tekstovi

  Published on February 1st, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Imate previše misli?

  Misli.. to je ono što vam se vrti stalno po glavi :). Ponekad sasvim lagano, ponekad opsesivno. Što ih se više želite otarasiti to ih je više. Ponekad se mogu pojačati uslijed odblokiravanja energija glave.

  Predlažemo vam jednu vježbu:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite. Osjećajte/vizualizirajte/zamišljajte kako s dahom povezujete svoje fizičko i energetsko tijelo. Dopustite da tretman krene i osjećajte svoj protok.
  Nakon nekog vremena obratite pozornost na područje glave i da li su u vama prisutne misli.. ima li ih puno, malo.. kakvog su intenziteta, kakvog karaktera..
  Zatim u sebi stavite potpuno jasnu namjeru da ste spremni prepoznati, spoznati i priznati vlastiti mir. Da ste spremni dopustiti sebi spoj s vlastitom svjesnošću. Osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se u centru vaše glave počinje stvarati jedna svjetlosna kugla koja je ispunjena vašom čistom sviješću i kako njezino prisustvo počinje smanjivati misli. Ukoliko se to ne desi i vaše misli se odupiru 🙂 vi ih pošaljite u tu kuglu.. ali s ljubavlju i zahvalnošću!
  To radite dokle god tretman traje ili dok vam je ugodno.
  Na kraju osjetite kako se ta kugla proširila po vašem cijelom tijelu donoseći vam mir i iscjeljenje, a zatim se dobro uzemljite, tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vježbu možete ponavljati i tijekom dana, održavajući pažnju na kugli koju možete osjetiti na području glave ili rasprostranjenu kao svijetlo kroz cijelo tijelo.
  Vaš angažman oko “ovdje i sada”, oko vlastite prisutnosti u ovom trenutku vodi u mir. Kako bi vam i oni trenuci ispunjeni mislima i raznim zadacima bili lakši.. znajući da nakon toga slijedi red tišine koji sami možete stvoriti i na taj način se odmoriti 🙂

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".



  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook