mw knjiga

  Published on August 24th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Ciklusi

  Stvorili ste si vrijeme. Ukalupili ste ga u godinu, dan, mjesec… Po njemu ravnate sve svoje događaje i cijeli svoj život. Kao narod na ovoj Planeti posve biste bili izgubljeni kada bi vam netko uzeo odjednom sve vaše satove.

  Vi ste ga stvorili jer vam ono treba. Jer dolazite iz vječnosti i sada, u ovom iskustvu potrebno vam je nešto što će vam govoriti koliko već ovo vaše iskustvo traje i koliko vas još čeka. E da vam je još i to znati – koliko vas čeka. Onda bi vjerojatno većina nezadovoljna svojim iskustvom sjela u prvu stolicu i čekala da to iskustvo, vaš život, završi.
  Budući da ne znate, imate motivaciju da je možda baš sljedeća stepenica bolja i trudite se popeti na nju, zanima vas kakav je pogled s nje, kakvo ćete kraljevstvo vidjeti.
  I uvijek je to isto kraljevstvo – vaše kraljevstvo – vaš život. Spremno vas čeka, samo je na vama da li ćete živjeti ili biti vječiti promatrač.

  Ciklusi koji dolaze i prolaze kroz vaš život pomažu vam koncentrirati energiju na jedno mjesto kako biste sakupili dovoljno snage za sljedeći korak.
  Oni zapravo ne postoje, baš kao što i vaše vrijeme koje mjerite ne postoji, ali oni su vam od velike pomoći.
  Svaka Nova godina, svako proljeće, jesen, zima, budi u vama uspavanu energiju za novi početak. Pomaže vam da se pokrenete i sami sebi obećate da ćete se potruditi vidjeti što vas sljedeće čeka. A zato ste i ovdje. Inače biste bili kao dijete u slastičarnici prepunoj raznovrsnih sladoleda koje cijelo vrijeme jede samo jedan, ne obazirući se na ljepote okusa drugih. Nemojte biti takvo dijete.

  Došli ste ovamo s namjerom da živite ovaj život najbolje što možete. I bez obzira što je on ponekad lijep, sretan, pun radosti i veselja, a ponekad težak, tmuran, nesretan i pun boli – to je ipak vaš život. Dopustite mu da prolazi i hodajte kroz njega uzdignute glave, sa sigurnošću u sebe i srećom. Sve što ste si zadali prije dolaska vi ste u stanju izvršiti, sve, ali apsolutno sve.

  Vaša snaga neiscrpna je, vaša moć bezgranična je. Sve boli i patnje, svi osmjesi, sve tuge samo su vaša iskustva, za ovaj život, za ovo tijelo.
  Vi ste energija i beskonačno velik oblik ljubavi. Pokušajte se prisjetiti toga i barem malo te ljubavi dovesti u sadašnji život. Vidjet ćete kako će se u tom trenutku sve stvari oko vas početi kretati.

  Započnite novi ciklus tom mišlju – Vi ste ljubav, veličanstvenost postojanja. I sve stvari oko vas tu su zbog vas. Dopustite životu da živi i vi živite s njim. Bez straha, samo s mirom, srećom i ljubavlju u svom srcu, tijelu i duši. I vjerujte.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook