetu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Pronađite vrijeme za sebe, isključite sve što vas može ometati, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim usmjerite pozornost na disanje, neko vrijeme samo dišite osjećajući svoje tijelo, svoje misli, svoje emocije, svoju energiju. Nakon nekog vremena usmjerite pozornost na svoj dah, osjetite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje unutar sebe sve dok se ne nađete u samom svom centru, u jednom bijelom prostoru (možete to osjetiti ili vizualizirati).
  Taj prostor upija sve zvukove u sebe, ostavlja unutar sebe tišinu. Svaku svoju misao koja se pojavi pustite u prostor, pustite neka ju prostor “upije”, svaku svoju emociju otpustite u prostor, neka se upije.. kada vam se pojave misli i emocije samo ih pogledajte i otpustite u prostor, nemojte ići za njima, nemojte rješavati probleme u glavi, samo ih sve pustite u prostor.
  Stavite unutar sebe jasnu namjeru da ste spremni susresti se sa svojom tišinom te sve što se u vama pojavi pustite u taj prostor neka se upije. Za to vrijeme tretman će raditi na svim vibracijama koje će se pojaviti u tom trenutku. To mogu biti i frustracije jer vam ne uspijeva ući u tišinu i jer vam misli tek sada počinju “luditi”.
  Razlog tome je energetsko čišćenje koje ponekad još više pojača misli. Stoga vaš cilj nije sjesti u tretman i ući u tišinu, već otpustiti sva očekivanja, sjesti (ili leći) u tretman i dopustiti si tišinu, a prihvatiti sve ono što dolazak do te tišine donosi – misli, emocije, frustracije.. sve to samo dopustite, prihvatite i otpustite u taj prostor.

  Kada ćete doći do tišine to nitko ne zna, da li ćete ju možda u nekom trenutku dotaknuti pa ponovno izgubiti isto nije važno. Bitno je da ste posvetili sebi vrijeme, stavili jasnu namjeru da ste spremni osjetiti svoju tišinu i da ste spremni na sva otpuštanja koja se pri tom dešavaju. Tišina je posljedica koja će se desiti kada vi na nju budete spremni, tišina je nešto što se dešava kada odustanete od svih onih očekivanja i nametanja koja sebi projicirate.. i pustite.. postanete tišina..

  🙂

  17.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 198 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVJESNOSTI.

  Već puno puta pisali smo o tome kako se cijela ovaj dimenzija zajedno sa Zemljom nalazi u transformaciji. Večerašnji tretman radio je na staničnom nivou vaših fizičkih tijela kako bi se prilagodili novim vibracijama i kako bi si omogućili širenje svijesti, samim tim i dublje shvaćanje vlastitog života.
  Istovremeno radilo se na oslobađanju vibracija tuge i boli na području druge čakre i cijele zdjelice. Te uzemljavanje koje donosi bolje shvaćanje.
  Na kraju smo svi zajedno, kao i uvijek, radili na podizanju svijesti Planete.

  Pokušajte do narednog tretmana što manje misliti, a što više osjećati. Osjećajte sebe kao svjetlo, kao sjaj koji neprekinuto obasjava vaš vlastiti put. Tijekom dana osjećajte kako sjajite iz svih vaših pora, iz svake vaše stanice, na taj način olakšat ćete energiji transformaciju. Dovest ćete um u tišinu, a intuiciji priliku za djelovanje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Osim toga da po cijele dane sjajite 🙂 barem jednom na dan pronađite vremena za sebe i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Pri tom svoj fokus usmjerite na područje cijelog tijela, kao da sa svakim udahom i izdahom uranjate sve dublje i dublje, osvještavajući da ste skup stanica koje se transformiraju i koje svijetle. Na kraju osjetite kako cijeli svijetlite, budite tako dokle god vam je ugodno, tretman će vas oslobađati svega onoga što treba biti oslobođeno u tom trenutku.

  Sjajite, budite lampa koja vječno osvjetljava vaš put!

  🙂

  10.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 205 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – NADMOĆ NAD DRUGIMA, POTREBA ZA KONTROLOM.

  U svakom odnosu nalazi se kontroliranje i nadmetanje, bez obzira da li je to ljubavni, prijateljski, poslovni, obiteljski odnos, svi oni ispunjeni su potrebom za upravljanjem. Ona je duboko skrivena među obrascima ljubavi, tolerantnosti, uzajamnog poštovanja, milosti, a pogonjena je osjećajem vlastitog neprihvaćanja i straha od gubitka. Unutarnja, najčešće skrivena potreba za kontrolom koju pokazujete tako da znate što je za druge najbolje, bez obzira izrazili se ili ostalo to u vama dolazi iz osjećaja vlastite nemoći, slabosti, nesigurnosti. Puno je lakše popravljati svijet oko sebe nego promotriti sebe.
  U trenutku vlastitog spoznavanja te dostizanja snage, mudrosti, protočnosti vi odustajete od neprirodnog dizajniranja vlastite osobnosti kako bi sebi i svijetu pokazali ono što jeste, bez kutijica i etiketa. To je trenutak kada ste istinski u stanju i druge prihvatiti za ono što oni jesu, sa svim njihovim manama i vrlinama, sa svim onim što vam se sviđa ili ne sviđa ali bez potrebe da u sebi ili na glas izgovarate što bi trebalo promijeniti ili popraviti, znajući da se ništa ne popravlja, samo dešava, onako kako je najbolje i moguće u tom trenutku.
  Takvo prihvaćanje sebe i svijeta oko sebe dovodi do mekoće u odnosima koji onda ostaju ono što u svojoj suštini i jesu, a to su lekcije koje se kreiraju iz svakog trenutka tvoreći svojim pojavnostima idući trenutak.

  Vježba koja vam može u tome pomoći:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Osjetite svoj dah, dopustite mu da prođe kroz cijelo vaše tijelo. Zatim osjetite područje svoje srčane čakre i osjetite/vizualizirajte kako dišete svojom srčanom čakrom i kako svaki vaš udah i izdah kroz nju pojačava energiju svijesti. Nakon nekog vremena pogledajte sebe i svijet oko sebe svojom srčanom čakrom. Možete to napraviti kroz osjećaj, možete vizualizirati, samo si dopustite promotriti kako vi i vaš svijet u tom trenutku izgledate pogledom vaše srčane čakre.
  Sve što vam u tom trenutku dođe u misli utisak su tog trenutka, dopustite si promotriti te utiske, bez suđenja, bez namještanja. Nakon što ćete imati osjećaj da ste gotovi, vratite pozornost na disanje i neko vrijeme samo dišite osjećajući svoje tijelo.
  Na kraju tretmana/vježbe zapišite ono što ste osjetili, ponekad je potrebno vrijeme da se neke stvari u vama slegnu i da shvatite ono što ste osjetili, doživjeli.

  Budite blagi prema sebi, dozvolite si biti vi, prihvatite se onakvima kakvi jeste. Nakon toga sve postaje mekše, sve postaje smislenije, potreba za kontrolom nestaje jer vi spoznajete da je baš sve OK! 🙂

  🙂

  3.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 217 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSLOBAĐANJE VIBRACIJA SAMO OSUĐIVANJA, KRITIKE, DRAME I KONTROLE.

  Područja na kojima se radilo – glava, druga čakra (područje trbuha, zdjelice), srčana, cijela kičma, protok kroz cijelo tijelo.

  Vrlo često jedan događaj u vama pobudi razne vibracije iz raznih prošlosti. Ukoliko se uspijete smiriti i sagledati po drugi put taj isti događaj vidjet ćete “da nije toliko strašan” i da je on samo trigerirao veliku lavinu u vama, koja čuči tko zna koliko stoljeća.
  (Samo)osuda i kritika spuštaju energiju, potreba za kontrolom daje možda prinudno osjećaj smirenja, međutim vrlo brzo taj prividan red koji ste “iskontrolirali” dođe kao neki novi događaj i kao možda još veći kaos u vama i uokolo vas.
  Sjetite se da je svaka osoba ovdje zbog svog zadatka i svaka reflektira dio vas. Pogled na određenu situaciju donosi određenu kritiku i određeno zadovoljstvo. Međutim kako bi prodrli ispod tih prvih valova koji se pokazuju potrebno je spojiti se sa sobom i osjetiti što ti odjeci govore u vama. Ne samo kakvu emociju podižu već što vam ti odjeci valova, ta situacija, što vam ona govori, vezano za vas. Gdje se možete prepoznati u toj situaciji i na koji način?
  Trenutak u kojem si omogućujete prepoznavanje idealan je trenutak u kojem možete zatražiti tretman ili napraviti vježbu poput ove. Na taj način preuzimate odgovornost za vlastito trenutno stanje, a nakon toga svaka odluka koja se unutar vas pojavi bit će popraćena svjesnošću i mirom.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Ukoliko imate neku nedavnu situaciju pomislite na nju, ako ne dopustite da vam bilo koja situacija dođe u um.
  Osjetite kako se osjećate prema toj situaciji, osjetite to cijelim tijelom, a zatim obratite pozornost na disanje, udah, izdah, osjećajte kako vaš dah putuje cijelim vašim bićem, vizualizirajte/osjetite kako vaš dah ispunjava vaše tijelo, sve vaše stanice, daje im život.
  Nakon nekog vremena u sebi postavite jasno pitanje “Što mi govori ta situacija?”.
  Onaj prvi impuls koji se u vama pojavi je odgovor. Samo je pitanje da li će vam se svidjeti.
  Nakon toga ostanite u tretmanu i stavite jasnu namjeru da ste spremni osloboditi sve vibracije koje se kriju iza tog odgovora. Budite tako dok osjećate da se dešava oslobađanje, transformacija ili dok imate potrebu za tim.
  Kada ste gotovi osjetite svoje fizičko tijelo od nožnih prstiju do vrha glave, kada ćete se osjećati dovoljno prisutno u fizičkom tijelu, dovoljno uzemljeno otvorite oči.

  Svaki događaj donosi poruku, samo je pitanje želite li ju stvarno čuti.

  🙂

  26.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 179 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ NEMOĆI / OSJEĆAJ SLOBODE, SNAGE.

  Područja na kojima se radilo – glava (šesta i sedma čakra), područje zdjelice, lumbalni dio, srčana čakra, protok kroz cijelo tijelo.

  Vrlo često energetski pad u svojem fizičkom tijelu možete osjetiti kroz osjećaj nemoći, straha, ljutnje, sputanosti. Ukoliko se radi o trenutku gdje niste svjesni i prisutni dodatna težina stvara se kroz konstrukcije i priče koje krojite u svojem umu. To daje dodatni teret.
  Zamislite da gledate neki film i da vas netko/nešto počne ometati.. ukoliko postoji za to mogućnost vi ćete pritisnuti pauzu i pričekati da ometanje prestane kako bi u miru nastavili gledati film. Vi ćete željeti sebi dovesti u dovoljan mir kako bi na miru gledali film.
  Isto je i s vašim životom.. ukoliko u miru želite sagledati trenutnu situaciju potrebno je dovesti se u mir. Ponekad je to tehnički teže izvedivo jer se upravo nalazite u situaciji koju ne možete fizički napustiti. Međutim ono što se dešava u vama samo je vaše, stoga namjera da uđete u mir ponekad je dovoljan poticaj da energija proteče nesputano.
  Zamislite situaciju kada se nalazite u skupini ljudi koju trenutno ne možete napustiti i upravo saznajete vijest koja vas “izbacuje iz takta”.. imate dvije mogućnosti:
  Prva – potpuno ste van sebe, pogledavate uokolo druge i tražite odobrenje u tuđim očima kako je sve to ludo oko vas. Dopuštate umu da radi sto priča na sat, diže ljutnju i “nabrijava” vas da sve to nije uredu. Vi energetski doživljavate, a da toga niste niti svjesni “grčenje” energije, slabiji protok te gubite kontakt sa sobom i vlastitim mirom. S tim još više pridonosite kaosu kojeg osjetite uokolo sebe.
  Druga mogućnost – nakon što ste saznali informaciju vi ju prihvaćate kao takvu stavljajući namjeru da ćete o njoj razmisliti iz vlastitog centra, da ćete ju nastojati osjetiti iznutra i samim tim osjetiti što ona znači za vas. Nakon toga usmjeravate pozornost na disanje, osjećate kako si dopuštate unutarnje smirenje, vizualizirate svjetlost kako ispunjava cijelo vaše tijelo i dozvoljavate si ući u sklad i balans. Nakon toga dopuštate toj informaciji da se prođe kroz vas, osjećate ju i stavljate namjeru da ste spremni na sve što vam ona donosi u život te da ste spremni osjetiti najbolji način na koji možete djelovati.
  Nakon nekoliko takvih situacija cijelo vaše biće automatski će reagirati na taj način i vi ćete puno lakše dolaziti u sklad i kontakt sa sobom.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smirite se, pronađite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Osjetite svoje dah i vizualizirajte/osjetite kao da dišete cijelim svojim tijelom, svim svojim stanicama, svakim dijelom svog bića. Nakon toga osjetite kako se energetski protok koji dolazi iz Izvora svega što postoji, ulazi u vašu krunsku čakru (čakra na vrhu glave), prolazi kroz vas i izlazi na stopala prema centru Planete spaja s vašim disanjem i kako svaki vaš udah i izdah pročišćava svaku vašu stanicu, iscjeljuje ju te pojačava osjećaj svjesnosti u vama.

  Budite svjetlo koje tražite uokolo, budite vlastita lampa i dopustite si vidjeti i onda kada vaš um smatra da to nije moguće.

  🙂

  19.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 178 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OBILJE.

  Područja na kojima se radilo – područje trbuha, glava, noge, protok kroz cijelo tijelo.

  Riječ obilje vrlo često asocira na obilje novca i blagostanje u materijalnom obliku. Međutim energija koja stoji iza riječi obilje obuhvaća širinu koja nadilazi ono što vaš um percipira kao “novac i materijalno blagostanje”. Obilje zdravlja, obilje ljubavi, obilje svjesnosti ide iz vašeg energetskog protoka. Ukoliko je on stisnut i ukoliko u vama postoje energetske blokade i zastoji vi u svoj život privlačite stisnutost i blokade.
  U današnjem tretmanu radilo se na vibracijama koje su mnogi od vas donijeli u ovaj život. Vibracije koje u sebi sadrže formu po kojoj je moguće živjeti s obzirom na okolinu u kojoj se nalazite. Bez obzira da li se radilo o siromaštvu, ratu, bolestima, nemirima.. životi provedeni u tim situacijama u vama su stvorili vibracije stisnutosti, osjećaja ograničenosti i (samo)nametnutih pravila.
  Ono što je suprotno tome je sloboda u energetskom protoku, zatim sloboda u vašem dopuštanju života u slobodi, osjećaj obilja koji ide prvenstveno iz trenutka u kojem živite i odnosi se na vaš osjećaj pripadnosti sebi. Kada živite trenutak u kojem pripadate sebi sve ono što vam je u tom trenutku potrebno izmanifestirat ćete u skladu s vlastitim životnim lekcijama.
  Stoga najbolji način spajanja s energijom obilja je spajanje s vlastitim centrom te dopuštanje vlastitoj energiji da nesmetano teče, ona će iskreirati ne ono što vaš um želi nego ono što vaše biće treba u tom trenutku. Prepuštanje toj kreaciji od vas će stvoriti slikara životnog platna kojeg ćete se s ponosom sjećati kao škole u kojoj ste najviše naučili.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), umirite se i usmjerite pozornost na dah, osjećajte svoj dah kao da ide od vrha glave do vrha nožnih prstiju i natrag. Nakon nekog vremena svojim dahom posvijestite / vizualizirajte svoju energiju i osjećajte kako dišete kroz sva svoja tijela, fizičko i energetska. Ostanite neko vrijeme u tome. Zatim osjetite kako svjetlosni stup dolazi iz Izvora svega što postoji, ulazi kroz vašu krunsku čakru (vrh glave) prolazi kroz vaše cijelo biće i izlazi dolje na stopala sve do centra Planete. Stavite jasnu namjeru da ste spremni osloboditi se bilo kakve stisnutosti i dozvoliti si protok i svjesnost. Ostanite tako dok god osjećate potrebu ili energiju. Pri tom možete ležati, sjediti ili stajati. Ukoliko ste u prirodi i toplo je vrijeme možete stajati bosi na zemlji.
  Nakon vježbe posvijestite samo svoje fizičko tijelo, osjetite ga od vrha nožnih prstiju do vrha glave i zahvalite sebi na vremenu koje ste proveli u vlastitom protoku.
  Tokom dana pratite svoju energiju i kada god ste u mogućnosti stavite namjeru energetskog protoka.

  Sjetite se da obilje ne znači samo blagostanje u novcu, novac je posljedica.. obilje znači slobodu u energiji, osjećaj prostranstva i ljubav koja vas ispunjava. Sva materijalna blaga koja će vam biti potrebna i koja iskustveno trebate u ovom životu tada će lakše naći put do vas..

  🙂

  12.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 196 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ UNUTARNJE STISNUTOSTI / OSJEĆAJ SLOBODE.

  Područja na kojima se radilo – srčana čakra, glava, područje zdjelice, noge s naglaskom na koljena, lumbalni dio, cijeli kičmeni stup.

  Ponekad možete osjetiti nešto poput stisnutosti, skučenosti u vlastitom tijelu, to se može manifestirati kao probadanje u grudima, osjećaj da ne možete dovoljno udahnuti. Glavobolja, osjećaj žarenja ili bol u želucu, bol u području lumbalnog dijela, slabost u nogama, kod žena bolovi u predjelu ženskih organa.
  Bez obzira da li vaše tijelo imalo neku fizičku bolest ili problem vaša energija pokazuje vam da vaš energetski protok u tom trenutku nije balansiran. To može biti privremeni trenutak kroz dan koji je potaknut nekim događajem, a može biti stanje koje vas neko duže vrijeme muči.
  Kao što znate vrijeme je energetske promjene stoga je i današnji tretman išao u skladu s tom promjenom, prodirući u vaše stanice i oslobađajući ih vibracija, svakome što je potrebno u tom trenutku.
  Na kraju smo svi zajedno radili na podizanju svijesti Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Neko vrijeme samo dišite, a zatim svoj fokus usmjerite na područje centra svoje glave, zamislite / vizualizirajte kako se tamo nalazi svjetlosna kugla s vašom svijesti. Zatim zamislite / vizualizirajte kako iz te kugle izlazi jedna svjetlosna zraka prema gore, do Izvora svega što postoji, a jedna prema dolje, do centra Planete.
  Ostanite tako dišući i osjećajući svoju svijest, svoje prisustvo spojeno kroz te zrake. Dopustite da vas tretman pročisti i potakne u vama energetski protok.
  Ukoliko imate neku bolest ili neki fizički problem možete unutar sebe staviti jasnu namjeru da ste spremni otpustiti sve one vibracije koje su dovele do zastoja energije i tog problema ili bolesti. Možete osjetiti kako na tim mjestima je energija još jača i kako je protok još jači pomažući fizičkom tijelu da se iscijeli.
  Tako budite dok god osjećate da se energetski nešto dešava ili dok vam je ugodno. Nakon toga vratite fokus na svoje fizičko tijelo, svjesno dišući posvijestite ga od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Budite svijest koja je prisutna u svakom trenutku, tada se bivanje u tijelu neće činiti skučeno, već iskustveno.

  🙂

  5.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 190 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVIJESTI / ENERGETSKO OSLOBAĐANJE.

  Tretman je krenuo kroz područje glave, pročišćavanjem gornjih čakri kako bi energija nesmetano prolazila. Nakon toga vaša energija se širila i pojačavala kroz vaše donje dijelove s naglaskom na drugu i srčanu. Na taj način energetskim pročišćenjem dovodilo se u sklad i uzemljenost.

  Svatko ima “svoju životnu situaciju” koja mu se čini teška, naporna, možda i opasna. Ponekad imate osjećaj da nikada nećete pronaći izlaz iz nje. Prvi korak prema tome je prihvaćanje. Kako bi ste nešto savladali, nešto naučili potrebno je prvo sagledati koja je to lekcija. Prihvaćanjem vlastite lekcije dopuštate si smanjenje energetskog grča i bolji energetski protok. Na taj način vaša svjesnost vam kroz intuiciju i unutarnje pokazatelje može vrlo jasno pokazati najlakši put za vas.
  U suprotnom, vaše nepriznavanje situacije, vaš pokušaj bijega dovodi do rušenja vlastite snage te još manjeg energetskog kapaciteta za djelovanje.
  Jer vaše situacije dio su vas, one su vaša projekcija i jedino djelovanjem iznutra, na vibraciju, na “projektor” možete očekivati da će se i projekcija oko vas transformirati.

  Vježba koja vam možete pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje i prepustite se trenutku. Zamislite da svakim dahom vaša svjesnost se širi kroz vaše tijelo podižući razinu shvaćanja u vama. Ne stavljajte fokus na ništa, budite samo u miru sa sobom, prisutni i dopustite da vam se iz vaše unutrašnjosti pokaže vaš najbolji put. Ta informacija može doći kroz osjećaj, unutarnje shvaćanje, sliku, kroz glas.. nije bitno.. Ne budite usmjereni na tehničku izvedbu već na dozvoljavanje vlastitoj intuiciji da se izrazi.

  Svijest ste vi, vaše tijelo ste vi.. tek skladom svih svojih dijelova prepoznajete u punini vaše bivanje na Zemlji. Dopuštajući sebi djelovanje kroz lakoću i shvaćanje.

  🙂

  29.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 207 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – NEMOĆ / SNAGA.

  Područja na kojima se radilo – zdjelica, trbuh, noge, glava, vrat, cijeli kičmeni stup, protok kroz tijelo.

  Nemoć kao osjećaj slabosti u fizičkom ili mentalnom tijelu, nemoć kao osjećaj bespomoćnosti kroz emocije. Bez obzira da li se oko vas dešavaju neke okolnosti koje podižu te osjećaje vi pri tom oslobađate i svaki takav događaj koji se desio prije ovog života, a čije vibracije nastavljaju dalje svoj put i kroz ovaj život.
  Trenutno svi prolazite kroz izuzetno jake energetske globalne udare koji donose promjene ove dimenzije. Ponekad vam se može desiti iznenadni izljev emocija koje ne možete u tom trenutku s ničim povezati. To se dešava uslijed vaše stanične promjene i energetskog oslobađanja. Takvi trenuci vrlo često sa sobom donose aktiviranje vaših vibracija, onih koje ste došli transformirati kroz ovaj život i koje privlače vaše najteže lekcije.
  Bitno je da ostanete što više smireni unutar sebe, da se ne prepustite panici, očaju, samosažaljevanju iz čega ide osjećaj nemoći i slabosti. Već da sami sebi kažete da prolazite kao i svi kroz duboku i snažnu promjenu i da je ovo prilika koju možete iskoristiti za oslobađanje i transformiranje vaših vibracija.
  Tada možete zatražiti tretman (rečenica u uvodnom tekstu), dopustiti svojim emocijama da se pokažu ali ne biti ta emocija već ju samo propustiti. Osjećati ali ne upasti u dramu.
  Ti trenuci mogu biti izuzetno korisni ukoliko si svjesno dopustite proći kroz njih.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, ostavite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Neko vrijeme samo dišite i osjećajte kako vaš dah znaći vaš život. Osjetite kako se kroz dah možete povezati sa vlastitim tijelom na način da osjetite/vizualizirate kako vaš dah ispunjava cijelo vaše tijelo, svaku vašu i najsitniju česticu omogučavajući joj promjenu koja joj je u tom trenutku najpotrebnija. Kada osjetite da vam je dovoljno ili da je tretman završio samo posvjestite svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih pristiju do vrha glave, što će vam donijeti osjećaj prisutnosti te krenite dalje u dan ili ugodan san.

  Vaši životni koraci sviđat će vam se onoliko koliko pažnje uložite u njih.. ali one unutarnje pažnje prisutnosti, prihvaćanja i prepuštanja..

  🙂

  22.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 182 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OSJEĆAJ VLASTITE VRIJEDNOSTI.

  Područja na kojima se radilo – područje zdjelice, trbuha, vrata, kralježnice, glave, koljena, protok kroz cijelo tijelo.

  Vrlo često vlastitu vrijednost možda i nesvjesno određujete po vlastitom odrazu u okolini. Nivo samopoštovanja u prošlim životima često je bio toliko narušen da je ponekad bilo potrebno i nekoliko života da bi se on vratio na samopouzdanje. Ukoliko te vibracije nisu u potpunosti očišćene njihov odraz možete vidjeti u svom životu i nekada svjesno, a nekada nesvjesno o sebi imati loše mišljenje.
  Ali ako sagledate život kao slagalicu raznih iskustava onda svaki odraz nosi svoju priču, svaki u sebi ima sakrivenu vibraciju koja sadrži teret prošlosti. I tek kada se suočite s tim teretom i dopustite mu otpuštanje i transformaciju moći ćete osjetiti onu toliko traženu lakoću.

  Vježba koja vam možete pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, opustite i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim stavite jasnu namjeru da ste spremni na prihvaćanje i otpuštanje svih vibracija iz ovog i bilo kojeg prošlog života koje u sebi nose nepoštovanje i osudu prema sebi.
  Nakon toga svoj fokus (namjeru) usmjerite na područje šeste čakre, osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta svjetlosna zraka koja se spaja s vašom šestom čakrom. Osjetite kako se vaša svijest širi i kako se zatim razlijeva po vašem cijelom tijelu. Kako se svaka vaša stanica ispunjava vašom svjesnošću dopuštajući da se vibracije posvijeste, oslobode, transformiraju, iscijele, otpuste.
  Budite tako dok god vam je ugodno, nakon toga osjetite kako ta svjetlost prolazi kroz vas do centra Planete, vraća se zatim u vas, ispunjava vas u potpunosti donoseći vam uzemljenje.

  Nitko nije vaš sudac, nitko nije vaš osloboditelj niti spasitelj. Nitko ne može znati tko ste i što ste bolje od vas samih. Kada sebi dozvolite vlastito razotkrivanje, uvidjet ćete koliko ljepote ima u vama. Koliko ste veliki, koliko protočni, koliko mudri. Tada ćete shvatiti da je svaki vaš životni korak u ovom ili bilo kojem drugom životu imao za svrhu samo vaš rast i razvoj. Ponekad on služi samo vama, ponekad i zajednici. A kada se podignete na još više nivoe uvidjet ćete da smo svi jedno, dio jednog beskrajnog sistema, punog ljubavi.

  🙂

  15.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 182 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana – SMISAO ŽIVOTA / (NE)IZGOVARANJE VLASTITE ISTINE / OTPUŠTANJE PATNJE I BOLI.

  Područja na kojima se radilo – područje zdjelice, solarnog pleksusa, lumbalni dio, noge, s naglaskom na koljena… otpuštanje vibracija boli, povreda i patnji. Područje srčane čakre, otpuštanje potisnutih emocija. Područje grla, otpuštanje neizgovorenih stvari. Područje glave, rad na svjesnosti.
  Na kraju protok kroz cijelo tijelo i rad na Planeti.

  Istina kao univerzalna ne postoji, svatko živi svoju istinu, svatko u svom biću nosi zametak vlastitog stvaranja, rođenja, postojanja, vlastite istine na svim nivoima.
  Živeći na ovim prostorima, u raznim inkarnacijama sakupili ste u sebi neizgovorene stvari, strah od izgovaranja i strah od života po vlastitim pravilima. Vrlo često ispod toga nalazi se strah od neprihvaćanja i odbacivanja te nesigurnost u vlastite stavove.
  Vaš um često stvara konstrukcije na osnovu straha i unutrašnjih blokada. Stoga taj unutrašnji osjećaj da ne znate vlastitu istinu je pogubljenost između uma i intuicije.

  Vježba koja vam može pomoći da jasnije barem na trenutak čujete vlastitu intuiciju:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i opušteno neko vrijeme disšite. Zatim usmjerite pozornost na područje srčane čakre i dišite kroz to područje, osjećajte kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u sebe.
  Zatim osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta svjetlosni snop koji prolazi kroz vas i zadržava se u vašoj srčanoj čakri. Zamislite/vizualizirajte/osjetite kako se otpuštaju nakupljene vibracije, sve one koje vaš um uvlače u konstrukcije i kako prostor vaše srčane čakre, a onda i vašeg cijelog tijela postaje sve prohodniji i svjetliji.
  Zatim spustite taj osjećaj svjetlosne zrake kroz cijelo tijelo, polako se “pretvarajući” u svjetiljku, osjetite kako svijetlite, kako zračite onim što je vama prirodno, oslobođeni svih tereta.
  Ostanite tako dokle god vam je ugodno.
  Nakon što budete gotovi zapišite prve misli koje se u vama pojave, zapišite sve, bez obzira što će možda zvučati bezazleno, možda neki drugi dan će imati više smisla, a vi ćete to imati zapisano.
  Sama vaša namjera da ste spremni doći u veći kontakt s vlastitom intuicijom oslobodite će za vas vaša unutarnja znanja.
  Budite otvoreni da možda i dan, dva nakon ove vježbe i tretmana, a pogotovo ako ćete to češće raditi u neko sasvim drugo doba dana vaša intuicija vam da informacije koje vam mogu olakšati daljnje korake.

  🙂

  8.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 197 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OTPUŠTANJE BLOKADA S PRVE I DRUGE ČAKRE (PODRUČJE ZDJELICE, NOGU) / SMIRIVANJE MISAONOG PROTOKA.

  Područja djelovanja – zdjelica, noge, srčana čakra i šesta (područje glave).

  Svaki vaš životni korak rezultat je koraka iznutra koji je vođen impulsom vibracija koje su u vama. Danas se radilo na vibracijama straha, paraliziranost, ne mogućnosti djelovanja, ne mogućnosti otpuštanja, opraštanja, prihvaćanja. Osjećaja nevoljenosti, ne prihvaćenosti, krivnje.
  Sve to otpuštalo se iz područja zdjelice i nogu. Nakon toga radilo se na prihvaćanju kroz srčanu čakru, podizanju svijesti prema sebi, vlastite vrijednosti i osjećaja samodostatnosti.
  Zatim se radilo na širenju svijesti koja se kao svjetlost širila od glave po cijelom tijelu.
  Na kraju smo svi zajedno radili na protočnosti Planete i širenju svjesnosti.

  Uz svakodnevicu koja u sebi vrlo često sadrži jako puno zadataka lagano je izgubiti osjećaj vlastite prisutnosti i utopiti se u energijama oko vas. Vrlo često privučeni sličnim obrascima privlačite jedni druge, slične situacije, slične događaje. Ponavljanje istih poslova, sličnih veza, osjećaj “kao da se vrtite u krug” dovodi do još većeg osjećaja frustriranosti.
  Danas smo radili na odblokiravanju takvih energija i spajanju svih vaših energetskih točaka kako bi protok tekao nesmetano.
  Kvalitetniji energetski protok u vama dovodi i do smirivanja misaonog protoka, koji tada radi vođen intuicijom, a ne strahovima i stvaranjem konstrukcija.
  Lakši misaoni protok omogućuje da se osjećate lakše u vlastitom tijelu i da zadobijete više povjerenja u vlastite odluke i djelovanja.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), obratite pozornost na disanje. Osjetite kako se sa svakim dahom i izdahom sve više opuštate i prepuštate sami sebi.
  Zatim svoju pažnju usmjerite na područje stopala, zamislite / vizualizirajte kako se u vašim stopalima nalaze svjetlosne kuge, pune čistoće i iscjeljenja, prohodnosti. Osjetite kako se polako penju prema gore, prema vašim koljenima, zatim prema zdjelici, kako ispunjavaju vašu zdjelicu i nakon toga se ponovno vračaju prema stopalima. Nakon što su se vratila do stopala vizualizirajte / osjetite kako se spuštaju do centra Planete, tamo se spajaju s centrom, otpuštaju sav vaš višak, blokirane energije koje su pokupile po vašem tijelu i obnavljaju se.
  Zatim ih ponovno osjetite, sada obnovljene i čiste, kako se penju u vaša stopala, kako se penju do vaših koljena, zatim zdjelice, ispunjavaju vašu zdjelicu i kako se zatim penju sve više i više, sve dok ne dođu i ne ispune cijelu vašu glavu.
  Nakon toga spustite ih kroz vaše tijelo ponovno do centra Planete i osjetite kako one tamo ispuštaju vašu nakupljenu energiju i kako se regeneriraju i čiste.
  Zatim osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta zraka svjetlosti, prolazi kroz vas, prolazi kroz vaše cijelo tijelo skroz do centra Planete, gdje se spaja sa sada velikom svjetlosnom kuglom koja se tamo nalazi.
  Tako ostanite neko vrijeme osjećajući taj spoj, osjećajući vlastiti protok i mirnoću misli.
  Nakon što osjetite da je gotovo ili vam je dosta usmjerite fokus samo na vaše tijelo, osjećajući svoju energiju, svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave. Neko vrijeme dišite bivajući u prisutnosti tog trenutka.

  🙂

  1.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 206 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ENERGETSKO ČIŠĆENJE / HARMONIJA / ISCJELJIVANJE.

  Područja na kojima se radilo: cijelo tijelo s naglaskom na ono što vam je potrebno u ovom trenutku.

  Radilo se na energetskom protoku, balansiranju čakri, otpuštanju mentalnih blokada, uzemljivanju, balansiranju energije i otpuštanju energetskih nepotrebnih nakupina. Kako bi se lakše nosili sa svojim iskustvima, životom i svim onim što vas okružuje. Zatim se radilo iscjeljivanje, svakome na onom području tijelo gdje je potrebno u ovom trenutku.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), umirite se, neko vrijeme promatrajte disanje i dovedite se u stanje što većeg mira. Zatim se igrajte sa svjetlosnom kuglom u kojoj se nalazi energija iscjeljenja i šaljite ju u razne dijelove vašeg tijela za koje osjećate da vam je potrebno, kako bi na kraju cijelo vaše tijelo zasvijetlilo. Tako ostanite još neko vrijeme, potpuno svjetleći. Također možete kroz dan, bez obzira što radite osjećati kako ste svjetlo i kako svijetlite.

  Vizualizacije nisu samo igra uma, one su pokretači energije, donose mir i spoj u tijelo.

  Budite svjetlo i svijetlite!

  🙂

  23.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 213 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – PRIHVAĆANJE / SUOSJEĆANJE.

  Područja na kojima se radilo: područje glave, srčane čakre, trbuha, zdjelice.. nakon toga cijeli kičmeni stup, noge (s naglaskom na koljena) i na kraju otvaranje na području glave.

  Vrlo često u nastojanju da prihvatite svijet oko sebe ili da budete suosjećajni prema drugima zaboravite na onu najvažniju osobu koju treba prihvatiti – sebe. Prihvaćenje sebe u potpunosti, baš onakvi kakvi jeste čini vas kompletnom osobom, spremnom na suosjećajnost prema drugima. Jer u tim trenucima više nema osude, nema ega, krivca niti krivnje, postojite samo vi s vašim životnim lekcijama i drugi oko vas s njihovim životnim lekcijama.
  Tada se javlja suživot ali ne više iz strahova, vezanosti i konstrukcija već iz podrške, prema životu samom.
  Znamo da je to puno lakše reći nego učiniti dok ste inkarnirani u fizička tijela kojima još uvijek upravlja um, strah i ego. Ali svakodnevnim skretanjem pažnje na sebi, dopuštanjem sebi da se pokažete, da se otvorite sami sebi, da vidite sve ono što vam se sviđa i ne sviđa, dolazite do trenutka kada postajete prozračniji, lakši i sebi jasniji. Tada dolazi do onog dubljeg povezivanja sa sobom koji ide kroz potpuno shvaćanje da baš sve ima svoj smisao.

  Vježba koja vam može pomoći u tome:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), opustite se i neko vrijeme samo dišite, osjećajte svoje fizičko tijelo, osjećajte svoj dah, osjećajte kucanje srca, osjećajte život.
  Zatim usmjerite pozornost na područje srčane čakre, dišite osjećajući to područje (i s prednje i sa zadnje strane tijela), dopustite si osjećaj da sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u to područje, dopuštajući sebi osloboditi sve ono što je potrebno osloboditi.
  Budite tako dok god vam je ugodno ili dok god osjećate neke senzacije.
  Nakon toga usmjerite pozornost na područje svoje šeste čakre, područje glave i neko vrijeme dišite osjećajući to područje. Zatim si dopustite osjećaj kako se vaša svijest kroz vašu šestu čakru spaja s vašim trenutnim emocijama kroz vašu srčanu čakru. Kako ih osvjetljava, rasvjetljava, transformira. Promatrajte, dišite, budite..
  Na kraju osjećajte kako cijeli svijetlite, dišite neko vrijeme osjećajući svoju svjetlost.

  I najveća tuga ima svoj smisao kada se osvijetli, pokazujući bezdan pun ljubavi.. jer od kuda će doći tuga ako ne iz ljubavi..

  Budite tuga, budite ljubav, budite sve što jeste.. tada se rađa otpuštanje, tada se rađa smisao svega.. ali ne onaj izvana, posložen za vanjske oči.. nego onaj osjetilni, posložen za vaše srce.. mir.. i ljubav..

  🙂

  16.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 215 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – OTVARANJA SRČANOG CENTRA / OSJEĆAJ SLOBODE / STRAH OD GUBITKA.

  Područja na kojima se radilo: zadnji dio srčane (područje lopatica), cijeli kičmeni stup, glava, zdjelica, noge (s naglaskom na koljena).

  Vezanosti su ono što vas drži za mnoge situacije, ljude, događaje, stvari. U svom umu vi stvarate razne teorije, postavke i konstrukcije zašto vam to odgovara, dok zapravo tražite ispriku za nedjelovanje i ostajanje u onom što nije u skladu s vašom harmonijom.
  Ovaj svijet ponekad se čini ubrzan i vrlo brzo prolete dani, mjeseci pa čak i godine, a da vi niste krenuli u smjeru u kojem vam vaša intuicija pokazuje i da čak niste u stanju niti pogledati u ono što vas unutar vas veže.
  To su područja na kojima se danas radilo, na svim tim vibracijama unutar vas koje su zgrčene od straha, boli, tuge, a da vi to kroz svoje emocije niti ne primjećujete. Kako bi se s njihovim odvezivanjem oslobodio vaš um, a samim tim možda i vaše djelovanje.
  Zapamtite da sloboda dolazi iz vas.. vi ste ti koji ju kreirate iznutra. Ponekad možete biti potpuno sami i osjećati se zarobljeno, a ponekad vaš život može biti ispunjen mnogim ljudima, a da vi iznutra osjećate potpunu slobodu.
  Oslobađanje vibracija koje su u vama i koje vas čine vezanim daje vam mogućnost da iz čistoće, ljubavi i harmonije donesete one odluke koje će biti u skladu s vašom trenutnom prohodnošću.

  Na kraju smo se povezivali s Planetom i širili svjesnost..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), smirite se, usmjerite pozornost na dah. Osjetite / vizualizirajte kako energija iz Izvora svega što postoji ulazi u vaše tijelo, kroz vrh glave (krunsku čakru), prolazi vašim cijelim tijelom i izlazi na stopala te se spaja s centrom Planete. Neko vrijeme samo dišite i osjećajte taj protok.
  Zatim u sebi stavite jasnu namjeru da ste spremni u tretmanu oslobađati vezanosti bilo koje vrste i da ste spremni živjeti svoju unutarnju slobodu. Nakon toga usmjerite pozornost na područje druge čakre (ispod pupka i iza lumbalni dio) i cijelu zdjelicu i dišite kroz nju (osjećajte ju), a istovremeno osjećajte protok kroz cijelo tijelo (od Izvora prema centru Planete).

  Samo slobodan čovjek može vidjeti iza naočala straha, ono što je ljepota i ljubav.

  🙂

  9.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 197 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVIJESTI / MANIFESTACIJA.

  Područja na kojima se radilo – glava (šesta i sedma čakra), područje zdjelice (druga čakra), srčana i protok kroz cijelo tijelo.

  Svatko želi slobodu i svi je traže na različite načine. Neki kroz materijalno bogatstvo, neki kroz puno prijatelja, mnogi kroz partnerske odnose. Međutim ono što se na prvi pogled i učini kao sloboda najčešće se vremenom pretvori u težinu. Tada tražite krivca i optužujete ljude i događaje oko sebe.
  Ali vratimo se na početak. Vi tražite / želite slobodu. Iako vaš um stvara na tu riječ razne koncepte što ta sloboda znači, vi zapravo tražite osjećaj. I baš zbog toga što taj osjećaj tražite kroz druge ljude i događaje, očekujući da će njihovo prisustvo (ili odsustvo) vama donijeti osjećaj slobode popiknete se vrlo brzo na vlastito razočarenje kada vam to ne bude pruženo.
  Sloboda je nesputanost u osjećanju, mislima, unutrašnjem energetskom protoku. Da bi do te nesputanosti došli potrebno je transformirati sve one vibracije iz kojih se podižu vaši strahovi, konstrukcije, panika. Ovakvim tretmanima i obraćanjem pažnje na vlastiti život vi otpuštate te vibracije, dopuštate im da se one transformiraju.
  I ako počnete malo dublje sagledavati sebe osjetit ćete u jednom trenutku da ta sloboda već polagano plovi vašim bićem. Iako se ništa spektakularno nije desilo, niste odselili iz okoline koja vas guši, ne sjedite na pustoj plaži ispijajući koktel, niste (još uvijek) našli ljubav svog života. Ali ipak se osjećate slobodno..
  Ti mali ali slatki trenuci, ako im dopustite da se pokažu omogućit će vam da sve vaše odluke budu iz lakoće, da vaši životni potezi budu povučeni iz intuicije, da dan prođe nešto lakše od uobičajenog.
  Omogućit će vam da vaša energija bude harmonična, lagana, protočna…
  I tada se dešava manifestacija. Ne onog što vaš um iz straha i ega želi već ono što vam je najpotrebnije u tom trenutku. Recimo da u tom trenutku vaš um želi osamljenu plažu na nekom pustom otoku gdje neće biti nikog na vidiku.. samo vi, more, sunce, vjetar i osjećaj slobode. Zbog toga što to zbog razno raznih razloga za vas nije moguće vaš um prelazi u stanje nezadovoljstva. Pa imate dva problema odjednom. Prvi onaj iz kojeg ste krenuli, a to je da ste recimo prenatrpani s obavezama, umorni i iscrpljeni.. a sada imate i drugi problem, a to je da ste nezadovoljni što nemate tu plažu za koju smatrate da bi vam jedino pomogla. I tako se zavrtite u krug, dan po dan..
  Ali kada sebi dozvolite osjećati – sebe. Kada si dozvolite transformaciju i kada tu transformaciju promatrate unutar sebe.. onda počnete primjećivati da se zapravo već sada osjećate lakše i protočnije, iako su sve vaše dnevne obaveze i dalje tu, iako i dalje osjećate napor. Ali svoj um usmjeravate u smjeru da promatra te osjećaje lakoće koji na trenutak prolaze kroz vas i da ih spaja u cjelinu. Sa zadovoljstvom što su tu. I tada.. baš zbog tog usmjeravanja na pozitivno, dopuštanja sebi da osjećate svoj protok i sagledavanje umom kako se unutar vas stvara prostor ugode.. baš zbog svega toga odjednom se i oko vas stvori prostor. Neki trenutak tišine, šalica čaja ili pogled kroz prozor, neki slučajan osmjeh ili pjev ptice. I tada, najednom.. vi se nađete na željenoj plaži. Iako ona nije uokolo vas, vi osjećate opuštenost, prepuštenost i ganuće od vlastitog protoka koji vas u tom trenutku spaja sa samim Izvorom. Trenutak koji možda nije dug, ali je toliko stvaran, toliko prisutan da je vaše obnavljanje trenutno..

  Onda kada naučite svoju pažnju preusmjeravati na vlastiti protok privlačit ćete sve više i više takvih trenutaka. Tada ćete shvatiti da ste vi manifestatori života oko sebe.. i učeći prvo na tim trenucima izmanifestirati sve ono što vam je potrebno. Ne kako bi vaš um bio sretan i zadovoljan već kako bi bili u skladu s vlastitim životom, kako bi plesali vlastiti životni ples na način koji ostavlja bez daha. S lakoćom koraka i licem punim osmjeha.

  🙂

  2.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 228 prijavljenih.

  Tema večerašnjeg tretmana – ENERGETSKI PROTOK / SLOBODA.

  Područja na kojima se radilo – trbuh, zdjelica, lumbalni dio, noge (s naglaskom na koljena), kičmeni stup, područje glave, zatim protok kroz cijelo tijelo.
  Na kraju se radilo na otvaranju srčane čakre i na spoju s centrom Planete kako bi se pomoglo u podizanju svijesti.

  Pročišćavala se energija nemira, jada, srama, samosažaljenja, žaljenja i osjećaja manje vrijednosti. Fokus se stavljao na povjerenju u sebe, energetski protok i osjećaj snage i odlučnosti, usmjerenje prema djelovanju i manifestiranju.

  Uslijed jakih globalnih energetskih udara na svakodnevnom nivou koji zahvaćaju svaku osobnost dolazi do izrazito jakih čišćenja. Zbog uma, prevelikog razmišljanja i promišljanja, konstrukcija i raznih mentalnih blokada energija može zapeti i začepiti energetske kanale. Tada dolazi do zagušenja sustava, usporenosti i zamora.

  Kako bi si pomogli kod energetskog protoka omogućite si tijekom dana dovoljno vremena za sebe. To može biti vrijeme od deset minuta koje ste uzeli kako bi se naslonili na stolicu ili ispružili i obratili pozornost na disanje, popili možda čaj u miru i usmjerili fokus na sebe i trenutak u kojem se nalazite.
  Vrlo često ljudi izgovaraju rečenicu “nemam se vremena odmoriti”.. ne shvaćajući da ta užurbanost zbog njihove iscrpljenosti produži njihovo vrijeme obavljanja zadataka te da je odmor od deset minuta ponekad dovoljan da se obnovite i sve završite na vrijeme.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Tijekom dana što više puta osjetite kako kroz vas prolazi energija, poput stupa koji dolazi iz Izvora, ulazi na vrh vaše glave i izlazi na stopala prema centru Planete. To možete vizualizirati /osjećati dok radite, šećete, kuhate, razgovarate s nekim. Omogućite si što bolji protok energije kako bi se sve ono što trebate otpustiti lakše procesuiralo.
  Dok imate više vremena umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te pozornost usmjerite na svoju srčanu čakru. Zamislite da dišete kroz nju i da sa svakim udahom i izdahom ona postaje sve proširenija, snažnija, svjetlija.. sve dok nećete imati osjećaj da iz vaše srčane čakre izlazi toliko jaka svjetlost da obasjava cijelo vaše tijelo i područje oko vas.
  Tako budite i dišite dok god osjećate da vam je ugodno. Na kraju samo osjetite svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave i osjetite energiju Planete, kako bi se dobro uzemljili.

  Budite ljubav, otkrijte ljubav, dišite ljubav, živite ljubav.. dozvolite si lakoću života, dozvolite si protok postojanja.. osjetite vaš život, prigrlite ga, zagrlite ga, odajte mu počast. A zatim se duboko sebi naklonite zbog svih ljepota koje se kriju u vama i koje vi u ovom trenutku priznajete. Vlastito poštovanje donijet će vam mir i umiriti um. Spoznaja koliko ste dragocjeni i jedinstveni omogućit će vam osnaživanje energije.
  Nakon toga kada pogledate druge osobe pokušajte to sve prepoznati i u njima. Jedinstvenost se pokazuje u svemu onom čemu vi dozvolite da bude jedinstveno.

  S ljubavlju prema svima i poštovanjem prema vašoj Planeti šaljemo vam podršku..

  (I ja vam šaljem podršku i ljubav,
  do idućeg utorka,
  Maja 🙂 )

  26.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 226 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ODNOSI.

  Područja – balans prve/druge čakre (područje zdjelice), srčana čakra, šesta čakra (područje glave). Kukovi, noge. Protok cijelog tijela.

  Što su to odnosi? Do koje mjere oni čine vas, do koje mjere se poistovjećujete s njima, do koje mjere ste ovisni o njima? Pri tom mislimo na sve vrste odnosa.. obiteljske, ljubavne, prijateljske, poslovne.. Svi oni nešto govore o vama. Izvana govoreći jednu priču, iznutra odnosi vrlo često pokazuju ovisnosti, strahove, nadanja, ucjene i prošlost koja iz tih vibracija pokazuje svoje postojanje.
  U ovom užurbanom svijetu i odnosi postaju užurbani, ne posvećuje im se previše pažnje, često su svedeni na brzinska druženja, prepričavanja, vrlo često izvode se po navici. Kako bi lakše proveli dan, tjedan, vikend, praznike.. kako bi zadovoljili normu koju ovo društvo nalaže, a to je da morate imati odnose kako bi opstali.
  Pa često svoje vrijeme dajete onim odnosima koje baš ne volite, samo zato jer su vam oni “važni” iz nekog razloga, dok one vama draže odnose zapostavljate i za njih nemate vremena, znajući da će oni i tako biti tu.. i odnosi.. i ljudi u njima.. pa i vi ste tu za njih, zar ne?!
  Ali gdje ste zapravo vi? Da li znate taj odgovor? Gdje ste?
  I ne, to nije trik pitanje.. To je pitanje za čiji odgovor svatko od vas treba odvojiti vrijeme i zapitati se.. Gdje sam?
  Da smo vas pitali “Tko ste?” mnogi bi imali spreman odgovor. Koji bi u sebi vjerojatno uključivao nešto poput duše na svom putovanju kroz iskustva..
  A gdje ste?

  To je ujedno i vježba koju vam savjetujemo kroz naredni period. Sjednite u miru sa sobom, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i pitajte se – Gdje sam?
  I pustite.. ovo je jedno pitanje, ali na njega ne postoji jedan odgovor. Odgovori su beskonačni i jedinstveni i skrivaju se u vama, u vašoj mudrosti. Kada dođete do odgovora zadržite ga za sebe i neko vrijeme pustite da kao mantra plovi vašim umom, vašim tijelom..
  A onda kada se naviknete na njega ponovite cijelu vježbu i zapitajte se ponovno..

  Na kraju tretmana svi zajedno radili smo na podizanju svijesti planete. Kao što smo vam već puno puta u zadnje vrijeme rekli, vrijeme u kojem se trenutno nalazimo izazovno je za život u tijelu. Od vas traži potpunu predanost vlastitom biću i svemu onom što se nalazi u vama. Ovo je vrijeme brzog čišćenja, brzog rasta, brzog pada ukoliko se to desi. Stoga svaki vaš trenutak u danu promatrajte iz sebe, kroz sada. Budite vjerni promatrač vlastitog hoda.. osjetite svoj život, sebe u njemu, dopustite da vas uči sve ono po što ste došli.

  I niste sami.. mi smo tu, svi oni koji vam trebaju.. I čujemo svaku vašu riječ koju nam uputite. Pitanje je da li se vi čujete, da li se slušate, osluškujete.. Jer odgovori uvijek dolaze kroz vas..

  S ljubavlju prema vama i cijeloj Planeti..

  (I ja vam šaljem podršku,
  do idućeg utorka..
  Maja 🙂 )

  19.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 216 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – STRES, MALODUŠNOST, BEZVOLJNOST, NEDOSTATAK ENTUZIJAZMA I ŽIVOTNOG SMISLA / SVJESNOST I POVEZANOST S VLASTITIM BITKOM, VLASTITIM DIJELOM SEBE – DUŠOM, VLASTITIM SVJETLOSNIM BIĆEM (onim dijelom koji je postojao i postojat će i nakon ovog života).

  Dijelovi na kojima se radilo – područje srčane čakre, područje druge, treće (zdjelica, solarni pleksus), glava (otvaranje prema višem stanju svijesti), otpuštanje kroz cijelo tijelo..

  Težina koju ponekad možete osjećati mješavina je vaših vlastitih aktiviranih vibracija ali i kolektivne transformacije koja na sve utječe. Ovisno o danu ili dobu dana energije koje dolaze do vas nose u sebi vrlo snažnu i transformirajuću energiju koja u pojedincu potiče duboko čišćenje i promjenu. Ukoliko ste taj dan u vlastitom smirenju, opuštenosti i prepuštenosti, lakše ćete se nositi s tim promjenama. Međutim ukoliko je to jedan od “težih dana” tada će sve postati još teže i intenzivnije.
  Tim globalnim energijama i promjenama ne može se pobjeći, one nas sve obavijaju, kako Planetu tako i cijelu dimenziju. Na to ne možete utjecati niti to zaustaviti. Ali ono na što možete utjecati ste vi sami. Način kako prihvaćate svoju promjenu uveliko oblikuje osjećaje koji se tada u vama formiraju.
  Prihvaćanje je vrlo slobodna energija, ona podrazumijeva protok. Borba protiv onog što osjećate i kako osjećate je vrlo kruta energija, ona podrazumijeva šok sličan kada iznenada lupite u prepreku.
  Stoga vaša odluka da si dopustite prihvaćanje prvi je korak prema lakšem prolasku. Nakon toga puno stvari pokazat će se samo. Samo je pitanje da li će za vas ono što se pokazuje biti ugodno ili neugodno. Jer ukoliko oslobodite energiju prihvaćanja u sebi što znači prolaska.. tada vaša unutarnja transformacija može osvijetliti sve ono što se na van treba transformirati. To je ujedno i najvažniji razlog zašto ljudi vrlo često bježe od vlastite promjene. Jer voljeli bi mijenjati sebe, ali ne i stvari oko sebe, a ponekad je to ne moguće.. jer vaša promjena, vaša promjena vibracije može dovesti do toga da više niste u skladu sa stvarima, ljudima, događajima oko sebe, da ne vibrirate na isti način. Tada možete ili zaustaviti vlastitu promjenu kako bi “sve ostalo po starom” ili dozvoljavajući vanjsku promjenu podržati vlastitu unutarnju promjenu.
  Nakon prihvaćanja i protoka dolazi do lakše energije, bez obzira što se i koliko u vama oslobađa i na kakvom ste globalnom udaru energija vaše prihvaćanje i prolaz omekšavaju energije te vam omogućuju da umjesto uragana doživite možda i ugodan i pročišćujuč vjetar.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, oslobodite vrijeme za sebe i opustite. Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim vizualizirajte kako se kroz vašu srčanu čakru spušta svjetlosni snop u centar Planete. Neko vrijeme samo osjećajte svoj srčani centar, centar Planete i spoj. A zatim stavite jasnu namjeru da ste spremni doći u harmoniju s centrom Planete. S obzirom da trenutno imate tijelo i da je ono vezano za ovu Planetu bitno je biti u skladu s njezinom vibracijom.
  Pri tom će se u tretmanu raditi na svim vibracijama koje se pri tom trebaju osloboditi, svemu što se treba pročistiti, prihvatiti, transformirati.
  Vi za to vrijeme osjećajte svoje tijelo, dozvolite si prihvatiti sve što osjećate u tom trenutku i prepustite se, kao da plovite na laganim valovima ili kao da vas ugodan vjetar nosi.
  Imajte povjerenje u svoju dušu, svoje tijelo i promatrajte..

  I ovaj put smo na kraju tretmana svi zajedno radili na podizanju vibracija Planete. Vrijeme je u kojem svaki pojedinac može dati svoj doprinos, svaka namjera slanja ljubavi Planeti veliki je pomak u energijama, koliko god se to vama možda malo činilo.

  Šaljemo vam bezvremensku ljubav i podsjećamo da smo svi tu kako bi pomogli jedni drugima, kako bi pomogli u tranziciji Planete, kako bi pomogli ovoj, a s tim i svim drugim dimenzijama, jer sve je međusobno povezano. Sjetite se da je ovo tijelo i ova osobnost koju trenutno imate samo privremena i da je odraz svih vaših prijašnjih života, na ovoj Planeti ili nekim drugim svjetovima. Stoga vaša promjena i transformacija ključni su razlog vašeg dolaska ovdje. Međutim vaš dolazak u ovom vremenu pomno je planiran s vaše strane. Kako bi sudjelovali u promjeni, kako bi podržali promjenu.. u sebi i cijeloj dimenziji..

  S ljubavlju prema svima..

  I ja vam šaljem ljubav i podršku <3
  Maja 🙂

  12.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 218 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – STRAH OD ODGOVORNOSTI / UZEMLJAVANJE / ŠIRENJE SVJESNOSTI.

  Područja na kojima se radilo – područje zdjelice, noge s naglaskom na koljena i potkoljenice, srčana čakra, treća čakra (solarni pleksus), cijeli kičmeni stup i područje glave (šesta i sedma čakra).

  Odgovornost, u smislu preuzimanja odgovornosti za svoje postupke puno je šireg značaja od samo situacije kada vi pazite da nekome nešto ne napravite nažao. Odgovornost prvo kreće od vas samih prema vama. Kako se i koliko poštujete.. da li se uopće doživljavate.. da li se prihvaćate.. da li se volite. Da li vaši postupci kroje vaš životni put na lakši ili teži način. Da li u svojim postupcima možete prepoznati vlastite strahove koji zapravo kroje vaš put. Da li se u strahu od odgovornosti puštate vodama života da vas bacakaju i nasukavaju po obali, samo zato kako bi ste kasnije tu istu vodu života mogli optužiti za događaje koji su bili bolni. Kako bi mogli naći “krivca” za sve ono kako se osjećate.
  To su pitanja na koja pokušajte naredne dane “meditirati”. U smislu da si ih na početku svakog dana postavite i onda u sebi slušate njihove odgovore kroz dan. Možete imati kraj sebe uvijek i neku bilježnicu u koju ćete zapisati neki određeni tok misli. Pa tek kroz par dana zaista povezati sve odgovore u neku cjelinu.
  Onog trenutka kada zaista uzmete odgovornost za svoj život u svoje ruke on će krenuti onim putem koji vi priželjkujete na nivou duše. Onim putem koji će vas učiti svakim svojim trenutkom, svakim događajem, svakom sitnicom, ali kroz lakši i možda bezbolniji način, a vi ćete biti svjesni promatrač, svjesni sudionik s punim stupnjem odgovornosti..

  Osim pitanja koja si možete postaviti na početku svakog dana ovo je vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, ostavite vrijeme za sebe, opustite se. Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pažnju na disanje. Osjetite kako je vaše tijelo život i kako je svaki vaš udah poput unutarnjeg motora koji vječno radi, bili vi toga svjesni ili ne. Sada postanite svjesni, postanite svjesni svog daha i svog prisustva u tijelu. Osjećajte kako dišete i pri tom osjećajte pojedine dijelove tijela. Krenite od stopala, dišite i osjećajte lijevo stopalo, zatim dišite i osjećajte desno stopalo.. zatim lijevu potkoljenicu, pa desnu, pa lijevo koljeno, desno koljeno, lijevu natkoljenicu, desnu natkoljenicu, područje zdjelice, područje trbuha, područje prsa (žene posebno još obratite pozornost na svoje grudi), područje kičmenog stupa, lijevo rame, desno rame, lijevu ruku, desnu ruku, lijevi lakat, desni lakat, lijevu šaku, desnu šaku, područje vrata, područje lica, lijevo uho, desno uho, područje cijele glave.
  Nakon toga dišite s osjećajem cijelog tijela.. budite tako koliko god vam bude ugodno ili osjećate potrebu.

  Vrijeme u kojem se svi nalazimo velika je promjena, kako za kolektiv, tako i za pojedinca. Koliko ćete iskoristiti ovaj trenutak ovisi samo o vama, koliko ćete duboko spoznati sebe, ovisi samo o vama. Budite si prijatelj, ljubavnik, ljubavnica, dijete, roditelj, budite sve ono što tražite uokolo. Kada vaša vlastita kvaliteta postane ujedinjena tada će i svi vaši prijatelji, ljubavnici, ljubavnice, djeca i roditelji imati puno više vas i vaše podrške. Onda kada vi budete vlastita podrška.

  S ljubavlju u ovaj Svijet i sve Vas šaljemo vam svjetlosne pozdrave!

  A ja vam želim puno svjesnosti <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂

  5.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 203 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – ŠIRENJE SVJESNOSTI.

  Područje druge, treće, četvrte čakre (područje trupa), zatim glava (šesta i sedma čakra). I na kraju protok kroz cijelo tijelo u spoju s centrom Planete i Izvorom svega što postoji.

  Ljubav, emocija iznad i ispod svih emocija, protkana kroz svo tkanje postojanja. Na tome smo danas radili, kako bi se širenjem svjesnosti približili vlastitoj svjetlosti. I djelovanjem kroz nju u svoju svakodnevicu donijeli radost i prihvaćanje vlastitog postojanja.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, oslobodite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Osjetite svoje disanje, nemojte upravljati s njim, neka ono bude za vas prirodno u tom trenutku, samo pratite tok svog disanja.
  Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u vlastitu emociju ljubavi. Ali onu koja nije vezana ni uz koga. Ukoliko ju u tom trenutku ne možete osjetiti ili općenito ukoliko se ne možete spojiti s emocijom ljubavi ili vam je čak i odbojna, stavite samo jasnu namjeru, da se prepuštate spoju sa svojim centrom, sa srži svog postojanja.
  I onda sa svakim udahom i izdahom tonite u ljubav/osjećaj postojanja. Kao da klizite po nekom mekom jastuku sve dublje i dublje, dok se istovremeno oko vas širi prazan bijeli prostor.
  Kako tonete sve dublje i dublje u sebi probajte pronaći zahvalnost (možete čak unutar sebe i izgovarati) za sve što vam padne na pamet u tom trenutku, to mogu biti bliske osobe, situacije, stvari ili čak neke sasvim male sitnice. Nemojte razmišljati, samo pustite osjetiti zahvalnost za sve što vam u tom trenutku padne na pamet, nemojte analizirati, samo budite.
  Nastavite tonuti i biti zahvalni koliko god osjećate potrebu.. kada se sve u vama umiri ostanite još neko vrijeme tako, u miru sa sobom.
  A nakon toga polagano počnite osjećati vlastito tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave. Nakon što ćete dobro osjetiti cijelo fizičko tijelo osjetite spoj s energijom Planete, osjetite kako vas njezina energija uzemljava.
  Zatim otvorite oči, malo se rastegnite i sa zahvalnošću krenite dalje 🙂

  Želim vam puno ljubavi <3
  Do idućeg utorka prijave se primaju do 20 sati.
  Maja 🙂


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook