vježbe

  Published on May 29th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Kreativnost kao iskra života

  Svaki dan osjetite sebe kroz tretman (rečenica ispod teksta), stavite namjeru da ste spremni osloboditi sve one vibracije koje nisu u skladu s vašom životnom silom koja stvara slobodu, ljepotu života kroz priznavanje života samog. Sve one vibracije koje su se u ovom ili nekim prošlim životima nakupile uslijed stresa, trauma, ranjavanja, nasilja, nasilne smrti ili bilo kakvog gubitka kontrole. Osjetite kako sve to otpuštate i dopuštate svojoj svijesti da vas preuzme.

  Priznavanje sebe kao energiju kreacije dovodi vas do toga da priznate sebe kao umjetnika života, kao nekog tko je već samim svojim postojanjem u ovom fizičkom tijelu kreator života. Ta sila prolazi vama znali vi za nju, priznali ju ili ne. To je snaga u svom postojanju koja u vama može probuditi strast, ljubav, djelovanje ali i strah, mržnju i osvetu.. sve je to strast u svom postojanju.
  Dopuštanjem sebi uron u sebe oslobađate iznutra one vibracije koje vašu životnu silu mogu pretvoriti u djelovanje protiv sebe ili drugih. Tako oslobađate onu kreativnost koja je željna stvaranja, ljepote, opuštanja i prepuštanja životu.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook