vježbe

  Published on November 13th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Iscjeljivanje osjećaja boli i povrede

  Unutar vas često postoji bol, ponekad je ona sasvim mala i neprimjetna, ponekad se preljeva preko svih vaših rubova. Najčešće je njezin početni vibracijski kod nastao puno prije ovog života, privlačeći i u ovom životu događaje koji će ga ojačati. Kako bi ga ponovno živjeli ili nadživjeli.
  Kada vibracija boli postane aktivna, a da vi ponekad niste toga niti svjesni vaš ego, um, vaša osobnost pokušavaju “spasiti situaciju”. Vrlo često na način da se u vašem umu počnu stvarati priče od kuda ta bol ide, tko je kriv za nju i što bi vi sada mogli napraviti.
  Ta nekonstruktivna konekcija između vašeg uma i vaše vibracije boli slabi područje zdjelice i nogu, na taj način još više vas čineći ranjivima i dajući umu još više motiva zašto bi se trebalo od svega toga spasiti.
  Najbrže rješavanje vibracije boli je suočavanje s njom. Na način da priznate svoju bol ali i tu stanete. Ne odete dalje u um i analize od kuda ta bol, s čim je vezana, tko je kriv, a tko nije kriv i onda eventualno dopuštajući nakon toga sebi dramu i samosažaljenje. Taj način postaje kontraproduktivan.
  Ali suočavanje s boli, bivanje u boli tijekom tretmana, priznavanjem boli.. vi priznajete dio sebe koji živi cijelo vrijeme ispod površine, koji traži pažnju. Nakon vašeg suočavanja i priznavanja, a bez drame i osude vi u tretmanu dopuštate da se ta vibracija počne iscjeljivati. Olakšanje nakon nekog vremena dolazi samo.
  Bježeći od boli vi ju još samo više potiskujete dublje, priznavajući je vi je dovodite na površinu gdje se ona rastvara u prihvaćanje sebe. A prihvaćanje dalje vodi u ljubav.. sasvim spontano..

  Vježba:
  Udobno se smjestite, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te usmjerite pozornost nekoliko trenutaka na disanje. Posvijestite kako je vaše fizičko tijelo živo, kako se u njemu stalno nešto dešava i kako vam ono omogućuje da živite ovo iskustvo.
  Zatim osjetite kako ste osim fizičkog tijela vi i energija.. bez obzira da li ju osjetite ili ne stavite namjeru da ste u tom tretmanu spremni priznati svoju energiju, kakva god ona bila u tom trenutku, da ste spremni sebe priznati kao cjelinu te si dopustiti iscjeljivanje, jačanje, transformaciju.
  Budite tako dokle god osjetite da se tretman dešava ili dok vam ne bude dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook