vježbe

  Published on December 14th, 2012 | by maja šamarinac

  0

  Centralni vrtlog

  Sjednite u udoban položaj, omogućite si da vas nitko ne prekida i zatvorite oči. Nekoliko trenutaka usmjerite pozornost na disanje kako bi smirili otkucaje srca i primirili tijelo.

  Sada zamislite da se u predjelu vaše srčane čakre počinje stvarati vrtlog koji prelazi u oblik spirale, ona postaje sve veća i veća dok se vrti brzinom koja vama odgovara. Pustite ju da se širi oko vas sve dok ne postane puno veća od vašeg fizičkog tijela. Nakon što je postala velika kao otprilike nekoliko vaših fizičkih tijela u širinu pustite ju da se pretvori u koncentrične krugove koji se vrte oko vas ili možda u jedan krug koji se vrti, pustite da sama poprimi oblik.
  Zatim u sebi krenite izgovarati – „Ja sam centar svog života, ja sam snaga, ja sam moćna jedinka postojanja i moj život je u mojim rukama“.
  To izgovarajte tiho u sebi, nije toliko bitan taj tekst i njegovo značenje već vibracija snage i fokusiranost na sebe kao centar dok to izgovarate.
  Budite u tome sve dok se osjećate ugodno ili dok vizualizacija traje.
  Nakon toga smirite svoju energiju, usmjerite se na disanje i svoje fizičko tijelo, pustite da se sva snaga koju ste sada energetski podigli proširi i vašim fizičkim tijelom dajući vam na taj način osjećaj života.
  Vježbu možete ponavljati koliko god puta želite.

  Pritisnite ovdje ako želite pročitati vezani tekst: “Međusobni odnosi – Centar svog svemira”.

  (Photo: Hartwig HKD)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook