inspiracija

  Published on November 1st, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Smirivanje misli

  Misli.. promatrajte vlastite misli, samo ih promatrajte, nemojte “sudjelovati” u njima, nemojte ih svjesno pojačavati, samo ih promatrajte.. poput putokaza koji vam pokazuju iz kojih smjerova te misli dolaze. Zatim zamislite da otvarate prozor unutar sebe i da sve te misli puštate van. To možete napraviti nekoliko puta na dan.
  Na kraju dana pronađite vrijeme za sebe, zatražite tretman (rečenica ispod teksta) i stavite namjeru da ste spremni posvijestiti, transformirati i iscijeliti svu energiju iz koje su išle misli koje su vas pratile kroz taj dan. Tako ostanite dok vam je ugodno ili dok osjetite da tretman traje. Na kraju se dobro uzemljite tako da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.
  Što ćete više kroz dan posvijestiti svoje misli tako da ih promatrate, a ne vežete se za njih već ih “puštate kroz prozor” to će vam na kraju dana biti jasnije iz kojih energija one dolaze. Što ćete više to raditi to ćete jasnije unutar sebe osjećati koje to blokade vas sprečavaju da dođete u kontakt sa sobom, nakon toga lakše ćete se prepustiti oslobađanju i protočnosti.

  Budite svoji, svaki trenutak, bez obzira na to što se u svijetu dešava vi budite svoji. Ovaj svijet treba individualce koji osjećaju sebe, koji priznaju sebe, koji si dozvoljavaju promjenu.. tek nakon toga i ovaj svijet će moći priznati svoju promjenu, moći će podići svoju vibraciju.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  Photo by Artem Bali on Unsplash


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook