tekstovi

  Published on January 9th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Prihvaćam sada da bi se otvorilo sutra (+ vježba)

  Da bi prihvatili novo potrebno je prvo prihvatiti ono gdje se nalazite. Nastojeći izbjeći situaciju u kojoj se nalazite zapravo fulate prolazak prema novom. Sve što je staro tu je da vas podsjeti na to tko ste, što ste prolazili, što ste učili i pronalaženjem poštovanja prema tome dolazite do onog pogonskog goriva koje vam otvara vrata za dalje. Dolazite do života koji vas pita – što dalje?
  Da bi ste znali što dalje potrebno je znati gdje ste sada, koraci su tu da se nastavljaju jedan na drugog, da tvore put koji ćete kasnije čitati i koji će vas podsjećati, na sve vaše životne škole.

  Vježba:
  Udobno se smjestite, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te neko vrijeme samo dišite. Osjećajte kako se sa svojim dahom spuštate sve dublje i dublje u sebe.. sve dok ne dođete do samog središta svog bića. Tamo se zaustavite, još neko vrijeme dišite, a zatim stavite namjeru da ste spremni pogledati/osjetiti/vizualizirati korake koji su vas doveli upravo do ovog životnog trenutka u kojem se nalazite. Probajte osjetiti sve te korake sa zahvalnošću, a otvorite se prema tretmanu koji traje i koji vam može pomoći iscijeliti sve ono što ste zblokirali unutar sebe. Pustite da vas sjećanje na korake preplavi.
  Zatim se zaustavite u mislima u upravo sada, u trenutku u kojem se nalazite i pokušajte za taj trenutak pronaći poštovanje. Također dopustite da tretman odradi sve što je potrebno.
  A onda osjetite kako se vaša namjera koračanja prema dalje, prema novom energetski rastvara unutar vas, osjetite kako unutar sebe otvarate sve one energije koje mogu iskreirati najbolje korake unutar vas. Dopustite da tretman u tom trenutku iscijeli sve vibracije strahova ili bilo kakve zadrške, neka ostane samo potpuno povjerenje u svaki korak.
  Na kraju se dobro uzemljite tako da osjetite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Vaši koraci su samo vaši, za svaki od njih namučili ste se, svaki od njih u sebi skriva malu priču. I upravo ti koraci kreću prema novima. Stoga potrudite se oko sadašnjih koraka, ne odbacujte ih zbog nekih koji još nisu niti došli jer ti novi baziraju se na sadašnjim. U sadašnjim skriva se sve ono što vas zanima u budućnosti. Budite najbolja verzija svoje budućnosti upravo sada..

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  Foto: Unsplash


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook