tekstovi

  Published on June 19th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Ljubav kao život

  Ako gledate ljubav van granica zaljubljenosti vidjet ćete život. Vidjet ćete život u svakom živom obliku postojanja kao produžetak iskre stvaranja.
  Vidjet ćete muhu i u njoj prepoznati ljubav. Stat ćete pred “neprijatelja” i u njemu vidjeti ljubav, zakopanu pod možda očajem i bijesom, mržnjom i osvetom, možda to isto prepoznate zatim u sebi.
  Vidjet ćete drvo i pticu i vidjeti ljubav, čut ćete šum mora, pjev galebova, sunce u zalazu i vidjeti ljubav.
  Sve manje od toga vaša je emocija koja pokazuje gdje ste na svom vlastitom putu stvaranja. Emocija poput zaljubljenosti pokazuje vam prema kuda se okrenula vaša vibracija i koja vam je lekcija. Mržnja, osveta i ljutnja.. ako ih otkrijete.. ispod njih osjetit ćete vlastitu bol. Ljubomora.. osjećaj nesigurnosti.. emocije koje traže rješavanje i rad na njima. Prijateljstvo, osjećaj bliskosti.. potreba za pripadanjem. Sve to pokazuje vam gdje ste na svom putu rasta i razvoja.
  A krajnja točka, koju vjerojatno u ovom životu nećete dostići ali joj se marljivim gledanjem u sebe možete približiti je – ljubav. Potpuno bezuvjetna ljubav koja je čisti kod stvaranja. Izvor života koji možete nazvati kako god želite. Može i ljubav.

  Vježba:
  Umirite se, usmjerite pozornost na dah, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme osjećajte kako dah prolazi kroz vaše tijelo. Zatim osjetite područje srčane čakre i probajte osjetiti kako se osjećate na tom području. Zapitajte se – koje su to trenutno vibracije koje se pokazuju kroz moje emocije, a zbog kojih se najviše osjećam stisnuto. Stavite namjeru neka se radi na tome i prepustite se tretmanu. Sve što pri tom vidite, osjetite pustite neka prolazi, budite samo promatrač. Na kraju se dobro uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Ako ste nakon čitanja ovog teksta doživjeli bilo koju emociju koja nije čista ljubav nego je recimo ljutnja, nerazumijevanje, neslaganje ili nešto slično.. probajte ovu gore vježbu i stavite namjeru da se radi na svim vibracijama koje se nalaze ispod tih emocija.
  Priznavanje sebe sebi najveći je korak prema ljubavi.. onoj koja prizna sve i svakoga, onoj koja (do)pušta.. život..

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook