mw knjiga

  Published on August 23rd, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Pogled naprijed

  Točka na kojoj biste stalno trebali držati fokus je ona u vama. To je vaš «pogled naprijed». Jer ono što ste vi sada je ono što ste nekada bili, a to sve je zapravo ono što ćete postati.

  U toj točki pokušajte vidjeti sve ono što vi jeste, pogledajte sebe kakvi vi jeste i onda se korigirajte. Stavite si osobine kakve biste željeli imati, družite se s osjećajima kakve biste voljeli osjećati. Jer to što ste u svojoj točki, unutar vas, to je zapravo vaš «pogled naprijed».

  Na taj način stalno ćete vidjeti svijetlu budućnost i stalno ćete koračati uzdignute glave, a tada niti ne možete vidjeti ništa drugo nego ljepotu svega što vas okružuje.
  A taj pogled zatim donosi sreću koja u valovima plovi vašim tijelom i donosi radosni uzdah. Tada ste zatvorili svoj krug i ostali u točki. Točki koja vam pokazuje tko ste vi zapravo – onaj kakvim vi želite biti – to ste vi zapravo.

  Planet na kojem se trenutno nalazite prolazi kroz svoju najveću moguću krizu do sada. Dio te krize ste i vi jer da nije tako sada jednostavno ne biste bili ovdje.

  Uvidjevši krizu i shvativši njene probleme te krenuvši u borbu i rješavanje vi ništa nećete postići. Niti za Planet niti za vas. Jer ovaj Planet tvorite i vi, svojim postojanjem na njemu postali ste dio njega. A kako bi se neki komad mogao početi mijenjati? Tako što bi njegove stanice to odlučile. Promijenivši stanice vi mijenjate zapravo cijeli komad. I bez obzira što vi trenutno mislili o Planetu i drugima krenite od toga da mijenjate sebe. Na taj način bit ćete ponosna stanica velikog dijela koja je odlučila nešto poduzeti.

  Kada krenete vidjet ćete i susresti druge ponosne stanice, a zatim će mali broj vas ponosnih učiniti puno.
  Sjetite se velikog kamena i poluge. Već mala poluga može izazvati pokretanje velikog kamena. Na taj način i vaša najmanja misao može pomoći prvenstveno vama da se probudite i shvatite.

  Kada krenete, vaša energija otvorit će vam put i pokazati smjer – onaj «pogled naprijed» – vašu točku – vas.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Phil’s 1stPix)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook