vježbe

  Published on December 14th, 2012 | by maja šamarinac

  0

  Održavanje protoka energije

  Sa laganim vježbicama poput ove koje su vizualizacija koja pokreće energije možete si pomoći održavati protok u vašem biću. Vježbu možete raditi sjedeći, ležeći ili radeći bilo koju drugu radnju, potpuno usmjereni na nju ili ju održavajući u pozadini dok recimo hodate. Nije bitno, bitno da budete svjesni svoje energije, sa vremenom ćete točno moći osjetiti kada vam je energija “ustajala”, a kada je “protočna”.
  Dopustite si kroz vrh glave i krunsku čakru (koja se nalazi točno na vrhu glave) ulazak energije iz “izvora” (možete to nazvati bilo kojim imenom koje vam je blisko)… potpuno čista, svjetla energija vrlo visoke vibracije. Tada vizualizirajte kako prolazi kroz vašu glavu, vrat, ramena, ruke, šake, prsa… osjetite kako puni vašu srčanu čakru i kako vam omogućuje da osjetite ljubav (onu bezuvjetnu ljubav koja sve prožima), zatim pustite tu energiju da sklizne niz vaše cijelo tijelo sve do stopala, a nakon toga ju propustite duboko u zemlju kroz korijenje koje ste vizualizirali da izlazi iz vaših stopala… na taj način se pročišćavate i omogućuje energetsku protočnost na vrlo jednostavan način koji možete sprovesti u bilo kojem trenutku.

  Barem mali pomak prema sebi bolji je od nikakvog, a upravo tako mali koraci ako su dosljedni mogu vam vrlo brzo pokazati svoju veličinu. Tada je samo pitanje trenutka kada ćete spoznati i svoju veličinu, snagu, moć kao energetskog bića u fizičkom tijelu te se doživjeti kao cjelinu koja može živjeti upravo onakav život kakav izabere, kreirajući svoju stvarnost.

  Pritisnite ovdje ako želite pročitati vezani tekst: “Kako zadržati snagu u svakodnevnom životu”.

  (Photo: Max Boschini)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook