vježbe

  Published on May 1st, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Oslobađanje blokirane energije – djelovanje

  Vježba:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta), neko vrijeme osjećajte svoj dah. Osjećajte/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim udahom i izdahom tonete sve dublje i dublje u energetsko područje vaših nogu. Stavite namjeru da ste u tretmanu spremni otpustiti sve one blokade koje vas sprječavaju da djelujete onako kako vam vaša intuicija govori. Budite promatrač, dopuštajte oslobađanja, dopuštajte biti energetski protok. Nakon tretmana dobro se uzemljite na način da osvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Probajte narednih tjedan dana osjećati svoje noge. Ako se unutar vas pojavi neka misao što bi ste mogli ili željeli napraviti promatrajte kako se u tom trenutku osjećate u području nogu, boli li vas nešto, osjećate li stezanje, možda su vam noge postale teške ili vam se teško kretati u tom trenutku. Tada si zapišite koja je to misao bila, što vam je to palo na pamet, čega ste se sjetili.. zatim u tretmanu tražite da se radi na svim vibracijama koje se nalaze ispod onih strahova (vama svjesnih i nesvjesnih) koji se nalaze ispod blokiranosti kod djelovanja. Nakon par dana pogledajte što ste zapisivali, probajte uočiti obrazac koji ponavljate, dozvolite si vidjeti iza čega se skrivate.

  Ovaj svijet u kojem živite možda ima svoju napornost i težinu, možda donosi nešto što vam se čini nepredvidivo, možda vam servira stvari koje vi doživljavate kao blokade.. ali ključ oslobođenja nalazi se u vama, ponekad tako jasan, a vama neželjen jer vas vodi do nekih odluka koje vam se čine teškima, traži od vas djelovanja koja vam se čine nemogućima.
  Dozvolite si kroz svakodnevne tretmane rad na vibracijama koje se nalaze duboko u vama, obećajte sebi svaki dan da ćete si dozvoliti susrete s tom svojom najdubljom dubinom, sa svim onim što čeka biti oslobođeno. Nakon toga osjetit ćete “krila” koja su cijelo vrijeme tu i polet koji samo čeka biti prepoznat.. Odlučite se.. a onda budite uporni svaki dan, svjesnost je nešto za što se trebate potruditi..

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Photo by Miguel Bruna on Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook