tekstovi

  Published on April 8th, 2016 | by maja šamarinac

  0

  Nedostatak novca

  Danas mnogi preživljavanje povezuju s novcem. Ako imate novaca imate i za jesti, krov nad glavom te ugodan život. Ako nemate novaca moguće je da spavate pod mostom, simbolično rečeno.
  Nekada je preživljavanje bilo povezano s vašim sposobnostima. Ukoliko ste živjeli u tijelu žene preživjeti je značilo pronaći adekvatnog muškarca koji bi se brinuo o vama dok bi vi obavljali svoje “dužnosti”, a to je rađali i brinuli o obitelji. Naravno, ovo je prikazano sve u simbolici, nisu sve žene imale isti život. Dok prikazivanje simbolično života u tijelu muškarca nosio bi opis brige za obitelj, sposobnost ili nesposobnost da se ulovi ili uzgoji hrana, podigne krov nad glavom te obrani od neprijatelja koji su vrlo često živjeli u susjedstvu.
  Iako današnje “moderno i civilizirano” društvo ne živi na takav način (na pojedinim dijelovima ove Planete i dalje tako žive, ali oni nemaju Internet i ne mogu ovo čitati) svi ti zapisi i dalje su u vama, kao dio kolektiva i kao dio vaše prošlosti. Stoga trenutak kada nemate dovoljno novca ili kada počnete osjećati strah zbog gubitka posla, gubitka novaca ili nešto slično je trenutak kada se sve te vibracije izvlače na površinu i vi se počnete gubiti u čistom strahu za vlastiti život i život vaših bližnjih. Tada ponekad ne vidite sliku oko vas kakva je već se ona počinje mijenjati u razne oblike koje vaš strah zamišlja.
  To je zapravo trenutak kada bi trebali zastati, odvojiti vrijeme za sebe, uči u meditaciju, tretman i dopustiti si osjetiti sve strahove, a zatim dopustiti da se oni transformiraju. Tek tada bi ste mogli vidjeti sliku oko vas bez strahova kao i najbolje rješenje u tom trenutku.
  Jer vrlo često zatvore vam se jedna vrata, da bi se druga otvorila. Ali vi se ne okrenete da pogledate gdje su ta druga vrata već u strahu i plaću stojite pred onim prvima, sada zatvorenima, dok vas strahovi paraliziraju. Stoga trenutak kada sjednete u miru, prihvatite sve svoje osjećaje, sve svoje strahove, dopustite si mir, meditaciju i tretman je trenutak kada počinjete primjećivati ona druga vrata.
  Čišćenje vlastitih vibracija vrlo često je i čišćenje kolektiva, jer svi smo povezani u jednu veliku cjelinu i svatko je jednako važan, svatko ima priliku doprinijeti podizanju vibracije na ovoj Planeti tako što će dopustiti podizanje vlastite vibracije.

  Vježba:
  Bez obzira da li trenutno imate problem s poslom, novcem i osnovnom egzistencijom osjetite kako je to kada nemate dovoljno novaca, kada nemate za sve ono što bi željeli, a ne samo osnovne potrebe. Možda se možete sjetiti trenutaka u životu kada je bilo tako. Ili ste trenutno u tome. Samo par trenutaka osjećajte svoje tijelo, svoje disanje, svoj strah, svoju paniku i um kako priča.
  Zatim zatražite tretman (rečenica ispod teksta) i usmjerite se na disanje. Osjetite kako sa svakim udahom i izdahom ulazite sve više u svoj strah, kako ga osjećate svakom stanicom svoga bića. A zatim ga pustite. Stavite jasnu namjeru da ste zahvalni (ovaj dio je bitan) za sve što su vas taj strah i vibracije ispod njega učile u prošlosti i ovom životu ali da ste spremni za transformaciju, spremni ste za otpuštanje, prepuštanje i ljubav, mekoću, slobodu.. I zatim samo budite, sve dok osjetite da se tretman dešava ili dok vam je ugodno.
  Zatim to ponovite idući dan. Ponavljajte ovu vježbu (možete raditi i različite vježbe isti dan) sve dok ćete osjetiti da se unutar vas nalaze ti osjećaji straha, te vibracije. Moguće je da ćete s vježbom u nekom trenutku i pojačati te osjećaje, kao da izvučete nešto staro iz ormara i sada se miris toga osjeća po cijeloj sobi. Ali budite samo dalje uporni, radite, prihvaćajte, transformirajte, sve to iscijelit će se samo ako ćete vi to željeti.

   

  (Rečenica s kojom možete zatražiti tretman: Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.)

   

   

  (Photo: assillo)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook