info

   

  jednostavnost.com

  Ovo nije tehnika, naše je prirodno pravo “raditi na sebi”. Za to nam u ovom novom vremenu treba nešto malo potpore od osoba koje su isto na putu rada na sebi, treba nam vlastita upornost i vrijeme provedeno u druženju sa sobom te vjera da ono što se u nama budi je naša vlastita istina.

  Da smo svjetlosna bića na svom putovanju, da u sebi očitujemo cijelo postojanje, da je naš život nešto više od pukog preživljavanja. Ta istina ne treba ići kroz razumijevanje našeg uma već kroz otvaranje našeg srca, naše intuicije.. prema sebi. Ukoliko svoju snagu zadržimo za sebe ona će u nama rasti sve dok ne preraste našu vjeru o našoj malenkosti i pomogne nam da se probudimo.

  Svatko je na svom putu, svatko na tom putu ima zadatke koji su tu kako bi nam pomogli otkriti što je to za nas najvažnije u ovom trenutku. Što je to što vibrira ispod naše površine oslikavajući se u životu oko nas, kako bi nam pokazalo naše lekcije.

  Koliko ćete posvetiti vremena sebi toliko ćete vidjeti i rezultate. Rad na sebi podrazumijeva osluškivanje vlastitog života cijeli dan. A po noći promatranje snova.

  Na ovim linkovima možete pronaći informacije koje vam mogu pomoći u radu na sebi:

  Kako možete sami sebi raditi tretmane i/ili se pridružiti online grupi utorkom >>>

  Kako se pokreće vibracija, kako se pokreću osjećaji.. što govore misli >>>

  Osnove energetske higijene >>>

  Što uopće znači “rad na sebi”? >>>

  Maja Šamarinac

  Oko moje 16 godine prvi put mi se spontano otvorio energetski svijet. Stupivši u kontakt s mojim duhovnim vodstvom, a odgojena u porodici ateista imala sam tisuću upitnika nad glavom. S godinama učila sam preko njih o energijama i svemu onom što nije vidljivo našem fizičkom vidu. Učila sam o sebi i kako doći u bolji kontakt sa sobom. Moji prijatelji kako sam ih oduvijek zvala bića su svjetla koja su prenosila informacije da smo mi svi svjetlosna bića i da je vrijeme buđenja.

  Danas sa svoje 43 godine znam više nego na početku ali još uvijek premalo da bi rekla da znam.. svijet van ove fizičke dimenzije toliko je nepojmljivo ogroman i različit našem umu da bi nam trebalo nebrojeno fizičkih života da bi ga shvatili umom. A i tada bi bilo pitanje da li je to uopće moguće jer naš um može stvari analizirati na osnovu onog što mu je poznato, a ta druga energetska strana tj sve van onog što vidimo fizičkim očima toliko je drugačija od ovog ovdje da naš um to ne može pojmiti pa stvara nama najprihvatljivije slike.
  Prestala sam ispitivati kao na početku i puštam da mi život pokaže svaki sljedeći korak. Da se znanje budi u meni. Poslušala sam njihov savjet da samo budem, da će svi odgovori koji mi trebaju doći. I dolaze.. svakodnevno..

  Prije deset godina krenuo je neplanirano i moj put terapeuta. Način na koji radim je kanaliziranje energije i informacija. Djelom kroz razgovor, djelom kroz energetski tretman asistiram ljudima da dođu u bolji kontakt sa sobom. Radimo na vibraciji koja je donesena u ovaj život i koja privlači ljude i događaje. Promjenom te vibracije mijenja se i život oko vas.

  Ako vas intuicija zove da dođete na individualni tretman (možemo raditi i preko Skype.a), javite mi se na mail: jednostavnost@gmail.com

  ….

  Magic Wood

  Kartice i knjiga Magic Wood nastali su na Sljemenu (Zagreb, 2004.-2005.), nakon što sam oko godinu i pol dana odlazila u šumu kada sam osjetila energetski poziv. Nakon što sam zapisala sve što su mi Šumski kako sam ih ja zvala rekli tiskana je knjiga i kartice.

  Nakon toga nastao je još roman “Što je to ljubav” (rasprodan je u tiskanom obliku, možete ga besplatno skinuti).

  Na ovim stranicama možete naći i razne tekstove, inspiraciju, vježbepriče. Predlažem vam da sve čitate po intuiciji, ne iz glave već iz srca. Sve što ikada zapišem kanalizirano je na način da ne predstavlja ljepotu pisane forme već energetski kod koji vam može pomoći da se lakše prepo(spo)znate.

   

   

   

   

  fotografije u pozadini:
  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook