mw knjiga

  Published on January 2nd, 2014 | by maja šamarinac

  0

  Rođenje

  Svojim rođenjem na ovaj svijet dobivate samo ulaznicu za njega i propust unutra. I to je to. Ali to ne znači da je vaše rođenje s tim završeno. Rađate se svaki dan. Vaši postupci, vaša razmišljanja i vaše odluke rađaju u vama novu osobu, osobu spremnu da preuzme kormilo. Iako to u tom trenutku možda niti ne osjećate, vašim novim unutarnjim rođenjem dana vam je nova, svježa podloga za građenje vaše osobe.
  Ono što vi trebate je prepoznati taj trenutak. I krenuti dalje. Bez obzira na sve okolnosti oko vas, kretanje dalje je jedna od osobina slobode. Ukoliko fizički to ne možete, krenite unutarnjim hodom. Pokretanje unutarnjih energija povući će za sobom i one vanjske. Bitno je da ste vi odlučili iskoristiti novo rođenje.
  Na taj način dopuštate sebi slobodu izbora koja vam je dana ulaskom u ovaj svijet. I bez obzira kakvi ti izbori bili, oni su vaši, tu su da vam donesu nove spoznaje i nove ideje koje će u vama ponovo roditi novu osobu.
  Budite sretni i krenite dalje.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook