tekstovi

  Published on December 26th, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Što je to moć? ( + vježba )

  Na ovoj Planeti trguje se s moći. Onom lišenom slobode i dostojanstva, predodređenom da vlada ili se njome vlada. Moći koja zatire ljudskost i odvodi osobe do mraka u kojem izgube onaj dio sebe koji voli.
  Vrlo često smatra se da su moćne one osobe koje imaju kontrolu nad sobom. Međutim često je cijena te kontrole spremanje stvari pod tepih, kako bi vladali samo oni dijelovi koji vam se sviđaju, koji vas ne ruše i ne ometaju i koji vam prividno omogućuju da se kontrolirate. Sve ono što ometa vašu mogućnost kontroliranja često je neprijatelj kojeg duboko pospremite unutar sebe.

  Znate li što je istinska moć?
  Osjećaj kada dotaknete onaj dio sebe koji je toliko duboko zakopan da vam se utroba prevrne u trenutku dok ga osjetite. A zatim ga pustite.. oslobodite.. zahvalite mu se.. transformirate…
  Tada dolazi okus moći. One koja ne traži druge da bi vladala njima, one koja je sama sebi dovoljna. Ona koja se vidi samo kroz ljubav. Moć koja je bila prije ovog tijela, moć koja će biti i nakon.
  Nazovite ju snaga.

  Nema te moći u vanjskom svijetu koja toliko budi iskru života kao prepoznavanje vlastite istine. Ona koja vas je tu dovela, ona koja vas vodi po životu (sviđalo se to vašem egu ili ne) i ona koja će vas izvesti iz ovog života.
  Upoznavanje s vlastitom istinom dovodi do tolike količine moći iznutra da počnete ćuti samo tišinu.. koja govori kroz intuiciju i gleda očima ljubavi.

  Vježba:
  Na početku novog dana zahvalite se sebi što ste tu. Ne morate nalaziti razloge, jednostavno se zahvalite sami sebi. Zatim krenite u dan i probajte biti ljubazni prema osobama koje susrećete, bez obzira da li su to vaše bliske osobe ili samo prolaznici, probajte biti ljubazni.
  Na kraju dana, pronađite vrijeme za sebe, umirite se, neko vrijeme samo dišite. Zatim zatražite tretman (rečenica ispod teksta) te se vratite na disanje. Stavite namjeru da ste spremni u tom tretmanu raditi na svim onim vibracijama koje su vas ometale da budete ljubazni prema ljudima. Budite iskreni u tom procesu i unutar sebe pokušajte se prisjetiti koga ste sve taj dan sreli, kada vam je bilo lagano osjećati ljubaznost, kada vam je to išlo teže, a kada ste ljubaznost možda morali glumiti. Stavite namjeru da ste spremni raditi na svim vibracijama koje se nalaze ispod onih dijelova kada vam ljubaznost možda nije išla i kada je kroz vas u tim trenucima recimo prolazila ljutnja.
  To radite dok god osjećate da se tretman dešava ili dok vam ne bude dosta. Na kraju se dobro uzemljite tako da osjećate svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave.

  Prihvaćanjem sebe i svog života prihvaćate i druge, upravo takve kakvi jesu. Svi oni donositelji su nekih poruka, kao što ste i vi njihovi glasnici. Nakon što vam prorade emocije nemojte ostati u ljutnji na glasnike već pogledajte što je to unutar vas što se osjeća povrijeđeno, ljuto, koje su to vibracije unutar vas koje su se uznemirile.
  Na ovoj Planeti dešava se puno toga, veće je pitanje zašto se vi nalazite u određenim događajima. Odgovor će vam doći kada mu dopustite da se pokaže. Njegovo otpuštanje i transformiranje omogućit će vam bolji energetski protok. Nakon toga dolazi shvaćanje, buđenje svijesti. Kada ste u protoku svjesno ili nesvjesno kanal ste za više razine postojanja, dio ste energetske mreže koja potiče podizanje svijesti na ovoj Planeti.
  U trenutku dok odustanete od površinske ljutnje, dok joj dozvolite da vam se pokaže te ju transformirate dolazite do nečeg puno većeg i snažnijeg, nečeg što će vam pokazati što to znači život.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>

   

   

   


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook