tekstovi

  Published on April 17th, 2020 | by maja šamarinac

  0

  Korijen osjećaja

  Kada osjećam
  i mislim da osjećam..
  Što stvarno osjećam,
  što si pritom
  dopuštam?

  Kada vas osjećaji preplave ponekad je teško izvući ih neopterećene svakodnevicom. Neki vaši osjećaji stoje u vama cijeli vaš život, neki su nedavni, neki dublji, snažniji, neki laganiji..
  Ali svi oni imaju svoj “korijen”.. svi oni izviru iz tog korijena, satkanog od sveg onog što ste bili, sveg onog što ste sada..
  Kada vam se podignu osjećaji to je predivna prilika za susret s njima. Međutim vrlo često taj susret se istinski ne desi jer kormilo preuzme vaš um, koji vrti slike nedavnih događaja koje povezuje s osjećajima.
  I zatim vi, preplavljeni tim mislima dolazite u kontakt s površinom vaših osjećaja, iscrpljujući se često s nemogućnosti dolaska do rješenja.
  Probajte u današnjem tretmanu, ali i inače, stavljati unutar sebe namjeru da ste spremni doći u korijen svojih osjećaja.
  Ne morate razumjeti, samo priznajte korijen, duboke osjećaje.. I kroz to priznavanje prepustite se tretmanima, s vjerom u sebe i svoju unutarnju mudrost i sa željom za razrješavanjem..

   

  Više o sebi kao posljedici, razlogu zašto ste tu i što se dešava oko nas možete čitati u priručniku “Vi ste svoja posljedica..i što sada?” (pdf)

  jednostavnost.com/prirucnik-za-rad

  Ukoliko želite još dublje uroniti u vlastite dubine možete se pridružiti Kutku:

  jednostavnost.com/online-kutak

  ………………………..

  Besplatni tretmani:

  jednostavnost.com/besplatni-tretmani

   

   

   

  (Photo by Jarred Decker on Unsplash)

   

   

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook