tekstovi

  Published on March 2nd, 2017 | by maja šamarinac

  0

  Svjesnost

  Prvo što mnogi pomisle kada čuju tu riječ je meditacija, kontemplacija, yoga ili bilo koji drugi oblik mirovanja i bivanja u tišini.
  Ali svjesnost je puno više od toga. Djelovanje kroz svjesnost čini svjesnost najzabavnijom disciplinom u ovom svijetu. Jer zahtijeva prisutnost, opuštenost, hrabrost, volju za djelovanjem, kontakt s emocijama, mir u mislima.. što dovodi do tog vrlo zabavnog trenutka, a to je djelovanje iz svjesnosti. Zabavnog poput igrice koja nakon povučenog poteza pokazuje neke nove puteve. Što je potez povučen svjesnije to su putevi lakši, prohodniji, privlačniji, na svjesniji način usmjereni prema cilju.

  Vi ste svjesnost. Svi vaši dijelovi koji vam se sviđaju ili ne sviđaju iskreirani su iz vaše više svijesti u potpunoj svjesnosti. Upravo stoga apsolutno su savršeni.
  Kada prihvatite tu činjenicu shvatit ćete da se nalazite u vrlo zabavnoj igri, koju ste sami iskreirali, s najboljim mogućim dijelovima koji su vam potrebni za igru.
  Shvatit ćete da ste apsolutni pobjednik već pri samom rođenju.

  Vježba:
  Umirite se, zatražite tretman (rečenica ispod teksta), usmjerite pozornost na disanje.
  Zatim osjetite/vizualizirajte/zamislite svjetlosnu bijelu kuglu na području šeste čakre (iznad očiju, centar glave) te neko vrijeme dišite kroz nju. (Disati kroz nju znači usmjeriti svoju pozornost na tu kuglu). Stavite jasnu namjeru da ste spremni širiti svoju svjesnost, biti prisutni u sebi i trenutku.
  Tretman će raditi na svim vibracijama koje vas sputavaju u tome.
  Nakon nekog vremena zamislite istu takvu kuglu na području druge čakre (ispod pupka) te neko vrijeme dišite kroz nju. Stavite jasnu namjeru da ste spremni uzemljiti svoju svjesnost te živjeti svjesno.
  Zatim osjetite kako se te dvije svjetlosne kugle spajaju svjetlosnom niti te osjećajte njihov protok.
  Osjetite kako ste svjesni i kako ste u stanju svjesno doživljavati svoj život te svoje djelovanje u njemu.
  Kada osjetite da je tretman gotov ili da vam je dosta dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha glave do vrha nožnih prstiju.

  Igrajte svoju igru, živite svoj život, živite ga svjesno, s prisutnošću u svakom trenutku. Budite mir, budite ljubav, budite svoji.

   

  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.” 

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook