vježbe

  Published on May 22nd, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Odgovornost za vlastiti život

  Spoj s vlastitom višom svijesti, protok kroz tijelo, zajednički rad na podizanju svijesti na Planeti.

  Vježba:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) i stavite namjeru da ste spremni otpuštati sve one vibracije koje se nalaze ispod osjećaja – svjesnog ili nesvjesnog nepreuzimanja odgovornosti za vlastiti život. Probajte preskočiti sve ono što vaš um ima reći na tu temu i samo stavite takvu namjeru, otvorite se da vam se prilikom tretmana možda pokažu kroz osjećaj, sliku, uspomenu neke stvari koje trebate sagledati kako bi u potpunosti preuzeli odgovornost za svoj život, na taj način i u potpunosti priznali sebe.
  Na kraju se dobro uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Potpuno priznavanje sebe donosi unutarnje zadovoljstvo, oslobađanje svih onih nakupljenih obrazaca koje vaš um vrti kako bi vas spasio iz situacija u kojima se ne osjećate ugodno, bez obzira dešavale se one sada ili samo živjele u vašem sjećanju. Vaš um, kao glavni i odgovorni za vaše preživljavanje uvijek će naći način kako će sve to objasniti onako kako bi nakon toga vi osjećali zadovoljstvo.. ili tako što ćete brzo sve zaboraviti ili tako što ćete naći opravdanje i onda sve zaboraviti. To je sistem preživljavanja koji nije tako lagano nadići., sistem koji stvara puno svakodnevnih priča u vašoj glavi.
  A u vašoj nutrini nalaze se vaše vibracije. Sve da se i posložite u glavi u sretno i zadovoljno biće i da uspijete održati tu atmosferu u glavi jednog dana doći ćete u novi život, novo tijelo, novi um koji će se jedino susresti s vašim vibracijama, a ne sjećanjem nekog prošlog uma. I te vibracije ponovno će upravljati s vama.. sve dok ih ne razriješite.
  Stoga vaša vrlo jasna namjera da ste spremni otpustiti sve ono što u vama može izazivati osjećaj težine ili sve ono što ovim umom prepoznajete kao događaje u ovom životu koji su donijeli težinu donosi već pola razrješenja. Stalno održavanje te namjere, vrlo jasan pogled u sebe, priznavanje svega što je unutar vas, bez osude donosi daljnje razrješavanje i veći spoj s vlastitom višom svijesti. Koja nikada ne osuđuje, koja u vama vidi ljepotu.. istu onu koju ćete vidjeti i vi nakon što si dopustite oslobađanje.. ne ljepotu stvorenu iz uma već ljepotu koja zrači i provlači se cijelom vašom nutrinom.. ljepotu života samog.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook