Uncategorized

  Published on April 24th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Poštovanje sebe + vježba

  Vježba:
  Zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo osjećajte svoj dah. Zatim usmjerite pažnju na područje svoje srčane čakre i osjetite/vizualizirajte/zamislite kako sa svakim svojih udahom i izdahom područje vaše srčane čakre postaje sve protočnije, toplije, ugodnije. Nakon toga osjetite kao da se ta topla i probuđena energija ulijeva u područje vaše zdjelice. I dok se to dešava zapitajte se unutar sebe – osjećam li poštovanje prema sebi, svom životu, osjećam li poštovanje prema tome što postojim u ovom tijelu? Dozvolite si čuti onaj duboki odgovor. I stavite namjeru da se u tretmanu oslobađaju sve one vibracije koje se nalaze ispod nepoštovanja sebe, svog fizičkog tijela, svojih emocija, svega onog što ste vi kao ova osobnost.
  Nakon što je tretman gotov dobro se uzemljite na način da osvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Tko ste vi van ove osobnosti možda je teško shvatiti umom, zasigurno je moguće osjetiti kroz uporni rad na sebi. Ali tko ste vi u ovom tijelima, tko ste vi kao ova osobnost skriveno je iza raznih konstrukcija, strahova, uvjerenja, (samo)nametnutog ophođenja svijeta prema vama.
  Tretmanima pomažete osloboditi vibracije iz kojih ide nepoštovanje prema sebi. Ali svojim zapažanjem svijeta pomažete shvatiti što si radite.
  Budite promatrač koji želi vidjeti svoj odraz u svijetu, kroz druge ljude i događaje. Koji želi (u)vidjeti što si radi, što sam sebi čini kako ne bi živio, kako ne bi bio slobodan. I koliko kao takva osobnost onda tražite krivca u drugima, svijetu.. a koliko ste spremni sebi priznati sebe.
  Samo zato da bi ste se oslobodili svih tih teških vibracija unutar sebe, samo zato da bi ste sebi dozvoliti (pro)disati, biti, živjeti, osjetiti vlastitu puninu i zapitati se što onda možete s njom?
  Odgovori koji dođu iznutra bit će prožeti slobodom.. onom vrstom slobode koja niti ne poznaje granice jer ogledava se sama u sebi, prožima se sa sobom i ispunjava osmjehom, ljubavlju i prihvaćanjem.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Photo by grafixart grafixart_photo from Pexels)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook