Maja Šamarinac

Moje druženje s energijom i “rad na sebi” traje preko 25 godina. Iako nisam imala namjere raditi s drugima životni putevi prije 13 godina doveli su me do toga da “shvatim” kako je to namjera moje duše. Od tada osjećam kroz cijelo svoje biće tu potrebu da asistiram širenju svijesti na ovoj Planeti što i radim svakodnevno kroz individualne tretmane, grupne radionice i “Utorak” 🙂
Mi kao pojedinci možda ne možemo puno, ali svaka osviještena osoba postaje dio jedne snažne, svjetlosne i svjesne skupine koja se sve više budi na ovoj Planeti. Nadam se da će vam ovaj Online Kutak pomoći da pronađete što dublje svoju Svjetlost, onaj dio koji čeka biti prepoznat od strane vaše osobnosti.
…………….
Oko moje 16 godine prvi put mi se spontano otvorio energetski svijet. Stupivši u kontakt s mojim duhovnim vodstvom, a odgojena u porodici ateista imala sam tisuću upitnika nad glavom. S godinama učila sam preko njih o energijama i svemu onom što nije vidljivo našem fizičkom vidu. Učila sam o sebi i kako doći u bolji kontakt sa sobom. Moji prijatelji kako sam ih oduvijek zvala bića su svjetla koja su prenosila informacije da smo mi svi svjetlosna bića i da je vrijeme buđenja.
Danas sa svoje 44 godine znam više nego na početku ali još uvijek premalo da bi rekla da znam.. svijet van ove fizičke dimenzije toliko je nepojmljivo ogroman i različit našem umu da bi nam trebalo nebrojeno fizičkih života da bi ga shvatili umom. A i tada bi bilo pitanje da li je to uopće moguće jer naš um može stvari analizirati na osnovu onog što mu je poznato, a ta druga energetska strana tj. sve van onog što vidimo fizičkim očima toliko je drugačija od ovog ovdje da naš um to ne može pojmiti pa stvara nama najprihvatljivije slike.
Prestala sam ispitivati kao na početku i puštam da mi život pokaže svaki sljedeći korak. Da se znanje budi u meni. Poslušala sam njihov savjet da samo budem, da će svi odgovori koji mi trebaju doći. I dolaze.. svakodnevno..
……………………

Ako vas privuče rad sa mnom i energijama mogu vam asistirati kroz individualni tretman na kojem radimo na otkrivanju vibracija unutar vas, na direktnom energetskom radu na tim vibracijama.
Osim individualnog tretmana sa mnom (koji može biti i preko Skypa, bez obzira gdje se nalazili na ovoj planeti) možete imati i asistenciju preko Online Kutka Jednostavnosti, mjesto na kojem se upravo nalazite.

Dodatnu asistenciju mogu vam pružiti preko astrologije, ali “Evolutionary Astrology” koja prati putovanje duše pa samim tim je u skladu s onim načinom na koji i ja radim s energijama.

Ako vas zanima rad sa mnom i energijama javite mi se na mail: jednostavnost@gmail.com
Za pretplatu na Online Kutak Jednostavnosti kliknite na link >>>

Romani koje možete skinuti u pdf.u
NEBESKI ŠAPAT – krugovi
Živjeli su zajedno već mnoge živote.. voleći se, mrzeći se.. Sada imaju priliku otvoriti se svjesnosti.. uz pomoć Svjetlosnih bića podići vlastito razumijevanje, osloboditi se strahova. Sedam njih se srelo, ima ih puno više. Svaki njihov susret trenutak je prepoznavanja, razumijevanja, oslobađanja. Potrebna je ogromna snaga i hrabrost pogledati u sebe kroz druge. Ovo je njihova prilika za rastom i razvojem. Prilika za buđenjem.
Ako vas privuče ovaj roman onda je on za vas. Ne kao roman koji govori “istinu” već kao vibracija
koja može pomoći buđenju vaše istine.
Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

Roman “Što je to Ljubav?” donosi priču o putovanju jedne duše kroz njena tri života.
“Koliko imate vremena u vlastitoj svakodnevnici stati na trenutak i pogledati u sebe, svoj život, vlastite postupke, odnose s drugim ljudima. Ako to i učinite koliko vam je jasno ono što vidite.
Vrlo često trenutak u kojem živimo oblikovan je nekim našim unutarnjim stanjem čiji je uzrok energija koju smo donijeli u ovaj život. Ne kako bi ju ponovo živjeli već kako bi ju savladali.
Ovo je jedna takva priča, komplicirana u svojem sadržaju, a jednostavna u svojoj istini. Prateći put jedne duše kroz njena tri života pokazuje lekcije koje si duša kreira kako bi učila i stvarala, sebe u boljoj frekvenciji i boljem shvaćanju. To je sve što ću reći, sve ostale zaključke donesite sami; svatko od nas ima svoju priču života kojoj će u „rasvjetljavanju“ možda pomoći put ove duše. Bude li tako, bit će mi osobito drago.
Želim vam ugodno putovanje.“
Roman je rasprodan u tiskanom obliku. Možete ga besplatno preuzeti (pdf) >>>

jednostavnost.com
Na ovoj stranici možete pronaći pregršt tekstova i vježbi, inspirativnih poruka kao i mogućnost prijave za besplatne tretmane svaki utorak koji se održavaju bez prestanka preko 5 godina.
magic-wood.com
Magic Wood kartice, knjiga Magic Wood “Jednostavnost života”, a uskoro i aplikacija na Engleskom. Na stranici pod linkom Magic Wood imate sve tekstove iz knjige. Kartice možete naručiti na stranici.
Izbornik