vježbe

  Published on July 31st, 2018 | by maja šamarinac

  0

  U potrazi za svojom vibracijom

  Kad bi vi postojali kao jedan ton/zvuk.. koji ton bi to bio.. visok, nizak, dubok… prodoran, tih.. lagan, ritmičan.. kada bi ovako sebe iz glave pitali “Ako sam ja ton koji je to ton?”. Pustite neka vam vaš um odgovori.
  Onda zatražite tretman (rečenica ispod teksta), umirite se, usmjerite neko vrijeme pažnju na dah. A zatim stavite namjeru da ste se kroz tretman spremni susresti sa svojim najdubljim dijelovima, ujedno s vašom najvišom sviješću.. i ponovite pitanje “Ako sam ja ton koji je to ton?”. Ovaj put ne čekajte što će vam um odgovoriti već pratite svoje osjećaje.. što se dešava nakon toga unutar vas. U tretmanu ste pa se zasigurno dešavaju i otpuštanja.. kako se vi osjećate prilikom toga. Samo pustite neka se osjećaj vas iznutra pojavi..
  Na kraju tretmana dobro se uzemljite na način da posvijestite svoje fizičko tijelo od vrha nožnih prstiju do vrha glave. A zatim zapišite zapažanja.
  Nakon tjedan dana pročitajte zapažanja i ponovno dopustite da se unutar vas kroz vaš unutarnji osjećaj pokaže vaš ton. Pri tom imajte na umu da je ton simbolika vaše vibracije, potraga za njim potraga je za sobom. A toj potrazi nema kraja i podložna je stalnim promjenama unutar vas. Stoga pratite svoje promjene, priznajte svoje promjene, imajte zahvalnosti prema sebi i svom životu. Dopustite neka se on dešava pokazujući vam vaše sljedeće korake.

  ***
  Rečenica s kojom možete zatražiti tretman:
  “Molim moje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za moje najviše dobro i moju svjetlosnu obitelj da budu uz mene, štite me i rade tretman za sve ono što je za moje najviše dobro u ovom trenutku.”

  Možete se priključiti i zajedničkim tretmanima, više na linku >>>


  About the Author

  Autorica i terapeutkinja poznata kao “zapisničar” :) Magic Wood kartica, knjiga “Jednostavnost života”, “Što je to ljubav?” i "Nebeski šapat - krugovi".  Back to Top ↑
  • Prijava na mailing listu:

  • facebook