tekstovi

  Published on March 13th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Brige (+ vježba)

  Briga koju stvarate razmišljajući o onome što vam se događa, o onome što se dogodilo i o onome što bi vam se moglo dogoditi radi smanjeni protok. Poput zaustavljanja cirkulacije u vašem fizičkom tijelu kada bi ste oko ruke ili noge jako stegnuli neki zavoj. Tada bi imali potrebu to skinuti jer bi prvo osjetili trnce, zatim nelagodu, a nakon toga više na tom dijelu ne bi osjetili ništa jer bi se cirkulacija jako smanjila. Nakon skidanja zavoja osjetili bi ste bol nakon što cirkulacija krene ali i to bi podnijeli lakše nego onaj osjećaj potpunog zaustavljanja i odumiranja nekog dijela tijela.
  Briga u energiji je poput tog zavoja. Malo se stegne pa opusti, onda ponovno stegne i tako ostane neko vrijeme, kada “više nije za izdržati” nešto se desi i vi se opustite, dovoljno da vašim tijelom ponovno proteče energija i dovoljno da se pripremite na novi ciklus briga.
  Kada bi posvetili pažnju svojim mislima vidjeli bi da one luduju na neke sasvim zanimljive načine. Ali ne uvijek i konstruktivne. Vrlo često one su poput malih kamenčića koje bacate ispred sebe dok hodate ljuteći se što se stalno popikavate.
  Kada počnete osvještavati svoje misli tada dolazite do shvaćanja da vam mnoge od njih rade težinu u energiji, da mnoge od njih su poput utega koje ste sami sebi objesili oko vrata. Tada imate izbor promatrati, osluškivati te neke od njih pretvarati u svjetlo. (Vježba ispod)
  Kada puno takvih nepotrebnih misli pretvorite u svjetlo dobit ćete bolji energetski protok te više prostora za neke nove, konstruktivne misli koje se onda stvaraju kao refleksija vaše intuicije, kao unutarnji znakovi koji vas vode za vas najboljim mogućim stazama u tom trenutku. Tada postajete manifestator, kreator upravo onog što osjećate da je za vas najpotrebnije u tom trenutku.
  Posvještavanjem misli, pretvaranjem u svjetlo onih koje su samo briga i ponavljanje činjenica koje vam ne trebaju u tom trenutku vi postajete svjesno biće koje igrajući igru koju si je dizajniralo koristi sve svoje resurse na najbolji mogući način.
  Vaš um, vaše misli moćni su kreatori kada su u suradnji i harmoniji s vašim ostalim dijelovima, iskoristite vlastite resurse na najbolji mogući način te postanite cjeloviti, biće koje ide najboljim mogućim stazama na najlakši mogući način osjećajući pri tom vlastiti puls života.

  Vježba:
  Umirite se, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te usmjerite pozornost na disanje. Nakon što osjetite da ste se dovoljno opustili obratite pozornost na svoje misli. Njih ima puno i koliko god pozorno promatrali nećete ih moći sve poloviti ali one koje “ulovite” zadržite na trenutak i promotrite. Zapitajte se u sebi “Kako se osjećam s ovom misli?”. Pustite trenutak i promotrite svoje osjećaje. Ako oni nisu ugodni i ako u vama stvaraju brigu, nemir pustite tu misao u svjetlo, samo zamislite / vizualizirajte da se najednom samo pretvorila u svjetlo. Ukoliko vam je lakše možete je staviti u jednu svjetlosnu kuglu i onda pretvoriti u svjetlo, probajte na par načina dok ne otkrijete za sebe najbolji. Zatim promatrajte ponovno misli i izaberite novu te ponovite postupak.
  U početku činit će vam se da sve ide jako sporo ali u ovoj vježbi nema cilja, to nije takmičenje koliko ćete misli pretvoriti u svjetlo. Ova vježba služi kako bi posvijestili svoje misli i što vam one donose, a istovremeno u pozadini radi se tretman kako bi se transformirale vibracije koje potiču te misli.
  Nakon što vam ta vježba postane lakša možete ju raditi cijeli dan, što god radili i gdje god se nalazili samo budite svjesni sebe, trenutka i vlastite prisutnosti i tu i tamo “ulovite” neku misao. Ukoliko ulovite neku od koje se osjećate ugodno posvijestite taj osjećaj i zahvalite mu se. A kada ulovite neku koja donosi brigu i neugodu pretvorite je u svjetlo.
  Nakon nekog vremena bit ćete puno bolji u prepoznavanju vlastitih misli i nedopuštanju brige da vas vodi po svijetu već vašoj svijesti da vam otkriva najbolje puteve.

  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” 

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook