tekstovi

  Published on March 13th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Nalazite se ovdje i sada

  Ovdje ste.. u ovim tijelima.. to je to, nalazite se ovdje i sada 🙂
  I možete birati. Hodati na teži ili lakši način.
  Teži je prilikom svakog koraka baciti nekoliko sitnih, srednjih i poneki veći kamen ispred sebe, zatim napuniti torbu s obližnjom kamenom gromadom i onda se žaliti svakome tko je voljan slušati “koliko toga vi morate nositi na sebi”. Pri tom saslušati druge i njihovo žaljenje, klimnuti glavom i krenuti dalje.
  Postoji lakši način. Zastati prije svakog koraka, udahnuti, izdahnuti, zatvoriti oči, osjetiti sebe, osjetiti sve ono što se podiže unutar vas, priznati sve svoje strahove, sve svoje težine i emotivne blokade. Zatim pogledati postoji li i nešto drugo, skriveno.. možda neko skriveno veselje, uzbuđenje, koje se boji pokazati da ga silina straha ne prevali.
  Nakon što ste napravili brzu reviziju onoga što je unutar vas, pozdravili svoje cjelokupno biće kao i svoj trenutni život.. hrabro ste zakoračili. Znajući da je to vaš put, vaš život i da sve što se nalazi u njemu je tu da bi ste vi učili, kreirali, stvarali, svoja nova iskustva.
  Zatim kada sretnete nekoga drugog tko isto tako hoda, korak po korak, pozdravite snagu unutar te osobe sa svojom vlastitom snagom. Pozdravite hrabrost osjećajući vlastitu hrabrost. Osjetite osmjeh na licu koji je zapravo uzbuđenje jer duboko u sebi, kada si dopustite, ZNATE da ste na putu kojem trebate biti, da je upravo taj put onaj na kojem su za vas skrivene poruke, onaj koji vam pomaže da rastete i učite, neke nove oblike sebe.

  Vježba:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta), osjetite svoj dah, prvo kroz cijelo fizičko tijelo, a onda i energetsko (ako ne možete osjetiti energiju, samo stavite namjeru).
  Zatim unutar sebe dajte dopuštenje da se oslobađaju sve one vibracije zbog kojih se osjećajte jadno, nevoljeno, neželjeno, otežano, zakinuto, zadržano, stopirano, onemoćalo..
  I zatim osjetite kako se iz Izvora svega što postoji spušta jedna svjetlosna zraka, prolazi kroz vaše cijelo biće i dolje na stopala ide u centar Planete. Osjetite kako se u toj zraci nalaze male sitne čestice u kojima se nalazi izvorna energija svega što postoji.. energija snage, postojanja, svjetlosti, ljubavi.. Osjetite kako ulazi u svaku vašu stanicu, kako ispunjava sve vaše organe, svaki vaš fizički, a zatim i energetski dio. Kako prodire u vaše misli, um, emocije.. Kako vas potpuno obuzima.
  Istiskuje iz vas sve ono nepotrebno, sve ono što sakupljate i što vam otežava vaše putovanje, ostavljajući vas lakšima, protočnijima, više svojima..
  Budite tako dok osjećate da se tretman dešava ili dok vam je dosta.
  Nakon toga dobro se uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Život je tu da ga živite. Samim svojim postojanjem u ovom tijelu vi to već radite. Život u sebi ima kodove, koji mogu biti prepoznati tek onda kada priznate sam život. Kada pustite da vas on vodi, vašim najboljim putevima. Kada se oslobodite iznutra nametnutih struktura i okova.. kada sebi dozvolite slobodu, kada uvidite ljepotu.. unutar sebe. A zatim ju pustite da slobodno pluta uokolo vas, kako bi svojom snagom i vibracijom pomogla podizanju vibracije, pomogla životu da dalje raste i razvija se..

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

   

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook