tekstovi

  Published on February 27th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Nalazite se u izuzetnom dobu

  Znamo da smo to već rekli ali ponavljat ćemo.. nalazite se u izuzetnom dobu, vremenu velikog rasta, kreacije, stvaranja, kakvog na ovim vašim prostorima do sada nije bilo. Dio ste toga s vlastitim postojanjem i dolaskom u ovu inkarnaciju stavili ste mogući zapis buđenja. Ne onog slikovitog “da se više nikada ne vratim” jer ova Planeta treba što više svjesne djece. Već onog buđenja koje ide kroz prepoznavanje svih vlastitih dijelova, dopuštanja životu i kreaciji da vas preplave, ljubavi da vas obuzme, onom pozitivnom unutarnjem pokliku da vas ispuni. Kako bi bili kanal.. za svijest.. kako bi živjeli svoj najbolji mogući doprinos svijetu koji vas okružuje.

  Vježba koja vam može pomoći u narednom periodu:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite, osjećajući isprva svoje fizičko tijelo, a onda i energetsko (ako ga ne možete osjetiti samo stavite namjeru da dišete i posvještavate svoje energetsko tijelo).
  Zatim otvorite unutarnje oči. Ako vam to ne dolazi spontano ponovno samo stavite namjeru. Unutar sebe “dogovorite” se sa sobom kako ste spremni biti svoja potpuna istina i kako ste spremni tim unutarnjim pogledom gledati u sebe, u sve ono što čini vas. I u one dijelove koji vam se sviđaju i u one koji vam se “ne sviđaju”. Ne bježite od njih, dozvolite im da vam se pokažu, kako bi ih mogli otpustiti, kako bi mogli biti svjesniji i prohodniji kanal.
  Osjetite kako se nalazite u tretmanu i kako se u njemu dešava sve ono što je za vaše najviše dobro u tom trenutku.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Dok gledate druge ljude i svijet zapitajte se – kako mogu biti od pomoći? Ako ste u prilici pomagati fizički, materijalno pomozite, ako tako osjećate. Ako niste pitajte se ponovno – kako mogu pomoći?
  Ako dovoljno duboko uronite u sebe osjetit ćete odgovor koji će vas pozivati da budete još prohodniji kanal. Ne onaj koji se trudi iz uma osjećati dobro, već onaj koji je toliko duboko spoznao sebe da se ljubav sada preljeva kroz vas kako bi se odražavala u svijetu oko vas.
  Stoga svaki put kada čujete da se nešto dešava na ovoj Planeti zbog čega vas preplave emocije, tuga ili bijes sjednite sa sobom, zatražite tretman, dopustite svoje vlastito otpuštanje, prepuštanje, prepoznavanje. Kao tako pročišćeni kanal najbolji ste doprinos koji ovaj svijet može imati.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook