Sama riječ već govori puno. Ali njezino značenje širi se na po..." /> Ljubav - jednostavnost

  mw knjiga

  Published on December 31st, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Ljubav

  Sama riječ već govori puno. Ali njezino značenje širi se na područja koja su poput temelja kuće. Bez njih ništa, pa ni ovaj vaš svijet ne bi postojalo.
  Vi mislite o njoj svaki dan, ona vam je neophodna za vaš život ali većinom ju tražite u samo određenim stvarima i određenim osobama. Zbog toga propuštate njene osnove, ne shvativši njeno elementarno značenje.
  Ljubav je energija baš kao i svaka druga energija. Ali energija začinjena sitnim finim česticama koje na svim vašim razinama dovode do treperenja. To treperenje zatim vi nazivate ljubav. To treperenje u vama budi osjećaje, fizičke potrebe i misli vam stavlja u ponekad raštrkani koncept. I sve je to super, baš onako kako treba biti. Ali uz to treperenje trebali bi obratiti pažnju i na samu energiju sa svojim začinima. Energiju koja se provlači kroz sve stvari koje vas okružuju i sva bića koja sretnete. U svima njima nalazi se ta energija. Čim svoju pažnju usmjerite na nju osjetit ćete poznato treperenje i ljubav koju vi poznajete preplavit će vaše tijelo i vaš um.
  Zamislite kolika sreća, zamislite tu radost življenja kada sve oko vas okružuje ljubav, a vi to primjećujete. Svijet oko vas poprimit će jače boje, a vaše misli teći će poput potoka, bez straha i zastoja.
  Potrudite se osjetiti, prepoznajte tu začinjenu energiju oko vas, ona je ista baš svugdje, nema razlike. Razlike mogu biti jedino ako ih vi stvorite. Potrudite se ne stvarati ih.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook