tekstovi

  Published on February 2nd, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Kako pronaći dovoljno vremena za sebe

  Uslijed jakih globalnih energetskih udara na svakodnevnom nivou koji zahvaćaju svaku osobnost dolazi do izrazito jakih čišćenja. Zbog uma, prevelikog razmišljanja i promišljanja, konstrukcija i raznih mentalnih blokada energija može zapeti i začepiti energetske kanale. Tada dolazi do zagušenja sustava, usporenosti i zamora.

  Kako bi si pomogli kod energetskog protoka omogućite si tijekom dana dovoljno vremena za sebe. To može biti vrijeme od deset minuta koje ste uzeli kako bi se naslonili na stolicu ili ispružili i obratili pozornost na disanje, popili možda čaj u miru i usmjerili fokus na sebe i trenutak u kojem se nalazite.
  Vrlo često ljudi izgovaraju rečenicu “nemam se vremena odmoriti”.. ne shvaćajući da ta užurbanost zbog njihove iscrpljenosti produži njihovo vrijeme obavljanja zadataka te da je odmor od deset minuta ponekad dovoljan da se obnovite i sve završite na vrijeme.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Tijekom dana što više puta osjetite kako kroz vas prolazi energija, poput stupa koji dolazi iz Izvora, ulazi na vrh vaše glave i izlazi na stopala prema centru Planete. To možete vizualizirati /osjećati dok radite, šećete, kuhate, razgovarate s nekim. Omogućite si što bolji protok energije kako bi se sve ono što trebate otpustiti lakše procesuiralo.
  Dok imate više vremena umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te pozornost usmjerite na svoju srčanu čakru. Zamislite da dišete kroz nju i da sa svakim udahom i izdahom ona postaje sve proširenija, snažnija, svjetlija.. sve dok nećete imati osjećaj da iz vaše srčane čakre izlazi toliko jaka svjetlost da obasjava cijelo vaše tijelo i područje oko vas.
  Tako budite i dišite dok god osjećate da vam je ugodno. Na kraju samo osjetite svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave i osjetite energiju Planete, kako bi se dobro uzemljili.

  Budite ljubav, otkrijte ljubav, dišite ljubav, živite ljubav.. dozvolite si lakoću života, dozvolite si protok postojanja.. osjetite vaš život, prigrlite ga, zagrlite ga, odajte mu počast. A zatim se duboko sebi naklonite zbog svih ljepota koje se kriju u vama i koje vi u ovom trenutku priznajete. Vlastito poštovanje donijet će vam mir i umiriti um. Spoznaja koliko ste dragocjeni i jedinstveni omogućit će vam osnaživanje energije.
  Nakon toga kada pogledate druge osobe pokušajte to sve prepoznati i u njima. Jedinstvenost se pokazuje u svemu onom čemu vi dozvolite da bude jedinstveno.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook