Svjesnost svega oko tebe čini te budnim za prilike. A to je uprav..." /> Svjesnost - jednostavnost

  mw knjiga

  Published on December 30th, 2013 | by maja šamarinac

  0

  Svjesnost

  Svjesnost svega oko tebe čini te budnim za prilike. A to je upravo jedan od razloga zašto si ovdje. Zbog prilika koje ti omogućuju da odabereš da li želiš okusiti nova iskustva i da li želiš sebi pružiti mogućnost za rast i napredovanje.
  Već samo jedan izazov i odgovor na njega može tvoj život usmjeriti u sasvim nekom novom pravcu. Možda ti taj put iz ove pozicije nije privlačan, možda bi se čak mogao zapitati da li ti je to uopće potrebno, ali taj put ti omogućuje da vidiš da nisi u klopci iz koje nema izlaza već da si ti gospodar svoje sudbine.
  Onoga trena kada se odlučite iskoristiti ponuđenu priliku, vaša svjesnost o vašem životu i svijetu oko sebe izoštrava se. Vaša čula, vaša duša, vaše tijelo traže najbolje odgovore koji će vam omogućiti da shvatite što dalje, što izabrati, kuda krenuti. Odgovori će se pojaviti sami, na vama je samo da ih slijedite. I da pri tom uživate. Bez obzira na događaje oko vas uživajte u svakoj sekundi sadašnjeg života. Budite sretni što vam je pružena prilika da zaigrate tu igru zvanu život. Vaša svjesnost o tome rast će brojem iskorištenih prilika. Zato krenite i igrajte.

  ………………………

  Tekst iz knjige Magic Wood “Jednostavnost života” koju možete naručiti u tiskanom obliku.


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook