vježbe

  Published on June 6th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Gdje sam ja?

  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite, osjećajući svoj dah. Zatim se usmjerite na područje srčane čakre i unutar sebe postavite pitanje: “Kada se maknu moje misli, moj ego, moje konstrukcije.. kada se makne ono što mislim da bi trebala/o biti, kada se maknu sva moja i tuđa očekivanja.. gdje sam ja?”. Ovo je pitanje koje služi da bi se pokrenuo vaš unutarnji proces, a ne da bi dobili odgovor. Stoga nakon postavljanja tog pitanja samo dopustite sebi biti, osjećajte dah, prepustite se tretmanu.
  Na kraju tretmana dobro se uzemljite tako da osvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Zamislite sebe pod gomilom naljepnica.. na svakoj piše nešto o vama. Neke ste nalijepili vi, neke su vam nalijepili drugi. I zatim zamislite kada god možete (dok mirujete ili nešto radite) kako svjesno odljepljujete te naljepnice. Ne morate gledati što na njima piše, sama vaša namjera da odljepljujete naljepnice spajat će vas s namjerom da sebi date slobodu, da se pronađete van okvira očekivanja, da se prepustite sebi, da hodate svojim najboljim putevima.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  (Photo by Pexels.com)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook