vježbe unutarnja vrijednost

  Published on April 3rd, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Priznanje i poštovanje sebe

  Ovom vježbom/tretmanom možete raditi na na vibracijama iz kojih ide vaše vlastito priznanje/poštovanje sebe. Na svemu onom zbog čega se (ponekad) ne volite, osuđujete, smatrate manje vrijednima i što vas zaustavlja u (iskrenom) djelovanju..

  Pitanja koja si možete postaviti:
  Što očekujem od sebe?
  Što očekujem od života?
  Koliko me u djelovanju stopiraju moja očekivanja?
  S čime poistovjećujem vlastitu vrijednost?
  S onim što je vidljivo drugima i zbog čega me mogu pohvaliti?
  Ili s onim što osjećam unutar sebe?
  – nakon što se zapitate zatražite tretman (rečenica ispod teksta), usmjerite se neko vrijeme na dah i stavite unutar sebe namjeru da ste spremni oslobađati sve ono što vas vodi u vlastito zarobljeništvo ne prepoznavanja i priznavanja vašeg iskonskog dijela sebe.. onog nevezanog, voljenog, slobodnog..
  Nakon što osjetite da je tretman gotov ili nakon što vam je dosta dobro se uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave. Možete si zapisati svoje misli i osjećaje te ih pratiti neko vrijeme.

  Osjetite proboj iznutra, osjetite ga kao poklik.. prema sebi, prema vlastitoj samodostatnosti.. kako bi vam i svaki drugi odnos kretao iz priznavanja sebe i druge osobe, bez ovisnosti, drame, optužbe..
  Shvaćajući i prihvaćajući da ste vi kormilar vlastite “sudbine” uviđate da je ona već davno kao mogućnost zapisana, predviđena.. a da vi sa svojim svjesnim prihvaćanjem sebe i svog života uspijevate pronaći najbolje moguće putovanje u tom zapisu, najbolje moguće rješenje, najbolji mogući trenutak.. za vlastiti život.
  Tako skrojen život pokazuje svu raskoš putovanja.. sveg onog pomno odabranog što je tu kako bi vam bilo lekcija, potpora, poticaj.. kako bi istisnulo, pritisnulo i protisnulo sve ono što vam više nije potrebno.. kako bi oslobodili prostor za sve ono što već čeka unutar vas biti oslobođeno.
  Ne zato da bi ste to pokazali svijetu već da bi dozvolili svojem unutarnjem sjaju da vas ispuni.

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook