vježbe

  Published on March 4th, 2016 | by maja šamarinac

  0

  Oslobađanje blokiranih energija

  Sve čakre na stražnjoj strani leđa, područje zdjelice i kičmeni stup u sebi nose one najskrivenije emocije bespomoćnosti, straha, nesigurnosti. Kada to imamo u sebi onda ih vanjske okolnosti vrlo lagano mogu pokrenuti. Neke od tih vibracije donijeli ste još iz prošlih života (iskustva), neke su stvorene u ovom životu. Vrlo teško ih je racionalno spoznati, shvatiti umom. Vrlo bitno ih je posvijestiti, transformirati, iscijeliti, otpustiti. Upravo te duboke vibracije straha podižu onaj osjećaj da nemate kontrolu nad svojim životom, da ste “žrtva okolnosti”, osjećaj nelagode u trbuhu i osjećaj “kao da su vam se noge odsjekle”. Vrlo često svi problemi s leđima dolaze upravo iz tih skrivenih vibracija, dubokih, koje ste potisnuli, koje izazivaju strah i nelagodu.
  Ali kada dođete do njih, kada ih radom na sebi oslobodite tada energija nesmetano prolazi vašim tijelom i vi podižete i posvještavate svoju unutarnju snagu, svoju iskru života.

  Vježba koja vam može pomoći:
  Umirite se, ostavite vrijeme za sebe, zamolite tretman (izgovorite u sebi ili na glas rečenicu koja se nalazi ispod teksta) i udobno se smjestite. Vizualizirajte / osjetite svoju svijest kao svjetlosnu kuglicu koja se nalazi u vašoj šestoj čakri (područje glave). Nekoliko trenutaka dišite kroz nju kako bi ju pojačali / ojačali. Nakon toga uputite tu svjetlosnu kuglicu na prvi kralježak, osjetite ga i stavite namjeru da se očisti, ojača i da svi živci koji vode od njega prema tijelu pošalju taj impuls u tijelo. Nakon toga svjetlosnu kuglicu spustite u drugi kralježak i to ponovite. Nastavite dalje. Ne trebate brojati kralješke, niti znati koliko ih je, niti biti sigurni u kojem se trenutno nalazite. Bitno je da krenete odozgora prema dolje (ne obrnuto jer si prebrzo možete podići energiju) i da stavite namjeru da osjećate svoje kralješke, jedan po jedan, da stavljate namjeru iscjeljivanja, kao i namjeru iscjeljivanja živaca oko njih te slanja tog impulsa u tijelo.
  Na kraju kada dođete do dolje (do trtice, uključite i nju u taj proces) pustite tu svjetlosnu kuglicu da se proširi vašim cijelim tijelom i nekoliko trenutaka dišite svjetlo, osjećajte se.
  Zatim se uzemljite.. možete na način da zamislite kako iz vaših stopala ide korijenje duboko u zemlju i vi dišete kroz to korijenje energiju zemlje. Ili da vizualizirate kako ste se stopili energetski s energijom zemlje.

  Rečenica za tretman: “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

   

   

  (Foto: greenlandtravel)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook