tekstovi

  Published on July 3rd, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Protok

  Vaša fizička tijela, kao i vaša energija stalno su u pokretu, stvaraju se i rastvaraju. U stalnoj su transformaciji, to je vaše prirodno stanje.
  Kada vam se počnu dešavati stvari koje vam se ne sviđaju vi se zgrčite.. i energetski i fizički te tako radite zastoje energije.
  Budite protok. Ako vas nešto boli budite protok i propustite bol, ako ste nesretni budite protok i propustite tugu, ako ste sretni budite protok i propustite sreću. Budite protok, to je vaše prirodno stanje. Tada će sve ono što treba ući u vaš život lagano doploviti, a sve ono što treba otići iz vašeg života lagano otploviti.
  Ukoliko vi to “ne želite” te se opirete promjenama jako gušite i stopirate svoju energiju. Tada vam se podižu teške emocije koje zagušuju i vaš um. Ako pritom uđete i u dramu sve postane teže. A na sebe pri tom lijepite i teške energije oko vas.
  Ako se prepustite i opustite u sebi brže ćete uvidjeti kojim putem ploviti i gdje je najbolje skrenuti, osjetit ćete kada je najbolji trenutak, ne onaj koji će vam um govoriti već koji će vaša duša pokazati.
  Sve nakon toga samo će kliziti nošeno vjetrom vašeg unutarnjeg povjerenja. Ponekad je potrebna oluja da bi priroda nakon toga zablistala u novom sjaju.

   

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook