mw knjiga

  Published on November 20th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Strast

  Riječ koja u vama može potaknuti energiju i pomoći joj da proteče brže. Ali nije važna. Ta riječ. Nije važno ni njeno djelovanje. Važno je ono što vam ona ostavlja, vaše misli, vaši snovi… sve to dobija na važnosti kada je u njih uključena strast.

  Osjećaji s kojima vas ona ostavlja stavljaju vas na pijedestal u vašoj vlastitoj predstavi, vašem životu, pomažu vam da postanete glavni glumac, a to je ono zbog čega ste ovdje.
  Svaki pomak načinjen iz strasti u vašem životnom plesu donosi iza sebe još puno malih pomaka koji kao domino nagrnu u vaš život. Svaka akcija izazvana strašću pomiče vas za nekoliko polja naprijed. Tada znate da radite nešto što vaša duša zasigurno želi i zasigurno treba. Bez obzira da li to bio ručak i hranjenje iz strasti ili tek pogled na životnu kreaciju oko sebe.
  Vaš život bez strasti postaje samo odrađivanje još jednog života. Nešto što dođe, biva, te prođe kao osrednji film kojeg sutra već zaboravite. Zato vam strast omogućuje da budete glavni glumac u filmu koji se ne zaboravlja, koji sa sobom donosi pregršt značenja, koji iz vas izvlači najbolje i tjera vas da takvi ostanete. Najbolji.
  Sve oko vas tu je zbog vas. Vi živite i učite. Dodajte tom učenju strast i vidjet ćete ljepotu. Ljepotu, ubrzani rast i sreću što ste tu. U svom životu ispunjenom strašću.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.

  (photo: Faruk Ateş)


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook