mw knjiga

  Published on November 25th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Opraštanje

  Uvijek imate nekome nešto za oprostiti. Sebi, drugome, svijetu… uvijek postoji netko tko je kriv za sve, ili ste vi sami krivi. Vrijeme je da svima sve oprostite i krenete dalje. Vrijeme je da otvorite vrata tog rajskog vrta što vas u ovom životu očekuje. Da uđete unutra i okusite svu ljubav i blagostanje što vam pruža, vaš život. Dok ne oprostite sebi, drugima i svijetu za sve što vam se u životu desilo i još uvijek dešava, prolazit ćete kraj tih vrata a da ih ni ne primijetite, stalno u potrazi za njima. A ona su tu, točno kraj vas, samo čekaju na vaš znak. Znak koji će im pokazati da u vama više nema ljutnje, bijesa, razočaranja, nesreće, … da je ostala samo ljubav, ljepota i toplina. Želja za životom i svime što on jest.

  Kada shvatite da ste to uspjeli, da ste oprostili svima pa i sebi, vrata će vam se pokazati u svom punom sjaju i vidjet ćete pokraj kakvih čuda ste svakodnevno prolazili.
  Osjetit ćete mirise kakve na ovom svijetu još niste osjetili, vidjet ćete boje kakve u ovom životu još niste vidjeli, osjetit ćete osjećaje koji će vas ponijeti do najviših vrhova vaših želja i ostaviti tamo. Osjetit ćete se tako lagani, pomislit ćete da više niste ovdje, da ste otišli iz ovog života i da ste došli na mjesto koje je samo vas čekalo, koje je samo radi vas stvoreno. I bit ćete u pravu.
  Jer osjetit ćete svoj život u njegovom najboljem izdanju, a on je stvoren samo radi vas.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Nicholas A. Tonelli)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook