Sredstva s kojima dolazite do cilja ista su ona sredstva koja su v..." /> Sredstva - jednostavnost

  mw knjiga

  Published on December 28th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Sredstva

  Sredstva s kojima dolazite do cilja ista su ona sredstva koja su vam rođenjem dana na korištenje. Zato ne možete pogriješiti, niti pri jednom odabiru. Ono što morate pri tom slušati je svoju nutrinu koja vam govori s čim se osjeća dobro, a s čim možda osjeća da radi nešto loše.
  Povrijediti druge ljude namjerno ili nenamjerno ima samo za zadatak naučiti njih neku novu lekciju. Zato ste svi i ovdje. Ali jedino je pitanje koliko ćete se vi pri tome osjećati dobro. Ukoliko osjetite i najmanji znak nelagode pri nekom događaju prekinite sve, bez obzira da li on imao za posljedice nešto dobro ili loše. Shvatite u tom trenutku da cijela životna škola gleda u vas, u ono što ćete vi u tom trenutku odlučiti. Cijeli vaš budući put može se promijeniti zbog jednog jedinog događaja. Zato dobro razmislite prije nego što nekome nešto kažete ili učinite. Njemu ne možete napraviti nište loše, on je tu kao i vi, da uči i raste. Ali sebi krojite sudbinu i sebi određujete nastavak putovanja.
  Zato u ovom pa ni ostalim životima ne možete kriviti baš nikoga osim sebe za sve što vam se događa. Ako ćete pametno voziti, vaš put će biti zanimljiv i ugodan, potrudite se da tako bude, vi ste u pitanju.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook