mw knjiga

  Published on May 13th, 2014 | by maja šamarinac

  0

  Početak početaka

  Početak svakog bića počinje na njegovom kraju puta. U toj točki on se odlučuje za svoju daljnju budućnost/sadašnjost i s nje kreće dalje. Zato tu točku – kraj puta ne smijete zanemariti ili olako shvaćati. Za nju se trebate pripremiti. A pripremate se cijeli život. Svakog dana pripremate se za svoj kraj i ne znajući to. To nije nešto što bi vas trebalo opterećivati već poticati da daljnji rast, za razvoj svog bića do one visine koju ono zaslužuje – sam vrh.

  I svi ste vi na svom putu do vrha nesvjesni sebe i svog puta. Brzina kojom ćete širiti svoju svijest ovisi samo o vama, vašoj želji, volji, vašoj borbi sa strahovima i predanoj vjeri u sebe. Jer vjera je bila i ostala vaše najmoćnije oružje. Vaš vodič na putu.

  Ono što ne biste smjeli na vašem putu je posustati. Bez obzira da li se radilo o samo jednom lošem danu ili nekoj većoj nevolji, vaša zadaća prema samom sebi bila bi i dalje snažno kročenje naprijed. Jer ono što ne možete je maknuti se sa svog puta i odustati. U tom slučaju vaše odustajanje značilo bi da ste sjeli negdje pored puta i čekali da ponovo shvatite da morate nastaviti jer se put neće maknuti i vi nećete pomoću neke čarolije nestati s njega. Jer čarolija je taj put. Taj čarobni način da naučite kako izrasti u najveći dio sebe. A to je i nagrada za svu vašu borbu na svom putu.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Nina Matthews)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook