tekstovi

  Published on February 6th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Seksualnost

  Seksualnost je prirodni način izražavanja u ovim tijelima.. ali kroz povijest bila je previše iskorištavana.. sada je potrebno da bude iscijeljena.
  Onog trenutka kada shvatite da je seksualnost samo prirodni način izražavanja, kada to prvo kao ideja u vašem umu, a onda i kao osjećaj u vašem tijelu bude zaživjelo.. osjetit ćete slobodu prilikom tog izražavanja.
  I tada će vam biti vrlo jasno zašto u taj izražaj trebate uči samo onda kada se osjećate spremno za izražavanje i s onom osobom s kojom se osjećate u tom trenutku dovoljno opušteno da bi ste se izrazili.
  A izražavanjem možete iskazati svoje emocije u tom trenutku.. to mogu biti emocije veselja i dijeljenja sreće i životne ekstaze ili dopuštanje tuge i boli da se manifestira i u tom istom činu zacijeli kroz povjerenje u život, kroz poznavanje sebe, svog tijela, svojih potreba, želja.. kroz priznavanje vlastitog života.

  Susretom sa sobom kroz takav izražaj susrećete se i s onim dijelom druge osobe koji nije uvjetovan strahovima, nije sakriven maskama već izložen vječnosti i protočan u ljubavi. Tada dolazi do međusobnog poštovanja i prepoznavanja.

   

   

   

   

   

  (Foto: Unsplash)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook