tekstovi

  Published on February 20th, 2018 | by maja šamarinac

  0

  Sreća postojanja

  Koja je vaša vrijednost i s čime se ona mjeri? To je pitanje koje možete kao vibraciju u tretmanima (rečenica ispod teksta) propuštati ovaj tjedan kroz sebe, kako bi podigli sve one uspavane i potisnute vibracije zbog kojih ne djelujete, zbog kojih se suzdržavate, zbog kojih se ne gledate..
  Jer kada ste istinski zadnji put pogledali u sebe s ljubavlju? Kada ste dotakli svoj obraz, pogledali svoje oči, pomilovali se po ruci i izjavili ljubav. Ne zato što ste si baš super nego zato što priznajete svoje postojanje, kakvo god ono je u tom trenutku. A savršeno je.. u svakom obliku.. i čeka biti prepoznato s vaše strane.. baš u toj svojoj savršenosti.

  Stoga probajte vidjeti svoju vrijednost u vlastitom postojanju. Probajte osjetiti sve ono što vas ispunjava, sve vaše nade, čežnje, strahove, krivnje, konstrukcije.. i priznajte ih. Ne boj te ih se.. neće narasti i proširiti se ako pogledate u njih već naprotiv, izblijedit će.. jer su izvršili svoju ulogu, okrenuli vas prema sebi.
  I zapitajte se što je sreća? Mora li ona stvarno biti popraćena s velikim osmjehom na licu i skakanjem do neba? Je li to sreća.. ili samo dobro raspoloženje?
  Može li sreća biti sam život, samo vaše postojanje? Može li to izmamiti barem mali, sramežljivi osmjeh na vaše lice. Priznati sebe.. ima li što ljepše od toga? Taj trenutak kada otvarate vrata životu samom!

   

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

  (Foto: Pexels)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook