tekstovi

  Published on September 18th, 2016 | by maja šamarinac

  0

  Dopuštanje vlastite promjene

  Težina koju ponekad možete osjećati mješavina je vaših vlastitih aktiviranih vibracija ali i kolektivne transformacije koja na sve utječe. Ovisno o danu ili dobu dana energije koje dolaze do vas nose u sebi vrlo snažnu i transformirajuću energiju koja u pojedincu potiče duboko čišćenje i promjenu. Ukoliko ste taj dan u vlastitom smirenju, opuštenosti i prepuštenosti, lakše ćete se nositi s tim promjenama. Međutim ukoliko je to jedan od “težih dana” tada će sve postati još teže i intenzivnije.
  Tim globalnim energijama i promjenama ne može se pobjeći, one nas sve obavijaju, kako Planetu tako i cijelu dimenziju. Na to ne možete utjecati niti to zaustaviti. Ali ono na što možete utjecati ste vi sami. Način kako prihvaćate svoju promjenu uveliko oblikuje osjećaje koji se tada u vama formiraju.
  Prihvaćanje je vrlo slobodna energija, ona podrazumijeva protok. Borba protiv onog što osjećate i kako osjećate je vrlo kruta energija, ona podrazumijeva šok sličan kada iznenada lupite u prepreku.
  Stoga vaša odluka da si dopustite prihvaćanje prvi je korak prema lakšem prolasku. Nakon toga puno stvari pokazat će se samo. Samo je pitanje da li će za vas ono što se pokazuje biti ugodno ili neugodno. Jer ukoliko oslobodite energiju prihvaćanja u sebi što znači prolaska.. tada vaša unutarnja transformacija može osvijetliti sve ono što se na van treba transformirati. To je ujedno i najvažniji razlog zašto ljudi vrlo često bježe od vlastite promjene. Jer voljeli bi mijenjati sebe, ali ne i stvari oko sebe, a ponekad je to ne moguće.. jer vaša promjena, vaša promjena vibracije može dovesti do toga da više niste u skladu sa stvarima, ljudima, događajima oko sebe, da ne vibrirate na isti način. Tada možete ili zaustaviti vlastitu promjenu kako bi “sve ostalo po starom” ili dozvoljavajući vanjsku promjenu podržati vlastitu unutarnju promjenu.
  Nakon prihvaćanja i protoka dolazi do lakše energije, bez obzira što se i koliko u vama oslobađa i na kakvom ste globalnom udaru energija vašeg prihvaćanja omekšava energije te vam omogućuju da umjesto uragana doživite možda i ugodan i pročišćujuč vjetar.

   

   

   

   

   

  (Foto: jojo nicdao)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • posljednje

  • instagram

  • facebook