mw knjiga

  Published on December 17th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Sjaj

  Tvoj sjaj diže se do tvog neba, samo što ti to ne vidiš. Tvoj sjaj privlači kao magnet i omogućuje ti nove trenutke, trenutke koji te pretvaraju u novu osobu, osobu kojom ti težiš. Što više sjaja skupiš oko sebe to ti je put prema cilju kraći. Dok ne dođeš do spoznaje da sjajiš sam za sebe i krećeš se i stojiš … sve odjednom.

  Za sjaj je potrebna prvenstveno volja. Bez nje ništa ne možeš postići, nikuda stići. Volja je ta koja ti omogućuje da dođeš do sreće, znanja, volja te vodi na nove svjetove, pokazuje nove metode i otkriva nove putove. Bez nje si izgubljen, a s njom je kao da držiš lampicu u najvećem mraku.
  Svaki tvoj novi korak nahranjen tvojom voljom za životom, za srećom, povećava tvoj sjaj. Omogućuje ti da sjajiš onoliko koliko je to moguće, a granice ne postoje.
  Tvoje želje izlaze kroz taj sjaj i dovode te do trenutaka kada ih možeš ostvariti. Tvoj sjaj privlači ljude kojima možeš nešto pružiti i koji ti mogu nešto pružiti.
  Sve što tvoj sjaj šalje dolazi iz dna tvoje duše, iz potrebe za spoznajom, učenjem, za svim onim zbog čega ste sada ovdje.
  Nikada nemoj zanemariti svoj sjaj, nikada ga nemoj zapustiti. Pusti ga neka osvjetljava sve oko sebe i raduj se svim promjenama. Tvoj život ovdje prolazi želio ti to ili ne, zar nije ljepše provesti ga u sjaju, učini to, zasvijetli i ostani tako.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Robby Ryke)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook