vježbe

  Published on May 8th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Osjećajte svoju svijest

  Vi kao fizička bića opipljivi ste i stvarni vašem umu. Vaša svijest nešto je neopipljivo, nestvarno, a opet toliko željeno. U idućih tjedan dana probajte se poigrati sa sljedećom vježbom, dopuštajući ujedno tretmanima da pročiste i transformiraju sve ono u vama što vas čini krutim i nesvjesno privezanima za samo ovaj fizički svijet..

  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta), neko vrijeme dišite osjećajući svoje fizičko tijelo. Osjetite svoje ruke, noge, glavu, trup.. osjetite kako ste opipljivi, umu “stvarni”, kako ste dio ovog fizičkog svijeta. Zatim stavite namjeru da ste spremni u što većem intenzitetu “osjetiti” svoju svijest. Zamislite/vizualizirajte/osjetite u centru glave jednu svjetlosnu kuglicu.. kao da nema jasne oblike, na neki način kao da se preljeve iz oblika u oblik tvoreći istovremeno sve. Unutar nje osjetite/zamislite/vizualizirajte veliku snagu.. osjetite kako je ta “kuglica” dio vaše svijesti, jedan njezin mali dio koji vam se sada pokazuje na ovaj način.. probajte ju neko vrijeme samo osjećati, probajte osjetiti kako bi bilo donositi odluke iz te kuglice… osjećati njezinu snagu, blagost, mudrost.. Dopustite da se u tretmanu dešava otpuštanje, pročišćenje, osnaživanje. Na kraju se dobro uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Taj osjećaj svijesti u obliku te “kuglice” probajte sprovoditi tijekom dana. Promatrajte sebe u svijetu, sebe kroz odnose, sebe kroz događaje i probajte osjetiti razliku kada vaš um priča, kada on donosi odluke i savjetuje vas.. i kada obratite pozornost na vlastitu svijest.. koja možda nešto tiho šapće.. možda nešto zbog čega će vaš ego zadrhtati od nervoze i neodobravanja, ali zbog čega ćete duboko u sebi osjetiti poriv.. za vlastitim izražavanjem kroz ljubav i milost, kroz snagu i jasnoću, kroz svjetlost i svjesnost.. prema sebi i prema svemu, ne poznajući razliku.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

  (Foto: pexels)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook