– Izvještaji nakon tretmana 2017

  2017
  26.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 141 prijavljenih.

  Na ovoj Planeti trguje se s moći. Onom lišenom slobode i dostojanstva, predodređenom da vlada ili se njome vlada. Moći koja zatire ljudskost i odvodi osobe do mraka u kojem izgube onaj dio sebe koji voli.
  Vrlo često smatra se da su moćne one osobe koje imaju kontrolu nad sobom. Međutim često je cijena te kontrole spremanje stvari pod tepih, kako bi vladali samo oni dijelovi koji vam se sviđaju, koji vas ne ruše i ne ometaju i koji vam prividno omogućuju da se kontrolirate. Sve ono što ometa vašu mogućnost kontroliranja često je neprijatelj kojeg duboko pospremite unutar sebe.

  Znate li što je istinska moć?
  Osjećaj kada dotaknete onaj dio sebe koji je toliko duboko zakopan da vam se utroba prevrne u trenutku dok ga osjetite. A zatim ga pustite.. oslobodite.. zahvalite mu se.. transformirate…
  Tada dolazi okus moći. One koja ne traži druge da bi vladala njima, one koja je sama sebi dovoljna. Ona koja se vidi samo kroz ljubav. Moć koja je bila prije ovog tijela, moć koja će biti i nakon.
  Nazovite ju snaga.

  Nema te moći u vanjskom svijetu koja toliko budi iskru života kao prepoznavanje vlastite istine. Ona koja vas je tu dovela, ona koja vas vodi po životu (sviđalo se to vašem egu ili ne) i ona koja će vas izvesti iz ovog života.
  Upoznavanje s vlastitom istinom dovodi do tolike količine moći iznutra da počnete ćuti samo tišinu.. koja govori kroz intuiciju i gleda očima ljubavi.

  Vježba za naredni period:
  Na početku novog dana zahvalite se sebi što ste tu. Ne morate nalaziti razloge, jednostavno se zahvalite sami sebi. Zatim krenite u dan i probajte biti ljubazni prema osobama koje susrećete, bez obzira da li su to vaše bliske osobe ili samo prolaznici, probajte biti ljubazni.
  Na kraju dana, pronađite vrijeme za sebe, umirite se, neko vrijeme samo dišite. Zatim zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te se vratite na disanje. Stavite namjeru da ste spremni u tom tretmanu raditi na svim onim vibracijama koje su vas ometale da budete ljubazni prema ljudima. Budite iskreni u tom procesu i unutar sebe pokušajte se prisjetiti koga ste sve taj dan sreli, kada vam je bilo lagano osjećati ljubaznost, kada vam je to išlo teže, a kada ste ljubaznost možda morali glumiti. Stavite namjeru da ste spremni raditi na svim vibracijama koje se nalaze ispod onih dijelova kada vam ljubaznost možda nije išla i kada je kroz vas u tim trenucima recimo prolazila ljutnja.
  To radite dok god osjećate da se tretman dešava ili dok vam ne bude dosta. Na kraju se dobro uzemljite tako da osjećate svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Prihvaćanjem sebe i svog života prihvaćate i druge, upravo takve kakvi jesu. Svi oni donositelji su nekih poruka, kao što ste i vi njihovi glasnici. Nakon što vam prorade emocije nemojte ostati u ljutnji na glasnike već pogledajte što je to unutar vas što se osjeća povrijeđeno, ljuto, koje su to vibracije unutar vas koje su se uznemirile.
  Na ovoj Planeti dešava se puno toga, veće je pitanje zašto se vi nalazite u određenim događajima. Odgovor će vam doći kada mu dopustite da se pokaže. Njegovo otpuštanje i transformiranje omogućit će vam bolji energetski protok. Nakon toga dolazi shvaćanje, buđenje svijesti. Kada ste u protoku svjesno ili nesvjesno kanal ste za više razine postojanja, dio ste energetske mreže koja potiče podizanje svijesti na ovoj Planeti.
  U trenutku dok odustanete od površinske ljutnje, dok joj dozvolite da vam se pokaže te ju transformirate dolazite do nečeg puno većeg i snažnijeg, nečeg što će vam pokazati što to znači život.

  🙂

  19.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 149 prijavljenih.

  Danas smo radili na energetskom čišćenju, protoku, iscjeljivanju i spajanju s vlastitom višom svijesti.

  Znate li što znači – namjera?
  Pokret prema onom dijelu sebe koji do sada niste željeli priznati, a upravo ga se spremate otkriti, sebi i svijetu.
  Kada to zaživi u vama u tolikoj mjeri da više ništa drugo nije važno nestaju sve prepreke koje su do tada živjele u vašoj glavi, a manifestirale se u vašem životu. Čak i one fizički manifestirane prestanu biti važne jer vi unutar sebe vrlo dobro prepoznajete kako ih prihvatiti i zaobići, kako od njih napraviti nešto kvalitetno za sebe.
  Život nije cjelina koja se rješava već cjelina koja se istražuje kako bi se zavoljela i onda sama sebe iscijelila.

  U idućih tjedan dana probajte biti prisutni. Koliko god je moguće budite u ovdje i sada. Dok se družite, pjevate, jedete, plešete pa čak i svađate. Budite ovdje i sada.. i pri tom se divite vlastitom životu koji vam sve to omogućuje.

  🙂

  12.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 131 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – povjerenje u sebe, povjerenje u život.

  Kako bi mogli čuti svoju intuiciju (spojiti se sa svojim višim dijelovima) potrebno je imati povjerenje u sebe. Ono koje ne osuđuje s čime god se susretne, koje razumije i ono što um odbije i ono što s ljubavlju sve okružuje.
  To povjerenje ide iz prihvaćanja sebe, kao dijela veće cjeline, kao nekoga tko je na putovanju pun radoznalosti i želje za iskustvima. Svako iskustvo samo je djelić jedne veće slagalice.
  Omogućavajući sebi doživljaj te slagalice pa čak i onda kada vam ona nije jasna dopuštate povjerenju da utire puteve kroz koje onda klizite u život bez obmane.

  Vježba koja vam može pomoći posvijestiti i ojačati povjerenje u sebe:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite, osjećajući svoje fizičko tijelo. Osjetite kako je puno života.. bez obzira kako se vi u tom trenutku osjećate vaše tijelo je život, vaša krv kola vašim venama, vaše srce pulsira, sve je živo i čeka biti prepoznato. Probajte neko vrijeme disati osjećajući se živima. Dozvolite sebi osjetiti kakvo je to čudo taj fizički život, koliko se stvari moralo posložiti da bi ste vi sada imali ovo vozilo koje zovete svojim fizičkim tijelom. Nađite u sebi zahvalnost što ste se otisnuli na to putovanje.
  Tako budite dok god osjećate da tretman traje i stavljajte unutar sebe jasnu namjeru da ste spremni jačati svoju energiju kroz tretman, a samim tim omogućavati svojem fizičkom tijelu da jača i iscjeljuje se. Osjetite se živima.
  Na kraju uzmite bilježnicu i olovku i napišite nekoliko pozitivnih rečenica o sebi, svom tijelu i tom veličanstvenom životnom iskustvu imanja tijela. Možete napisati neku veliku stvar, a možete napisati kako je divno moći ustati se i prošetati; sjetite se da u trenutku dok vi šećete ima duša koje su izabrale iskustvo da to ne mogu. Dok gledate ima duša koje su izabrale tijelo koje to ne možete. I zapitajte se zašto ste izabrali tijelo koje može ili ne može određene stvari. Što ste željeli s tim učiti.
  Probajte u sebi naći koliko god možete u tom trenutku pozitivne misli o svom trenutnom fizičkom tijelu i to ispišite.
  Radite to svaki dan barem tjedan dana, a naravno možete i duže. Kroz dan uzmite bilježnicu i čitajte zapisano. Dozvolite sebi i te zapise čitati s ljubavlju i zahvalnošću za sve ono što vaše tijelo može u tom trenutku, pa makar je to “sitnica” kao što je mogućnost zapisivanja tih rečenica u bilježnicu ili čitanja istih.

  Povjerenje u sebe ne znači da vi u sebi imate dio koji zna sve prepreke koje će onda uspješno zaobići. To znači da u sebi imate onaj dio koji prepoznaje i priznaje sve na što naiđe. Koji onda iz toga izvlači zaključke kako bi koračao uzdignute glave, s osmjehom u srcu i srećom koja proizlazi iz želje za rastom i stvaranjem. Sa shvaćanjem da sve, baš sve ima svoj smisao i da povjerenjem u vlastiti smisao jačate život i ljubav u njemu.

  🙂

  5.12., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 146 prijavljenih.

  Dolazak do vlastite istine..

  Vježba:
  Stanite pred ogledalo i gledajte se u oči. Budite tako sve dok ne prođu one početne faze koje će uključivati um, razmišljanje, promišljanje, konstrukcije.. tako budite sve dok vam ne postane dosadno.
  Tada se zaista počnite gledati u oči..
  Nakon toga uzmite bilježnicu i olovku i pišite. Nemojte razmišljati o čemu.. samo pišite.
  Idući dan ponovite postupak. Radite to za redom barem tjedan dana, a možete i više.
  Kroz dan promatrajte kako se osjećate, koje vam misli prolaze glavom, što se dešava unutar vas.
  Jednom na dan napravite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), dok radite tretman stavljajte jasnu namjeru da ste spremni posvijestiti, a onda i živjeti svoju istinu.

  Vaša istina zakopana je pod vašom osobnošću. Vašom osobnošću upravlja vaša istina. To je ona vibracija s kojom ste se rodili i koja privlači ljude, stvari, događaje u vaš život. Vibracija koja je posljedica prošlih života i svega onog što niste isprocesuirali, svega onog što je ostalo možda skriveno i zblokirano.
  Ne možete pobjeći od svoje istine jer ona se ogleda u cijelom vašem životu, u vašoj svakodnevici.
  Ali možete si pomoći tako da ju posvijestite što više, da joj dozvolite da vam se pokaže u svojoj punoj ljepoti, da ju razotkrijete i prihvatite.
  Svjesno priznavanje i življenje vlastite istine, svjesno odbacivanje maski, konstrukcija i zabluda vodi prema putu na kojem i dalje obitavaju vaše lekcije, ali ćete kraj svake pronaći upute za rješavanje.

  🙂

  28.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 153 prijavljenih.

  Pred vama je “zemaljsko slavlje”.. vrijeme kada mnogi od vas nastoje svoj život ispuniti lampicama, slasticama, druženjima, veseljem..
  Mnogima je to “najgore doba godine”. Vrijeme kada već unaprijed osjećaju nemoć, beznađe i depresiju koja tada kola njihovim bićem. Već unaprijed znaju koliko će se osjećati jadni i da mogu legli bi i prespavali svu tu gungulu.
  Puno vas nastoji biti sretno u to doba godine, tako ste odgajani, tako vam govori televizija i novine, reklame.. svi govore da bi ste trebali biti sretni, zadovoljni, po mogućnosti s obitelji, prijateljima te punim stolom hrane i poklona.
  Probajte ove godine zastati..
  Probajte se ove godine ne pogubiti u svemu tome.
  Probajte sebe pitati kako ste, kako ste stvarno i što stvarno želite.
  Svoj fokus s postavljanja lampica uokolo vas usmjerite na postavljanje lampica unutar vas. Obasjajte svoju unutrašnjost, kakva god ona bila dobro ju pogledajte, rasvijetlite, zagrlite. Ako naiđete na sreću prigrlite ju, ako naiđete na tugu prigrlite ju. Onaj trenutak kada se prestanete uspoređivati s ostalima i kada prestanete sebe stavljati u pravila koja su vam nametnuta vidjet ćete da su vaši osjećaji samo vaši i da su takvi cijenjeni i voljeni od strane vaše vlastite dubine. Tu su da vam nešto pokažu.
  Tada ćete i otvoriti oči za ostale. Ne u onom što bi trebalo biti nego u onom što zaista je.. i vidjet ćete one kojima je potrebno društvo, vidjet ćete one kojima je potreban zagrljaj, vidjet ćete da svatko uokolo vas vodi neke svoje bitke i da je puno važnije priznati sebe od nastojanja ukalupljivanja u pravila.
  Dogovorite sa sobom samo jedno pravilo za ove zemaljske praznike, a to je da budete svoji i da dopustite i drugima da budu svoji. Slavite svoje različitosti shvaćajući jednakost u dubini.

  Vježba za naredni period:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući kako tonete sve dublje u taj trenutak. Zatim osjetite/zamislite/vizualizirajte područje centra glave i jednu svjetlosnu kuglu, neko vrijeme dišite kroz nju. Zatim osjetite/zamislite/vizualizirajte područje centra zdjelice i jednu svjetlosnu kuglu te dišite neko vrijeme kroz nju.
  Zatim osjetite kako se između te dvije kugle stvara jedna svjetlosna nit i kako vi dišete kroz tu nit, na taj način balansirajući gornje i donje čakre, dopuštajući uzemljenje vašoj višoj svijesti.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Dopustite ljubavi da vas slavi, prepustite joj se.. dopustite da vam pokaže koja su to mjesta gdje trebate biti i koji su to ljudi koje trebate zagrliti, a da vam možda nisu ni “prijatelji”..
  U trenucima kada cijela ova planeta prolazi jednu veliku transformaciju puno je ljudi kojima je potrebna pažnja, puno je životinja kojima je potrebna briga, puno je toga što traži biti podržano.. probajte osjetiti kako u narednom razdoblju svojim bićem možete pomoći balansu energija.. osjetite da li postoje ljudi, trenuci, događaji u kojima će vaše akcije istinski probuditi vaše biće. Možda bez poklona i (pre)punog stola hrane ali sa srcem ispunjenim ljubavlju i s osmjehom s druge strane..

  Budite svoje svjetlo i dopustite da vas ono vodi.

  🙂

  21.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 159 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – proširenje prema vlastitoj višoj svijesti, protok kroz tijelo s naglaskom na protok nogu, uzemljenje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), umirite se, usmjerite neko vrijeme pažnju na disanje. Osjećajte kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe, stavite namjeru da ste spremni potonuti do vlastitog centra. Kada se nađete tamo (osjećajno ili vizualizirate) stavite namjeru da ste spremni raditi kroz tretman na svim vibracijama koje su za vas trenutno važne. Budite svjedokom vlastite promjene. Kada osjetite da je gotovo za taj trenutak ili vam je dosta ponovno snažno posvijestite svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Od kuda dolazi vaš spokoj i mir? Tražite li ga u vanjskom svijetu? Ili mu dopuštate da se proširi vašim tijelom, nevezano za vanjske okolnosti?
  Tražeći ga po vanjskom svijetu omogućit ćete si trenutke mira koji dolazi iz osjećaja postignuća nečega. Bez obzira postignete li materijalnu dobit ili vas usreći neka vanjska okolnost to je privremena sreća koja vrlo često iza sebe ima nasljednika kojeg možete nazvati bol i patnja, možda čak i depresija.
  Ukoliko si omogućite pronalazak mira i spokoja iznutra vidjet ćete da se on širi vašim stanicama nevezano na ono što se oko vas dešava. Taj mir i spokoj dio su vaše više svijesti i u sebi nose razumijevanje postojanja.
  Izazov da bi ste to iznutra pronašli vibracije su koje ste donijeli u ovaj život, vibracije koje čekaju biti prepoznate i transformirane.
  Stoga kročite kroz život gledajući ga očima ljubavi dok istovremeno sebi omogućujete dovoljno tretmana, meditacija i ulazaka u tišinu.. kako bi ste se prepoznali i kako bi sami sebi bili izvor radosti.

  🙂

  14.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 169 prijavljenih.

  Energetsko pročišćenje, oslobađanje područja zdjelice i nogu, protok kroz cijelo tijelo, širenje vlastite svijesti.

  Svaki trenutak u kojem živite omogućuje vam odluku. Odluku koja u sebi može sadržavati slabi energetski protok koji sebe reflektira kroz teške misli, (samo)optuživanje, traženje krivca, ljutnju, ljubomoru, patetiku, dramu.. Ili odluku koja u sebi nosi energetski protok koji se očituje kroz bistrinu u mislima, ljubav u grudima i osjećaj radosti u tijelu.
  Pri tom sve to može biti popraćeno životnim izazovima, fizičkim bolovima, emotivnim padovima ali kroz odluku da propuštate život kroz sebe kako bi ga sagledali, kako bi rasli i učili sve to ima potpuno dublji smisao i vodi vas koracima kroz koje spoznajete zašto ste uopće stigli u ovu inkarnaciju.

  Ukoliko se trudite misliti pozitivno i samo pričati jezikom ljubavi, a u sebi nosite (samo)osudu, osjećate prezir prema svijetu i ljudima ili mislite kako ste bolji od drugih ne omogućujete si razvoj, samo privremeno bildate svoj um s pozitivnim mislima.
  Istinska sreća, ono istinsko prepoznavanje ljubavi nije nešto što se ući nego nešto čega se trebate prisjetiti. Dolaskom u ovo tijelo vi ste izabrali “zaborav”, kako bi mogli igrati ovaj život. Probijajući se kroz vlastite unutarnje puteve prema sebi, dopuštajući vidjeti sebi ono što je, a ne ono što bi vi željeli oslobađate si put prema onom trenutku kada se polako počinjete prisjećati.. tko ste, zašto ste tu, koji su vam životni zadaci.
  Osjećaj ljepote tada raste sam, osjećaj ljubavi ispunjava vas spontano pa čak i onda kada vašim licem teku suze; kroz zahvalnost za sve ono što vam omogućuje da rastete unutar sebe, pomažući pri tom i rast vibraciji uokolo vas.

  Na kraju svakog tretmana radimo na cijeloj Planeti, pomažući podizanju svijesti i vibracije.

  Ovaj tjedan kao vježbu dok tražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) samo se pitajte – Živim li ja svoj život? Dopuštam li sebi svoju istinu?

  I ne bojte se odgovora. Ne osuđujte se.. dopustite si istinu, dopustite da sve ono što je i tako već u vama pokaže svoje lice, da izađe na površinu. Prigrlite sve to, s ljubavlju, sa zahvalnošću, kao učitelje na vašem putu.. oslobađajući i otpuštajući sve to, omogućavajući si transformaciju i korake dalje..

  🙂

  7.11., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 156 prijavljenih.

  Energetsko čišćenje, otpuštanje, buđenje svijesti.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući/zamišljajući/vizualizirajući kako vaš dah struji cijelim vašim tijelom. Nakon nekog vremena zapitajte se “Jesam li stvarno spremna/an živjeti svoju slobodu?”.
  Ne osluškujte pri tom što vam um priča, on će vjerojatno u želji da i vas i sebe u to uvjeri reći da ste spremni. Vi nakon toga osluhnite dublje, dozvolite si čuti vlastitu vibraciju.
  Ukoliko iz nje ne čujete potvrdni odgovor osluškujte još dublje.. pitajte unutar sebe “Zašto nisam spremna/an?”.. dopustite neka vam vaše biće priča u obliku osjećaja, slika, neke poruke. Ne namještajte odgovore, neka budu iskreni i vaši, duboki. Zatim dozvolite da se u tretmanu radi na svim vibracijama koje vas sprečavaju da živite svoju slobodu.
  Ukoliko je odgovor i u dubini od početka bio potvrdan onda se dalje pitajte “Kako?”. Zatim ponovno pustite da vam vaše unutarnje biće priča, a tretman odradi svoje. A onda tijekom idućeg razdoblja pratite trenutke u kojima živite i dopustite da se ti odgovori iznutra spoje s vanjskim situacijama pokazujući vam najbolje načine djelovanja.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Unutarnja sloboda je protočan ples vaše energije koja se zrcali u vašoj ljepoti, koju obgrljuje vaša mudrost i koju vaša duša svakodnevno kroji iz vašeg trenutnog životnog platna. Što više poštovanja imate prema platnu to ono postaje podatnije za krojenje, pokazujući vam neke skrovitosti i ljepote.

  🙂

  31.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Današnji tretman zbog tehničkih poteškoća nije najavljen ali je odrađen 🙂

  Zvanično se prijavilo iako nije bilo najave 89 osoba.
  Ubuduće se uvijek možete prijaviti, ako se kao danas ne pojavi najava znači da je došlo do nekih tehničkih poteškoća. Međutim tretman će se uvijek održati.

  Radilo se na energetskom čišćenju, protoku i otvaranju prema višoj svijesti.
  U vrijeme kada se nalazite u globalnoj promjeni ona osobna još više je izražena. Kako bi što lakše prošli vlastitu školu potrebna je što bolja protočnost. U trenucima kada vam je teško još više se okrenite prema sebi, još više se promatrajte, radite tretmane, meditacije, vježbajte, šetajte, pričajte s drvećem ili pticama, pogledajte oblak, nasmiješite se suncu.. Ne dozvolite da vaš um od vas napravi zarobljenika koji se bori s vlastitom patnjom istovremeno okrivljujući svijet za tu patnju. Dopustite da vam vaša duša kroz vašu intuiciju i energetski protok šapne upravo ono što trebate čuti, da energija kroz druge ljude i situacije pokaže upravo ono što trebate vidjeti. Dozvolite svijetu da bude vaša pozornica i ne ljutite se zatim na svijet. Pitajte sebe zašto ste tu, koja je vaša lekcija, koji su vaši najbolji koraci. I volite se.. puno se volite.. energija ljubavi pojačat će vaš protok i pomoći vam da budete najbolji glumac u vlastitoj predstavi, da poštujete život i sebe u njemu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući sebe. Zatim osjetite kako kroz vas prolazi svjetlosna zraka koja ide od Izvora svega što postoji do centra Planete i kako svojim prolaskom kroz vas donosi energetsko pročišćenje, protok te vas osnažuje. Tako budite sve dok vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje.

  Gledajte svijet kroz sitnice, osjećajte protok unutar sebe te dopustite da vaša intuicija priča kroz vas.

  🙂

  24.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 158 prijavljenih.

  Područje glave – otvaranje prema vlastitoj višoj svijesti.
  Područje srčane – povjerenje u život.
  Područje zdjelice – otpuštanje trauma iz ovog i prošlih života.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te se neko vrijeme usmjerite samo na disanje. Osjetite kako vaš dah ispunjava vaše cijelo tijelo, kako ga na neki način širi iznutra, kako mu daje prostora. Nakon nekog vremena osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se taj vaš dah uvlači u svaku stanicu vašeg tijela i kako se tamo spaja s vašom energijom. I kako pri svakom udahu vaša energija u vašim stanicama postaje sve snažnija i životnija, a zatim donosi iscjeljenje vašem fizičkom tijelu na staničnom nivou. Budite tako sve dok ćete osjećati da tretman traje ili dok vam je dosta.

  Povjerenje u život ide kroz prihvaćanje života. Bez osude i kritika, sa shvaćanjem da vaš trenutni korak je upravo savršen u svom obliku postojanja i kao takav u sebi sadrži koordinate za sljedeće korake. Takvo povjerenje usmjerava vas da zavolite sebe, život i druge. Da osjetite život kao cjelinu koja se stvara onom unutarnjom inteligencijom postojanja koja ne poznaje parametre koje vaš um ima potrebu nametnuti. Koja ne osuđuje, ne mjeri, ne uspoređuje, ne izdaje naredbe.
  Koja jednostavno postoji. I u toj svojoj postojanosti kroz mir i ljubav pokazuje upravo one strane koje su vama u tom trenutku potrebne. Ne da bi imali ugodu već da bi naučili lekciju, ugoda nakon toga proizlazi iz zadovoljstva naučene lekcije.

  🙂

  17.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 146 prijavljenih.

  Naglasak u današnjem tretmanu bio je na energetskom pročišćenju te protoku energije kroz cijelo tijelo. Zatim spoju sa svojom višom svijesti i energijom planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme osjećajte svoj dah. Dopustite da dahom dođete u dublji osjećaj sebe “ovdje i sada”. Nakon toga osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se od vaših nogu prema gore vaše stanice bude, kako se kroz njih provlači energija svijesti. Kao da se mjehurići penju po vašem tijelu, a svaki sadrži esenciju života unutar sebe. Osjetite kako se to buđenje dešava u svim dijelovima vašeg tijela, osjetite organe, kosti, živčani sustav, krvotok.. sve čega se možete sjetiti u tom trenutku ili što vam dođe naglašeno kroz osjećaj.
  Stavite unutar sebe namjeru da ste spremni dopustiti energetski protok i iscjeljenje vašeg fizičkog tijela.

  Budite svoja ljubav, pružite si ljubav, budite najbolje što možete za sebe. Tada i svijet kroz vas vidi i osjeća ljubav. U vremenu kada se vibracija oko vas mijenja, kada mnogi pate, kada su mnogi u strahu, ljubav je ono što donosi mir, smirenje, unutarnju promjenu.. onu koja je potrebna da se i vanjska pokrene. Budite ljubav, budite unutarnja promjena u kojoj se onda i vanjska zrcali.

  🙂

  10.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 147 prijavljenih.

  Unutrašnja promjena, buđenje

  Spoj s novom energijom, prolazak te energije kroz cijelo tijelo, spuštanje prema centru Planete, otvaranje prema podizanju svijesti na Planeti.
  Svatko od vas prolazi kroz svoj vlastiti scenarij. On nije niti bolji niti lošiji od drugih, on je vaš. Što ga više prigrlite s ljubavlju to ćete više prepoznavati i spoznavati koordinate koje taj vaš scenarij pokazuje. Promjene se svakako dešavaju, nastojte ih svjesno podržavati. A u trenucima kada vam um servira da ste jadni i da vam je teško usmjerite se disanjem na točku u centru vaše srčane čakre. Osjetite kako se tamo nalazi vaša viša svijest i kako sa svakim udahom i izdahom ona postaje sve snažnija, a vi sve prisutniji u tom trenutku.

  U narednom periodu za vrijeme tretmana (rečenica u uvodnom tekstu) samo stavljajte namjeru da ste spremni plivati u korak s promjenama, da ste spremni slijediti sve promjene koje ste sami izabrali dolaskom ovdje, da ste spremni živjeti svoju najbolju verziju koja je ujedno za vas vaša najlakša verzija. Sve to možete i tijekom dana ponoviti na način da se usmjerite na tu točku u centru srčane čakre, dišete kroz nju i u sebi govorite – “osjećam promjenu, osjećam život u sebi”.

  🙂

  3.10., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 164 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – mogućnost uzemljenja kroz fizičko tijelo, posvještavanje vlastite više svijesti.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući svoje fizičko tijelo i svoju energiju. Zatim osjetite kako se vaša energija spušta kroz vaša stopala prema energiji planete i kako se poput korijenja spaja s njom. Neko vrijeme dišite osjećajući taj spoj.
  Zatim posvijestite svoj spoj sa svojom višom svijesti, onim dijelom koji je bio i koji će biti nakon ove inkarnacije na način da osjetite kako se vaša energija spaja kroz vašu krunsku čakru prema gore na više razine svijesti. Par trenutaka dišite osjećajući sada taj spoj.
  Zatim osjetite oboje istovremeno, kako se dolje uzemljeni, kako ste gore spojeni.. te osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se s gornjih razina u obliku svjetlosnih kuglica kroz vas spušta energija u zemlju. Vašem tijelu pomažući i iscjeljujući ga, a planeti donoseći energetsku podršku.
  Osjetite sebe kao kanal i kao svjetlosno biće koje raste i razvija se, osjećajući pri tom zahvalnost prema fizičkom tijelu koje vam omogućuje da budete ovdje.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Budite svjedok vlastite promjene, onom koja ide iz želje za stvaranjem, koja prolazi kroz ljubav za djelovanjem i koja ostaje postojana kroz sve izazove, podupirući vas u stvaranju vlastitog života, podupirući život oko vas.

  🙂

  26.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 144 prijavljenih.

  Što ste vi bez ljubavi? Ali što je ljubav bez vas?

  U ovom vremenu velikih transformacija u vama i uokolo vas ovo je vježba koja vam može pomoći:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite dopuštajući svom fizičkom tijelu da se umiri.
  Zatim osjetite kako sa svakim udahom i izdahom upadate sve dublje i dublje u sebe, kao da se bacate u neki ponor, letite kroz neki tunel; stavite namjeru da ste spremni “sletjeti” u svoj najdublji centar. Kada ćete imati osjećaj/vizualizirati/zamisliti da ste sletjeli osjetite kako se iz vaše srčane čakre počinje širiti svijetlo i kako ono u sebi nosi vibraciju ljubavi, samu srž postojanja.
  Gledajte/osjećajte kako to svjetlo/ljubav ispunjava vaš cijeli centar, vašu najdublju točku i stavite unutar sebe namjeru da se u tretmanu u kojem se nalazite razriješe, transformiraju, iscijele, otpuste sve one vibracije koje vas sprječavaju da priznate ljubav unutar sebe. Budite tako i svijetlite, dopuštajući ljubavi da se širi unutar vas.
  Na kraju se vratite u osjećaj fizičkog tijela te neko vrijeme dišite osjećajući svoje tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave kako bi se dobro uzemljili.

  Potražite ljubav unutar sebe, ona čeka na vas, već je tu..

  🙂

  19.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 155 prijavljenih.

  Promjene.. energetsko čišćenje, otpuštanje, iscjeljivanje, balansiranje, otvaranje prema vlastitoj višoj svijesti, buđenje potencijala..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite. Zatim stavite namjeru da ste spremni – na sebe! Što god vi bili, kakvi god bili vaši potencijali, što god se vašem umu unutar vas sviđalo ili ne sviđalo prihvatite se u tom trenutku. Osjetite se.. zagrlite se iznutra s osjećajem prihvaćanja i ljubavi. Zatim promatrajte.. što je to unutar vas što se “bori i opire” toj unutarnjoj ljubavi.. promatrajte te dijelove, ne osuđujte ih već samo dopustite da se u tretmanu transformiraju i iscjeljuju.. bitno je da ih vi prepoznate. Prvo da sebi priznate sve one dijelove koji vas sprječavaju da se volite i prihvatite, a onda da dopustite da se iscijele i transformiraju kako bi ste se u potpunosti zavoljeli.

  Sjetite se da ste savršena bića, baš onakva kakva sami sebi trebate kako bi ste se razvijali i rasli dalje..

  🙂

  12.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 146 prijavljenih.

  Energetsko čišćenje, otpuštanje, transformacija, iscjeljenje..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i obratite pozornost na disanje. Nemojte ga mijenjati, modificirati, neka bude upravo onakvo kakvo je u tom trenutku. Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite kako se sa svakim vaših udahom i izdahom svaka vaša stanica iscjeljuje i osnažuje. Budite tako sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam je ugodno.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Dopustite si promjenu.. ona počinje u vama, okretanjem vaše pažnje prema sebi i svom životu, prihvaćanjem vlastitog postojanja. Tada iz svoje dubine možete osjetiti koja je to promjena koja se budi u vama, tada se kroz vas prolije dovoljno hrabrosti za daljnje korake..

  🙂

  5.9., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 142 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – otpuštanja, protočnost, transformacija…

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme osjećajte svoj dah. Zatim zamislite/vizualizirajte/osjećajte kako se iz Izvora svega što postoji spušta jedna spiralna zraka svijetla koja u sebi nosi čestice vibracija koje su upravo vama potrebne.. da vas potaknu na otpuštanja, na energetsko čišćenje, na podizanje svijesti, pokretanje potencijala..
  Dopustite toj spiralnoj vibraciji svjetla da se protegne kroz vas, da izađe na vaša stopala te da ode prema centru planete. Budite u tom protoku sve dok osjećate da tretman traje ili dok vam ne bude dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da dobro posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Život se nalazi u sitnicama, nemojte ga preskočiti tražeći velike stvari.. dopustite da velike stvari izrastu iz vas, sazdane od sitnica koje ste primjećivali kroz život..

  🙂

  29.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 112 prijavljenih.

  Područje srčane, područje šeste (glava), područje zdjelice, noge.. otpuštanje starih stvari, otvaranje svijesti i otvaranje srčane.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Neko vrijeme dišite, a onda osjetite/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom upadate sve dublje i dublje u svoju srčanu čakru, kako tonete u njezin centar. Stavite namjeru da ste spremni u tretmanu otpuštati sve ono što vas sprječava da osjetite sebe, da se spojite sa sobom, da osjetite život.
  Tako budite sve dok ćete osjećati da se tretman dešava ili dok vam je ugodno.
  Nakon toga kratko vrijeme dišite osjećajući svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave kako bi se uzemljili.

  Budite ljubav, dopustite si ljubav..

  🙂

  22.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 132 prijavljenih.

  Svemir u kojem živite bogat je i velik, baš kao i svemir u vama. Vi sami velika ste tajna stvaranja, velika moć postojanja i veliki oslonac sami sebi. Samo kada se prepoznate i priznate.
  Savršeni baš takvi kakvi jeste skloni ste promjenama koje vam omogućuju daljnji rast. Da bi krenuli prema promjenama potreban je pomak u svemiru unutar vas. Potrebni ste svom svemiru sa svojom pažnjom, ljubavi i prisutnosti.

  Vježba:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite, osjećajte vlastitu prisutnost. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom upadate u svemir unutar sebe, kako vas okružuje vaše vlastito prostranstvo i kako vam se “poslaguju zvijezde” upravo onako kako je najbolje za vas.
  Zatim unutar tog prostranstva osjetite/vizualizirajte/zamislite kako negdje postoji link prema Planeti na kojoj se trenutno nalazite.. osjetite ga te posvijestite kako bi ga ojačali, kako bi ojačali uzemljenost.
  Budite tako u svemiru unutar vas sve dok vam je ugodno ili dok tretman traje. Na kraju posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Dopustite si unutarnje rastvaranje, dopustite da vas preplavi ljubav, mir, blagost.. iz toga će jačati vaša snaga..

  🙂

  15.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 133 prijavljenih.

  Područje zdjelice, područje glave, protok kroz kičmeni stup, područje trbuha.. balans gornjih i donjih čakri.

  Probajte u idućem periodu tijekom dana i kroz različite situacije doživljavati sebe kao balans fizičkog tijela i energije.. samo se zapitajte unutar sebe “Gdje je moje fizičko tijelo?” – i nakon toga dopustite posvijestiti svoje fizičko tijelo, možete i priječi rukama po sebi, primiti se za ruku, nogu, glavu.. kao da potvrđujete da ste tu, da ste prisutni. Nakon par dana počet ćete biti prisutniji i svjesniji svog fizičkog tijela.
  A zatim se zapitajte “Gdje je moja energija?” – nakon toga dopustite sebi osjetiti svoju energiju. Ukoliko ne možete osjećati energije stavite pažnju nekoliko trenutaka na disanje i osjećajte/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom vaša energija postaje sve snažnija i protočnija. Ukoliko to budete radili nekoliko puta na dan već nakon par dana vaša svijest o vašoj energiji poprimit će dublje značenje.

  Svaki dan možete zatražiti tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i u njemu staviti namjeru da se radi na svim vibracijama koje vam otežavaju prisutnost u ovom životu.

  Više prisutnosti u svakodnevici donijet će vam i više mira u glavi, a više mira u glavi omogućit će vam da lakše čujete vlastitu intuiciju..

  🙂

  8.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 109 prijavljenih.

  Otvaranje gornjih čakri prema višoj svijesti, spuštanje energije srčane čakre u zdjelicu, balans kičmenog stupa, otpuštanje energija nogu, balans i protok cijelog tijela.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite neko vrijeme pozornost na disanje. Osjetite kako se sa svakim udahom i izdahom opuštate sve više i više te prepuštate sami sebi. Stavite namjeru da ste spremni prepoznati sve ono što upravo sada u vašem životu stoji kao lekcija, izazov, upravo one vibracije koje su tu i koje vam mogu pomoći da naučite i savladate sve ono što možete i trebate. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite kako u rukama držite jednu debelu knjigu. U njoj je zapisano sve o vama, sve što ste ikada bili, na ovoj planeti ili nekim drugim prostorima.. i zapisan je sav vaš potencijal, zapisane su sve škole i lekcije koje ste sami za sebe izabrali dolaskom u ovaj život.
  Zatim neko vrijeme sjedite (ili ležite) osjećajući tu knjigu u rukama. Ponovite namjeru s početka unutar sebe, podižući u sebi vlastitu spremnost za promjenom. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se knjiga otvara i kako se pred vama počinju ispisivati stranice. Nije važno da li to možete vidjeti unutarnjim vidom, da li možete osjetiti ili jednostavno unutar sebe pokrenuti neke osjećaje, nemojte se previše opterećivati s tim, svatko ima svoj način. Ono što je jedino bitno je da vi unutar sebe podignete što snažniju želju za vlastitim pokretanjem. Kada se knjiga otvori to je trenutak kada se u vama počinju pokretati sve one vibracije koje trebaju biti pokrenute. Budite tako dokle god se tretman dešava ili ako ništa ne osjetite budite tako 20 tak minuta, tretman uvijek odradi svoje, osjećali vi nešto ili ne.
  Možda ćete neke promjene osjetiti odmah, možda će vam se pojaviti neke informacije, uvidi.. ukoliko se to desi na kraju sve zapišite. Ukoliko se ništa ne pojavi nemojte biti razočarani (to spušta energiju :)) nego budite sigurni da sve ono što je u vama pokrenuto bit će pokazano u vašoj svakodnevici.
  Mi bi rekli da nije problem u tome da vidite ili osjetite stvari nego je izazov da li ste spremni prihvatiti ono što vidite ili osjetite. Stoga naredni period (vježbu i tretman možete raditi svaki dan) budite otvoreni i osluškujte vlastiti život, sebe u svom životu i sve manje ili više skrivene poruke. Sve ono što vam se sviđa i sve ono što vam se ne sviđa. Dopustite da vam se posloži shvaćanje sebe i vlastitih najboljih trenutnih koraka, ne sudite, samo koračajte..

  Svaki put jednako je dobar, neki putevi donose težinu, neki lakoću ali i jedni i drugi donose iskustvo, a to je jedino zbog čega ste došli u novu inkarnaciju. Energetske promjene oko vas bit će sve snažnije, energetski vjetrovi pušu oko vas obazirali se vi na to ili ne, jedino o vama ovisi da li ćete sebi dopustiti letjeti..

  🙂

  1.8., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 124 prijavljenih.

  Vječnost i kako je dotaknuti u ovdje i sada, u tijelu u kojem se sada nalazite?
  Kroz vlastitu intuiciju..
  Koja je često zatrpana s previše misli, sa strahovima, s konstrukcijama, nadanjima i željama.

  U današnjem tretmanu radili smo na spoju vaše šeste čakre sa srčanom i drugom (područje cijele zdjelice) kako bi kroz vlastiti protok osjetili i spojili se sa svojim dijelovima koji su bili i bit će nakon ove vaše inkarnacije. Kako bi živjeli s intuicijom i pronašli svoje najbolje puteve.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu kako bi lakše osjetili vlastitu intuiciju:
  Umirite se, usmjerite na dah i zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu). Zatim osjetite/zamislite/vizualizirajte kako sa svojim dahom ispunjavate područje svoje glave.. nakon nekog vremena na taj način dahom ispunite područje srčane čakre.. zatim to isto napravite i sa zdjelicom. Nakon toga pustite da se sva tri područja kroz vaš dah spajaju i da protok krene kroz vaše noge. Možete si pomoći vizualizacijom – dok udišete osjećajte kao da udišete prema vrhu glave, dok izdišete kao da izdišete od vrha glave prema nogama i kao da vaš dah na kraju izlazi kroz stopala. Možda će vam u početku biti izazovno ali nakon par pokušaja osjetit ćete kao da upadate sve dublje i dublje u sebe, kao da sami sebe usisavate, samo se prepustite tome.
  Ukoliko vam se dignu otpori ili bilo kakva emocija koja će vas ometati u vježbi samo se sjetite da se za vrijeme vježbe nalazite u tretmanu i stavite namjeru da se sve te emocije prepuste tretmanu i iscjeljivanju.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Sve više i više energije oko vas bit će uskovitlane. Nalazite se u vremenu velike promjene koja će trajati još puno vaših zemaljskih godina. Iako se promjena dešava u energiji oko vas ona je za svakog od vas kao pojedinca prvenstveno važna iznutra. Vaša unutarnja promjena može vam olakšati ili otežati život. Vaša promjena koja ide u skladu s vašom intuicijom, vašom višom svrhom, sa svim onim zbog čega ste došli u vašu inkarnaciju može vas dovesti na puteve najbolje za vas. Puno takvih pojedinaca na vlastitim najboljim putevima čini kolektiv koji svojom promjenom iznutra podržava promjenu izvana. Kako bi pomogli stvaranju svijeta veće svjesnosti.

  🙂

  25.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 132 prijavljenih.

  Područje zdjelice, protok nogu, područje glave, kičmeni stup, protok kroz cijelo tijelo..

  Otpuštanje starih obrazaca, otvaranje prema novom. Otvaranje prema vlastitoj višoj svijesti. Uzemljenje te pokretanje vibracija potencijala koje su za vaše najviše dobro u ovom trenutku.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite ili legnite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme usmjerite pozornost na disanje, osjetite kako se opuštate i prepuštate sebi i trenutku. Stavite namjeru da se u tretmanu otpušta sve ono što je potrebno u ovom trenutku.
  Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite kako se nalazite pred jednim jako velikim ogledalom.. pogledajte se u njemu, bez ikakva očekivanja, ono je jako visoko i jako široko i u njemu možete osim svog tijela vidjeti i svoju energiju. Opustite se i samo promatrajte, ne analizirajte, dopuštajte da se oslobađa i pročišćava vaša energija, osjećajte kako postajete protočniji. Osjećajte kako uslijed toga i vaše fizičko tijelo postaje snažnije i zdravije. Budite tako i dopuštajte svoju vlastitu promjenu. Na kraju se dobro uzemljite na način da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Jedino vi možete sebi dozvoliti promjenu. Bez te unutarnje dozvole i okretanjem prema promjeni sve ostaje samo na namjeri. Osjetite kako svakodnevno djelujete iznutra na način da sebi dopuštate promjenu u sve ono što je za vaše najviše dobro, u sve ono što ste vi. Stavite namjeru da ste spremni pogledati i u ono što vam se ne sviđa, samo kako bi ste to mogli otpustiti, kako bi mogli krenuti dalje. Ponekad ne gledanjem u sve svoje dijelove zadržavate sebe na jednom mjestu. Kada pogledate u sve svoje dijelove i priznate sebi sebe vidjet ćete ljepotu, vidjet ćete sebe baš onakvim kakvim ste se stvorili dolaskom ovdje. Baš takvi, savršeni, trebali ste sebi kako bi učili i kretali se dalje. Stoga svaki put kada se pogledate u ogledalo, svaki put kada slučajno ugledate svoj odbljesak, svaki put kada pomislite na sebe pošaljite si ljubav, zagrlite se iznutra, čestitajte si na hrabrosti da živite život.. a onda ga s ljubavlju živite dalje..

  🙂

  18.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 111 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana bila je – rastvaranje.
  Rastvaranje starih obrazaca, nakupljenih energija, rastvaranje stisnutosti i neprotočnosti. Rastvaranje prema svijesti, protočnosti, svjetlu i ljubavi.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Usmjerite svoju pozornost na disanje, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te svoj fokus, pažnju usmjerite na područje zdjelice. Osjetite/vizualizirajte/zamislite kao da dišete kroz svoju zdjelicu i sa svakim udahom vaša energija na tom području i zatim na području nogu se rastvara, pokreće, a sa svakim izdahom energija područja zdjelice i nogu počinje više svijetliti. Za to vrijeme u tretmanu će se otpuštati, transformirati, iscjeljivati što je potrebno. To radite sve dok ne osjetite kako se na kraju pokreće energija vašeg cijelog tijela, kako vam je protok bolji, kako se osjećate lakše. Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Budite protok, tijekom dana o sebi razmišljajte kao o protoku. Osjetite i tijekom dana kako se rastvarate u svoju višu svijest, u svoje svjetlo, ljubav, prisutnost.. ono na što usmjerite energiju jača, usmjerite se na sebe, protok i dozvolite svjesnosti i ljubavi da vas ispuni.

  🙂

  11.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 138 prijavljenih.

  Područje zdjelice, srčana čakra, kičmeni stup, područje glave, protok nogu, protok cijelog tijela.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite. Zatim usmjerite pozornost na područje svoje treće čakre (solarni pleksus) i osjetite/zamislite/vizualizirajte kako disanjem tonete sve dublje i dublje u to područje.. sve dok ne dođete do jednog puta. Stanite na taj put i pogledajte u njegovu daljinu.. na njegovom kraju vidjet ćete (osjetite/zamislite/vizualizirajte) područje druge čakre (područje zdjelice).. krenite hodati po tom putu do svoje zdjelice i stavite namjeru da se u tretmanu razrješavaju sve one vibracije koja vas sprječavaju da sebi priznate sebe. Pri tom samo promatrajte što se unutar vas dešava, dopuštajte da tretman odradi svoje, a ako pri tom vidite nešto ili dobijete poruku zapišite kasnije, kako bi u narednim danima dopustili svojoj unutrašnjosti da vam da dublji prikaz toga.
  Na kraju kada dođete do centra zdjelice zahvalite se sebi i svim svojim vibracijama što vas uče i podučavaju, zahvalite se svim svojim iskustvima i samo osjetite/stavite namjeru/vizualizirajte/zamislite kako dopuštate ljubavi da vam pomogne u tom procesu.
  Budite tako dokle god osjetite da se tretman dešava. Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Otvorite se prema sebi, osjetite sebe, kakvi god bili, a zatim se otvorite prema ljubavi.. koja ispire i iscjeljuje sve ono što naš um satka. Stare rane, povrede, donesene vibracije, sve stisnutosti koje nosite u sebi bit će lakše shvaćene i prihvaćene s vaše strane ako ih gledate/priznate kroz ljubav.

  🙂

  4.7., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 147 prijavljenih.

  Danas smo radili na otvaranjima, većem spajanju vašeg fizičkog tijela i vaše energije te većoj svjesnosti i protoku.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite dopuštajući si smirenje te osjećajte vlastitu prisutnost. Unutar sebe stavite namjeru da ste spremni na veću svjesnost, na veće razumijevanje (i prihvaćanje) sebe i svijeta.
  Zatim vizualizirajte/osjetite/zamislite kako se iz Izvora svega što postoji spušta zraka svijetla, prolazi kroz vas te odlazi u centar Planete. Osjetite kako se nalazite u njezinom protoku.
  A zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite svoju šestu čakru (područje glave), srčanu čakru i drugu čakru (područje zdjelice) kako pulsiraju, kako jačaju, kako se čisti sve što je potrebno, kako se unutar vas dešava transformacija i kako se vi budite, rastvarate, osvještavate.
  Ispočetka pustite da vam pulsiraju ta tri područja, nakon nekog vremena pustite da se to pulsiranje proširi vašim cijelim tijelom, dopustite da pulsiranje spaja vaše fizičko tijelo i vašu energiju omogućujući vam podizanje svijesti.

  Vrijeme je promjene, dopustite si to.. dopustite si rast, dopustite si biti snaga.. koja djeluje iz ljubavi za ljubav..

  🙂

  27.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 152 prijavljenih.

  Područje glave (otvaranja prema vlastitoj višoj svijesti), područje zdjelice (uzemljavanje vlastite više svijesti), područje kičmenog stupa (podizanje vibracija u svim dijelovima fizičkog tijela kroz kičmeni stup).

  Zastanite i zapitajte se – “Da li ja priznajem/osjećam/prihvaćam sebe kao energiju, kao energetsko biće, kao svjetlosno biće, kao nekoga tko je bio prije ove inkarnacije i tko će biti nakon ove inkarnacije?”
  Bez obzira što će vaš um odgovoriti probajte odgovor osjetiti kroz tijelo. Da li na to pitanje osjećate protok, podizanje energije, unutarnji osmjeh i prepuštenost.. Ili osjećate grč, nevjericu, pritiske po tijelu koji nisu ugodni.
  Probajte biti što iskreniji sa sobom…
  Nakon toga zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i stavite namjeru da se u tretmanu radi na svim onim vibracijama koje vas drže zarobljene u strahu da sebi priznate sebe, da u sebi prepoznate svoju snagu, da se prepustite djelovanju s više razine, da se oslobodite ega, zakačenosti i svega onog što vas drži zarobljene u iluziji.
  Nakon tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Kvaliteta života ovisi o harmoniji fizičkog tijela i energije. Onaj trenutak kada ste u stanju priznati i osjetiti vlastito fizičko tijelo ali istovremeno osjećati energetsko tijelo dovodi vas u balans s vlastitim životom. Stoga u narednom periodu probajte zastati u različitim situacijama i osjetiti prvo svoje fizičko tijelo, a onda i energetsko.. osjetite kako oba tijela zajednički sudjeluju u ovoj vašoj inkarnaciji.
  Nakon nekog vremena moći ćete s puno više lakoće osjetiti koliko kvaliteta fizičkog tijela ovisi o kvaliteti energetskog tijela i svih lekcija koje ste si zapisali.

  Budite beskonačnost, dozvolite unutar sebe širenje beskonačnosti, a onda se dobro zabavljajte u granicama ovog fizičkog života, znajući da beskonačnost uvijek čeka na vas, uvijek je tu, nikada izgubljena.

  🙂

  20.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 131 prijavljenih.

  Danas smo radili na energetskom čišćenju i odblokiravanju šeste i druge čakre te harmoniji ta dva područja. Poštovanje fizičkog tijela i otvaranje prema svijesti kako bi dopustili svojem biću svoje najbolje djelovanje.
  Protok kroz cijelo tijelo te spoj s energijom Planete kako bi se osjećali stabilnije u tijelu.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući sebe. Zatim stavite fokus na područje svoje šeste čakra (područje glave) i osjetite/zamislite/vizualizirajte kako se to područje ispunjava sa svjetlošću, kako vas ispire iznutra, čisti, podržava, kako područje glave postaje prohodno.
  Zatim stavite fokus na područje druge čakre (područje zdjelice) i osjetite/zamislite/vizualizirajte kako se područje cijele vaše zdjelice ispunjava svjetlom, kako se pročišćava, postaje prohodno.
  Zatim osjetite kako ta dva područja u vama dolaze u balans, stavite namjeru unutar sebe da se u tretmanu radi na protoku i balansu ta dva područja, a onda i cijelog tijela.

  Zastanite ponekad i pogledajte život oko sebe.. ali onim dubokim pogledom, bez osude, sa shvaćanjem, s prepoznavanjem i prihvaćanjem. Kako bi dopustili ljepoti da vas preplavi.

  🙂

  13.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 145 prijavljenih.

  Širenje svijesti (šesta čakra) – jačanje povjerenja prema sebi (srčana čakra) – jačanje povjerenja prema životu (druga čakra). Energetski protok..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje. Par trenutaka promatrajte svoj dah, ne morate ga modificirati, pustite ga kakav je, samo ga promatrajte. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite kako zatvarate svoje “unutrašnje oči”, svoj “unutrašnji pogled” i kako tonete u vlastitu dubinu.. osjetite svoja osjetila iznutra, kao što osjećate izvana (pogled, opip, miris, dodir..) tako osjetite svoja osjetila iznutra, kao da su sva vaša osjetila u tom trenutku okrenuta na unutra.. osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se iznutra dodirujete, kako se promatrate, kako osjećate svoj miris i kako vam vaša unutrašnjost počinje pričati.. obraćati vam se..
  Ako počnete osjećati više svoje fizičke organe prepustite se tome, pitajte svoje organe što ima treba, s čim su zadovoljni, a s čim nisu.. da li imaju nekakvu poruku..
  Ukoliko potonete dublje nećete osjećati organe već imati osjećaj da je unutar vas prostranstvo.. probajte razgovarati s tim prostranstvom, dodirnuti ga iznutra, pogledati.. omirisati..
  Možda ćete neke informacije dobiti u tretmanu, a možda ćete neke informacije kasnije dobivati kroz dan, kao iznenadne uvide. Ne dopustite svom umu da vam govori da sve što osjetite je fantazija.. vi recite svom umu da sve što osjetite je samo informacija koja vam može pomoći da se lakše spoznate.
  Na kraju, kada osjetite da vam je dosta ili kada osjetite da je tretman gotov (tretman će cijelo vrijeme raditi na čišćenju, transformaciji, iscjeljivanju) dobro se uzemljite.. na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Ovaj proces koji se zove povjerenje u sebe i povjerenje u život zahtjeva bolji kontakt sa sobom.. što ćete se vi više spoznavati više ćete se sebi i prepuštati. To ujedno znači i buđenje kreativnosti pa ne dozvolite svojem umu da vam govori kakva vaša kreativnost može biti, dozvolite svojoj kreaciji da se raspleše unutar vas pokazujući vam vaša prostranstva.

  🙂

  6.6., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 143 prijavljenih.

  Područje glave (šesta i sedma čakra), srčana, područje zdjelice, kičmeni stup, protok kroz noge, protok kroz cijelo tijelo, područje treće čakre (solarni pleksus).

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), udobno se smjestite, usmjerite pozornost na disanje, osjetite/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim svojim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u sebe.. osjetite kao da padate u svemir kojem nema kraja, koji je podržavajući za vas.. potpuno ste zaštićeni.. to je vaše područje. Dok tako tonete/padate u taj svemir unutar sebe ostanite otvoreni za informacije u obliku slika, misli, ideja, osjećaja.. ukoliko se tako nešto desi budite samo promatrač, nemojte analizirati. Ukoliko se ne desi uživajte u tišini.
  U tom padanju/tonjenju u sebi tretman će raditi na svemu što vas sprečava da se opustite, prepustite.. sebi.. da se otvorite povjerenju u život i vlastiti unutrašnji put.
  Nakon što osjetite da je tretman gotov ili vam je dosta posvijestite snažno svoje fizičko tijelo, od vrha nožnih prstiju do vrha glave, dišite neko vrijeme osjećajući razne dijelove svog fizičkog tijela kako bi se dobro uzemljili.

  Kada mislite o sebi mislite kao o sustavu koji se proteže kroz fizičko tijelo i energiju.. osjetite svoju veličinu iznutra, osjetite protok, život na mnogim razinama.. dopustite sebi slobodu iznutra koja će vas odvesti na vaše najbolje puteve i pokazati vaše najbolje krajolike..

  🙂

  30.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 152 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – iscjeljivanje srčane čakre (boli, povrede), otvaranje prema svjesnosti, jačanje energije zdjelice i nogu.

  Unutar vas često postoji bol, ponekad je ona sasvim mala i neprimjetna, ponekad se preljeva preko svih vaših rubova. Najčešće je njezin početni vibracijski kod nastao puno prije ovog života, privlačeći i u ovom životu događaje koji će ga ojačati. Kako bi ga ponovno živjeli ili nadživjeli.
  Kada vibracija boli postane aktivna, a da vi ponekad niste toga niti svjesni vaš ego, um, vaša osobnost pokušavaju “spasiti situaciju”. Vrlo često na način da se u vašem umu počnu stvarati priče od kuda ta bol ide, tko je kriv za nju i što bi vi sada mogli napraviti.
  Ta nekonstruktivna konekcija između vašeg uma i vaše vibracije boli slabi područje zdjelice i nogu, na taj način još više vas čineći ranjivima i dajući umu još više motiva zašto bi se trebalo od svega toga spasiti.
  Najbrže rješavanje vibracije boli je suočavanje s njom. Na način da priznate svoju bol ali i tu stanete. Ne odete dalje u um i analize od kuda ta bol, s čim je vezana, tko je kriv, a tko nije kriv i onda eventualno dopuštajući nakon toga sebi dramu i samosažaljenje. Taj način postaje kontraproduktivan.
  Ali suočavanje s boli, bivanje u boli tijekom tretmana, priznavanjem boli.. vi priznajete dio sebe koji živi cijelo vrijeme ispod površine, koji traži pažnju. Nakon vašeg suočavanja i priznavanja, a bez drame i osude vi u tretmanu dopuštate da se ta vibracija počne iscjeljivati. Olakšanje nakon nekog vremena dolazi samo.
  Bježeći od boli vi ju još samo više potiskujete dublje, priznavajući je vi je dovodite na površinu gdje se ona rastvara u prihvaćanje sebe. A prihvaćanje dalje vodi u ljubav.. sasvim spontano..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost nekoliko trenutaka na disanje. Posvijestite kako je vaše fizičko tijelo živo, kako se u njemu stalno nešto dešava i kako vam ono omogućuje da živite ovo iskustvo.
  Zatim osjetite kako ste osim fizičkom tijela vi i energija.. bez obzira da li ju osjetite ili ne stavite namjeru da ste u tom tretmanu spremni priznati svoju energiju, kakva god ona bila u tom trenutku, da ste spremni sebe priznati kao cjelinu te si dopustiti iscjeljivanje, jačanje, transformaciju.
  Budite tako dokle god osjetite da se tretman dešava ili dok vam ne bude dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  🙂

  23.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 155 prijavljenih.

  Teme današnjeg tretmana – energetski protok, otvaranje svijesti, otvaranje srčane, povjerenje u život kroz zdjelicu.

  Probajte naredni period kultivirati svoje misli, ne u smislu da ih zaustavljate već u smislu da ih promatrate. Zamislite da imate jedno magično povećalo kroz koje promatrate svoje misli i da kroz to povećalo vrlo jasno možete vidjeti i onda osjetiti koje misli idu iz ega, osude, kritike.. te misli zaustavite na način da ih pošaljete u svjetlost, da odustanete od njih.
  Možda nećete to uspjeti baš svaki put ali vaša namjera okrenut će vas prema tome i barem djelomična transformacija misli donijet će vam olakšanje.
  Misli su vrlo često poput utega, ne daju vam da otpustite, da krenete dalje, drže vas zarobljene u različitim petljama u kojima onda caruje vaš ego.. koji želi, zahtjeva, buni se, raspravlja..
  Budite svjesni da vi niste samo vaše fizičko tijelo i vaš ego, da ste vi i puno više i da možete odlučiti tko će upravljati vašim sistemom, vaš um i ego s djelovanjem iz strahova i ovisnosti ili vaš viši dio koji će vam donijeti lakoću i povjerenje u život.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo dišite osjećajući kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe. Stavite namjeru da ste spremni otpustiti grč u vašem tijelu te se prepustite tretmanu..
  Ukoliko krenu misli, promatrajte ih i sve one koje osjetite da idu iz ega samo pošaljite u svjetlost.

  Budite mir i ljubav.. budite svoji..

  🙂

  16.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 167 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – čišćenje gužve unutar vas i otvaranje prema svijesti.

  Tijekom dana zatrpani ste gomilom informacija, neke od njih uđu u vaše biće svjesno, neke podsvjesno, ali samo mali dio tih informacija stvarno vam je potreban. Većina je tu jer po navici skupljate informacije ili ubijate vrijeme istražujući okolo ili bježite od obaveza na način da pogledate još samo nešto. Na kraju dana u sebi imate mix svega što zatrpa vaš prostor sprečavajući vas da jasno čujete vlastitu intuiciju i rušeći vam energiju. Takvo stanje vrlo često spaja vas s nižim razinama energije jer nakon nekog vremena počinjete osjećati pritisak od tolike količine tereta, uključi vam se (samo)kritika, (samo)osuda i osjećaj težine i jadnosti. Zatim vaš um kreće tražiti krivca uokolo i vrlo često završi ponovno pred televizijom, novinama ili internetom kako bi u toj teškoj situaciji barem bio u doticaju sa svijetom.. jer tko zna što bi mogli propustiti.
  Kada takvi i sjednete u meditaciju ili yogu ili bilo kakvu vrstu odmora potrebno vam je puno vremena da smirite svoje biće, ako ga uopće i uspijete smiriti.

  Probajte napraviti eksperiment. Dogovorite se sa sobom da ćete narednih deset dana izbjegavati svaku informaciju koja nije nužno potrebno i da ćete što više vremena provesti sa sobom, doma ili u prirodi.. probajte..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i neko vrijeme osjećajte svoje disanje. Zatim stavite namjeru da ste u tretmanu spremni osloboditi i transformirati sve one vibracije koje vas sprečavaju da se opustite i prepustite. Ili samo dišite i prepustite se tretmanu ili si pomognite vizualizacijom kako čistite vlastito biće od svog nakupljenog tereta.. možete vizualizirati kako usisavate, brišete, izbacujete stvari koje vas zatrpavaju.
  Nakon što ste gotovi dobro se uzemljite na način da osvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Ponekad tek prazan prostor tvori najbolju inspiraciju za kreativnost. Dopustite svojoj životnoj kreativnosti da se pokaže u punom sjaju tako što ćete osloboditi prostor unutar sebe za nju.

  🙂

  9.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 174 prijavljenih.

  Ranjivost i osjetljivost na nepravdu bile su teme današnjeg tretmana.
  Područje trbuha, srčane čakre, područje glave, protok kroz noge, protok kroz cijelo tijelo.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo promatrajte disanje. Zatim stavite namjeru da ste u tretmanu spremni otpustiti sve one vibracije koje se nalaze ispod bilo kakvog osjećaja nepravde, zanemarivanja, ranjivosti i boli.
  Zatim osjetite područje glave, područje srčane čakre i centar zdjelice. Na svakom tom mjestu osjetite/vizualizirajte/zamislite svjetlosnu kuglu.. u svakoj toj kugli osjetite/vizualizirajte/zamislite svoju čistu svijest.. promatrajte kako se neko vrijeme sve više i više nakuplja u tim kuglama, kako jača.. a zatim kako se probija iz tih kugli van i kako ispunjava cijelo vaše tijelo, svaku vašu fizičku stanicu. Tako budite dok god vam je ugodno ili dokle god osjetite da se tretman dešava.
  Na kraju se dobro uzemljite osjećajući svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Potrudite se doći do sebe, uloženi napor donijet će rezultate zbog kojih će se vaš osmjeh prelijevati svuda oko vas..

  🙂

  2.5., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 144 prijavljenih.

  Danas smo radili duboka čišćenja i otpuštanja i istovremeno širenje svijesti. Vibracija oko vas mijenja se pa se i vi mijenjate u skladu s njom, svatko svojim ritmom i na način koji je za vas najbolji.
  Djelovanje može ići ili kroz akciju ili kroz mirovanje, djelovanje je vaš čin u kojem odobravate život iznutra.. bez obzira kakav je vi ga odobravate. S tim odobrenjem vi dajete svemiru “dozvolu” za sva vaša iskustva.. ona se zatim realiziraju kroz ljude i događaje..
  U tom procesu vaš um ima zamjerki, vaš ego ima trenutke samosažaljenja dok vas vaša svijest neumoljivo vodi dalje. Sve to vi ste dogovorili sa sobom prije nego što ste stigli.. sada se to događa.

  Vježba koja vam pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), umirite se te neko vrijeme samo promatrajte disanje. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom postajete sve više svjesniji sebe. Zatim osjetite područje zdjelice, područje srčane čakre i područje glave (centra glave)… osjetite/vizualizirajte/zamislite kao da dišete kroz sva ta područja, kao da dopuštate tim područjima da se šire.. osjetite kako postaju sve veća.. sve dok se ne spoje, sve dok vas osjećaj vas samih ne preplavi u potpunosti.
  Cijelo to vrijeme tretman će raditi na onim vibracijama koje vas onemogućuju da budete svoji, da odobrite život unutar sebe.

  Ljubav koja vas ispunjava može biti prepoznata samo kroz odobravanje života unutar sebe. Inače je ona prekrivena osudom i kritikom, poklopljena težinom. Ljubav vas ne može “spasiti” od vaših životnih lekcija jer one su vaš izbor ali vam može pomoći da ih sagledate iz više perspektive, iz perspektive gdje sve ima svoj smisao, samim svojim postojanjem.

  🙂

  25.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 142 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – otvaranja…

  Područja na kojima se radilo: srčana čakra, zdjelica, noge, glava, protok kroz cijelo tijelo, druga čakra (zdjelica) s naglaskom na spoju sa šestom čakrom (glava) (uzemljenje svijesti).

  Vi ste u promjeni. Ona seže puno dublje od ičega što vi možete zamisliti. Ona je vaša trenutna srž, ona je vaše trenutno postojanje jer se dešava u harmoniji s promjenom cijele Plenete, cijele dimenzije, sa skokom koji se pretače kroz mnoge prostore. Vaša promjena očituje se u svakom vašem pokretu, svakom vašem udahu, u svakom nastojanju da dođete u dublji kontakt sa sobom.
  Negiranje te promjene najviše se može uočiti u trenutku kada dopustite da vaš um kroji vaš put, kada dopustite da vam strah zamagli pogled, kada ne dozvolite sebi da djelujete.
  To djelovanje može biti veliko i malo ali ono uvijek ide iz vas. Početna točka djelovanja je vaš unutarnji pokret, ali onaj popraćen vašom prisutnošću, podržan vašim prepuštanjem. U tom pokretu može se iščitati sve ono što vi jeste, sav vaš put. Ukoliko zatvorite oči i prepustite se sebi osjetit ćete da se vječno krećete i da vaše kretanje ima puno veći smisao od onog što vam vaš um želi servirati. Ako si dopustite osjećati vaše unutarnje kretanje otvorit će vam se prolaz prema vašoj duši… to nije trenutak kada ju gledate, to nije trenutak kada ju slušate, to je trenutak kada ju osjećate.. to je trenutak vašeg buđenja.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te osjetite svoj dah. Zatim osjetite kako se u centru vaše zdjelice stvara svjetlosna kugla i kako se u centru vaše glave stvara svjetlosna kugla. U njima osjetite vašu esenciju, vašu bit. Dopustite da se one spoje.. osjetite kako se spajaju.. osjetite kako uzemljujete vlastitu svijest, kako se budite..
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  🙂

  18.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 155 prijavljenih.

  Područja na kojima se radilo: glava (šesta čakra), zdjelica (druga čakra), noge, srčana čakra, sedma čakra (na vrhu glave) i iznad te protok kroz cijelo tijelo.

  Svatko u sebi nosi barem mali osjećaj nevrijednosti. On proizlazi iz vibracija koje su ostale kao posljedica raznih događaja iz prošlosti. Vrlo često one se aktiviraju ukoliko oko sebe uočite nešto što u vama podiže osjećaj nepravde, nemoći.. tada se aktivira vaš osjećaj nevrijednosti koji zablokira zdjelicu i noge te vam sprječava da uzemljite svoju svijest.
  Danas se radilo na tim vibracijama i na uzemljavanju kroz vašu trenutnu osobnost vaše svijesti.
  Na kraju smo svi zajedno radili na podizanju svijesti Planete.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme promatrajte/osjećajte disanje. Zatim svoju pozornost usmjerite na područje treće čakre (solarni pleksus), osjetite/zamislite/vizualizirajte kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u svoju treću čakru.
  Nakon nekog vremena postavite sebi pitanje – Tko sam ja, osim ovog tijela, osim ove osobnosti? Pustite neka se u tretmanu vibracije čiste i transformiraju, a vi samo promatrajte. Možda ćete vidjeti neke slike, možda nešto čuti, možda osjetiti, možda se ništa neće dešavati. Sve što bude je ok i reakcija je na vaše pitanje. Uvijek u vama dešava se promjena, samo ponekad vi sa svojim svjesnim umom blokirate to vidjeti jer vas je zapravo strah. Budite blagi prema sebi, samo si pustite što god da se dešavalo ili pustite ako se i nište ne dešava.
  Ostanite u tretmanu dokle god ćete osjećati tretman ili vam je ugodno. Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.
  Kada ste gotovi zapišite čega god se možete sjetiti, nekada su slike samo simboli koji će vam kasnije biti jasni. Nekada dok zapisujete stignu informacije jer je vaš um u tom trenutku zaokupljen zapisivanjem.

  Budite blagi prema sebi ali budite uporni..

  🙂

  11.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 165 prijavljenih.

  Balans i uzemljenje vaše svijesti u vašu trenutnu osobnost.
  Područja na kojima se radilo: kičmeni stup, zdjelica, glava, srčana čakra, protok kroz tijelo.

  Zamislite da se u energiji Planete nalazi jedna velika vaga, na jednoj strani vage nalazi se posuda na kojoj piše “težina”, a na drugoj strani posuda na kojoj piše “lakoća”. Svaki put kada pomislite neku misao vi stavljate energiju u određenu posudu.
  Kada čujete recimo neku vijest koja vas uznemiri vi bi željeli da svijet bude ispunjen lakoćom ali svojom brigom, bijesom i zamjeranjima vi punite posudu na kojoj piše težina. Vi jačate ono što ne želite.
  Probajte promatrati što se u vama dešava dok čitate novine, gledate televiziju, pričate s prijateljima. Kakva je vaša energija.. kakve su vaše misli.. Da li nakon što ste pročitali ili saslušali informaciju vi i dalje tu informaciju prevrćete i preslagujte samo kako bi ste došli do osjećaja bespomoćnosti jer vi tu ne možete ništa?
  Idući put kada čujete neku vijest ili kada se sjetite već postojeće dopustite svom umu da se malo s njom poigra, dopustite sebi neki zaključak.. a onda zamislite da vam se u rukama stvara jedna svjetlosna kugla, poput lopte koju zatim ubacujete u tu veliku posudu u energiji Planete na kojoj piše “lakoća”. Zastanite tada na tren i osjetite kako ste upravo svojom unutarnjom odlukom doprinijeli jačanju lakoće. Sjetite se da ono na što se usmjeravate jača, a da vi želite da se na ovoj Planeti pojača osjećaj lakoće, protočnosti..
  Probajte kroz dan ubaciti što više svjetlosnih lopti s namjerom jačanja lakoće, osjetite kako ste spremni doprinijeti da na toj velikoj energetskoj vagi prevagne posuda s lakoćom.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), osjetite disanje. Zatim osjetite na području centra glave jednu svjetlosnu kuglu i osjetite/vizualizirajte/zamislite kako je ispunjena vašom čistom sviješću. Neko vrijeme samo dišite osjećajući tu kuglu. Zatim zamislite/vizualizirajte/osjetite svjetlosnu kuglu na području centra zdjelice, osjetite kako je ona ispunjena svim vibracijama koje upravljaju vašom trenutnom osobnošću. Neko vrijeme osjećajte tu kuglu.
  Zatim zamislite/osjetite/vizualizirajte kako se te dvije kugle spajaju jednom svjetlosnom niti i kako vaša svijest harmonizira i iscjeljuje vašu osobnost.. stavite namjeru da ste u tom tretmanu spremni otpustiti sve ono što vas sprječava da se probudite u vlastitu snagu i protočnost. Budite zatim samo prisutni u tretmanu, prepustite se.
  Na kraju se dobro uzemljite tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Svijet je u promjeni.. sudjelujte u toj promjeni tako što ćete pomoći lakoći da se širi i djeluje..

  🙂

  4.4., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 171 prijavljenih.

  Danas smo radili na širenju svijesti i pročišćenju/oslobađanju energija zdjelice i nogu.

  Područje glave, kičmeni stup, zdjelica, noge, područje srčane čakre.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme samo promatrajte disanje. Osjetite kako vam disanje omogućava da budete živi u tijelu. Promotrite da li dišete opušteno ili napeto, da li postoje stanke u vašem disanju, da li je udah kraći od izdaha ili obrnuto ili su podjednaki.
  Nakon toga osjetite/vizualizirajte/zamislite svoju energiju koja je puno veća od vašeg fizičkog tijela. Pitajte se da li je prohodna?
  Nakon što ste dobili odgovor (čuli nešto, vidjeli nešto, osjetili nešto ili vam se samo u umu pojavio neki odgovor) stavite namjeru da ste spremni živjeti svoju prohodnost, da ste spremni biti link između Izvora svega što postoji i centra Planete, da ste spremni pritom osvijestiti, shvatiti, pročistiti sve ono što vas sprječava da tako bude.
  Dok traje nakon toga ostatak tretmana budite samo promatrač onoga što se dešava u vama, ne sudite, samo promatrajte.
  Na kraju kada osjetite da vam je dosta ili da je tretman gotov uzemljite se dobro na način da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Odgovori na vaša pitanja dolaze ponekad na nevjerojatne načine, pitanje je samo da li ste spremni vjerovati u magiju života..

  🙂

  28.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 172 prijavljenih.

  Područje zdjelice, kičmeni stup, glava, noge, srčana..

  Energetsko čišćenje, buđenje svijesti, harmonija, protok, uzemljenje, otvaranje srčane prema vlastitoj mudrosti..

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje. Osjetite/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom otpuštate iz sebe nakupljeni stres, neprocesuirane vibracije, bilo koju vrstu težine.
  Nakon nekog vremena osjetite kako kroz vas prolazi zraka svjetla iz Izvora svega što postoji prema centru Planete. Osjetite sada kako sa svakim udahom i izdahom punite sebe sa snagom, prohodnošću, ljubavlju, mirom, kako vam se budi intuicija, kako postajete svoji.

  Ukoliko želite ljubav prvo morate postati ljubav, ukoliko želite postati ljubav prvo ju morate osloboditi iz sebe..

  🙂

  21.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 177 prijavljenih.

  Vi ste svjetlosna bića u fizičkim tijelima. Znati to u umu kao informaciju i osjećati to kroz sebe dvije su različite stvari. Prva vas može odvesti u nerazumijevanje i ego, druga vas može otvoriti vlastitoj svijesti i podizanju vibracija.
  Silaženje iz uma u osjećaj kroz cijelo tijelo proces je koji zahtjeva odustajanje vremenom od svih etiketa koje lijepite po sebi i za koje se vaš um i ego pridržavaju te otvaranju prema intuiciji, unutarnjoj mudrosti i znanju koje se razlijeva i van ove dimenzije.

  Tretmani koje radimo utorkom i koje vi možete raditi sami svaki dan mogu vam pomoći u razrješavanju vibracija koje se nalaze ispod svih tih etiketa.
  Stavite namjeru da ste spremni rastvoriti se prema vlastitoj višoj svijesti, prema sebi na najvišoj mogućoj vibraciji. Svaki put kada zatražite tretman stavite unutar sebe tu namjeru te promatrajte što se dešava. Budite svjedok vlastitog rastvaranja i prelaženja iz stanja ega u stanje bivanja i prihvaćanja.

  Ovaj svijet treba ljubav. Da bi ste bili ljubav potrebno je prepoznati se izvan okvira vašeg trenutnog identiteta. Tek tada nema (samo)osuđivanja, kritike, tek tada vaša energija plovi smjerom u kojem vaša svijest budi sve vaše uspavane stanice. Što više probuđenih stanica to više probuđenih pojedinaca.. svjesnih ljubavi, spremnih na ljubav.. kao jedino oruđe promjene..

  🙂

  14.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 158 prijavljenih.

  Područje srčane, zdjelice, trbuha, kičmeni stup, glava.

  Energetsko čišćenje, otpuštanje starih stvari, otvaranje prema potencijalima.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme dišite osjećajući kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u sebe. Zatim ispred sebe osjetite/vizualizirajte/zamislite svjetlosni stup koji ide iz Izvora svega što postoji prema centru Planete. Osjetite kako njegova energija može rastvoriti sve staro i dotrajalo te probuditi sve novo i potencijalno prisutno unutar vas. Promotrite taj stup, osjetite njegovu snagu i pitajte se da li ste spremni na transformaciju, da li ste stvarno unutar sebe spremni na promjenu, da li ste spremni na otpuštanje, buđenje, okretanje prema svojim potencijalima. Da li ste spremni da se unutar vas probudi vaša snaga, da živite vlastitu istinu, da budete harmonija, ljubav, protok.
  Osjetite unutar sebe odgovore.. Zatim stanite u taj stup i stavite namjeru da se radi na svemu onom što ste osjetili kao odgovore, bez obzira da li ste vidjeli, čuli ili osjetili odgovore oni su u vama. Nije bitno da li ih možete prepoznati umom, oni su u vama, to je vaše trenutno energetsko stanje i vaša namjera je da u tom svjetlosnom stupu dopustite da se kroz tretman vaša vibracija čisti, transformira, otpušta, budi.

  Stvaranje je onaj trenutak kada se iz namjere u umu pomaknete u djelovanje.

  🙂

  7.3., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 189 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana: energetsko čišćenje i iscjeljivanje

  Područja na kojima se radilo: šesta čakra, srčana, kičmeni stup, druga čakra (cijela zdjelica), noge.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) i neko vrijeme samo dišite. Zatim stavite namjeru da ste spremni pročistiti energiju, balansirati te dovesti fizičko tijelo u iscjeljenje (koliko je moguće za taj trenutak). Zatim osjetite/vizualizirajte/zamišljajte kako se čista energija Izvora svega što postoji budi u svakoj vašoj fizičkoj stanici.. kako vibrira, jači, čisti i iscjeljuje. Tako budite dok god osjećate da tretman traje ili vam je dosta.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Budite svjesni, budite svoji..

  🙂

  28.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 171 prijavljenih.

  Radilo se na energetskom pročišćavanju, harmoniji i širenju svijesti.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), usmjerite pozornost na disanje. Nakon nekog vremena osjetite unutar sebe svjetlost kao vašu svijest koja se širi po vašem cijelom tijelu, kao da ste lampa koja počinje sve jače i jače svijetliti. Osjećajte to i stavite namjeru da ste spremni pročistiti svoju energiju, balansirati je te se otvoriti svojim potencijalima i svojoj snazi. Ostanite tako osjećajući sebe kao svjetlo dok god vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vrijeme je promjene, ona počinje od pojedinca..

  🙂

  21.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 188 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – otvaranje prema povjerenju u život (intuicija), pokretanje kreacije (životne snage)

  Područja na kojima se radilo: najviše područje cijele zdjelice, srčana čakra, kičmeni stup, glava (šesta čakra).

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Odvojite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te neko vrijeme osjećajte svoje disanje. Stavite namjeru da ste spremni unutar sebe susresti, osjetiti, transformirati, otpustiti svaku blokadu koja vas sprječava da živite sebe, osjećate kroz intuiciju, živite unutrašnju tišinu. Tretman će raditi na vibracijama koje su u tom trenutku dostupne za rad unutar vas, koje ste spremni otpustiti, a vi osjećajte što se u vama dešava. Kada čujete um da priča, postavlja pitanja i komentira samo se vratite na sebe, osjetite kako se sve vaše misli rastapaju u svjetlosti koja isijava kroz vas, a koju možete osjećati kao svoju srž, esenciju, ono što ste bili prije ove inkarnacije i ono što ćete biti nakon. Osjetite kako pulsirate tom svjetlošću i kako se svaka misao rastapa u njoj. To radite dok god osjećate da tretman traje ili dok vam je ugodno.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Tijekom dana bez obzira što radili vraćajte se na sebe i svoju svjetlost, kada god vam je teško ili izazovno, kada osjetite da vam je um pun bespotrebnih misli pojačajte svoje unutarnje svjetlo i dopustite (osjećajte/vizualizirajte/zamišljajte) kako se sve misli stapaju u tu svjetlost.

  Znate da se svi odgovori nalaze u vama, nakon što dovoljno stišate um intuicija pokazuje put..

  🙂

  14.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 163 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – Buđenje kreacije života

  Područja na kojima se radilo intenzivnije – područje zdjelice (otpuštanje blokada), područje glave (energetska otvaranja), povezivanje glave i zdjelice (uzemljenje svijesti), otpuštanje/pročišćenje energije kroz noge, kičmeni stup (otvaranje i propusnost).

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), neko vrijeme samo promatrajte svoje disanje. Zatim osjetite područje svoje zdjelice, osjetite kakva je energija na tom području, da li je prohodna, neprohodna, da li se osjećate ugodno na tom području. Stavite namjeru da ste spremni pročistiti i pokrenuti svoju energiju kreacije života, energije stvaranja. Osjetite/vizualizirajte/zamislite kako se na tom području stvara jedna svjetlosna kugla u kojoj se nalazi energija Izvora svega što postoji i kako ta energija obasjava iznutra područje vaše zdjelice, dopustite si promjenu, transformaciju i otpuštanje. Tako budite dok god osjetite da se tretman dešava ili dok vam je ugodno.
  Nakon toga osjetite kako kroz vas prolazi jedan svjetlosni stup iz Izvora svega što postoji prema centru Planete, osjetite kako se vaša energija centrira, harmonizira. Budite tako dok god vam je ugodno.
  Na kraju se dobro uzemljite, osjećajući svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Energija kreacije, energija života, energija stvaranja koju dopustite da raste u vama izmanifestirat će sve ono što vam je potrebno. Manifestacija umom vrlo često dovodi u slijepu ulicu, dopuštanje da se manifestacija dešava iz vas, intuitivno, spontano, samo tako što živite svoju snagu dovodi vas na brzi let kroz stvaranje i kreaciju.

  🙂

  7.2., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 188 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – Čišćenje, otpuštanje, transformacija, buđenje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te usmjerite pozornost na disanje, osjetite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje u svoj mir. Nakon nekog vremena osjetite/vizualizirajte/zamislite kako kroz vas prolazi zraka svjetla od Izvora svega što postoji do centra Planete. Osjetite kako dok prolazi kroz vas radi svjetlosnu vibracijsku spiralu koja budi vašu energiju, upija u sebe sve ono što ste spremni otpustiti, budi sve ono što ste spremni posvijestiti, podiže razinu vaše vibracije i stavlja vas u vlastiti centar. Stavite u sebi namjeru da ste spremni živjeti vlastitu istinu (sjetite se da svatko ima svoju istinu) te dopustite da se u tretmanu dešava sve što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vaš život je vaš odraz, sjetite se toga idući put kada se iznervirate, kada vam se podignu strahovi, kada vam se cijelo tijelo smrzne od panike. Drugi ljudi su vaša ogledala, sjetite se toga idući put kada vas netko iznervira ili vam napravi nešto nažao. Pitajte se tada – Koje su to poruke za mene? Što ja to trebam naučiti?

  Budite Vi, ništa više i ništa manje 🙂

  31.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 191 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – Rastvaranje.

  Druga čakra (područje zdjelice) – otpuštanje boli, rastvaranje prema kreaciji. Srčana čakre – smanjivanje pritiska, smirenje, rastvaranje prema protoku. Šesta čakra (područje glave) – smirivanje, protok, otvaranje prema svijesti.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu), neko vrijeme pratite disanje. Zatim osvijestite šestu čakru na području glave kao svjetlosnu kuglu koja se nalazi u centru vaše glave i koja je ispunjena s vašom svijesti. Neko vrijeme samo dišite osjećajući/vizualizirajući/zamišljajući kako je u vašoj glavi svjetlosna kugla i kako sa svakim vašim udahom i izdahom ona postaje sve snažnija.
  Nakon nekog vremena dozvolite toj kugli (osjećajući/vizualizirajući/zamišljajući) da se spusti do vaše srčane čakre, osjetite kako ona svojom vibracijom donosi rastvaranje starih obrazaca i unosi mir, protočnost, lakoću. Zatim ju nakon nekog vremena spustite ( osjećajući/vizualizirajući/zamišljajući) do druge čakre (područje zdjelice) te stavite namjeru da se sve stare težine, sve što treba i može za vaše najviše dobro otpusti na tom području. Promatrajte (osjećajući/vizualizirajući/zamišljajući) kako se vibracije koje već dugo nosite sa sobom otpuštaju i kako i to područje ulazi u mir i protočnost.
  Na kraju osjetite kako ta kugla kao da eksplodira u vašem cijelom tijelu i vaše cijelo tijelo postaje protočnije, smirenije.. u vlastitom protoku i prisutnosti. Tako budite dok god vam je ugodno ili dok osjećate da tretman traje.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite vaše fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Promjene koje svi želite dešavaju se. Na vama je da li ćete ih prepoznati, priznati ili će vaša pažnja biti usmjerena na ono u svijetu što po vama ne valja. Vaša protočnost donosi u vas mir i jača vašu vibraciju, donosi one promjene koje su za vaše najviše dobro u ovom trenutku. Prihvatite ih te promatrajte što vam one dalje govore. Ponekad je vjera u vlastite korake jedino što vam je potrebno za promjene.

  🙂

  24.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 180 prijavljenih.

  Tema današnjeg tretmana – Jedinstvo, cjelovitost..

  Područja na kojima se radilo – protok cijelog tijela, zdjelica i noge (čišćenja i otpuštanja), druga čakra (zdjelica) kao svjetlosna kugla (buđenje kreacije u bilo kojem obliku), šesta čakra (područje glave) kao svjetlosna kugla (buđenje svijesti) te spoj ta dva područja i protok kroz cijelo tijelo u svrhu buđenja i iscjeljivanja.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Smjestite se ugodno, zatražite tretman (rečenica u uvodnom dijelu) te neko vrijeme samo promatrajte svoj dah. Zatim osjetite kako sa svojim dahom tonete sve dublje u sebe, sve dok ne dođete do svog samog centra kojeg možete osjetiti ili vizualizirati kao svjetlosnu kuglu. Kada uđete u tu kuglu u njezinom centru vidjet ćete ogledalo, stanite pred njega i počnite se promatrati. Promatrajte se/osjećajte/vizualizirajte kroz osjećaje, a ne kroz fizički izgled. Stavite namjeru da ste u tom ogledalu spremni vidjeti/osjetiti sve svoje dijelove.. i one koje volite i one koje možda ne volite.
  Nakon što vam se sve pokazalo ili nakon što vam se prestane pokazivati uđite u ogledalo te zagrlite taj svoj odraz, dozvolite si spajanje s njim te se prepustite sebi. Za vrijeme tretmana radit će se na svim vibracijama koje vas udaljuju od sebe. Na kraju tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Svako od vas rođen je savršen. Ne po Zemaljskim ili nekim drugim kriterijima već po tome što je sa sobom donio sve one parametre koji mu mogu omogućiti rad na upravo onim iskustvima koja su mu potrebna. Bijeg od vlastite savršenosti u osudu te potreba da budete onakvi kakav vaš um vas modelira bijeg je od vlastitih iskustava. Prihvatite svoj život, prihvatite sebe baš onakve kakvi jeste, to je polazna točka kretanja prema razrješavanju svega onog što ste planirali za ovu inkarnaciju.
  Polazak iz savršenosti u savršenost kroz izmjenu iskustava omogućava vam da budete sigurni u svom fizičkom tijelu, svojoj energiji, mudri u svojim odlukama i otvoreni za mogućnosti koje vas čekaju.

  🙂

  17.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 183 prijavljenih.

  Danas se radilo na oslobađanju srčane od gorčine te oslobađanju energija nogu kako bi vaša energija ušla u veći protok. Pri tom se radilo na smirivanju uma i oslobađanju gornjih čakri (šeste i sedme, područje glave).
  Vaš um priča priče svaki trenutak.. i onda kada ste vi toga svjesni i onda kada niste. Što više dozvolite samo osjećati sebe to se više udaljavate od priča vašeg uma.
  Osjećaj slobode dolazi iz prohodne energije koja slobodno prepoznaje sve svoje dijelove te se lagano provlači kroz životne izazove. Vrlo često ono što vaš um smatra slobodom samo je još jedna u nizu zamki koje vas na prvi pogled čine slobodnima, a zapravo vas sputavaju sa stvarima, događajima i ljudima.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te nekoliko trenutaka samo promatrajte/osjećajte svoj dah. Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite jednu svjetlosnu kuglu na području vaše šeste čakre (tzv. treće oko) te neko vrijeme dišite usmjeravajući pozornost na tu svjetlosnu kuglu, osjetite kako je unutra vaša svijest.
  Zatim tu kuglu povucite do srčane čakre (ponovno vizualizacijom ili osjetom ili zamišljajte) te osjetite kako se vaša svijest spaja s vašom srčanom čakrom i kako vaša snaga i budnost u ovom trenutku postaju sve veći. Stavite namjeru da ste spremni vidjeti sve ono što vas sputava da živite svoju slobodu. Nakon što kažete tu namjeru u sebi promatrajte što dalje dolazi. Da li vam se pojavljuju neke slike u umu, da li kroz tijelo osjećate neke energije, osjećaje, samo si dopustite promotriti ne pitajući se pri tom da li vi to sada stvarno osjećate ili samo sami projicirate.
  Nakon toga osjetite kako se u tretmanu rastvaraju sve vibracije koje se nalaze ispod svega što ste vidjeli, ponovno samo promatrajte.
  Kada vam bude dosta ili osjetite da je gotovo dobro se uzemljite, osjetite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave te nekoliko trenutaka dišite osjećajući svoje cijelo fizičko tijelo.
  Tu vježbu/tretman probajte raditi svaki dan tijekom tjedan dana, promatrajte koje se misli, slike ponavljaju, koje se mijenjaju, prihvatite sve što vidite s ljubavlju i spremnošću na otpuštanje.

  Mir koji želite mir je u vama koji čeka biti prepoznat nakon što dopustite svom umu tišinu.

  🙂

  10.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 191 prijavljenih.

  Rekonstrukcijom u vašim mislima dolazite do rješenja. Ali ona su i dalje konstrukcija vaše energije. Sve one koju ste donijeli u ovaj život i sve one koju ste stvorili kroz ovaj život. Istina koja tinja u vama nalazi se skrivena u vašoj vibraciji, nekada bolnoj za pogledati, nekada punoj strahova ali zasigurno punoj potencijala i snage.
  Slabost koju ponekad možete osjećati kroz život kao i manjak energije pokazatelj su da ste došli do puta kada vam vaša vibracija, vaše biće pokušava nešto reći. Dragocjen je trenutak koji možete posvetiti sebi kako bi ste pogledali u sebe, kako bi ste otkrili koju to poruku sebi pokazujete.
  Dubokim poniranjem u sebe možda ćete doći do boli ali ćete tu bol i osloboditi, možda ćete se susresti sa strahovima ali ćete ih znati prepoznati i otpustiti, možda ćete osjetiti nemoć ali ćete se znati uzdići. Jer vi ste vlastiti kreator. I jedino vi to možete otpustiti i transformirati. Jedino kroz vas prolazi vaš put do slobode.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu mogla bi se nazvati vježba disanja kroz čakre, kako bi ste pročistili i osnažili energiju, razbistrili um te podigli volju za djelovanjem.
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te nekoliko trenutaka samo promatrajte svoj dah i sa svakim udahom i izdahom osjetite kako se opuštate. Stavite namjeru da ste spremni u tretmanu doći u što bolji kontakt sa sobom te u protočnost.
  Zatim osjetite po redu sve svoje čakre, kao centre vaše energije. Sedma – na vrhu glave, šesta – iznad i između obrva kao tzv treće oko, grlena, srčana, treća – solarni pleksus, druga – ispod pupka i prva na dnu zdjelice. Osjetite te točke sada i na stražnjoj strani, a zatim u sredini tijela, na tim mjestima osjetite svjetlosne kugle vaše svjesnosti. U početku ukoliko niste upoznati s čakrama bit će vam napornije za um, što ćete više raditi osjećat ćete opuštanje, a tretman će za to vrijeme raditi otpuštanja. Nakon što ste došli do osjećaja ili vizualizacije tih svjetlosnih kugli vaše svijesti krenite s disanjem kroz osjećaj ili vizualizaciju.
  Prvo udahnite osjećajući kako se vaše svjetlosne kugle pune, jačaju, zatim izdahnite šireći vašu svijest u sve dijelove tijela, pogotovo na ona mjesta koja osjećate slabijima. Tako ponavljajte sve dok ne izgubite ritam u glavi i samo budete prepušteni udahu i izdahu te osjećaju da ste puni vlastite energije, da ste snažni, da se širite po cijelom svom tijelu donoseći si opuštanje, iscjeljenje, radost, mir, ljubav. Tako dišite dok god budete osjećali da vam je ugodno, za to vrijeme će tretman raditi energetska otpuštanja i iscjeljivanja.
  Na kraju se dobro uzemljite osjećajući svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Tijekom dana i dok ne radite vježbu samo se sjetite svojih kugla, svoje energije, prisjetite se svoje snage te iz vlastite svijesti promatrajte događaje.

  🙂

  3.1., utorak – izvještaj nakon tretmana

  Večeras je bilo 189 prijavljenih.

  Kreacija vašeg života kreće prije vašeg rođenja, a nastavlja se vašim praćenjem vlastitih tragova. Onih koji se u vama pokazuju putem snova, intuicije, bljeska sjećanja, osjećaja ljubavi. Sloboda koja kreće iz vas vodi vas putevima vaše kreacije koja transformira stare obrasce, oslobađa nove potencijale i otvara vas prema svjesnosti.
  Trenuci vašeg pada u nesvjesno, trenuci djelovanja iz ega, trenuci prepuštanja životnoj drami odvode vas od vas samih u prostranstvo uma gdje slike koje se stvaraju zrcale vaše strahove i konstrukcije.
  Dopustite si slobodu stvaranja unutar sebe kako bi to isto stvaranje gledali uokolo sebe. Sve ono s čim niste zadovoljni, sve ono što vas muči pronađite unutar sebe. Nekada će to biti veliko, nekada malo ali samo vaše dozvoljavanje postojanja tih zapisa i energija donijet će vam slobodu prepoznavanja oslobađanja, rasta i djelovanja.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica u uvodnom tekstu) te par trenutaka dišite. Osjetite kako se na području vaše šeste čakre (centar glave) stvara jedna svjetlosna kuga, osjetite ju kao vlastitu svijest. Zatim tu kuglu pošaljite/zamislite/vizualizirajte na put po vašem tijelu. Stavite namjeru da ste spremni unutar sebe prepoznati sve one obrasce koji vas blokiraju, koji vas skrivaju i da ste spremni otpustiti, transformirati, iscijeliti sve ono što je moguće u ovom trenutku i što je za vaše najviše dobro. Tako budite dok god osjetite da tretman traje ili dok ne završite putovanje kuglom i osjetite da je kraj. Zatim osjetite kako se svjetlosni/energetski slap iz Izvora svega što postoji spušta kroz vas prema centru Planete te kako vas stavlja u balans, harmoniju, kako vam podiže snagu.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da osvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Sjetite se da ste vi ključ vlastitog postojanja i da jedino vi unutar sebe možete sebe prepoznati. Kao vlastitu istinu, kao djelovanje, kao stvaranje, kao kreaciju.

  🙂


  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook