tekstovi

  Published on February 13th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Ljubavan način života

  Duguje li vam život? Smatrate li da vam život duguje samim tim što postojite? Ili ste u stanju vidjeti ljepotu života i svega onog što vam život kao iskustvo pruža?
  To je pitanje koje si možete postavljati kroz tretmane (rečenica ispod teksta) svaki dan narednih tjedan dana. Ne tražite da vam se odgovor pokaže već to pitanje i njegovu vibraciju iskoristite za podizanje svega onog unutar vas što se osjeća zarobljeno, potišteno, ništavno.. bez obzira da li nosite neki događaj iz ovog života zbog kojeg se možete tako osjećati ili je to samo sjećanje koje vibrira kroz vašu vibraciju.
  Sjećanje na kolektivnu patnju kroz povijest ove Planete gdje se vrlo često ljudski život tretirao kao samo još jedan usputni dodatak.

  A da samo znate koliko vam je trebalo da dođete do inkarnacije :). Vaša želja za sudjelovanjem u procesu rasta i razvoja svijesti na ovoj Planeti bila je nevjerojatno pogonsko gorivo. Baš kao što je sad često vaš um/ego nevjerojatno pogonsko gorivo za pregršt misli, konstrukcija, drame i patetike. Da ne spominjemo osjećaje kao što su mržnja i prezir prema svijetu.
  Ali zapitajte se tko čini svijet? Svijet činite i vi! A tko ste to vi.. osim ovih fizičkih tijela? Vrlo snažna i moćna energetska bića.. koja su i došla mijenjati ovaj svijet.
  Stoga ne dopustite da vas vaš zemaljski um zavara tako što ćete ljudskim očima promatrati svijet i dopuštati umu da smatra da se tu ništa ne može, da vi niste na poziciji gdje se išta može i da i tako ništa nema smisla.
  Već zatvorite te ljudske oči, otvorite one unutrašnje, radom na sebi oslobodite se blokada koje vas čine zarobljenima u dramama i konstrukcijama.. i sjetite se tko ste!
  A onda tako osviješteni dopustite propustiti sve one vibracije koje već i jesu oko vas i svakim danom postaju sve snažnije. Budite svjesni kanal snage, ljubavi, dostojanstva života.. pa kad se okrenete oko sebe i pogledate.. zapitajte se ponovno.. duguje li mi život? Ili sam ja vlastiti izbor pa samim tim izabirem vlastitu snagu.. onu unutarnju.. izabirem vlastitu slobodu.. onu unutarnju.. koju mi nitko ne može oduzeti i iz koje se i razvija veličanstvenost koja se rađa na ovoj Planeti. Dočekajte je otvorenih očiju i raskriljenih ruku, spremni za djelovanje na neki sasvim novi, ljubavni način 🙂

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook