vježbe

  Published on February 6th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Ljubav vaše duše

  Nitko vas ne može voljeti više od vaše vlastite duše, od vas samih.
  Svaka “zemaljska ljubav” uvjetovana je strahom od gubitka.. pa čak i roditeljska koja se boji gubitka djeteta..
  Duša nema tog straha jer poznaje ono što se vama čini kao vječnost. Ona je slobodna u svom izražaju i osjećaju ljubavi, ona je ljubav.

  Vi izabirete.. svaki vaš trenutak vi izabirete vlastitu reakciju.. pokušajte u narednih tjedan dana promatrati vlastite reakcije. Da li su smirene, pretjerane, iskrene, realne, dramske, melodramatične.. da li s njima želite privući pažnju ili ih potiskujete kako bi se sakrili od svijeta?
  Budite promatrač i onda jednom na dan predlažemo: Umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite, osjećajte svoje tijelo, vlastitu prisutnost, dopustite da vam se dah umiri. Nakon toga osjetite kako s dahom tonete sve dublje i dublje u sebe i pri tom stavite namjeru da ste spremni posvijestiti, prihvatiti, otpustiti, transformirati sve ono što se tijekom dana unutar vas nakupljalo, podizalo, stiskalo i pritiskalo, a blokira vas u vašem izražaju, u poimanju vaše životne sile/kreacije, u osjećaju i ljubavi prema sebi i priznanju vlastitog života.
  Budite i tijekom tretmana promatrač.. ne sudite, samo dopustite da se dešava unutar vas sve ono što vam može pomoći da osjetite više vlastite unutarnje slobode.
  Nakon tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Da bi ste bili slobodni potrebno je tu slobodu osloboditi kroz sebe. Nije moguće biti slobodan i pri tom loše misliti o svijetu i ljudima oko sebe. Stoga pustite svoju slobodu da raste i tako doprinesite promijeni na ovom svijetu.. svijetu koji treba što više iznutra slobodnih pojedinaca koji takvi kroz sebe mogu sprovesti novu energiju.. snažnu i ljubavnu u svojoj srži.

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook