info

  Nas čini naša prošlost, prošlost ovog života i prošli životi. Sve ono što smo bili utkano je u svaku našu poru i tvori svaku našu stanicu. Mi smo posljedica svih naših događaja. Svaka naša misao, svaka naša odluka ide kao posljedica iz naših strahova, nadanja, otpora i vibracija koje još nisu razriješene, a na kojima možemo raditi ako želimo.
  Ovo vrijeme u kojem trenutno živimo pruža nam mogućnost da svjesno rastemo unutar sebe prihvaćajući sve ono što smo nekada bili kao stvari kroz koje smo padali, pridizali se, rasli, učili i razvijali se. Niti jedan događaj iz naše bliže ili daljnje prošlosti nije nevažan, nije loš, nije za osudu.. svi oni tvore savršenu lepezu kroz koju se pokazuje naša trenutna osobnost.
  Mi volimo misliti da smo bića slobodne volje. I jesmo.. ali naša slobodna volja očituje se u tome na koji način ćemo odreagirati na događaje koje smo privukli vibracijama koje već jesu u nama, koje tvore nas. Da li ćemo osuđivati, sakriti se, bježati, biti depresivni.. ili ćemo hrabro stati pred sve što nam život servira ispred nas i dati si truda vidjeti u tome – sebe. Ne samo onaj dio sebe koji poznajemo svjesno dok sjedimo sa sobom i razmišljamo ovim umom koji sada imamo. Već onaj dio nas koji viri iz nas, pokazujući se u raznim detaljima, hrabreći nas, bodreći nas.. da pogledamo i u ono što bi naš um ponekad osudio.. kako bi spoznali da nema tog dijela nas koji je spreman za osudu, samo za pohvalu, za hrabrost života u raznim prilikama.

  U današnje vrijeme podržani smo s kolektivnom promjenom vibracije koja nam pomaže da i mi otvorimo sva svoja čula.. da osjetimo, vidimo, spoznamo ono što je fizičkom oku nepoznato.. ono što je nedokazivo.
  Podržani smo da možemo vidjeti kroz koprene ove realnosti, da možemo osjetiti druge osobe i sebe na tim dubokim finim nivoima koji pričaju naše razne priče, međusobne interakcije.. pokazuju nam smjerove.

  Ako uspijemo u to pogledati bez osude (sebe ili drugih) vidjet ćemo koji su to načini kroz koje možemo dalje rasti i shvaćati.. sve ono što možemo i trebamo shvatiti kroz ovaj život.. razvijajući se kroz daljnja iskustva i životne puteve.

  Ako ne pogledamo u sebe, ako ne priznamo sebe, ako bježimo od naše unutarnje duboke istine.. jer smatramo da se nismo u stanju suočiti s tom boli.. onda nas ta bol sustigne kroz vanjske događaje.. tada nam se dešavaju stvari na prvi pogled van naše kontrole.. kada više nemamo izbora nego se suočavati s njima.
  Ali ako pogledamo u sebe.. ako vidimo koje su to vibracije unutar nas koje vladaju s nama, a zatim energetskim tretmanima radimo na njihovoj transformaciji.. tada možda nećemo moći izbjeći događaje ali ćemo zasigurno kroz njih svjesnije proći, svjesnije vidjeti što nam je to za učiti.

  Direktnim radom na vibracijama omogućujemo transformaciju svega onog što nam zatim pomaže da se još bolje spoznamo, da oslobodimo iz sebe one stvari koje smo možda već puno puta učili i koje smo spremni otpustiti. Tada ponekad više ne moramo učiti kroz bolne lekcije, tada nam je dovoljna duboka unutarnja spoznaja i vlastito prihvaćanje.

  Jer naše vibracije žele biti spoznate.. žele biti viđene od naše strane.. kako bi se pitali što mi je dalje za učiti, kroz što trebam rasti, na što pristati.. ne čekajući da me život gurne tamo i da se raspadnem (iako nam je ponekad upravo raspad potreban) nego svojevoljno hodajući po toj stazi.. koja me dalje nečemu uči.

  Ako vas privuče rad sa mnom i energijama mogu vam asistirati kroz individualni tretman na kojem radimo na otkrivanju vibracija unutar vas, na direktnom energetskom radu na tim vibracijama.
  Osim individualnog tretmana sa mnom (koji može biti i preko Skypa, bez obzira gdje se nalazili na ovoj planeti) možete imati i asistenciju preko Online Kutka Jednostavnosti, više o tome na ovom linku.

  Dodatnu asistenciju mogu vam pružiti preko astrologije, ali “Evolutionary Astrology” koja prati putovanje duše pa samim tim je u skladu s onim načinom na koji i ja radim s energijama. Astrologija može biti ukomponirana u individualni tretman, Online Kutak ili sama za sebe.

  Ako vas zanima rad sa mnom i energijama javite mi se na mail: jednostavnost@gmail.com

  Koliko ćete posvetiti vremena sebi toliko ćete vidjeti i rezultate. Rad na sebi podrazumijeva osluškivanje vlastitog života cijeli dan. A po noći promatranje snova.

  Na ovim linkovima možete pronaći informacije s ove stranice koje vam mogu pomoći u radu na sebi:

  Kako možete sami sebi raditi tretmane i/ili se pridružiti online grupi utorkom >>>

  Kako se pokreće vibracija, kako se pokreću osjećaji.. što govore misli >>>

  Osnove energetske higijene >>>

  Što uopće znači “rad na sebi”? >>>

  Maja Šamarinac

  Oko moje 16 godine prvi put mi se spontano otvorio energetski svijet. Stupivši u kontakt s mojim duhovnim vodstvom, a odgojena u porodici ateista imala sam tisuću upitnika nad glavom. S godinama učila sam preko njih o energijama i svemu onom što nije vidljivo našem fizičkom vidu. Učila sam o sebi i kako doći u bolji kontakt sa sobom. Moji prijatelji kako sam ih oduvijek zvala bića su svjetla koja su prenosila informacije da smo mi svi svjetlosna bića i da je vrijeme buđenja.

  Danas sa svoje 44 godine znam više nego na početku ali još uvijek premalo da bi rekla da znam.. svijet van ove fizičke dimenzije toliko je nepojmljivo ogroman i različit našem umu da bi nam trebalo nebrojeno fizičkih života da bi ga shvatili umom. A i tada bi bilo pitanje da li je to uopće moguće jer naš um može stvari analizirati na osnovu onog što mu je poznato, a ta druga energetska strana tj sve van onog što vidimo fizičkim očima toliko je drugačija od ovog ovdje da naš um to ne može pojmiti pa stvara nama najprihvatljivije slike.
  Prestala sam ispitivati kao na početku i puštam da mi život pokaže svaki sljedeći korak. Da se znanje budi u meni. Poslušala sam njihov savjet da samo budem, da će svi odgovori koji mi trebaju doći. I dolaze.. svakodnevno..

  Prije 13 godina krenuo je i moj put terapeuta. Način na koji radim je kanaliziranje energije i informacija. Djelom kroz razgovor, djelom kroz energetski tretman asistiram ljudima da dođu u bolji kontakt sa sobom. Radimo na vibraciji koja je donesena u ovaj život i koja privlači ljude i događaje. Promjenom te vibracije mijenja se i život oko vas.

  ….

  Online Kutak Jednostavnost >>>

  Ovdje možete pronaći video materijale – predavanja ili energetske tretmane, meditacije.

  Sve što radim “kanalizirano” je iz energije pa u sebi sadrži energetski kod koji vam može pomoći u vlastitoj promjeni. Rad na sebi nešto je što se dešava svakodnevno, na ovaj način možete slušati predavanja, raditi tretmane u vlastitom ritmu..

  U sklopu Online Kutka nalazi se i forum na kojem možete postaviti pitanja ili podijeliti nešto s drugima.

  Kutak je mjesto na kojem možete pronaći asistenciju ako ju trebate, osjetite iz intuicije privlači li vas..
  Postoji mjesečna pretplata, a ako želite isprobati možete uzeti tjednu pretplatu.

  ….

  Magic Wood

  Kartice i knjiga Magic Wood nastali su na Sljemenu (Zagreb, 2004.-2005.), nakon što sam oko godinu i pol dana odlazila u šumu kada sam osjetila energetski poziv. Nakon što sam zapisala sve što su mi Šumski kako sam ih ja zvala rekli tiskana je knjiga i kartice.

  ….

  Romani koje možete skinuti u pdf.u

  NEBESKI ŠAPAT – krugovi
  Živjeli su zajedno već mnoge živote.. voleći se, mrzeći se.. Sada imaju priliku otvoriti se svjesnosti.. uz pomoć Svjetlosnih bića podići vlastito razumijevanje, osloboditi se strahova. Sedam njih se srelo, ima ih puno više. Svaki njihov susret trenutak je prepoznavanja, razumijevanja, oslobađanja. Potrebna je ogromna snaga i hrabrost pogledati u sebe kroz druge. Ovo je njihova prilika za rastom i razvojem. Prilika za buđenjem.

  Ako vas privuče ovaj roman onda je on za vas. Ne kao roman koji govori “istinu” već kao vibracija
  koja može pomoći buđenju vaše istine.

  Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

   

  Roman “Što je to Ljubav?” donosi priču o putovanju jedne duše kroz njena tri života.

  “Koliko imate vremena u vlastitoj svakodnevnici stati na trenutak i pogledati u sebe, svoj život, vlastite postupke, odnose s drugim ljudima. Ako to i učinite koliko vam je jasno ono što vidite.
  Vrlo često trenutak u kojem živimo oblikovan je nekim našim unutarnjim stanjem čiji je uzrok energija koju smo donijeli u ovaj život. Ne kako bi ju ponovo živjeli već kako bi ju savladali.

  Ovo je jedna takva priča, komplicirana u svojem sadržaju, a jednostavna u svojoj istini. Prateći put jedne duše kroz njena tri života pokazuje lekcije koje si duša kreira kako bi učila i stvarala, sebe u boljoj frekvenciji i boljem shvaćanju. To je sve što ću reći, sve ostale zaključke donesite sami; svatko od nas ima svoju priču života kojoj će u „rasvjetljavanju“ možda pomoći put ove duše. Bude li tako, bit će mi osobito drago.

  Želim vam ugodno putovanje.“

  Roman je rasprodan u tiskanom obliku. Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

  ….

  Na ovim stranicama možete naći i razne tekstove, inspiraciju, vježbepriče. Predlažem vam da sve čitate po intuiciji, ne iz glave već iz srca. Sve što ikada zapišem kanalizirano je na način da ne predstavlja ljepotu pisane forme već energetski kod koji vam može pomoći da se lakše prepo(spo)znate.

   

   

   

   

  fotografije u pozadini:
  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook