vježbe

  Published on December 6th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Dolazak do vlastite istine

  Vježba:
  Stanite pred ogledalo i gledajte se u oči. Budite tako sve dok ne prođu one početne faze koje će uključivati um, razmišljanje, promišljanje, konstrukcije.. tako budite sve dok vam ne postane dosadno.
  Tada se zaista počnite gledati u oči..
  Nakon toga uzmite bilježnicu i olovku i pišite. Nemojte razmišljati o čemu.. samo pišite.
  Idući dan ponovite postupak. Radite to za redom barem tjedan dana, a možete i više.
  Kroz dan promatrajte kako se osjećate, koje vam misli prolaze glavom, što se dešava unutar vas.
  Jednom na dan napravite tretman (rečenica ispod teksta), dok radite tretman stavljajte jasnu namjeru da ste spremni posvijestiti, a onda i živjeti svoju istinu.

  Vaša istina zakopana je pod vašom osobnošću. Vašom osobnošću upravlja vaša istina. To je ona vibracija s kojom ste se rodili i koja privlači ljude, stvari, događaje u vaš život. Vibracija koja je posljedica prošlih života i svega onog što niste isprocesuirali, svega onog što je ostalo možda skriveno i zblokirano.
  Ne možete pobjeći od svoje istine jer ona se ogleda u cijelom vašem životu, u vašoj svakodnevici.
  Ali možete si pomoći tako da ju posvijestite što više, da joj dozvolite da vam se pokaže u svojoj punoj ljepoti, da ju razotkrijete i prihvatite.
  Svjesno priznavanje i življenje vlastite istine, svjesno odbacivanje maski, konstrukcija i zabluda vodi prema putu na kojem i dalje obitavaju vaše lekcije, ali ćete kraj svake pronaći upute za rješavanje.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  (Foto: Photo by Eric Ward on Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook